Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:09
- Nahlásit

cernej caj
a stanový nemáš? musim si udělat soupis věcí co sebou - naposled jsem si do něj zapomněla napsat spacák a tak jsem jela na tábor bez něj
vyčasilo se, kdybychom měly takhle o víkendu, bylo by to neuvěřitelně úžasný!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:19
- Nahlásit

Fifi
Fakt? Me prisla ohledne uvazu adamka na vandru celkem v poho. Me kamoska jinak strasi tim, ze si pes prekousa voditko z cehoz mam panickou hruzu a taham retez a navic 2 sroubovaci karabiny, aby si omylem neotevrela tu obyc

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:34
- Nahlásit

Fifi
Na koliky je birmica prebornice, obzvlast na uvazovy.
hade

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:34
- Nahlásit

cernej caj
Me prisla ohledne uvazu adamka na vandru celkem v poho.
páč na vandru sem ho vázala ke stromu a ne ke kolíku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:36
- Nahlásit

birma
Jojo, soupis delam dycky stanovy mam, tak je kdyztak vemu. Ale tady sem spocitala 12g na kolik a ty stanovy co mam doma vazi asi 300g 8koliku. Tzn 38g na 1

Na soupis pudu zitra nebo ve ctvrtek. Mam akutni problemy jiny - na kotnikacich se mi rozpadla podrazka a botasky mam zalostne promokavy a taky to bude tipsport jak se zachovaj pac stejnej model starsi rok vyroby mi po 20ti km mokrou travou ztvrdla ta usen nebo co u kosti u palce a zacalo to desne bodat do ty kosti pri kazdym kroku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:38
- Nahlásit

birma
Ale nemelas sroubovaci karabiny a retez

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:41
- Nahlásit

cernej caj
Ale tady sem spocitala 12g na kolik a ty stanovy co mam doma vazi asi 300g 8koliku. Tzn 38g na 1

nemelas sroubovaci karabiny a retez
Adam nevypadal, že by mu to vadilo akorát mu vezmu dvě vodítka, ať má trochu prostoru, kdyby byly zas jenom silný stromy

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:46
- Nahlásit

birma
hade

cernej caj
Me prisla ohledne uvazu adamka na vandru celkem v poho.
Si nech povypravet, s jakym uvazakem prijela.
a botasky mam zalostne promokavy
Nezavidim. Ale diky za pripomenuti, jdu hnedka naimpregnovat boticky, pro jistotu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 17:50
- Nahlásit

birma
Moji taky neprekusujou voditka, ale co kdyby?

Jojo, kdyby se vycasilo, tak bozi. Vzala bych jen plastenkopristresek a ne ten na dest a celtu velkou na noc... No uvidime

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 18:59
- Nahlásit

caj
birma

stejně jste pěkně hustý, v tomhle počasí takhle pod stan. tý jo.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:01
- Nahlásit

cernej caj
Jojo, kdyby se vycasilo, tak bozi. Vzala bych jen plastenkopristresek a ne ten na dest a celtu velkou na noc...
já teda na noc budu brát jenom bashu, ale kdyby se vyčasilo, tak bych nemusela hledat pončo a brala bych jenom bundu

Vero
stejně jste pěkně hustý, v tomhle počasí takhle pod stan.
kdo by se tahal se stanem? ale kdyby mělo bejt echthnusně, tak to odpískáme, zas magorky nejsme

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:05
- Nahlásit

Vero
v tomhle počasí takhle pod stan. tý jo.
Jsou to magorky, jakej stan?
birma
ale kdyby se vyčasilo, tak bych nemusela hledat pončo a brala bych jenom bundu
Ale taky vas obdivuju, ja jedu do chaloupky a stejne uz mam tasku jak stodolu a dumam, jak to na 5 dni nacpu s cuzama do auta.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:14
- Nahlásit

cernej caj
voni prodávají vodítka, že do půlky od obojku kde to psi obvykle koušou je řetízek a pak je normálka vodítko, měla jsem na tom uvázaného Kima po operaci, trvalo mu asi 5 minut než zjistil kde to má překousat a to nikdy předtím ani potom žádný vodítko nepřekousal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:15
- Nahlásit

fifi
My sme mlady, nam k pohodli staci malo

Prave plastenkopristek staci na pekny pocasi ale je relativne malej na noc a pri echt desti velkym me 2x nezachrani, ale jako nouzovka proti lehkymu supr. A prave v desti bych potrebovala neco vetsiho, proto celtu, hlavne abych pri stavbe byla chranena tou plastenkou a nezmokla. Navic pod plastenku se tak tak vlezu ja a bagl a pes hodne nouzove

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:15
- Nahlásit

PetraK
když to tak čtu, jak si Blanimíra s maminkou užívají, tak mi to nedá se zeptat, bude ti Blanimíra navrácena?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:18
- Nahlásit

cernej caj
My sme mlady, nam k pohodli staci malo
No tak si to uzijte, omladino!

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:18
- Nahlásit

éééjch, tak ne pod stan, ale zasejc bivak, i teď v kose?
jste tuplem hustýýýýýý

PetraK
Maya
já si říkala, že bude mamce pěkně chybět pak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:27
- Nahlásit

Vero
Kosu chapu pod 2stupne, ve kterych mam z dubna (vlhko navic) zkusenost ze se jeste vyspim na hrane pohodli navlecena v triku s dlouhym a perovy vesticce. 7 stupnu pokud bude v noci, tak dobry ale zas s tvejma zadama asi chapu, ze to pro tebe musi znit na sebevrazdu

Maya
Blanimura je jen na pracovni dobu u mamy sem pochnapala?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:00
- Nahlásit

cernej caj
ze to pro tebe musi znit na sebevrazdu
nooo, ještě víc na sebevraždu mi zní nést na zádech vybavení na bivak což mě zatím odrazuje od toho si to prubnout aspoň v létě, což mě láká.
a jako teoreticky mě to láká i teď, je to děsně romantická představa. ale když si to představím realizovat na svý tělo, tak, eh, asi su teda už fakt stará
možná bych se ale měla někdy vožrat a jít do toho ať vím, že to je fakt na nepřežití

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:13
- Nahlásit

tááákže, že bychom TO tu už měli?? Odvedla jsem k mámě ťutimuti psí babičku a vedla si domů kurvu co dá i popelnici vlála jsem sídlákem jak Mery Popins, kdykoliv ta důra uviděla psí chlup, bez rozdílu pohlaví a řvala jak prorvaná: POOOOOOĎ! Slepej starej kavalír nechápal
Prodala jsem jí sousedům , vaří teď u Danušky bramborák.

Vero

děsně romantická představa
je to děsně zmrzlá a nepohodlná představa

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:14
- Nahlásit

Vero
to je věkem ve dvaceti jsem spala venku i bez celty a podobnejch blbostí a vrchol luxusu bylo když se našla opuštěná chatka a dalo se tam přespat na dřevech přede dveřma, dneska bych nejela ani pod stan

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:14
- Nahlásit

PetraK
tááákže, že bychom TO tu už měli??
hurá

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:15
- Nahlásit

Maya
si Blanimíra s maminkou užívají, tak mi to nedá se zeptat, bude ti Blanimíra navrácena

bude, máma by to nastálo nedala, to vím, ale taky vím, že jí tam prostě někdy strčím i jen tak, ať má máma společnost, má hned jiný starosti, veselej hlas. Já jsem to tak i od začátku chtěla, páč prostě vidím na Blandě, že je jiná, něco umí s lidima, u mámy jí bylo od začátku hrozně dobře- viděla jsem, jak to pasuje, že si k sobě navzájem hrozně sednou. Jak dvě bábrdle co jdou do cukrošky na kafe

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:16
- Nahlásit

PetraK
a řvala jak prorvaná: POOOOOOĎ!
Treba jen zacatek TOHO.
Prodala jsem jí sousedům , vaří teď u Danušky bramborák.
A nebylo by lepsi ji nechat teda u maminy celou dobu? To jen aby Esus ted treba nekvicel pres noc, kdyz ji bude mit u sousedu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:16
- Nahlásit

Maya
hurá
heh, no uvidíme, jestli jsem se spletla. Ale je pravda, že teď i Ešus intenzivnějš očuchává pelíšek, ale furt je tak nějak cajk, horší je to venku, to jo, to má v hlavě průvan , ale myslím, že to bude, kdo bude inciátor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:19
- Nahlásit

Fifi
Treba jen zacatek TOHO.

no, to myslím, že to je začátek, prostě vona chce, chce, takže teď ikskrát zostřenej režim.

Máma to na celej úvazek nezvládne, a nechci to ani, je to moje starost, tohle mi moc pomáhá.

Ona je u Danušky, jen na chvíli,jen tak, ať si taky užijou spolu, tam je totiž každýmu psoj dobře, Danuška je psí víla a sama nemůže teď mít pejska, tak občas k ní vypustím některého ze svých

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:21
- Nahlásit

Fifi

hele další čístě teoretický dotaz, jak zhruba dlouho tohle chtivý období trvá? Myslím, že konec už třebas trošku i odhadnu- páč dneska když jsem jí otírala frndu, stála Blandíra na hlavě , takže až zas bude při tomto úkonu stát normálně jako doposud, už to bude o něco lepší, jen jak že dlouho?? deset dní cca? a může trvat i do konce, že jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:22
- Nahlásit

Maya
bez celty v desti? ses hodne husta

Vero
vyzkouset si to muzes - dobrej spacak ma kilo a karimatku k tomu penovou 200g a kdyz bys byla echt husta, tak v pripade hezkyho pocasi ti staci jedno suchy cisty triko na spani a nemusis mit nic ani na prevleceni, akorat trocha vody a jidla a da se jit navic stylem, ze se da koupit neco ve vsi v obchode nebo zajit nadlabnot vecer do hospudky, kdyz si naplanujes cestu rozumne pres civilizaci, takze muzes byt ve stavu cca 6ti kg batuzku a to de samozrejme v peknym pocasi bez plastenky, bez tlusty mikiny, bez celty ci stanu

PetraK
u mámy jí bylo od začátku hrozně dobře- viděla jsem, jak to pasuje, že si k sobě navzájem hrozně sednou. Jak dvě bábrdle co jdou do cukrošky na kafe
pockej, az ji mama na to kafe nekdy veme

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:23
- Nahlásit

PetraK
ale taky vím, že jí tam prostě někdy strčím i jen tak, ať má máma společnost, má hned jiný starosti, veselej hlas. Já jsem to tak i od začátku chtěla, páč prostě vidím na Blandě, že je jiná, něco umí s lidima, u mámy jí bylo od začátku hrozně dobře- viděla jsem, jak to pasuje, že si k sobě navzájem hrozně sednou. Jak dvě bábrdle co jdou do cukrošky na kafe

Asi je Blana proste obouchana zivotem, nemela na cem lpet. Tak si to ted s vama vsema uziva dokonale.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:27
- Nahlásit

PetraK
další čístě teoretický dotaz, jak zhruba dlouho tohle chtivý období trvá?
Ciste teoreticky tri dny (dve noci), nebo 5 noci nebo 10 dni nebo i dyl, je to indivindi.
Ona je u Danušky, jen na chvíli,jen tak, ať si taky užijou spolu, tam je totiž každýmu psoj dobře
No ja jen fakt nerozumim tomu, proc ji budes tahat Esusovi do bytu, kdyz mas pocit, ze TO nastava... I pro nej by bylo jednodussi se s ni vubec ted nepotkat.

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání