| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:30
- Nahlásit
Fifi
iste teoreticky tri dny (dve noci), nebo 5 noci nebo 10 dni nebo i dyl, je to indivindi.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:34
- Nahlásit
Fifi
o ja jen fakt nerozumim tomu, proc ji budes tahat Esusovi do bytu, kdyz mas pocit, ze TO nastava... I pro nej by bylo jednodussi se s ni vubec ted nepotkat.
no to je přece jasnýýýý! aby mohl serijál pokročit k mnou navrhované změně tématu na specifika březosti ve vyšším věku, chápeš????
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:35
- Nahlásit
díky tomu povídání o čundrech mě napadlo - sežeňte a přečtěte si tuhle knížku, slibuju, že nebudete litovat!
Fifi
ja jedu do chaloupky
tak my, pokud pánbůch dá, se možná taky jeden den vyspíme v "chaloupce"
cernej caj
Prave plastenkopristek staci na pekny pocasi ale je relativne malej na noc a pri echt desti velkym me 2x nezachrani, ale jako nouzovka proti lehkymu supr. A prave v desti bych potrebovala neco vetsiho, proto celtu,
já sem zvědavá na tu bashu, jestli se tam vlezem a jestli to bude co k čemu
PetraK
Jak dvě bábrdle co jdou do cukrošky na kafe
to je fakt super!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:36
- Nahlásit
Vero
serijál pokročit k mnou navrhované změně tématu na specifika březosti ve vyšším věku, chápeš????
Jo taaak, sem neduvtipna.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:40
- Nahlásit
Fifi
Vero
o ja jen fakt nerozumim tomu, proc ji budes tahat Esusovi do bytu, kdyz mas pocit, ze TO nastava... I pro nej by bylo jednodussi se s ni vubec ted nepotkat.
no to je přece jasnýýýý! aby mohl serijál pokročit k mnou navrhované změně tématu na specifika březosti ve vyšším věku, chápeš????
von už je druhej díl????????????????
tak to du včas !!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:40
- Nahlásit
birma
jojo, uvidime, uvidime... v pripade definitivniho umrti ja muzu zvesela odjet vlakem z nejblizsiho vlakace a ty si tu naplanovanou trasu budes muset odejit sama (no nicmene - su fakt zvedava, jak to dame. dloube me od patku v kolenu,cimz nechci strasit.
jo a do seznamu pripsuju: NABIJECKA
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:42
- Nahlásit
Fajka
von už je druhej díl????????????????
tak to du včas !!!
Mas popcorn? Colu?
Me jen mrzi, ze to od zitrka cist nebudu, jak se postupuje.
Cetla si uz toho maila pravekyho?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:46
- Nahlásit
cernej caj
v pripade definitivniho umrti ja muzu zvesela odjet vlakem z nejblizsiho vlakace a ty si tu naplanovanou trasu budes muset odejit sama
taky sem na to myslela, že sem ty vlaky měla víc trénovat
dloube me od patku v kolenu
ale fuj!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:48
- Nahlásit
Fifi
Mas popcorn? Colu?
ne-e jen vytuněný kafééé
jen mrzi, ze to od zitrka cist nebudu, jak se postupuje
jak to ? vyrážíš někam do světa či budeš bez netu?
Cetla si uz toho maila pravekyho
jo stihla sem ho letmo prolítnout ale nestihla odpovědít ale juž se na to chystám... dneska sfouknu hořáky a zejtra se na to vrhnu...
je toho nějak mnogo tý práce ale zaplaťbuch bo jsme tak nějak tou přestavbou překročili původní rozpočet takže se mušíme trošku smekat tedka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:55
- Nahlásit
birma
jojo, radsi neprivolavat. V posilce sem dneska dala na frak jen rukam, at si zbytecne neunavim nohy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 20:55
- Nahlásit
cernej caj
pockej, az ji mama na to kafe nekdy veme
v to doufám -až dohárá teda dám Blandíru ráno k ní, z práce pojedu pro Ešusa a půjdem fšicí společně na kafe oba čokli milujou hopsody
Fifi
Asi je Blana proste obouchana zivotem, nemela na cem lpet. Tak si to ted s vama vsema uziva dokonale.
a taky je v ní ale podle mě kus světoběžníka, miluje společnost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 21:05
- Nahlásit
Fajka
jak to ? vyrážíš někam do světa či budeš bez netu?
Na svet do Roudnice, coby divak a pomocnice, notas beru, ale nevim, nevim, kolik na nej bude casu, kdyz spime s kulalou a dalsima v chaloupce.
jo stihla sem ho letmo prolítnout
Bezva, to nespecha, to jen, ze to mam timto odfajfknuty toby hotovsoun. Ze ti to doslo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 21:06
- Nahlásit
Fifi
iste teoreticky tri dny (dve noci), nebo 5 noci nebo 10 dni nebo i dyl, je to indivindi.
gůt, to by byla krása, kdyby vyšla ta první alternativa, nicméně počítám i s tím, o čem jsme mluvily.
Vero
aby mohl serijál pokročit k mnou navrhované změně tématu na specifika březosti ve vyšším věku, chápeš????
vy mě budete tak dlouho sejřit, až vám jí některý dovezu
ne, nechci prostě otravovat víc, než je nutno. K Danušce šla, protože se to nějak šiklo, mluvily jsme spolu, to není o tom, že bych jí tam šoupala pravidelně. Ona má svých starostí dost.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 21:23
- Nahlásit
Fifi
coby divak a pomocnice, notas beru, ale nevim, nevim, kolik na nej bude casu, kdyz spime s kulalou a dalsima v chaloupce
no to se na nějakou práci vybodni dyž béš mít takovou společnost
Bezva, to nespecha, to jen, ze to mam timto odfajfknuty toby hotovsoun. Ze ti to doslo
jojo to můžeš a díky!...a až se vrátíš tak určo béš mít odemě repláj
PetraK
vy mě budete tak dlouho sejřit, až vám jí některý dovezu
bramboráky?????????? to beru !!! sem s nima
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 21:30
- Nahlásit
Fajka
bramboráky?????????? to beru !!! sem s nima
Taky bych si dala, zatim jen uspesne pecu kralika, nejak se mi rozpadnul uz.
no to se na nějakou práci vybodni
No to neboj.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 23:31
- Nahlásit
chcíp mi příjem sítě na mobil. prý je mimo dosah sítě. co s tím?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 05:54
- Nahlásit
Vero
Vcera se to stavalo lidem s t-mob. Asi vypadla nejaka prenosova stanice, ja bych proste cekala prip. Vypla a zapla.
Birma
Zkousim teda botasky do prace s trekovejma fuskama dneska... Neni to idealni ale je to dobry, netlaci a kdyz se nesoustredim tak nevnimam ze je tesne na bote, chtelo by to par mm jeste navic. Tak snad to pude. Ja proste zoufale potrebuju novy vandroboty...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 06:45
- Nahlásit
hlasim, ze dneska se mi zdala o neco vetsi kosa nez vcera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 07:17
- Nahlásit
a hlásím, že zahazuju svoje svatební saty, kupuju si toto
a beru si tílko a kovbojský boty a kozenej pasek
vidim na tom dve vady - nemela sem o existenci tylovych sukni ani tucha, pac sem o tom vzivote neslysela, takze financne uz asi napytel investovat 2tacy do sukne a druha vada je to, ze by to asi vypadalo mega blbe a preplacane, ze?
no a uz vas tim nebudu obtezovat, vim, ze vas to nezajma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 08:05
- Nahlásit
cernej caj
ze dneska se mi zdala o neco vetsi kosa nez vcera
dneska JE větší kosa než včera
druha vada je to, ze by to asi vypadalo mega blbe a preplacane, ze?
no podle mě ne, ale je blbost mít dvojí svatební vohoz, takže jeslti už jedny máš....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 08:33
- Nahlásit
Maya
Bych je strelila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 08:36
- Nahlásit
cernej caj
jo jako ty první? no taky řešení
mě se tohle líbí a libilo by se mi to i s tim páskem a kovbojskýma botama, ale je ti jasný, že příbuzný tím asi nenadchneš
jak se fotí vlci http://www.youtube.com/watch?v=JAFsAnVaWSc&feature =youtu.be
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 08:58
- Nahlásit
obra9ek bozi. Prave ale tahle sukne je hezci nez ta co mam a honosnejsi. Fakt zvazuju ze na to prdim a udelam si to podle sebe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:04
- Nahlásit
cernej caj
no já bych asi udělala malý ústupky směrem k rodičům, viz třeba ta výslužka, protože za rok už nikdo nebude vědět jaká výslužka byla, ale šaty bych si udělala podle sebe, šaty budeš mít na fotkách do smrti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:04
- Nahlásit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:11
- Nahlásit
caj
tam jdu vypnout a zanout. mam t-mobile. urt to nejede.
ty šaty jsou skvělý. na tvým místě bych udělala jak říkáš, tamty prodala a šla do tohohle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:13
- Nahlásit
a beru si tílko a kovbojský boty a kozenej pasek
Týjo ale to by se k tobě úplně strašně hodilo
já bych asi udělala malý ústupky směrem k rodičům, viz třeba ta výslužka
jo, asi tak nějak. Já to dělám tak, že přijdu s tím, že tohle bude tak a tak, protože (by mi to udělalo radost, dohodli jsme se s Michalem...), tohle tohle tak nebo tak (a ráda bych slyšela jejich názor, ale rozhodnu se sama) a tohle nevím a ráda bych, kdyby mi s tím mamča poradila, protože si vážím jejího názoru.
Jo a pak je ještě malá skupina věcí, které jsou podle mamči, protože pro mě nemá význam se o tom s mamčou přít a nejsou pro mě důležité.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:14
- Nahlásit
vero
To je prave jen sukne, nejaky hezky tilko, i muz by byl urcite spokojenejsi. Tak asi jak rika maya - saty podle sebe a vysluzku podle nasich. A saty muzu prodat az kolem svatby a mit to jako zalozni moznost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:16
- Nahlásit
cernej caj
nebo si tohle obleč po obřadu?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:21
- Nahlásit
cernej caj
To je prave jen sukne, nejaky hezky tilko, i muz by byl urcite spokojenejsi.
by se tohle k tobě hodilo. a jestli by se to víc líbilo i muži (však bereš si jeho, ne mámu), tak bych neváhala . v ohozu se musíš prvně cítit dobře ty. a když nesnášíš šaty... tak je podle mě pěkně fakt blbý se v nich vdávat. tohle je sukně, je k tiomu tílko a zároveň je to krásný a svatební, aspoň podle mně, a budou pasovat i ty boty a pásek. kup to
a šaty prodej hned
mobil už jede, jsem fatkt už blbá, zapomenout na zázračný vypnout zapnout.
|