Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 16:21
- Nahlásit

Fajka

decku naplácat můžeš ale seniora těžko že jo, kor dyž si myslí že ví šecko nejlíp

bohužel. Ty vole, kdyby šlo vo padesátiletej jamajskej rum, tak dobrá, ale blbá litrovka! Radši bude slepej? , lidi jsou fakt dementi. Dostala jsem dodatečně k narozkám takový sranda rumový balení - flaša rumu, důšbád s vůní rumu a Handkréme taky s vůní rumu , tak prostě jsem tomu rumu udělala pápá a šup s ním do výlevky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 16:25
- Nahlásit

Vero

a na to nemaj.

no to rozhodně , rozhodně nemají. a hlavně si myslím, že jeden jediný člověk nemá na takovou grupu, nemá šanci ošéfovat všechno i kdyby byl normální, nemá šanci věnovat se pořádně všem, co si zaplatí.... když to není rozdělené do skupinek, nemá to podle mě cenu. stejný jako s jazykem. Čím menší počet v kurzu tím lepší. Třeba na Pecce je to tak, že jsou prostě skupinky a pak se odpolko cvičí grupáč , pro mě ideál, protože pes se odpolko musí šmrdolit v mnohem větší hromadě, navíc tam není jen jeden výcvikář, takže i ty chyby se dají vychytat.

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 17:37
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila z hřibůh..... navrhuju aby se na severní Moravě vyhlásily jako vzácné nerosty... protože prostě NEROSTOU !!!!
Tagže sme šli na hřiby, ale přinesli sme houby......

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 18:56
- Nahlásit

Tak jsem se právě vrátila z veteriny. Gaston měl záchvat, zřejmě neurologickýho původu. A jak na potvoru tam nebyl náš vet, ale nějakej záskok a slečna povidá, že netuší, co mu je, že na to má málo zkušeností, ať přijedeme ráno. že prej není na životě ohroženej. Bože, dyk von nechce ani piškotu!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 19:08 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

mishi
a kam jezdíte? nemůžete jet jinam?? asi bych nevydržela čekat do rána ale jsem hysterka, to přiznávám

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem byla dneska v Práglu a vrátila se urvaná jak Borůůůůfka

mishi
jestli měl neurologický záchvat, tak ho vezmi jinam na veterinu... navíc to může souviset i s tím chováním k Toníkovi

Jinak dámy, dnešní debata o hovně byla tématicky laděná ... jsem koukala, jak se čistí terárko s hadama a sbírají se houna... by jeden nevěřil, ajk jsou velký a smradlavý

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:04
- Nahlásit

já jsem dneska byla opět inláááájnit a jako hustý ale nespadla jsem, trochu se mi nohy klepou eště teď a asi jen tak nepřestanou, páč jdu zítra pro změnu na bosu

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:20
- Nahlásit

mishi
Achjo, jak to vypadalo, ten zachvat? Nemohl mit treba epi? Drzim palce, treba jeste sezenete jinyho veta.
vlk
Moravě vyhlásily jako vzácné nerosty... protože prostě NEROSTOU !!!!
Blbko.

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:26
- Nahlásit

On měl ten záchvat v šest večer... To jsem už nikoho ani nesháněla. Tak snad má vystudovanou veterinu, tak ví, jestli je ohroženej nebo ne... Ono s těma jeho nemocma člověk prostě neví... On blbě dejchal, pozvracel se, ale jen šťávy, klepal se na přední polovinu těla, což je divný, protože běžně se mu klepou zadní tlapky, ale to má tou nemocí, vždycky se chytal předníma a teď byly přední upe bez reakce. Vynutila jsem si něco na uklidnění, nechtěla mu to dát kdyby nás náhodou posílali zase na jaggynu, ale já jí řekla, že už bych nejela, protože Gaston by další narkózu beztak nezvládl, tak mu píchla nějakej uklidňovák. Teď spí... Už se ani neklepe.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:35
- Nahlásit

mishi
A co mu jinak je, dlouhodobe? Tak snad se z toho vyspi a rano bude lip.

brut
jak se čistí terárko s hadama a sbírají se houna...
...a prdi hadi??

mishi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:38
- Nahlásit

Fifi
A co mu jinak je, dlouhodobe? Tak snad se z toho vyspi a rano bude lip.

On má mozečkovou degeneraci, odumíraj mu buňky v mozečku, tak má narušený rovnovážný centrum a padá... Do toho má silmou displazku na zadních, takže padá ještě víc. A klepou se mu zadní...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:40
- Nahlásit

mishi
Boze boze. To je sberatel teda, prdik jeden, tak at bojuje este co nejdyl!! Mackam palce!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:43
- Nahlásit

mishi
to jsou ale hnusný choroby

Bezrumštajnvespolek

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:46
- Nahlásit

kachna_
To jsou.

Hele, sem se te ptala vcera, nejak to zapadlo tady nejspis, v grafomankach, jak susis mrkev?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:48
- Nahlásit

Rum and štajn ! ve spolek...
Mám šílený bolehlaf, su mrkev

mishi
On měl ten záchvat v šest večer...
ach jo držíme palčáky at se z toho zase brzo oklepe!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:57
- Nahlásit

Fifi
no já jí chtěla nakrájet na plátky a vrznout do sušičky, ale všude je na kostičky. To mě trochu mate. Jinak jsem jí ještě nesušila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:09
- Nahlásit

kachna_
Ach tak, ja myslela, ze mas neco ozkousenyho. To vidim teda asi tak, ze se vyprdnu na suseni a flaknu to do mrazaku, bo uskladnit mrkvu neni kde jinde.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:51
- Nahlásit

Fifi
kachna_
sušit mrkev lze i na kolečka a pak to jde vcelku rychle. Zkoušela jsem si to u jedný mrkvičky a šlo to dost rychle

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:53
- Nahlásit

mishi
On má mozečkovou degeneraci, odumíraj mu buňky v mozečku, tak má narušený rovnovážný centrum a padá... Do toho má silmou displazku na zadních, takže padá ještě víc.
mozečková degenerace je trochu silná káva Možná ten záchvat s tím má souvislost ....

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:33
- Nahlásit

Sušit mrkev zní dost děsivě, k čemu je sušená mrkev?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:04
- Nahlásit

mishi
k čemu je sušená mrkev?
pro králíky a jestli to bude snadný, tak jako záloha i pro psy

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:19
- Nahlásit

Hlásim, hlásim, že se jednalo s největší pravděpodobností o záchvat související s degenerací, ráno už byl v poho. Dostal prednisan a uvidíme... Už zase startí po Tondovi a jí piškoťáky, takže je vše ve starých kolejích.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:36
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem tu na skok, páč za chvíli jedu na masíčkový výletík a pak budu zpracovávat houbičky, co mně jedna mooooc hodná paní před chvílí vyložila ... a že jsou to samý hříbečky, bedličky atd tak budou nejen řízečky, ale i nějaké sušené a omáčka ... mňáááám

Fifi
...a prdi hadi??
čééééče vůbec netuším , ale nechtěla bych ho nikde potkat... si představ, že sfině koušou, i když sou škrtiči a prý to bolí stejně jako od psa a ještě si musíš nechat ránu pořádně vyčistit, protože by jsi mohla dostat nějaký zánět nebo otravu ... Tímto zjištěním jsem navždy skončila s hadama a jejich chovem

mishi
mrkev zní dost děsivě, k čemu je sušená mrkev?
když se ti nevejde do mrazáku, tak jí usušíš a pak jí můžeš použít nejen v kuchyni třá do polífky, ale i pro psy do žrádla

hlásim, že se jednalo s největší pravděpodobností o záchvat související s degenerací,
tak na to pozor, protože by to odpovídalo i zvýšené přecitlivělosti na Toníka.... hlídej je a snaž se je držet v bezpečné vzdálenosti, aby se malej ke Gastonovi přibližoval jen pod tvým dohledem a s tvojí plnou pozorností. Vypadá to, že Gastonovi je chronicky bbě a graduje to. Tak ať nemáš pokousanýho kluka a nešťastnýho psa ..... Gastonka raději dávej do kuchyně a zajisti, aby ho malej nechodil přes žbrlinky prudit ..... vůbec ti tohle nezávidím

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 12:39
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

něco nehořlavýho pro Fajfku:

Tákže: Ešus má za sebou další atak psa. Ćernej labrador ,nebyla jsem u toho, byl s ním Brtnik. Pes si ho pod sebe slušně naroloval. Na to že byl mladej, tak byl dost drsnej teda. Panička se omlouvala, že jinak chodí s košíkem, ale že ho zrovna cvičí. Brtnik taky není bez viny, poslal ho k rybníku a ještě úplně neviděl za roh. Nicméně je mi jasný, že tím pádem ty černý psy asi nikdy nebude mít rád. Ešus, Brtnikovi jsou jedno

Já mám za sebou zase hodinu germánštiny, kdy jsem byla totál zabržděná a vyjadřovala se jak obyvatel Patogonie, kterej se učí Urugvajsky . Aspoň že test jsem dala slušně. pak mám za sebou švédskou tu.... návštěvu, ne trojku dobytkyně , je mi jasný co vás hnedle napadlo a tetkon už teda nejsem zabržděná, ale slušně ulítaná. Dozvěděla jsem se, že budu spolupracovat na nový databázi, to si teda se mnou pomůžou , No takový obyčejný dny to jsou

mishi

ráno už byl v poho.

to je dobře, že se takhle zvetil, no a vidím to stejně jako Brůtice s tím, že je mu pořád blbě asi. A že by to chtělo zajistit mu ten klid.

brut

a že jsou to samý hříbečky, bedličky

ach bóže, závidím Ti, eejch

kachna_

no já jí chtěla nakrájet na plátky a vrznout do sušičky, ale všude je na kostičky.

a jakej je v tom rozdíl? podle mě plátky i určo líp uschnou, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:06
- Nahlásit

Bolehlafstajn

PetraK
něco nehořlavýho pro Fajfku
co pa já hořím?

Ešus má za sebou další atak psa. Ćernej labrador

Pani chcete tu matracu na apaluchu pro Ešusa?
rozměr 65 x 85 cm?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

Fajka

co pa já hořím?

ne, leč sem si řikala, že toto provedení a tato barva by tě jako mohly zaujmouti

no posunulo nás to zas asi kousek jinam. Naštěstí to vypadá, že se to obešlo bez nějakýho zářezu Nicméně - večer při procházce obcházel obloukem s hudlámím pod fousy mini psa, kterej na něj štěkal. To je v rozmezí dvou měsíců dvakrát, kurnik.

Pani chcete tu matracu na apaluchu pro Ešusa?
rozměr 65 x 85 cm?

žiš pani já to zapomněla změřit, ale napravím tetkon o víkendu, slibuju na holej pupek .

venku je tak krásně, chci ven, ven, ven vééééééééén,

Proč tě bolí hlava?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:37
- Nahlásit

PetraK
že toto provedení a tato barva by tě jako mohly zaujmouti
ach su..já myslela že myslíš že su z azbestu

no posunulo nás to zas asi kousek jinam
u nás je to vždycky tak bohužel..

zapomněla změřit, ale napravím tetkon o víkendu, slibuju na holej pupek
v poho, von je nikdo nechce tak je asi vyházim ale dyž tak tu jednu vám tu nechám

Proč tě bolí hlava?
nefim asi krz tlak nebo počasí ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:41
- Nahlásit

Fajka

já myslela že myslíš

jak jsi mohla myslet, že já myslim?

u nás je to vždycky tak bohužel.

séře mě to . jako že fakt.

vyházim

a co Dášenka? Ta je nechce?

nefim

ale já vim!! Máš absťák, páč je ta prohibice

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 15:34
- Nahlásit

tjo jsem dneska byla zavalená prací jak hornik. Ale z nejhoršího jsem venku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 15:44
- Nahlásit

PetraK
jak jsi mohla myslet, že já myslim?
no já s tou hlavou nějak vůbec nemyslím

a co Dášenka? Ta je nechce?
nefim asi jim písnu, než to vyhodim, ale jednou někde psali myslím že néé...

ale já vim!! Máš absťák, páč je ta prohibice
co má prohibice společnýho s tlakem? leda určitej druch nátlaku ale alkehol je to poslední co mě ted trápí

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání