| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:56
- Nahlásit
vlk
huš je vidim jak se ke mně hrnou a s falešným úsměvem se vyptávaj "tak co pejsci, jak se mají?"
takhle nějak??
jo, mezi psíma lidma (bez rivality) bejvá dobře.
já právě tydlencty společenský akce naprosto nesnáším
taky ne a myslím, že většina z nás tu na úhylácký fóře a pak paradoxně když se sejdem, tak to klapne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:02
- Nahlásit
PetraK
takhle nějak??
.... jo ten první je naprosto přesnej...
a pak paradoxně když se sejdem, tak to klapne
.... to věřím, štve mě že bydlím tak daleko...a navíc jako naprostej neřidič tudíš nemám šanci, se s váma někdy potkat....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:14
- Nahlásit
vlk
jo ten první je naprosto přesnej..
viď? no , ale přežiješ to a pak vezmeš čoklidy a půjdeš ven, Ašokpéf Tě zavalí, oblemtá, frbulice Ti bude funět do gezichtu, ofčákoj budeš házek klacek a šibáci se na tebe budou žubit. A lidije ti můžou být u zadele, ne?
štve mě že bydlím tak daleko...
to je děsná škoda a taky mě mrzí, že jsem nevědíla, když jsme byli o dovče, že jsme nebyli od vás tak daleko, aspoň na chvilku bych se bývala byla mohla stavit, no ale my tam zase někdy zavítáme - a to pak fakt plánuju jet na druhou stranu Beskyd, páč to tam neznáme vůbec, krom Dolní Lomné. Takže to pak zabuchám na dveře, neboj. No a kdybys jela do Brna někdy nějak, tak můžeš přece přepadnout Alkehůlika Janiii a Vero je taky od tama.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:19
- Nahlásit
nazdar magoři, to jsou vaše portréty, viz vejš?
musím říct, že ste mě pěkně zklamali
brut
jak se dá kočka jednoduše oblbnout
hehe. náš courek byl neoblbnutelný. zrnko prášku ucítil naprosto ve všem a ohrnul nos. zoufalství učinila konec až kočičí konkurence: to mužík zabalil celou půltabletku do kozího sejra, přivolal voba courky a tomu příslušnýmu dal - a on jen udělal polk a bylo to
štve mě že bydlím tak daleko...
a vodkaď ty seš?
PetraK
Vero je taky od tama.
jo jo.
ofšem sme děsní asociálové
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:30
- Nahlásit
PetraK
A lidije ti můžou být u zadele, ne?
.... asi tak nějak to vidím i já.....
pak zabuchám na dveře, neboj.
tak pak dej ale vědět kapku dopředu, abych nebyla v práci....
Vero
nazdar magoři, to jsou vaše portréty, viz vejš?
... můj nee, já vypadám ještě hůř ... můj gezicht na veřejnou prezentaci není..
a vodkaď ty seš?
sever Moravy .... FM
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:05
- Nahlásit
Vero
zklamali
neboj, pracuju na vylepčení
a vodkaď ty seš?
vlk je shůry, nad Tebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:10
- Nahlásit
vlk
.. asi tak nějak to vidím i já.
no bať, kdo potřebuje lidije? Nikdo!
tak pak dej ale vědět kapku dopředu, abych nebyla v prác
neboj, nemám ráda přepadofky, ale hned tak to nebude. I když zrovinka tetkon bych se tam ráda podívala. kamarádka - která je "kousek" od Frýdku Pístku mají štěňátka vižli. Jsou moc nunynuny a já bych si je tak chtěla pomudlat, jéénže neny cas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:13
- Nahlásit
A JUCHÉÉÉ!! Dostala jsem za své dobré skutky hoooořký čekuládový bonibóny až z daleké Emeriky - origošky. Budu klůůsté!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:16
- Nahlásit
PetraK
no bať, kdo potřebuje lidije? Nikdo!
...no vobčas já teda jo.... zrovínka dnes by se někdo hodil, došel mi plyn, voběd rozvařenej a nikde nikdo s autem, kdo by mi dovez bombu.... asi humřu hlady....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:18
- Nahlásit
PetraK
pracuju na vylepčení
vlk
sever Moravy .... FM
té teda fakt kus světa. ale kdo ví, třá někdy...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:25
- Nahlásit
vlk
zrovínka dnes by se někdo hodil, došel mi plyn, voběd rozvařenej a nikde nikdo s autem, kdo by mi dovez bombu..
a takhle, no tak jako ze všeho pochopitelně existuje výjimka, to je jasný. Ovšem to ti teda tu bombu nepřiveze, to asi ne. ale venku je hásky, co rozdělat oheň a uklohnit to v kotliku. Co vaříš?
Vero
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:33
- Nahlásit
Vero
té teda fakt kus světa. ale kdo ví, třá někdy...
.... my kolem Brna jednou za rok projíždíme na šibí sraz do Řásné....
PetraK
ale venku je hásky,
kde ????? tady je kosa jak cyp a začíná scát....
Co vaříš?
hovězí polífku a smažený hřiby s bramborama....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:48
- Nahlásit
vlk
á zítra vstanu, prohrábnu si vlas hřebenem, vobleču se, voberu chlupy ze svátečních hader a jsem ready.....
Mladej má tolik učení, že mu začíná jít hlava kolem a doufá, že zkoušky v pololetí udělá, protože nějaké předměty jsou tak těžké a nudné, že u nich skorem spí
jsem se včera pustila do andragogiky. Vůbec nechápu, proč ta skripta nemůžou psát srozumitelně . A to prej jsou čtivý.
Nejhorší je právo, páč přednášející je zmatenej jak lesní fčela a protivnej jak průjem. O angličtině ani nepíšu, ještě je to pro mě příliš citlivé téma.
vlk
"tak co pejsci, jak se mají?"
odpovídám jednoslovně, prakticky všude, kde nejde použít prosté "ano" nebo "ne". Většina lidí už to postupně začíná vzdávat
PetraK
s normoš kočkou jsou větší ciráty
za Ciráta prohlašuju, že s kočkou on umí bejt hotovej raz dva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:50
- Nahlásit
vlk
kde ?????
tady v Prahé v pupku světa
ady je kosa jak cyp a začíná scát.
koza je tu taky, ale nešče neščije. snad to vydrží do odpolka CHCI VÉÉÉN. OKAMŽITĚ MĚ PUSTE VEEEEEEN, SLYŠÍTE? NECHCI TADY BEEJT!
hovězí polífku a smažený hřiby s bramborama...
no poblifku venku dovařit můžeš, ale asi ti jí dřív sežerou čokli, páč jak ščije , nebude to hořet, voda nebude horká a voni se k tomu dostanou. Zbejvá Ti teda enem skusit plamennej pohled. Umíš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:55
- Nahlásit
kachna_
andragogiky
co to je? Učení vo robotech?
Nejhorší je právo,
to bez debaty, a to i když vyučující ze práva dobře znalý a velmi příjemný a vzhledný profesor. Právnickej jazyk prostě není k zapamatování
Jehehéé to mi připomnělo moje studium . Sem byla koumák a měla jeden sešit společnej na právo a na matiku. Prostě jsem ho vždycky jen otočila na potřebnou stranu. A při zkoušení z práva jsem to jednou pomotala a předložila půlku matematickou, když se divil, tak jsem to uvedla na pravou míru a von z toho pak udělal hotovou šou, se pamatuju, jak jsme se tam všichni řezali. Když pak objevil, že mám ještě nerozřezanou sbírku zákonů, bylo jasný, že zkoušet mě nemá cenu
za Ciráta prohlašuju, že s kočkou on umí bejt hotovej raz dva
no možná bys ho mohla půjčit na chvíli brůtici a Sviní by pod nátlakem s Cirátem bez cirátů snědla cokoliv, nejen tabletu.
Jak je mu vůbec?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:57
- Nahlásit
kachna_
odpovídám jednoslovně, prakticky všude, kde nejde použít prosté "ano" nebo "ne".
já zas říkám že nevím, že se mnou nemluvěj....
PetraK
Zbejvá Ti teda enem skusit plamennej pohled. Umíš?
... neumim, prej sem studená jak psí čumák.... což je pro mě ovšem lichotka....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:49
- Nahlásit
PetraK
Jak je mu vůbec?
nevím. Teď jak klesly teploty, se to skokově zhoršilo ze stavu - naprosto bez potíží, při delší procházce lehce švidrá levá zadní noha, do stavu potíže při zvedání, potom OK.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:53
- Nahlásit
kachna_
Teď jak klesly teploty, se to skokově zhoršilo ze stavu - naprosto bez potíží, při delší procházce lehce švidrá levá zadní noha, do stavu potíže při zvedání, potom OK.
to je to studený počasí. Vím, že je to blbost asi u hodně chlupatýho psa, ale nepomohl by přes ty záda nějakej přehoz potom, až bude víc zima? Třebas z ovčí kůže něco, co bude pěkně hřát?
vlk
prej sem studená jak psí čumák....
,
no nicméně teda ten oběd halt nedovaříš
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:57
- Nahlásit
PetraK
no nicméně teda ten oběd halt nedovaříš
sem to teda změnila na brambory zapečený s hříbkama a zeleninou a huš se to zapejká v troubě....doufám tedy, že nevypnou proud....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:01
- Nahlásit
Co tomu říkáte? Já jsem v šoku Těm holkám je od 12 do 15 let
http://www.5angels.cz/fotogalerie/?id=304&fb_sourc e=message
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:02
- Nahlásit
vlk
sem to teda změnila na brambory zapečený s hříbkama a zeleninou
žjooo, tys velmi flexibilní žena a navíc to bude určo i hrozně moc dobrý.
jdu si dát ze zoufalství melouna.
....doufám tedy, že nevypnou proud...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:03
- Nahlásit
brut
Já jsem v šoku
z čeho? možná nevidím šécko?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:07
- Nahlásit
PetraK
žjooo, tys velmi flexibilní žena a navíc to bude určo i hrozně moc dobrý.
ano co se týče jídla, tak jsem velmi flexibilní.... navíc mám hlad jak sfiň....a dobrý to určo bude, našla jsem v ledici i kousek uzenýho....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:10
- Nahlásit
PetraK
Učení vo robotech?
skoro-vzdělávání dospělých
brut
Těm holkám je od 12 do 15 let
no,jestli takhle mají vypadat 12ti,15ti letý holky, tak to potěš koště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:19
- Nahlásit
vlk
.a dobrý to určo bude, našla jsem v ledici i kousek uzenýho....
ježíši kriste MLČ UŽ!! mlč už!! Můj meloun domelounoval,takže skončil v koši , možná ale kdybych pár dní ještě počkala,mohla sem z něj mít alkehůl
kachna_
skoro-vzdělávání dospělých
ty si ........ prostě kachna_!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:20
- Nahlásit
kachna_
jestli takhle mají vypadat 12ti,15ti letý holky, tak to potěš koště
hm
jinak jsem definitivní dement, neschopnej ani vobjednat vobjed do té správné jídelny mužík komentoval: pak má mít čék úspěchy, když si neumí ani jídlo vobjednat
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:23
- Nahlásit
kachna_
brut
no,jestli takhle mají vypadat 12ti,15ti letý holky, tak to potěš koště
Tak to by mě ani tak nevadilo, prostě pubošky.... Nejvíc mě na tom irituje Michal David...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:32
- Nahlásit
mám to, jupíííí, ozvu se k večeru, pa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:32
- Nahlásit
PetraK
ježíši kriste MLČ UŽ!! mlč už!!
.... už mlčim...... ale ovšem je to velice mňamózní....sem se přemluvila a uďála sem si k tomu i vokurkovej salátek....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 15:34
- Nahlásit
vlk
ale ovšem je to velice mňamózní....sem se přemluvila a uďála sem si k tomu i vokurkovej salátek.
ZABTE JU NĚKDO HERGOT UŽ!
Dala sem si aspoň jábloko.
Michal David..
to nejni von, to je nějakej jinej panďulák, ne?
|