| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:30
- Nahlásit
Fifi
ze tam bude cubajz coby jedinacek
no právě....čubajzovi se nelíbilo ani prase, ani kozy, ani slepice, a borderákům dávala docela na frak, ohrnovala na ně svůj kuní ksichtík a oni teda couvali a chovali se decentně, ale i tak... Terka potřebuje bejt spíš sama, ta jediná vyvolená
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:33
- Nahlásit
Eninka
Akorat bych ji teda netahala sem a tam, nejaky jupi k tobe navraty - jen z toho bude mit v hlavince fena maglajz. Az se s pani seznami po par navstevach, nechala bych ji tam a bastafifi, novej domov, novy majitel, bez tvyho castyho zasahovani - aby se ty dve szily a zacly co nejdriv fungovat..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:35
- Nahlásit
Fifi
tak nějak to chceme udělat, ze dvě návštěvy, pak na noc, pak na celej den a jupí tam...ona sama to tak chtěla, musí ještě pořídit všechny věci, boudičku na venek, bydlení na vnitřek a tak. Nechci to hrotit, že bych ji blbla hlavu, ale ať se aspoň seznámí trochu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:43
- Nahlásit
Eninka
Nechci to hrotit, že bych ji blbla hlavu, ale ať se aspoň seznámí trochu.
Jasny, to chapu. Jen at se pani pripravi, a asi i ty, ze proste fenule tesknit bude, chvili to potrva. Tak hlavne v tu dobu nepolevit a nechat jen jim dvema prostor a nezasahovat. Aspon tak jsem to mela ja u stenete, ktery od nas slo na necelych 7 mesicich, bylo zvykly na smecku a i pres uzasny novy majitele to hosik rozdychaval par tydnu, smutnil a nechtelo se mu zprvu zrat, ikdyz mel pohybu, aktivit, lasky a mazleni dosytosti. Tak at to vydrzite a cubis si rychle zvykne.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
To vypadá dobře
Eninka
Fifi
Akorat bych ji teda netahala sem a tam, nejaky jupi k tobe navraty - jen z toho bude mit v hlavince fena maglajz. Az se s pani seznami po par navstevach, nechala bych ji tam a bastafifi, novej domov, novy majitel, bez tvyho castyho zasahovani - aby se ty dve szily a zacly co nejdriv fungovat..
No, tak to se obávám, že má Fifina pravdu a že bude třeba tu "pupeční šňůru" mezi tebou a Terkou přestříhnout, aby mohla v pohodě fungovat v nové smečce.
Bude to hodně těžký...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:50
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
"pupeční šňůru" mezi tebou a Terkou přestříhnout, aby mohla v pohodě fungovat v nové smečce.
Bude to hodně těžký...
já na to jsem vnitřně připravena, chci ji prostě spíš ještě seznámit a aby si stihli všechno pořídit, víc než dva týdny to nebude. Paní jede na tři dny na dovču s kamarádkou a pak už se bude věnovat jenom jí.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:22
- Nahlásit
PetraK
Byli jsme na Jaggyně v Praze, měla ho na starosti MVDr. Stiborová. Takový přístup bych někdy chtěla vidět v "lidských" nemocnicích. Ríša tam ležel 4 dny, my jsme za tu dobu zestárli asi o sto let. Já mu tam na dálku vysílala takovou energii, že celý Řepy musely svítit Ne nadarmo je to Richard Lví srdce, už si zase otvírá tlamu na velký černý psy, takže je jasný, že je zdráv
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:40
- Nahlásit
corgi
A tu narkozu mel kvuli cemu?
si zase otvírá tlamu na velký černý psy, takže je jasný, že je zdráv
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:57
- Nahlásit
Fifi
A tu narkozu mel kvuli cemu?
Paničku kravičku napadlo, že by mu mohla nechat vyčistit zuby!!!!! Do smrti mě bude svědomí fackovat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 22:06
- Nahlásit
corgi
No ty kraaso.. A nemusi se kravicka fackovat, vsechno spatny pro neco dobry, aspon vis, ze je pes na narkozu alergickej - pacient prezil, tot hlavni!! Ale muselo to byt strasny, strasny, strasny - a oni na to jsou kratinozky nejak citlivy, nebo to je indivindi zalezitost?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 22:24
- Nahlásit
corgi
no bleblebleble
Psi právě hráli na dobrýho a zlýho poldu . Se mnou . Baty byla zlej policajt a Mája hodnej. Byly dost přesvědčivý, tak jsem jim teda dala nažrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:37
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Fčerejšek byl víc než dobrej, bylo krásně, uďáli jsme si tudíž fšicí tři výlet do Hvjézdy, Potkaly jsme smečku hasko-mamutů, teda hasko mamutech, páč to byly všecko baby, Hošikus byl nadšen hlavně z mladé haskounky. Ke staré špatně vidící mamutí babičce se choval moc pěkně uctivě. Pak ešče uďál neuvěřitelný dojem na gólii jednu krátkovlasatou, ta se zabouchla během vteřiny a panička vůbec nechápala, co to její dáma provozuje, když psy nesnáší jo, jo i úhyl má své kouzlo no a pak se mi povidlo moc dobrý rychlý jídlo no a pak už byl tydlevizní bonbónek neb co? neb dávali strejdu Džeka Nikolsna a Lepčí už to nebude . Miluju ho a tendle film naprosto, On je tam naprosto příšernej . Takže jsem po sto letech sedla k bedně.
už si zase otvírá tlamu na velký černý psy
jo , když má člověk koho zabít, hned se líp po tom světě běhá
corgi
Takový přístup bych někdy chtěla vidět v "lidských" nemocnicích.
Viď? já tam byla jednou, Eva mě objednávala na to Ešusí kulhání, co tam s tím psem provozovali, když ho prohlíželi, takhle myslím žádnej lidskej doktor člověka nevyšetřuje. Fakt to vzali důkladně a po milimetru.
že celý Řepy musely svítit
já si řikala, že nějak dobře vidím. Škoda, že jsem to nevěděla, mohly jsme se sejít na kafe, abys přišla na jiný myšlenky, bydlím kousek od tama. Hlavně, hlavně že to všechno dobře dopadlo, dovedu si představit, že vám bylo na scípnutí. Je to obří Richard lví srdce a bojovník.
Paničku kravičku napadlo, že by mu mohla nechat vyčistit zuby!!!!!
ježíší kriste!! No nazdar!!!
Eninka
vypadá to fakt dobře, no tak teď už jen zvládnout přesun do nového. Držím palce ať to všechny tři dáte v co nejkratší době.
kachna_
Baty byla zlej policajt a Mája hodnej.
čekala bych že ranařku bude hrát Mája a vomlátí ti hubu vo stůl
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
corgi
Paničku kravičku napadlo, že by mu mohla nechat vyčistit zuby!!!!!
no proboha... (já nějak automaticky myslela, že byl nějak strašně nemocnej...)
tak aspoň víš, jak to má.
kdyby byl hodně nemocnej předtím, možná to nezvládne.
hlavně že to tak dobře dopadlo!
znám jednu paní, co jí pes umřel po narkoze, když dělala rtg kvůli uchovnění... dalšího psa se rozhodla prostě radši neuchovnit a dysplazku neznat než zase riskovat.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:32
- Nahlásit
Rumštááájn
Vero
corgi
To je přesně jeden z důvodů. proč vidím rudě,když kdokoliv mluví o kastraci jako o něčem banálním, snadném , vpodstatě na úrovni ostříhání drápků......nedochází jim, že se i něco zdánlivě tak rutinního může kur...sky zkomplikovat.
All
Hlásím, že žiji již druhý den po požití rumu .." eště ho mám doma schovanej.."
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:37
- Nahlásit
PetraK
Pani tohle jste ve vlákně darovací psi četla?
Hledáme domov pro 15měsíčního pejska MOK s PP, Akima od Babí skály. Pejsek pochází z naší chovatelské stanice (http://www.amy-agata.websnadno.cz/). Bohužel jeho majitelé se k němu nevhodně chovali a chtěli ho nyní prodat, proto jsem si ho odkoupila zpět a hledám mu nový zodpovědný majitele, mám už dvě fenky a Kimíka si nechat nemůžu. Akim je zvyklý žít v bytě, je to aktivní pejsek, který potřebuje aktivní páníčky. Když je vyběhaný doma je klidný, venku se drží, v lese neutíká, dobře se motivuje na pamlsky a balonek. Akimka máme u nás necelý týden a už ted je z něho závisláček, chodí za mnou i na záchod, proto by potřeboval co nejrychleji své páníčky.
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3263810 809009&set=o.136687173114268&type=1&theater
že by jako už přišel Váš čas V edvou by ty šišky odsejpaly daleko rychleji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Pani tohle jste ve vlákně darovací psi četla?
hele četla, ale předpokládám, že když je pes u původní majitelky, tak ona to po ohaří linii rozhodila. Lovka v nouzi už není, tak já to nemám kam dál jinam dát.
a dom bohužel nende, muselo by to být jedině štěně, velkýho pesana by Ešus nevydejchal a já bych mu to ani neudělala. S velkým pesanem, který má něco za sebou - to chce mít čas se věnovat se hlavně jemu, potřeboval by de-facto hodně mýho času.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:10
- Nahlásit
rumštajn ve spolek.....
..dneska je zde nějak mrtvo...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak mám zase plný nosánek a drobet rýmičku, takže jsem nasadila tabletky na podporu imunity. Včera byl asi blbej tlak nebo co, páč jsem prospala skoro celej den a stejnak byla mrkef Doufám, že dneska už bude líp....
JInak plesnifcííí se včera vyznamenali, když chtěli honit cikánů mini štěně ( černé). . Brut se mohl popo a Al to šla řešit. Jsem byla tak moc nas*atá, že jsem jí cvakla na druhej konec vodítka a musela potupně jít u nohy. Velkej pro změnu měl pořadový cvičení s tím, že musel čučet na mně... došlo mu to ve chvíli, kdy jeden cvik opakoval počtvrtý. Holt chlapeček, má delší vedení....
Dneska štěndo viděli zase, ale rozmysleli si, jestli budou vyvádět nebo nebudou .... Jednou ňafli a byl klííídek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:26
- Nahlásit
Rumštajn bez rumíka!!
vlk
dneska je zde nějak mrtvo...
po přeslici nebo po methylu?
Já nestíhám ale to vám snad ani nemuším psát, to je vám jasný
JInáč již se mě zdají sny o nadcházejícím treku a začínám se v noci budit spocená tak nevím nevím essi to tentokrát přežijem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:39
- Nahlásit
Fajka
.... nevim co kdo zde požíva ......
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:34
- Nahlásit
brut
Ty si neodjela?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:49
- Nahlásit
Fajka
JInáč již se mě zdají sny o nadcházejícím treku a začínám se v noci budit spocená
taky nestíhám a taky se mně zdají sny o nadcházejícím "treku" do příštího léta, zpocená jsem z toho taky už dávno
snad ten tvůj je aspoň pravej trek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 18:17
- Nahlásit
hlásím, že müsli tyčky aláá Ešuska jsou v troubě, tak jsem zvědavá asi si na to čekání naleju radši burčááák
byli jsme zvědaví, jestli v bezcelní zóně ve freeportu na hranicích koupíme rakouskej chlast - a houbeles
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 19:15
- Nahlásit
PetraK Hyena Vero
Já bych narkózu nikdy nebrala jako banální věc, dostal Propofol, což mi bylo řečeno že je šetrné - na Jaggyně mi pak internistka řekla, že příště leda inhalační s monitoringem. Doufám, že už žádné příště nebude muset nikdy nastat. V říjnu jdeme na kastraci s Ríšovo neteří, je nám jasný, že rovnou najdeme kliniku s inhalační narkózou - sichr je sichr.
Mimochodem, nechala jsem mu tehdá při tom čištění udělat RTG kyčlí, máme 2 a 2-3, takže můj odhad byl správný - Ríša si nikdy nesedal ani nelehal rovně, vždycky přes kejtu, odlehčuje té horší noze.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 20:40
- Nahlásit
PetraK
čekala bych že ranařku bude hrát Mája a vomlátí ti hubu vo stůl
zprava Baty, zleva Mája, mája mě olizovala a Baty okusovala. Byly strašně komický.
Fajka
vlk
dneska je zde nějak mrtvo...
aspoň vás konečně jednou dočtu
corgi
máme 2 a 2-3
Jak to mají corgiové s uchovněním?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:29
- Nahlásit
kachna_
Jak to mají corgiové s uchovněním?
Uchovní se každá ludra hnusná nemocná, pokud má zuby Jinými slovy podmínky pro uchovnění jsou velice benevolentní...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:35
- Nahlásit
corgi
To nebylo na tebe....to bylo konstatování směrem k těm lidem a i bohužel i vetům,kteří to prezentují jako že banální zákrok,kde lautr nic nehrozí
Jinak musím ocenit sfiň pruhatou...5. den hárání a byla se mnou na vyjížďce a chovala se hoodně mravně..dokonce šla " ukoně" vedel vzpínajícího se vořecha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:42
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Teplo už bylo, ES WIRD KALT, jak řikaj malý hošíčci. AJSCAJT (bože to vypadá příšerně takhle přepsaný ) je už tady.
Ale fčera to byl lůůkcůůůs Udělali jsme si s Hošikusem výlet do Hvjézdy a strávili tam příjemné tři hodinky, já se učila germánštinu, Hošikus plaval, nosil tenisáky, hrál si krásným a milým lurcherem, s páníčkem /taky milým a taky teda nebyl rozhodně vošklivej / jsme dlouze pokecali a pak šel Hošikus krosit do terénu. Je tam taková ministrž, spíš proláklina a tam musíme házet přes nějakou obří kládu, aby mohl běhat dolů, nahoru, popadnout kládu, běžet dolu, nahoru, předat kládu, vyběhnout dolů, nahoru, popadnout kládu........... dokud mu nevisí jazyk jak kravata. Je to bláásen, pak jsme ešče klikali s rušivejma élementama. a pak už si nás vyzvednul pánik a ještě jsme kopali na louce tenisák až jsme prostě zabili psa. Uklidila jsem celej byt, uvařila vynikající hrachofku s kalbasou a pak jsme šli na večeři a já si dala obřího stejka. Tomu řříkám veleúspěšnej den.
Janiii
aláá Ešuska jsou v troubě, tak jsem zvědavá
tak já jsem zvědavá, jak to teda dopadlo.
brut
Tak mám zase plný nosánek a drobet rýmičku,
pani to už by chtělo něco s tím udělat.
kachna_
mája mě olizovala a Baty okusovala. Byly strašně komický.
sou prostě v přesile.
corgi
Doufám, že už žádné příště nebude muset nikdy nastat.
držím moc palce, ať už je jen dobře.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:59
- Nahlásit
PetraK
Tomu řříkám veleúspěšnej den.
Vy jste tady všici táák strašně akční.
To jsi začala ve 12 a skončila ve 24??? tak v tom intervalu bych možná vše vylíčené taky stihla Já jsem včera po hokně udělala prochajdu s Buldozérem, snědla studenou večeři, uklidila v jedné poličce, dohledala nějaký info na internátu, udělala noční prochajdu s Buldozérem a byla jako dycky noc (no a ty prochajdy nebyly tříhodinový teda )
Ale líčení je to takový pěkný, to jo...
Tady právě začalo hrozně chcát, ajscajt jde...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:04
- Nahlásit
PetraK
Tomu řříkám veleúspěšnej den.
to jo
Vero
Vy jste tady všici táák strašně akční.
kliiiid, včera jsem přijela z Prahy, usnula u televize, takže mi zmoklo prádlo, kočárek a ani psům se nepovedlo mě probudit, takže nažrat dostali až ráno.
|