| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:01
- Nahlásit
Fajka
mě je to pití tak nějak fakt šumák
mě v podstatě taky..... akorát v pátek se vdává céra a alkehůl se prej nesmí podávat ani na svatbách, takže si živě představuju ty protáhlé rypáky, co se těšily, jak si zadarmo vožerou držku.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:04
- Nahlásit
Fajka
bo svůj pulroční limit sem splnila minulej víkend na Pecce s Janí v zelený
a ta flaška liquééééére je jako neviditelná????
Vero
šlapu šlápoty ve Šlapkách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:06
- Nahlásit
Fajka
teda jo ale jen na naší zahradě..v lese sem nic nenašla
Tak aspon nemusis nikam daleko chodit! My taky dneska nasly jen kolem prikopu, vodomilnych, jinak sucho sucho.
Ale ten pan pravak, ten BYL!! Nadhera. Srdce plesalo, este, ze ho cubky nerozduply.
Tu jsou lesy vic listnaty, tak by mohlo bejt vic hub, nez na pisku kolem chlumca. Ale nakonec se do lesa zitra nedostanu, uz mam dohoukano jiny venkani bezestromy - ale v tydnu musim, chci a pudu!! do lesa!
Gerda
Simta, uz si ty houby rozrizla aspon? klouzky zbavila hymenu a slupky? Hriba rozrizla? cervive odstranila? D To je materijal, todle, 4 pytle si toho prinese a ta pece nasledna??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:08
- Nahlásit
Fifi
mamina tuhle zašla na hodinku do lesa a přitáhla celej koš - na Hradecku je holt úroda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:12
- Nahlásit
Janiii
Zis, fakt???! tak ted mam fakt rozdvojeni osobnosti JA chci do lesa sbirat houby a susit a smazenice a bedlovy rizky a.. a CUZY chtej jinam... boze boze, to vsechno nemuzu zitra stihnout... tak se urvu v tydnu, to bude ideal asi, bezlidnej les, dorostou dalsi.
vlk
akorát v pátek se vdává céra a alkehůl se prej nesmí podávat ani na svatbách, takže si živě představuju ty protáhlé rypáky, co se těšily, jak si zadarmo vožerou držku.....
a hele, tak naky cinzanko, to je taky zakazany? Jinak to bude fajne, usetrite za svatbu!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:13
- Nahlásit
vlk
akorát v pátek se vdává céra a alkehůl se prej nesmí podávat ani na svatbách, takže si živě představuju ty protáhlé rypáky, co se těšily, jak si zadarmo vožerou držku
vás pomluvěj svarbu vodložit!
Janiii
a ta flaška liquééééére je jako neviditelná
no vidíš jí snad někde? ne! tak je neviditelná tssss ty naděláš ty tři štumprlíčky...
Fifi
Tak aspon nemusis nikam daleko chodit
no t nemuším, ale šla bych hned a ráda!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
tssss ty naděláš ty tři štumprlíčky
myslíš jako sebe, mě a Ivet?
Fifi
fakt???!
no jako fakt. a za dva dny šla znova a zase a to jezdí jen kousek od Hrádku, má to po cestě z práce ... tak vyraž na lov
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:20 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fifi
Jinak to bude fajne, usetrite za svatbu!!
... no nevim, maj to na nějakým ranči, s koňma v kántry stylu... holt se bé chlastat vínko a pivo....
Fajka
vás pomluvěj svarbu vodložit!
... ále ponadávaj na blbou vládu a budou máčet pysky v pivě....vodložit to už nechtějí čekali docela dlouho na volnej termín na tom ranči, navíc céra má docela letní šaty, takže v zimě by to asi nebylo to pravý ořechový....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:21
- Nahlásit
Janiii
myslíš jako sebe, mě a Ivet?
noooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:30
- Nahlásit
vlk
maj to na nějakým ranči, s koňma v kántry stylu... holt se bé chlastat vínko a pivo....
Krasny prostredi, tak at vyjde pocasi!
Janiii
.. tak vyraž na lov
Provedu! Ale zitra tedy ne, ale uz se tesim.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:39
- Nahlásit
Fifi
Krasny prostredi, tak at vyjde pocasi!
díky a v to počasí taky doufám, neb i mé jediné sváteční voblečení je taky spíš letního charakteru.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:54
- Nahlásit
Fifi
http://www.youtube.com/watch?v=_FPsbb3fAFk
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:02
- Nahlásit
Fajka
ju ti rotvíci jsou božíííííí
.... ale i šiba umíííí URL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:08
- Nahlásit
vlk
juuuuuuuuuu háskýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Ech, ty dortici pri techto cinnostech vypadaji - tak nejak nevhodne? Neni to jejich parketa. Zato ten pisisvor posledni, parada!
vlk
neb i mé jediné sváteční voblečení je taky spíš letního charakteru.....
Bude krasne, babí leto!
a whauuu, todle sibu naucit, smekam!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:20
- Nahlásit
Janiii
šlapu
tak to si koukejte, pani, rači najít ňákou slušnější práci, než vás ovčanský výbor vystěhuje
Fifi
Ech, ty dortici pri techto cinnostech vypadaji - tak nejak nevhodne? Neni to jejich parketa
no taky sem si říkala.... esi nemáme předsudky? ale i mi přijde, že ne...
Zato ten pisisvor posledni, parada!
jo, to mě nadchlo. ale i předposlední se mi moooc líbilo.
ani nevim, esi bych u takovejch věcí byla nepatřičnější já nebo můj čoklas.
PetraK
obávám se, že vodpadá tvůj poslední pozitývní schválený bod na podzim, a sice doba grogová
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:21
- Nahlásit
vlk
ale i šiba umí
týýý jo,... zírám, bych ani neřekla do šiby.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:23
- Nahlásit
tak to si koukejte, pani, rači najít ňákou slušnější práci, než vás ovčanský výbor vystěhuje
Vero
a to já napsala jen tak, aby to bylo celý tak jako stylový
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:25
- Nahlásit
Fifi
, ty dortici pri techto cinnostech vypadaji - tak nejak nevhodne
mě se líbí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:28
- Nahlásit
Vero
no taky sem si říkala.... esi nemáme předsudky? ale i mi přijde, že ne...
Tak dyk to je prece videt, jako pekny, ze se pani snazi, ale ... zkratka drz se, sevce sveho kopyta a dortiku sveho jogurtu (pardon, rukavu).
Janiii
Ty hele, az se teda zase nekdy vyskytnes u mamasan, dej vedet, muzem se protapnout, treba na ty hnusny stezce podel reky nove budovany - kdyz budes chcit.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:29
- Nahlásit
Janiii
a to já napsala jen tak, aby to bylo celý tak jako stylový
což se povedlo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:30
- Nahlásit
Fifi
Tak dyk to je prece videt, jako pekny, ze se pani snazi,
i psáci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:38
- Nahlásit
Fifi
... zkratka drz se, sevce sveho kopyta a dortiku sveho jogurtu (pardon, rukavu).
jako na jednu stranu jo ale na druhou kdyby se tim řídili všici tak borderky pasou jen vofce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:45
- Nahlásit
Fajka
mě se líbí
Mne se taky libi, jak je ma pani zvladnuty, jen mi to neprijde halt pro ty dve takova zabava, jako pro ty zbyvajici zavodniky ctyrnohy! Ale to preskakovani jedny druhou je efektni, to jako jo. Ale je mi jasny, ze to jako dog dancing zkusena beres uz z jinyho uhle pohledu, doktorovyho.
Jen to pusobi tak jako exoticky, rtw na dog dancing, jako perdel na MS sportovni kynologie
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 23:05
- Nahlásit
Fifi
zkusena beres uz z jinyho uhle pohledu, doktorovyho
no mě to právě příjde s plemenama od kterejch by to nikdo nečekal větší hujeřina
jako exoticky, rtw na dog dancing, jako perdel na MS sportovni kynologie
a vovotom to je..
du hybernovat, brou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 23:12
- Nahlásit
Fajka
no mě to právě příjde s plemenama od kterejch by to nikdo nečekal větší hujeřina
Vsak! Kor kdyz se to dopiluje!
Brou hybernaci. Tak na jare zase pa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 23:12
- Nahlásit
Fifi
Simta, uz si ty houby rozrizla aspon?
!!!!!!! Hodinu a půl jsem je teď dekožovala a dehymenovala, všechno mám zasraté od těch debilních koží!!!!! Musíš taky nacházet samý kluzáky??? Samozřejmě poté, co je vše hotové, je to velká krása, teď už tě zas velebim, ale ještě před několika minutama sem na tě pěla zlobu ))) Maryje ti vzkazuje, že klidně bude furt tlustá, ale že piškoty jí děsně chutnaj. Dostala jeden plus jeden, jako k jedenáctým narozeninám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 23:19
- Nahlásit
Gerda
Se na ta priste vyseru a zadny hupy do pytle ti nosit nebudu! nevdecnice!! Co pan Houba, byl zdravym? A kluzaci se loupou, bo je s tim mensi srani, nez je omyvat a cistit hlavy, jednim tahem vsecky necistoty sloupnes - musis si halt vypracovat grif, je videt, zes ten mezistupen zradelni delala prvne.
A pickoty Maryji skovej, sem rikala co jeden, to darek k narozkam!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 19:52
- Nahlásit
Zdravím vespolek
jsem byla dneska na Tetíně, kde se konala pouť ke Kostelu sv. Ludmily a pak taky projížďka úzkokolejkou Vyšlo počasí a tak jsem si užila nejen koncertík v kostele, ale i tu projížďku ....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 23:15
- Nahlásit
My jsme si přes víkend užily koníky, stopičky a konečně i kousání neb se nám vrátil fik z dovči...sfiň to tam sázela jak víno.....
|