| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:27
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:49
- Nahlásit
tak jak jsem už dneska jednou říkala milé dámy
doufám, že vlk přežije svarbu a já se možná na vás o víkendu juknu. Tak tu nezlobte. čus bambus
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 19:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Žiju,ale nestíhám a tak se jen hlásím, aby ste neměly pocit, že vás zanedbávám, protože to by vůbec nebyla pravda..
Jedním očkem vás neustále sleduju a tak vím, že vlk se dneska veselí na svatbě, Fajfková má zase pracovní moribundus, Ešuska bude chlastat se ségrou, kachna si rozumí se zemědělským družstvem a navíc chlastá, takže chleba je buď betonový nebo rozpsklý, Janiíí se tu objevila po týdnu, Fifka klasicky nestíhá a Hyena se prohání po pláních a Hipík by potřebovala uvolnění trhu s alkoholem ... zapomněla jsem na někoho?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:30
- Nahlásit
brut
zapomněla jsem na někoho?
na sebe
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 22:01
- Nahlásit
PetraK
zapomněla jsem na někoho?
na sebe
dyk psala, že žije ale nestíhá
Dali jsme si odpolední "procházku", jenže jsme šli novou trasu, takže jsme vyšplhali navíc jeden kokokrpál a malinko jsme si spletli cestu, takže jsme slanili s krosnama a dětma takovej fakt brutální krpál. Navíc Batynka nechala doma mozek , což možná bylo naše štěstí, páč jsme potkali myslivce. Myslivec byl hrozně příjemnej, ale milovník psů to určitě nebyl , myslím, že se jich docela bál. Ale poradil nám správně cesty a ještě nás kousek doprovodil. Jsem mrkef.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 10:31
- Nahlásit
Ramštajn,
Fajfka maká jako vždy, zákazníci už volaj i v sobotu ...ráno sem chtěla jít pořádně utahat plyšáky, ale bo lilo tak sem se na to vybodla a pudem až večer
Krom práce sbírám houby na zahradě a vodnaučuju jelito alkoholismu... a je mě to prd platný
Taky mě zcela nečekaně ted v září vykvetla venkovní juka
kachna_
takže jsme slanili s krosnama a dětma takovej fakt brutální krpál.
sem žila v domnění že u vás žádný krpáli nejsou jak tak vidím tak sem se šeredně spletla
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 18:31
- Nahlásit
AHoj, hlásim se po dlouhý době... Začínám mít problémy s Gastonem... Začal mi startovat na malýho a je dost hnusnej... 11 měsíců byl v pohodě, ale poslední tejden je jak vyměněnej. Nevim, co mám dělat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 22:36
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem dneska byla s Vilémem na výletě v Germánsku na jednom skalním hradě a pak na rozhledně na Hvozdu Bylo to úžasný a to i díky tomu, že vyšlo počasí... ráno tady sice lilo jako z konve, ale přestalo a v Liberci už vůbec nepršelo, v Germánsku dokonce svítilo sluníčko a bylo i teplo
PetraK
na sebe
nic zajímavýho se nekoná .. spíš vše při starým
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2012 22:47
- Nahlásit
brut
Jsem dneska byla s Vilémem na výletě v Germánsku
No to je dost, dedku, zes nas taky jednou vyvez!
mishi
Začal mi startovat na malýho a je dost hnusnej... 11 měsíců byl v pohodě, ale poslední tejden je jak vyměněnej.
A hele, neni psovi blbe, neni nemocnej? Aby jen tak znicehoz nic - to nemuze byt samo sebou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 11:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
no, tohle http://mapy.cz/s/5eif jsme dali dvaapůlkrát (teda tohle konkrétně jednou, jednou poloviční kopec a jednou srovnatelnej) a jednou něco podobnýho dolů, páč jsme mysleli, že už jsme moc daleko
Jinak je to rovinka rovinka rovinka (nebo táhlej kopec), brutální krpál nahoru nebo dolu, rovinka rovinka rovinka, brutální krpál v protisměru.
No ale my to lezeme s dětma na zádech, takže máme proti tobě poněkud handicap
mishi
Nevim, co mám dělat.
neporadím, mě holky na Lucku vrčely, že se jí bály, ale to vypadalo jinak. A co znám případy napadení malodítěte psem, tak to vždycky bylo zanedbáním nebo chybou ze strany majitelů a nikdy z ničeho nic.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 15:45
- Nahlásit
kachna_
Já právě nevim, co bych zanedbala, nic se poslední dobou nezměnilo... Jen to, že dítě najednou umí po dvou a už je vyšší než pes, tak jestli to není tim?
Fifi
To on je nemocnej dlouhodobě, tak je možný, že dospěl do stadia, kdy už to opravdu není upe OK....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 16:12
- Nahlásit
mishi
a v jakých situacích třeba Gaston vystartoval?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 16:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
mishi
Ahoj, začala bych důkladnou prohlídkou (včetně lab. testů) u veterináře.
Ta změna chování se týká jen v případě děcka? Nejsou tam jěště jiné signály, že něco je jinak?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 17:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Po včerejším šplhání do hor a po skalách jsem dneska mrtvolák...ale včerejší výlet bych nevyměnila.
Fifi
No to je dost, dedku, zes nas taky jednou vyvez!
jj, to jsi se trefila
mishi
to vypadá, jako by ho něco začalo extra bolet a byl čím dál víc nejistý Já bych začala stejně jako Hipík... důkladnou prohlídkou u veterináře a popřemýšlela, jestli se neuvědomuješ nějaké jiné špatné signály i u Barunky nebo někde jinde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 17:59
- Nahlásit
mishi
Já právě nevim, co bych zanedbala
to je mi jasný
dítě najednou umí po dvou a už je vyšší než pes, tak jestli to není tim?
hele to jsem si vůbec nevšimla, že by brali naši nebo naši známí psi jako problém nebo něco nenormálního, když to zobecním podle holek, tak mi přišlo, že to z jejich pohledu byl prostě přirozený vývoj. Jediný, kdy vrčela Mája hodně, bylo, když jí Lucka vzbudila a ona se strašně lekla (Mája).
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:48
- Nahlásit
mishi
Nezačal ti teď mladej chodit nebo na psa nějak jinak reagovat? Jestli to není reakce na změnu způsobu pohybu a celkově pohyblivosti dítěte.....Jak vypadá to " startování"....?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:50
- Nahlásit
Jo koukám, že už se to tu probíralo...já bych rozhodně myšlenku změnu pohybu nezavrhovala..... Zvláště jestli ej tam celkově změna, že je děcko pohyblivější, do víc míst leze, více věcí bere do ruky..atd. atd.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:11 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fajka
vodnaučuju jelito alkoholismu.
týjo. do toho tvýho jelita začínám bejt zamilovaná, jako fakt. pro tenhle typ psáků mám prostě slabost, a do toho ten alkoholismus
dneska jsme měli krááásný výlet po vysočině, ani nevadilo, že pak nebyl krok. jako s g. kroky ňáký byly.
psák chrní... a zejtra zas pracovní proces. fňuk.
svatba proběhla óká?
mishi
vůbec netuším, nemám zkušenost, ale první, co mě napadlo, esi dítě na psa nějak jinak nereaguje, resp. mu něco "neudělalo"? můj muž třá má historku, jak takhle ještě v hlubokým kočárku vzal prej důe vyprávění mamky ze všech sil lopatkou po hlavně přátelskýho NO, co se koukl dovnitř...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:00
- Nahlásit
Holky, já fakt netušim. Kluk mi začal chodit, je hodně živej a je opravdu všude. Gaston před nim nemá kam utýct. Dávám pozor, aby ho netloukl a nechal ho v klidu, ale vždycky to uhlídat taky nejde. Gaston vrčí a jde mu do obličeje pokaždý, když se k němu přiblíží, jako by preventivně mi to přijde...
U Baruny žádná změna, ta Tondu miluje, když jí nešáhne na zadek, to už ho rafla, ale od tý dby si Tonda dává pozor. Blbý je, že Tondovi se líbí, jak po něm Gaston jde, on si myslí, že si s nim hraje. Už jsem zkoušela i Gastona oddělit v kuchyni, zavřít ohrádkou, aby na nás viděl, ale měl svůj klid, kam mu Tonda nepoleze a nic, Tonda ho prudí u ohrádky a Gaston je nalepenej z druhý strany a řve po něm. Jinak vůči nám a Baruně se chová furt stejně...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:02
- Nahlásit
Janiii
Pokaždý, když k němu Tonda jde.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:57
- Nahlásit
mishi
začal chodit, je hodně živej a je opravdu všude. Gaston před nim nemá kam utýct. Dávám pozor, aby ho netloukl a nechal ho v klidu, ale vždycky to uhlídat taky nejde
hele to je blbý podle mě chce svůj klid, je stár a nemocen a nchce být otravován ... musíš je rozdělit podle mě.
Já zavedla u nás pravidla takový že dokud děcka nemaj rozumu víc tak prostě nemaj šanci se k Fáje dostat. A když už jsou větší tak důkladný vysvětlování co smí a co ne... dneska je to u nás s bráchovejma děckama tak že Fája nejstarší holku miluje, olizuje jí, venčíme spolu a vzala jí do smečky., prostředního kluka si nevšímá, toho toleruje s tím e Kuba ví že prostě Fája není na hraní a nemá jí otravovat a nejmenší je ani ne rok takže tam prostě když je Maruška u nás tak Fája si jde hajnou do jinýho patra aby měla svůj klid.
Fája je nějaká netykavka a nikdy se nic nestalo. Spíš mě to příde že je to tak že když přijedou decka tak se sebere, projde kolem nich se vztyčenou hlavou, Aďu olízne a jde si lehnout jinám, bo krz ten kravál se nedá spát.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:06
- Nahlásit
mishi
to je pěkně v háji
Holky měly na pelíšku ohrádku, kterou Lucka nemohla překonat, ale psiska jí mohla přelézt. Kačíka neřešej vůbec, vyjma mamčiny Milči, ale ta jí prostě ubližuje "náááhodou" jako každýmu
Gaston vrčí a jde mu do obličeje pokaždý, když se k němu přiblíží, jako by preventivně mi to přijde...
a takový to, že by mu Tonda dával piškotky apod.?
Fajka
musíš je rozdělit podle mě.
já si to taky myslim
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:13
- Nahlásit
Fajka
To bych právě potřebovala, aby si Gaston lehl v tý kuchyni, Tonda tam na něj nemůže, ale on si tam ten pes nelehne, bude čumákovat u plůtku, aby mu náááááhodou něco neuteklo. Já ho nechci dávat k našim, byl tu dřív. Ale asi mi nic jinýho nezbyde, páč tu oba pořád jen okřikuju...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:14
- Nahlásit
kachna_
To jako když má Tonda něco v ruce, tak je Gaston zlatej, páč Tonda mu to vždycky dá. Ale když v tý ruce nic nemá, tak s nim nekamarádí. Je jak vyměněnej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:18
- Nahlásit
mishi
Já ho nechci dávat k našim, byl tu dřív. Ale asi mi nic jinýho nezbyde, páč tu oba pořád jen okřikuju...
třeba to bude jen na čas a bude to pro oba nejlepší a bezpečný řešení..zatím se Gastonda v klídku uklidní že má svůj klid a Tonda meziím trošku povyroste a povede se ti mu vysvětlit že takhle né a on už to v tý svojí hlavě pobere líp a situace se uklidní. Ale určitě bych je oba brala co nejčastějš spolu ven, Tondu na kočárku Gastona vedle a přesně jak píše Kachna, postupně zkoušela novou hru, hele Gastonku, koukej Tonda ti hází piškůtky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:27
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!! ..
Gůtn mórgn milé kynoložky
japa ste se dařily? Já měla supr víkend, nejdřívějc vydařenej páteční večír se ségrou ve společnosti archivního VÍNA!! /a nejni ze mne ani moc vochomůrka!!! Juchééé /, kdy jsme šly spát až ve dvě ráno. V sobotěnku jsme si uďály malej výlet s piknikem v batůžku a když ségra odjela, měla jsem celej sobotní večer a neděli enem sobecky pro sebe. Takže jsem si upatlala vlasovej zábal z avokádovýho oleja, naložila se do vody s olejem, pálila jsem svíčky (nic neshořelo!! ) a......... ráno si šla zaběhat místo snídaně, páč jsem zjistila, že v místě našeho pikniku pozapomněla jsem naše jediné a oblíbené vodítko propínací, takže ledva jsem se ve 3/4 na jedenáct vykohátala z postele, dali jsme si s Ešusem běhací procházku do polí. Lůkcus. A cestou zpátky jsme našli starej KOPAČÁÁÁÁÁK!! takže psa jsem zabila hned při ranní procházce - tedy spíše proběžce, když se to tak vezme. Pak jsem šla vyrábět kuchyňské hodnoty (zeleninovou pánef a bramborové placky, plus gulášofku), vygruntila jsem celej byt a poté vypadla na tři hodiny ještě ven. Původní plán byl Hvjézda, ale páč tam byl nějakej hystericko-historickej bordel a davy lidí, tak jsme šli radši na Filajku. a potkali tam neuvěřitelně krásnou fenu. VIŽLA S BERŇÁKEM - tak krásný stvoření, nádherná stavba těla, ušlechtilá hlava, skvělá barva (černá s pálením) a krásnej pohyb. A to jí bylo teprve 10 měsíců. Škoda, že to není plemeno. byla vážně nádherná. Hošikus jí propadnul od prvního momentu a masili se tam asi půl hodiny. Takže já jsem si víkendík užila skvostně a co vy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
Jinak je to rovinka rovinka rovinka (nebo táhlej kopec), brutální krpál nahoru nebo dolu, rovinka rovinka rovinka, brutální krpál v protisměru.
No ale my to lezeme s dětma na zádech, takže máme proti tobě poněkud handicap
tyjo háskej krpál... užse vidím jak ho zdolávám a mám v nohách už 80 kiláků no ale spíš to vidim že bém končit tak na sedumdesáti
Vero
do toho tvýho jelita začínám bejt zamilovaná, jako fakt. pro tenhle typ psáků mám prostě slabost, a do toho ten alkoholismus
jeda dík...to jelitu vyřídím, třá se aspon na 5 vteřin přestane chovat a tvářit jako pako
PetraK
Takže já jsem si víkendík užila skvostně a co vy
týjo se někdo má
my pracůvali jako vobvykle, sázela sem kytí, sekala zahradu a s plyšákama jsme dali jednu delší prochajdů a Fajuška ťapkala jako víno a byla celá radostná když po delší době viděla Kazíška a paničkou.
VLK
okamžitě podej hlášání nebo si bém myslet že si "votrávená" nejen svarbou ale aj methylem!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:40
- Nahlásit
Fajka
No, asi mi nic jinýho nezbyde... Eště že mám rodiče jen přes plot. ))
PetraK
Tak po tomhle se mi tááááááááááák stejská! Vejlety s psištětem kdy se mi chce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:42
- Nahlásit
mishi
Začal mi startovat na malýho a je dost hnusnej... 11 měsíců byl v pohodě, ale poslední tejden je jak vyměněnej. 3
hele já myslím, že to vychází z toho co psaly holky, Gaston je jednak nemocný, nejistý a druhak už taky má věk, chce mít klid a malej mu ho nedopřeje
Tonda ho prudí u ohrádky
v žádným p řípadě NENECHAT DÍTĚ PSA PRUDIt, ani za tou ohrádkou, to ten klid prostě ten pes nemá. Můj první pes od určitý doby neměl rád děti a prostředního synovce, kterej byl škodič, vůbec ne. Když si ho nevšímal, nevšímal si ho taky, ale nesměl k němu chodit, pamatuju si scénku, kdy já jsem synovci vysvětlila, že se na psa nesmí dívat, vůbec natož zblízka, že to psi nemají rádi a blablabla..... no a milej prudimír šel a díval se na psa PŘES ZRCADLO, schválně. I to stačilo, aby Murphy vystartoval a to ne na zrcadlo ,ale přímo na spratka, kterej ho tak tůroval, vlítla jsem tam a spratek dostal ještě na prdel. Gaston musí mít jistotu, že i nadále platí, že ho panička ochrání před nepříjemnými věcmi. Od toho páníčci prostě jsou.
Vero
dneska jsme měli krááásný výlet po vysočině
hááásky, závídím.
brut
na výletě v Germánsku
a helééé, heleee
na jednom skalním hradě
jestlipak to náhodou nebyl můj milůvanej Oybin, cooož? Že bys chytla ode mne inspiraci?
kachna_
jeden kokokrpál
no a ty uměj bejt, nezapomenu cestu z Ráje na Romanov s kolama (měli jsme za sebou navíc cestu z Romanova přes Vrátenku do Doks a zpět cestu přes Dubou) navíc kola byly kdysi jaksi o něčem jiným - šílený těžký skládačky. Fůůůj málem mě ten krpál v serpentinách zabil.
Fajka
sem žila v domnění že u vás žádný krpáli nejsou
no v Kokoříně taky uměj bejt a dost vražedný teda
tak jak asi VLK přežila svarbu??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:45
- Nahlásit
mishi
Gaston před nim nemá kam utýct. Dávám pozor, aby ho netloukl a nechal ho v klidu, ale vždycky to uhlídat taky nejde. Gaston vrčí a jde mu do obličeje pokaždý, když se k němu přiblíží, jako by preventivně mi to přijde...
hele tipla bych si to přesně jako Fajka, ten pes chce mít klid a snaží se si ho zajistit...pokud nefunguje ho jasně " odpovelovat" na pelech, tj. od ohrádky, nešlo by tu ohrádku nějak " zdvojit"...jako aby na sebe nemohli přímo, ale mechanicky tam měli mezi sebou odstup. U odsunu k rodičům bych se malinko bála problémů při zpětném návratu do rodiny... když si obaprůběžně spacifikuješ, tak máš do budoucna šanci na klid. Gaston bude vědět, že jak dítě, tak ale i on je chráněný konkrétními pravidly a že to nemusí preventivně řešit.... Ale je mi jasný, že v reálu se tohle může dělat daleko hůře než se to takhle píše.
|