Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:18
- Nahlásit

Fajka
Moji všici psékové brali koš jako normoš součást života a nemám problém jim ho na tu hubu dát,
Ja se klidne priznam, ze Skritek to nemel v zivote na brcku. Nepotrebuje to, a kdybych ji nakej nandala, tak by svesila hlavinku a prijala to jako "tak jo, kdyz myslis, asi je to potreba"... Kremyl je na kos zvykla, Dorota ho brala taky jako samozrejmost. Ag trpi, kdyz ho ma nasazen.
A hele, stejne mi prijde, ze mas ty kose moc melky, ja su naucena ze Svazarmu, kosik = byt na hubu, aby si huba mohla zivnout. A v lete teda potrebuje mit Kremyl hubu dokoran, v takhle melkym by se asi prehrala. (prdon, ale nedalo mi to) .

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:28
- Nahlásit

Fifi
ja su naucena ze Svazarmu, kosik = byt na hubu, aby si huba mohla zivnout.
no jo ale takovejdle koš seženeš tak maximálně na vovčouna a ne na nic jinýho, soriment je děsně malej. A když už by ten koš byl hlubší tak do něj strčej tu hlavu až po lopatky

v takhle melkym by se asi prehrala.
jsou pod dozorem bedlivé ošetřovatelky tak přehřátí nehrozí

tak by svesila hlavinku a prijala to jako "tak jo, kdyz myslis, asi je to potreba
no ale dala by to že jo... někomu ho nesnese na čumáku ani 5 vteřin.

to nemel v zivote na brcku. Nepotrebuje to
ale tak jasně... spíš jde vo ty psáky co to potřebujou. My třá nosíme když jdeme mezi lidi a psáky furt, tady doma jenk když vím že chci pouštět na volno, jináč chodíme taky nahatý, bo se teda kolem stromu fakt omotávat nemušíme

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:31
- Nahlásit

PetraK
tak mu příště řekni, že na tom nevidíš nic divnýho, když kdejakej debil si může pořídit psa a nevychovat ho.

víš co, bych mu to řekla, a horší, jenže já jsem od něj potřebovala, aby s tím buldokem odpochodoval. a né aby tam zůstal stát a hádal se se mnou, kdo je větší dement...

kurnik samotný vodítko u psa, kterej má takovouhle páru a tah na druhýho psa prostě podle mě nestačí, jedno dne udělá karabina, nebo vodítko samotný rup! a je po prdeli.

jo. navíc jako při potkání na úzké cestě do bylo celkem vtipný. jako dumám, mám jít zpátky? říct ženské, ať jde ona zpátky?... ale už jsou fakt lepší.

a víš proč?? Protože oni s tím psem nic nedělají a jsou rádi, když se jejich bobánek vydování,

možná ale taky možná proto, že by ho stejně neodvolali.
a ti, co jo, ti se neptají, protože je jim jasný, že když něco děláme, tak nemají prudit.

Fifi
kosik = byt na hubu, aby si huba mohla zivnout. A v lete teda potrebuje mit Kremyl hubu dokoran, v takhle melkym by se asi prehrala.

ono to je těžký podle mě v tom, že pak se ten koš zas docela blbě nosí - když je tak hlubokej, aby si pes zívl.
já jsem to docela řešila svýho času... vyšel nám koš na rotvíka, a pejs z něho byl kapku otrávenej... radši měl mělčí, jenže tam zas jsem viděla, že nevětrá hubu až tak, jak ji větrá, když koš nemá... pořešili jsme kompromisně... ale hlubší než má Fajka to je.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:45
- Nahlásit

Fajka
ale takovejdle koš seženeš tak maximálně na vovčouna a ne na nic jinýho, soriment je děsně malej.
Ale nene, kosu sezenes spoustu, dle myho by na Faju mohla sedet velikost "dobrman - fena" - ten mela dorota. Pripadne lze ty postranice vytvarovat, zkratit remen pres cumec, za usima - aby sedel. Ja nedam dopustit na Gapajacky nahubky, pogumovany, ty jsou super. Ale kdyz jste spokojeni, mlcim, mlcim.
A ono to zivnuti neni brany doslova, to spis jakoze ma mit pes moznost dejchat s maximalne otevrenou hubou.
no ale dala by to že jo... někomu ho nesnese na čumáku ani 5 vteřin.
Hele, ja nevim, ani to nebudu zkouset. Ona je po tom otresu mozgu na hlavicku dost citliva.
Vero
ono to je těžký podle mě v tom, že pak se ten koš zas docela blbě nosí
Ted nerozumim, jakoze psovi se blbe nosi, nebo ma majitel problem ho nosit? A jasne, ze extra hlubokej je taky naprd, aby si do nej kopal prednima hnatama treba. Je to treba dle psa ozkouset a na miru koupit, aby sedel, na to jsou ideal vystavy treba.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:49
- Nahlásit

Fifi
akoze psovi se blbe nosi, nebo ma majitel problem ho nosit?

psovi, samozřejmě
už asi jen tím, že je na váhu docela těžší. Budozérek v tom náležitě hlubokým koši dycky trochu smutně koukal a nechtělo se mu lítat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:54
- Nahlásit

Fifi

to zivnuti neni brany doslova, to spis jakoze ma mit pes moznost dejchat s maximalne otevrenou hubou.
jj to já vím že jo oni si zívaj i tak

mohla sedet velikost "dobrman - fena
hele nesedí, jde jí to do očí a to je prostě špatně to jí vadí víc než to že nemůže dokořán votevřít hubu, já už jich něco vyzkoušela a koupila a nesedělo a poslala do útulku.
Ono u ní to přehřátí moc nehrozí už proto bo ona nikdy nelítá tak musela mít tu hubu votevřenou dokořán

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:55
- Nahlásit

Vero
Budozérek v tom náležitě hlubokým koši dycky trochu smutně koukal a nechtělo se mu lítat.
Njn, tak "Buldozerek" je taky nomen omen jak ta moje Bazooka. Tam je treba jemnejsich pomucek. Ale akita ci rtw nejsou tintitka, ti zvladnou radny kos na kebuli levou zadni. - nepsal tu nekdo onehda, ze si cokl nazul neco na nohy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 20:59
- Nahlásit

Fajka
Ono u ní to přehřátí moc nehrozí už proto bo ona nikdy nelítá tak musela mít tu hubu votevřenou dokořán
Babofka damicka.
A vsak, kdyz teda nenasli radcove, tak nenasli, a kdyz vyhovuje, tak vyhovuje, jen mi to nedalo, sem v tomhle stoura.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:07
- Nahlásit

Fifi
Babofka damicka
asi tak
ale ještě se za 7 let nepřehřála,bo je na sebe vooopatrná takže su vklidu...bo kdyby náhadou se snad nedej bože měla více zadýchat tak to už právě nede to už dávno leží i bez koše
viz foto
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/jizerky/jizerky-20.jpg.html

a kdyz vyhovuje, tak vyhovuje, jen mi to nedalo, sem v tomhle stoura.
no jasně, v poho

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Njn, tak "Buldozerek" je taky nomen omen

von se tak nemenuje, to ho tak okřtila Ešusová.
naprosto výstižně

Fajka
jde jí to do očí

tož věřím, všecky dostatek hluboký náhubky mi přijde, že zas jdou krapet do vočí a že pes dá přednost mělčímu...
já to navíc potřebovala na cvičák a tam se pes měl taky hejbat, a čím těžší koš, tím on míń rád.

naposled jsme jeli pár stanic vlkem- s koženým košíkem po malé pudličce. (omyl, omyl, mužík doma sáhl po košíku do kapsy a nefšim si, že to není naše)
byla docela fuška to udržet na té špičce nosíku a tvářit se na průvodčí, že jako je vše óká

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:13
- Nahlásit

Vero
všecky dostatek hluboký náhubky mi přijde, že zas jdou krapet do vočí
Ale tohle neni pravda, fakt ne Staci poupravit a sedi krasne.
naposled jsme jeli pár stanic vlkem
Chudak vlk.

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:22
- Nahlásit

Vero
naposled jsme jeli pár stanic vlkem-
kristova noho, čím fším se dneska jezdí. ....

Fifi
Chudak vlk.
.... že jooo..na starý kolena budu ještě vozit lidi...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:25
- Nahlásit

Fifi

Staci poupravit a sedi krasne
tyjo stejnak i když sem to přiohýbávala, různě tvarovala tak dycky to sedělo divně bo i když vohneš ty bočnice tak stejnak zůstane dlouhá ta nosová část a s tou nehneš, a jak v tom ten krátkej čumec kloktá tak to pak jde do očí...teda nám to šlo..mě teda... teda ne mě..Fáje... asi prostě neumím vohejbat su pakono

Chudak vlk

Vero
von se tak nemenuje, to ho tak okřtila Ešusová.
naprosto výstižně

a jak se vlastně to chůdě buldozeří jmenuje?

sem chtěla dřív zlaťáka jen tak mimochodem

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:28
- Nahlásit

vlk
na starý kolena budu ještě vozit lidi...
Nezastavujeme, mame zpozdeni! Asopsa doprahnes, to bude vlkova doprava doslovna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
nebo ma majitel problem ho nosit?

to mám já, když jedem sockou do Hvjézdy třebas, tak pak nevim kam s tim blbým velkým košem. Ešusák má velkej, pěkně pohodlnej. Myslím, že každej péf by měl aspoň trochek umět koš nosit, páč pak je třebas problém v tý dopravě. Jak jsme teď byli v těch Kérkonoších, tak jsem byla ráda, že Ešátor to neřeší, páč ta druhá vižlitýda, co jsem ju měla na druhým konci vodítka byla s tímhle dost nesrozumněna a nechtěla to, což v narvaným autobusu nebylo gůt.

Vero
jenže já jsem od něj potřebovala, aby s tím buldokem odpochodoval

no jasnifka, já si jen tak vždycky houknu na dotýčnýho přes rameno, to si neodpustím , dneska taky, mohl se steknout a cosi hulákal, to pak vztyčuju ruku a ukazováček

při potkání na úzké cestě do bylo celkem vtipný.

no bezva :-/

ale už jsou fakt lepší.
aspoň, že tak, to je fakt děs, když má člověk na takovýhle štěstí /já poslední dobou tak nějak častějš /

taky možná proto, že by ho stejně neodvolali.
jo to je vlastně taky pravda

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:43
- Nahlásit

Vero

Fifi

Chudak vlk

a mazej na dvorek najít potmě Stračenu a pohladit ju

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:55
- Nahlásit

Chudak vlk

já za to nemůůůžu. já dycky jezdila vlkem. to už tak holt je

Fajka

a jak se vlastně to chůdě buldozeří jmenuje?

Žut.
zatím jen asik dva lidi věděli, co to má znamenat.

sem chtěla dřív zlaťáka jen tak mimochodem

fakt jo?
já si přála AUO.... ale nakonec to dopadlo jinak.....

od zlaťáka k akitě to je ale docela posun, paní. tyhlety psy já obdivuju strááášně moc, ale ani si nepředstavuju, že si je fakt jednou pořídím. mi přijde, že na to nemám to správný vnitřní nastavení.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:01
- Nahlásit

Vero
Žut.
Mayovkama postizena?
já dycky jezdila vlkem.
Furt lepsi, nez s vlkem.

PetraK
mazej na dvorek najít potmě Stračenu a pohladit ju
Uz je zase v chlivku, by ji venku vlkodlakyne dorvaly, hlavu urvaly!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:04
- Nahlásit

Vero
Žut.
já taky nefím teda...a jak na něj voláš?
Žute????

já si přála AUO
jo ??

od zlaťáka k akitě to je ale docela posun, paní
ale ne můj já ju nechtěla

mi přijde, že na to nemám to správný vnitřní nastavení
já taky ne pani

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:14 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Mayovkama postizena?
bingoooooooo, seš zatím třetí.
my voba s mužíkem. teda jako děti, žejo. pak jsme byli jednou v Černé Hoře a pan domácí chodil celej ve žlutým a napsal nám to do sms... že ho poznáme, páč je žut... a tak se nám to tak pěkně spojilo dohromady, až jsme měli doma zlaťáka

Fajka
já taky nefím teda...
http://www.fdb.cz/film/zut-der-schut/24451

jo ??

jo z těch moc krásnejch a nejkrásnějších psů jako akita, nebo třeba taky ČSV, jedinej, kterýho bych jako chtěla nejen skrze tu krásu navenek.

a jak na něj voláš?
ty vobludo škaredá chlupatá darebná moje milá! a různý variace

já ju nechtěla
a jak se ti to stalo?

vlk
a dycky dyž jsem tak jezdívala, vrtala mi hlavou jedna věc a teďka mě napadá, že bys mě to mohla konečně vyložit:
proč se nesmí používat záchodu, když vlk stojí ve stanici???!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero
já dycky jezdila vlkem.

tak todle už je ale vrchol úchylárny

Žut.

to má dobrý, páč prej žůůt je krásné, někde zpívali

Fifi
Uz je zase v chlivku,
a zašilas jí prokousnuté hrdlo? nebos jí nechala vykurvácet?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:15
- Nahlásit

Vero

máš to sice dálku, ale asi taky bys měla zajet k Fifi do chlívka za Stračenkou

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:18
- Nahlásit

PetraK
máš to sice dálku, ale asi taky bys měla zajet k Fifi do chlívka za Stračenkou

a proč? já za nic nemůžu! to tam píšou na dveřích dycky

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
Edit - vis, jak by byli lidi nasrati, cekat na zpozdenyho vlka, vedle hovna?
PetraK
a zašilas jí prokousnuté hrdlo? nebos jí nechala vykurváce?
Catecne vymolitanovana odpociva v chodbe. Nic sem nesila.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:20 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
a cekej pak vedle toho na vlak

my o vlku, a vlak za dveřmi

cekat na zpozdenyho vlka, vedle hovna
v Indii celkem normálka, jsem viděla krásnou reportáž, jak lidi v řadě dřepí na kolejích.

no nic, já jdu do pelechu. než ještě vymyslím něco úchylnýho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 22:22
- Nahlásit

Vero
me uz napadlo.. tak bre noci

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 07:55
- Nahlásit

Vstávááááááááááááááááát a cvičit......a rychle bo vlk za chvíli vyjíždí hovno nehovno....

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:19
- Nahlásit

Rumštajn s novým kolkem !
sem včéra měla telefén a pak vytuhla

Vero
z těch moc krásnejch a nejkrásnějších psů jako akita, nebo třeba taky ČSV, jedinej, kterýho bych jako chtěla nejen skrze tu krásu navenek
a jéjé to čumím
jako ČSV taky nádhera, i šibíci se mě líbí, ale ty černý spíš
no akita když je povedená jak japonec tak amík tak to je nádhera sama o sobě, to zas jo... no koukám že máme podobnej fkus

a jak se ti to stalo
na přání mé drahé půlky která je nepejskařská
cituji doslova dyž pes tak jedině akita

http://www.fdb.cz/film/zut-der-schut/24451

todle vůbec neznám ? su nevzdělané

vobludo škaredá chlupatá darebná moje milá! a různý variace fšude stejný

vlk
Vstávááááááááááááááááát a cvičit......a rychle bo vlk za chvíli vyjíždí hovno nehovno

ste to přivolali! ráno se mě jelito vyválelo v takovým jednom pěkným asi kuli tomu že jooo vonělo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Když je řeč vo hovně teda, tak Ešus má srágoru slušnou. Tož jsem nasadila rovnou rýžu. Fčera zblajznul na posezení, dneska již částí pohrdl. Nicméně, aby se nažral podle jeho gusta neustále něco někde "nacházel" a nosil a hodlal si tak "vydělat" něco lepčího koumák je to profesorskej. Jo a abychom nevopustili hned tak to jídlovaření fčera se mi povidla moc dobrá kulajda a vepřogoulage. Carský geny opět zafungovaly, takže jsem obého vyrobila tak asi pro - řekněme - pět set lidí, takže asi hodně dlouho k plotně nestoupnu

Dnes máme zde hosti. Tak krom jiného, jsem připravovala i občerstvení a ke kávě nandala na tácek sušenky. Naarannžovala jsem je moc pěkně. Mají tvar pravidelného kříže asi takhle nějak

ale to vono samo, prostě to tak vyšlo, záměr to rozhodně nebyl

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:35
- Nahlásit

Fajka
ste to přivolali! ráno se mě jelito vyválelo v takovým jednom pěkným

...za to může Vero, ta chtěla používat vlka ve stanici....

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání