Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

mishi
Tak po tomhle se mi tááááááááááák stejská!
- Vejlety s psištětem kdy se mi chce. (ale s krosnou to jde moc pěkně)
-spánek, kdy se mi chce
- volno, kdy se mi chce
- ticho, kdy se mi chce

edit. jdu umejt nádobí, i když se mi nechce. Ale to asi na dítě nesvedu

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:47
- Nahlásit

Hyena

Hale, pani, jak to vypadá s mafém? Mám se připravovat a vyklízet mrožáka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:52
- Nahlásit

Fajka

týjo se někdo má

děsně jsem si to užila a aji večer se ségrou, semlely jsme kde co. Vyroblla jsem i skvělou večeři - pečený maso s fazolkama na slanině a grilčovanou zeleninou. K tomu to víno.......... ejch lukulský hody a pohodička. A pak toho času jen a jen pro sebe, kdy si člověk dělá fakt jen to co zrovna chce........ a počásko mi přálo. Jo povidlo se.

Fajuška ťapkala jako víno a byla celá radostná

ono se jí i teď dobře ťape v tomhle počasí, což? Hale nechystáte se do Prahé? já jen kvůli tomu chondru.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:54
- Nahlásit

mishi

Tak po tomhle se mi tááááááááááák stejská!

jo, byl to čistě sobeckej víkend, přiznávám. Ale taky to tak moc neznám zase.
Hale to přesunutí k rodičům - já nevím, aby ho to neposunulo ještě dál, aby to nebral jako vyhoštění ze smečky. nevím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:58
- Nahlásit

PetraK
jak to vypadá s mafém? Mám se připravovat a vyklízet mrožáka?
to asi nebude Impactin máfo, že?
Takže já jsem si víkendík užila skvostně a co vy?
jo, vezli jsme v sobotu díly na eMBéro od původního vlastníka (nejlepší kamarád) a způsobila jsem trošičku fópá, když Net říkal, že před pár lety, sledoval celou sérii Futuramy v práci na kompu a já se před jeho rodiči i tchánovci zeptala, jestli to bylo před nebo potom, co ho vyhodili.

První říjnovou středu jedu do www.centrumkrmiv.cz, tak jestli něco chcete někdo? Týká se i Brůtofky, páč v pátek jedu do Zdic, tak jí to můžu hodit.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:00
- Nahlásit

PetraK
hááásky, závídím.

tak to zasejc nemáš co, vzhledem ke tvýmu programu, navíc v sobotu jsem seděla ve škole

aby to nebral jako vyhoštění ze smečky

to si říkám taky... bych se bála, že to bude už nafurt pak.

Fajka
to jelitu vyřídím, třá se aspon na 5 vteřin přestane chovat a tvářit jako pako

ale to se pak vodmiluju, chápeš

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:01
- Nahlásit

kachna_
před pár lety, sledoval celou sérii Futuramy v práci na kompu a já se před jeho rodiči i tchánovci zeptala, jestli to bylo před nebo potom, co ho vyhodili.

jak se znám, tak bych plácla eště něco fopáznějšího.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:01
- Nahlásit

PetraK
děsně jsem si to užila
jj to věřím a jápá to že si byla slaměnka? Kde pá se tí toulal Brtníček?

ono se jí i teď dobře ťape v tomhle počasí, což
jj přes léto se nedalo to byl na ní moc hyc a tak kapku přibrala tak ted jak se ochladilo mušíme trošku přidat na pohybu. A ono jí tohle slunečný studený moc vyhovuje, tak šlape jak voživot normálně jí jelito pomalu nestíhalo

Hale nechystáte se do Prahé? já jen kvůli tomu chondru.
nějaká Prahé bude, určo ten na podzim..bo bude zas žubaž, tak pak dám včas vědít a stavili by jsme se

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:05
- Nahlásit

mishi
aby to nebral jako vyhoštění ze smečky

to si říkám taky... bych se bála, že to bude už nafurt pak

záleží samo na charakteru Gastondy... já spíš mám zkušenost takovou že pes pozapomene to špatný, hodí se do klidu a pak začít pomalu polehoučku... začít od nuly...

mishi
Člen
- Nahlásit

kachna_
Provokace? Tak víš jak, usnout si můžu, kdy chci, ale následky radši nedomejšlim. :-D

Holky, dík za rady, pokusim se to vymyslet stou ohrádkou... Zkusim prochajdy s kočárem i psem a piškoty od Tondy a uvidíme, snad se srovnaj. Když to šlo tak dlouho, tak je to snad jen nějakej výpadek...

Vero
Člen
- Nahlásit

Fajka
hele, sem se chtěla kouknout eště na foto "pruhatice na šrot" a ta fotka zmizla? nebo sem pila metyl?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:11
- Nahlásit

kachna_

zeptala, jestli to bylo před nebo potom, co ho vyhodili.

kachno, kachno - víš jak to říkali v jedna ruka netleská, ne? ..... "Hele a víš, že nemusíš říkat, všechno co si myslíš?"

tak jestli něco chcete někdo?

no hehehe, já bych brala tu mrkvu, .... ale má to dvě ale. Jednak mi je blbý tě s něčím takhle velkým otravovat a druhak navíc, bych celej ten pytel neměla šanci včas spotřebovat, jedině, jestli byste se mnou třeba ty, Brůtice a Hyena nešli na čtvrtiny? A případně tu slunečnici. Chondroprondo ešče mám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:12
- Nahlásit

mishi
Provokace?
nééé, Lucce jsou tři roky a Kačce 9měsíců. Kdybych chtěla provokovat, nadhodím téma intimního života

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:19
- Nahlásit

Vero

jsem seděla ve škole

no ty vole, brutus teda , chudero nebohé

bych se bála, že to bude už nafurt pak

no právě. Já si myslím,že se prostě musí nastavit pravidla. Pro oba. jestliže řeknu Gastoňákovi, že bude na pelíšku, musí tam prostě být /a já musím zkorigovat každý jeho pokus jít jinam. A jestliže řeknu mrňousovi, že prostě na toho psa za ohrádkou rychle zapomene, tak musí zapomenout, a zase to musím pokaždý zkorigovat, aby bylo jasný, že TO CO ŘEKNU PLATÍ. Jinak si ze mě oba dělají čurinu. A ten pes nemá prostě klid.

mishi

pokusim se to vymyslet stou ohrádkou..

hele, vím,žes psala, že Gaston by se radši furt šmrdolil a byl u všeho, ale prostě pokud řekneš, teď budeš tady - a je to pro jeho dobro navíc - tak prostě musíš trvat na tom, že teď bude tady. A hotofson, Ne násilně, ale prostě tam bude. Ešus je taky takový ten tip, co se furt hlemejždí a u všeho musí být a rád je středem pozornosti. Teď jak tu byla ségra, kterou nezřízeně miluje, tak byl jak rozjívený dítě, furt a furt kolem ní a.... tradááá a juchajdááá a já sem tady..... a pojď něco dělat.... a budeme se přetahovat ....a hopí ti na klín ....a hopí nejradši na hlavu..... Po určitý době (chápu, že má radost, že jí po sto letech vidí) už toho bylo dost a vzhledem k tomu, že se nebyl sto uklidnit, tak prostě šel na místo a když nespokojeně pískal a dělal konvici, tak jsem prostě zavřela dveře a otevřela je, až se uklidnil. Musíš si na obou stranách klidně a důsledně trvat na tom co jsi řekla. Přes tebe nejede vlak.

Zkusim prochajdy s kočárem i psem a piškoty od Tondy a

ale do ničeho ho nenuť, jo? to by šlo proti celý věci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:21
- Nahlásit

PetraK
estli byste se mnou třeba ty, Brůtice a Hyena nešli na čtvrtiny?
mrkvu budu sušit, tak ti pár kilo klidně odsypu, ale vyjma toho, že to nechám u Brutice mě nenapadá žádný rozumný způsob, jak ti to předat, aby ti to nevyšlo dráž než koupit si mrkvu v obchodě. Ona taky zas tak dlouho nevydrží.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:25
- Nahlásit

Fajka
a jápá to že si byla slaměnka? Kde pá se tí toulal Brtníček

no měli jsme jet oba původně do Lužických hor, ale tím že měla přijet ségra a má teď hodně velký zdrav. problémy, tak já jsem nejela a byla tady s ní.

. A ono jí tohle slunečný studený moc vyhovuje,

jojo, pro ní ideálka, není mokro a není horko. Lepší juž je jen sníh

tak pak dám včas vědít a stavili by jsme se

tož fajn.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:27
- Nahlásit

kachna_

tak ti pár kilo klidně odsypu

jooo? to by šlo?? a ty pojedeš k Brůtici? Nebo bys to tam vezla jenom kvůlivá mě? Pokud jo, tak to se na to vykašli. A jaké je to kvalita,dobrý?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
ty pojedeš k Brůtici?
můžu se u ní stavit 5. cestou do/ze Zdic. kvalita moc dobrá

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:41
- Nahlásit

kachna_

no počkej,a le vždyť ta prodejna je u Říčan jsem myslela, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:42
- Nahlásit

PetraK
2. jedu nakupovat do říčan, 5. posuzovat do zdic

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:46
- Nahlásit

PetraK
A jestliže řeknu mrňousovi, že prostě na toho psa za ohrádkou rychle zapomene, tak musí zapomenout
no jo ale na to je podle mě ještě prcek moc malej
a zřejmně hyperaktnivní ..

Vero

chtěla kouknout eště na foto "pruhatice na šrot" a ta fotka zmizla? nebo sem pila metyl?

no mě vůbec celý rajče nějak nejede tak si proto

kachna_
PetraK
A případně tu slunečnici
já bych taky klidně brala slunečnici , jestli maj nějakej velkej pytel tak bych si část vzala..eventuelně na treku by se to dalo předat

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:48
- Nahlásit

PetraK
ale tím že měla přijet ségra a má teď hodně velký zdrav. problémy, tak já jsem nejela a byla tady s ní.
tak hlavně že jste si toužily se ségrou a pak ono odpočinutí od drahé ple taky nejni marný

Lepší juž je jen sníh
mllllllllllllllllllllllllč nebo dostaneš lopatou !

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:52
- Nahlásit

Fajka

hlavně že jste si toužily

tak já nevim, jak ségra, ale já nějak výrazně netoužila

od drahé ple taky nejni marný
ano, ano. Jest to příjemné ale.... pšššt neříkejme jim to

mllllllllllllllllllllllllč
prooooč?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:55
- Nahlásit

PetraK
hlavně že jste si toužily

tak já nevim, jak ségra, ale já nějak výrazně netoužila

mezera tam měla bejt !!! sááákra

prooooč?
páč už se to blíží

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:56
- Nahlásit

kachna_

2. jedu nakupovat do říčan, 5. posuzovat do zdic

jej, no to bych byla ráda, kdyby to šlo. a jak dlouho myslíš, že tak může na balkoně vydržet?

Fajka

no jo ale na to je podle mě ještě prcek moc malej
a zřejmně hyperaktniv
..

no jo, ale, tak přece i malej dětem se dá vysvětlit, že třeba na kamna sahat nesmí, ne?

jestli maj nějakej velkej pytel t

pětikilovou tam mají, za 120,- káčé

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:57
- Nahlásit

Fajka

mezera tam měla bejt

vim, a bez ní to vypadá tak pěkně

páč už se to blíží
ale ešče to tu nejni.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:03
- Nahlásit

PetraK
no jo, ale, tak přece i malej dětem se dá vysvětlit, že třeba na kamna sahat nesmí, ne?

no já mám nejmín co mluvit, děti nemám ale myslím že je tam to určitý období kdy prostě čím víc budeš říkat nesmíš, tak pude a bude to zkoušet sahat na ty kamna znovu, takže musíš prostě ty dveře do kuchyně zamknout jinak se uřveš nebo dítě umlátíš a nebo se dítě popálí ... takže v rámci zachování zdraví všech (rdiče dítěte, psa, kamen) je na nějakej nezbytně krátkej čas oddělíš.
Neměla bych z toho až takovej strach, bo Gastonda nejni hyperaktiv, a svůj kldi bud spíš vítat než aby to bral jako zradu ... a až se uklidní a pozapomenou oba začít znova pomalu od nuly s uklidněným psem a "rozumnějším" děckem..

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:07
- Nahlásit

Rrrrumstaaajn,
vlk nikde, prezila nebo ne, trham ostny kaktusu... Pisete, jak vztekly, zase!!
kachna_
Kachnoo, jak susis mrkvu?? Zanedlouho asi budou sklizet pole, tak at vim, co pak s paberkama.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:16
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že kachna pojede okolo nás , tak doufám, že se zastaví, alespoň na jeden čajík nebo na kafíčko

PetraK
trefilaa jsi se ... byli jsme na Oybinu a byla to nádhera. Když jsme přijeli, tak byla všade mlha, ale postupně se zvedla a vylezlo sluníčko. Vilém nasekal spoustu foteček, tak budeme mít co prohlížet za zimních večerů. Navíc jsme pak šli na Hvozd na vyhlídku a to ne po asfaltce, ale lesní cestou a musím říct, že to byla "chuťovka" ... na 1km převýšení přes 200 m..... naštěstí byla rozhledna ještě otevřená a bylo tak dobře vidět, že jsem si rozhled užila
A taky jsme cestou potkávali naprosto úžasný pískovcový útvary, kdy jsem hledala podobnost nejen v lidské, ale i zvířecí říši

mishi
pročetla jsem, co jsi psala a řekla bych, že holky mají pravdu. Dokud se Toník plazil nebo jen lezl, tak to šlo, ale od chvíle kdy chodí, tak ho nechtěně prudí. No a tím se Gaston, který je bolavý, vytáčí. Pokud nechceš dát Gastona k rodičům, tak se s nimi domluv, jestli by tam nemohl třeba na dvě hoďky každý den, aby si od Toníka odpočinul ( třeba dopoledne, kdy je Toník nejvíc aktivní a ty býváš doma), pak si ho zase vezmeš domů a bude u vás. Tak si Gastonek odpočine, ty nebudeš muset být celou dobu v pozoru a zároveň Toník povyroste a bude se mu líp vysvětlovat, že Gaston potřebuje klid. Teď si myslím, že to Tonda moc nechápe... a s tou ohrádkou to není špatný nápad, jen bych tam mezi žbrlinky propletla něco tak, aby nebyly úplně volné a tím znemožníš Toníkovi prudit Gastona a zároveň Gaston bude odpočívat, protože nebude koukat do obýváku....

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:21
- Nahlásit

Fajka
okamžitě podej hlášání nebo si bém myslet že si "votrávená" nejen svarbou ale aj methylem!

huš jsem zde... svarba byla bezva, metanol se nekonal, pili jsme řecké vínečko žrali specyjality a náramně sme se bavili.... fčera jsem dojedla poslední zbytky vejslužky a dneska klohnim vobyčejnou čočkovku abych si konečně dala něco normálního....

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání