Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:41
- Nahlásit

Janiii

když mě žádnej nechce moment - Míra je žádnej??? A nebo plánuješ polygamii?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:43
- Nahlásit

PetraK
Míra neni žádnej, ale na slovo svatba má reakci jak na štípnutí vosou
ale já se zatim vdávat nechci, tak mit o ani neva

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

Janiii
reakci jak na štípnutí vosou - no tak mu řekni, že to taky nic horšího, než štípnutí vosou ani neni! A že než se vdá, tak se mu to zahojí

A co! Je nutnej mít na vztah nějakej papír?? My se chtěli vzít ještě na škole, jenže to by nám neprošlo, páč nebyl důvod Daveho zplnoletnit, když jsme se brát nemuseli. To by asi nikdo nevzal jako důvod, že nám to přijde jako dobrá recese . Pak jsme se brát nechtěli, ale tak zase jako rodičům, že by se udělala radost - hlavně moje máteř z toho byla celá zpovykaná. Tak jsme si řekli, ale co, bude aspoň sranda. A byla. A více méně je i dneska . Ale kdyby do nás netlačili, tak jsme to taky neřešili.Máš to fučík.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:03
- Nahlásit

PetraK
no právě ... jako jasně že bych se jednou chtěla vdát, abych byla aspoň jeden den pěkná a všema okukovaná ale v létě načnem 9.rok našeho bytí a nebytí, 4,5roku spolu bydlíme ... ale oni si příbuzný teď užijou svatbu bráchy v červnu, tak dají chvíli třeba pokoj s řečma typu "a kdy se budete brát vy?"

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:06
- Nahlásit

Janiii
bych byla aspoň jeden den pěkná a všema okukovaná

.... a abych pak po letech zjistila, jak děsně jsem ten den vypadala a to si piš! že až se po letech na ty fotky podíváš, nepřestaneš se řehtat další dvě hodiny

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:10
- Nahlásit

PetraK
nepřestaneš se řehtat další dvě hodiny
to sedí!! v sobotu jsme byli na strejdových 60tinách a vytáhli se svatební fotky staršího bratránka - to jsme se nařehtali já tam jsem jako 10tiletá, v růžových šatičkách, mamina měla na hlavě háro co vypadalo jak paruka, ... no hustý

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:11
- Nahlásit

Janiii

no ! A teď si představ, že TY budeš ta hlavní vosoba!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:14
- Nahlásit

jo to jsem vám ještě chtěla říct. dneska jsem byla na očkování, a když jsem seděla v čekárně, nahlídla jsem do nějakýho bulvááááru - a tam byl rozhovor s Pavlem Vítkem - má dva bullmastify 80kilový a psali tam, že za granule dá 7000,- měsíčně pro jednoho psa, že ten pes sežere 3-4kg granulí denně to si snad dělaj šprťouchlata, bulváři nééé? to by musel bejt pes jak hovado velikej, nebo krmí pořádnym šrotem? berni má krmnou dávku cca 400g denně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

Janiii

no hele -nějak se zajímacím hošik udělat musí, ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:28
- Nahlásit

PetraK
berni sežrat 6 pytlů krmení za měsíc, tak si jde na ně vydělávat sama, holčička

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:39
- Nahlásit

Janiii

připomnělo mi to fotku od kamarádky, kde výmarská matka rodu byla návštěvou u svého výmařího synka a dostala se ke zdroji. Sežrala přes šest kilo granulí a vypadala jako když porodí vbrzku slona

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

PetraK
Sežrala přes šest kilo granulí a vypadala jako když porodí vbrzku slona
Berni když sežrala babičce pecen čerstvýho chleba vypadala podobně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:42
- Nahlásit

Janiii

polkla ho děvěnka vcelku??

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:42
- Nahlásit

pecen čerstvýho chleba
vlastně néé, kousek zbyl, patička - tu babička otřela a děda ji dostal k večeři

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:49
- Nahlásit

Janiii

může bejt děda rád, že Bernís není krkna, že se podělila. Taky na něj mohly zbejt jen granule

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:04
- Nahlásit

Bernís není krkna, že se podělila
věř že dobrovolně se nedělila - a děda netušil, že Berni si pochutnala před ním

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:11
- Nahlásit

Janiii

aha takže babička to lovila Bernís z kušny! Tak to je opradu moc a moc dobře, že děda netušil

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:18
- Nahlásit

PetraK
a jak mu chutnalo!!
taky je u vás tak hnusně tady se rozpršélo, brrrr - a to jsem se radovala že dneska budu konečně trochu dřív doma.

včera jsem se snažila berni vysvětlit, že dřevěná činka je ten nejsuprovější aport - vypadalo to, že to chápe, běhala s tim hrdinně jak když ji ulovila, tak jsem ji v tý euforii posadila, vzala činku, hodila, houkla slavně Apoooooort, Berni vyrazila .... a.... začala se pást zbejvalo jen aby si zpívala "travičkááá zelenááá, to je moje potěšení ..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:26
- Nahlásit

Janiii
a.... začala se pást ... ať žije přeskokový jednání!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:33
- Nahlásit

PetraK
já myslela že ji přerazim .... tak dlouho jsem si s ní hrála, abych ji namotivovala, že činka je to nej nej nej, a pak prdlajs

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

Janiii

nepřerážet, jestli jsem to dobře pochopila, tak si tím nepomůžeš

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:10
- Nahlásit

PetraK
venčení jsem zakončila hodem míčku k sousedům za plot - a šlo se domů

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:13
- Nahlásit

Jééééé kdo že se tu bude vdáááávat???
Tož gratuluju statečným... já statečná ještě furt nejsem

Plís holky můžete mě někerá poradit? Ste takový hlavy študovaný a já hlava děravá
Chci si vložit nějaký video na Youtube, už vím že se tam musím zaregistrovat, pak už vím jak nahrát ale co nevím. Video je z mobila a má nějakou příšernou koncovku 3GP. Musím to nějakým programem (jakým) převést na něco jiného (co)?

Kujuuuuu

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:14
- Nahlásit

Janiii

zajímavý výchovný prostředek

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:18
- Nahlásit

Fajka
vdávat se bude Eimy
Musím to nějakým programem (jakým) převést na něco jiného (co)?
no zkus proštudovat třeba tohle, musíš to převést každopádně nejlíp do formátu AVI - ten Youtube schroupe

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Jo jo už sem našla s mojí šchlecht englisch tohle...

YouTube accepts a wide range of video file formats such as .WMV, .AVI, .MOV, and .MPG transferred from most digital cameras, camcorders, and cell phones.
Tak že těch typů je víc...
Hned jukám na ten prográáámek dííííííííííííííííííííííky

Tak posíláme Eimy gratulace a pevné nervy při zařizování

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:29
- Nahlásit

Janiii
Jéééééééé už to mám převedenýýýý
Děkujůůůůůůů

Nevíte jěště někdo jestli se to dá na stránky vložit taky nějak jinak než přes Youtube?

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:42
- Nahlásit

Fajka
na estrankach nevim
tam se mi nepovedlo vložit ani prezentaci co jsem dělala pro maminu když měli štěňátka

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:44
- Nahlásit

jé, když jsem zmínila prezentaci, viděly jste ji vůbec? co jsem při mém antitalentu na cokoliv, co je počítačové, stvořila?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:47
- Nahlásit

Janiii

Teď už tam mají že se to dá z Youtube a ze Stream... tak snad to půjde... akorát nevím jestli to není moc velký??? má to 34,9 MB to se mi na to youtube bude nahrávat dva dny

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání