| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
Eimy
ad vlasy 2: apropóóó, pěkně jsi to vzala zkrátka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
JaniiiEimy
tak to je gutový!!!
Hele a granulka nebude, páč já sem negranulář.Piškot, piškotek dáme!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Janiii
Jo jo, ale bylo to postupný ne naráz, ale i tak to první ostříhání bylo hoooodně vidět
PetraK
Piškot stačí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
PetraK
mě by to nevadilo, já teda radši mrkev než granulku - a tomu mýmu vysavači je to fuk
Fajka
jo a k tomu mýmu sondování - ne že bych nechtěla vědět, kde budou ostatní kamarádi, ale mamina - když jí známá co to do družstev rozdělovala diktovala - si zapisovala jen rasy, tak vy z toho tak pěkně vylejzáte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:03
- Nahlásit
Janiii
a já myslela že budeš mít radost
no jo já mám vohromnou aspoň to bude víc vidět jaký jsme polena (Já s Fajkou samozřejmě)
nechce do družstva, protože vyrušuju
a kdo víc ty a nebo Bernííí ???
Se tak těším že blbnu a už v duchu balím ještě chvilku a jedééém
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
Janiii
si zapisovala jen rasy, tak vy z toho tak pěkně vylejzáte
že bych Fajce ušila nějaký slušivý berňácký vobleček??? Aby jsme tak nesvítily???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Fajka
no Berni vyrušuje před výcvikem, protože štěká a blbne, ale pak se většinou soustředí ... a já vyrušuju pořád, páč mam ke všemu komentáře, obzvlášť když cvičim u Vaška - to je ten otčím - už poprvé mě vyměnil s jinou paní ještě než výcvik začal
ale co, aspoň nebudu poslouchat řeči, ten pes je šikovnej jen kdyby nebyla panička taková líná .... teda poslouchat je budu, ale ne tak často - holt, rodina
Se tak těším že blbnu a už v duchu balím
tak to jsme na tom stejně! nám teď začne trochu fofr, všechno nachystat, musim udělat diplomy, ale už se to blíží a já se nemůžu dočkat až uvidim všechny staré i nové tváře!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:10
- Nahlásit
Janiii
musim udělat diplomy
bude tam i nějakej diplom pro největší dvě polena ??? že bych se do tý soutěže přihlásila a měla velkou šanci uspět
Akorát doufám že organizátoři po zkušenostech s náma nevyhlásí na další akce TABU přo veškerá japanoidní plemena
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
Fajka
diplomy budou za "nej" Čarodějnici - ale už zas slyšim komentář kámošů, jestli mi neni blbý dělat si diplom sama pro sebe
a pak se musim dohodnout, co budem dělat za soutěže, tak podle toho. Bejvá "Nejrychlejší pes", možná letos přibude něco novýho - inovace bez legrace
doufám že organizátoři po zkušenostech s náma nevyhlásí na další akce TABU přo veškerá japanoidní plemena
hele, ber to tak, že když nic jinýho, tak získají další cenné zkušenosti - a za ty se jinde platí
ale já myslim, že to bude v pohodě. dáš na Fajku ceduli - "prosím nesahat" a dobrý
a budete moct trénovat i výstavní kruh ale co tak čtu na foru o Akitkách, tak prosím tě, zuby ukazuj sama - teda ty psí, aby náš kamarád, zuřivý vystavovatel a chovatel, měl ještě v čem držet na výstavě vodítko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Janiii
ale já myslim, že to bude v pohodě. dáš na Fajku ceduli - "prosím nesahat" a dobrý
Dobrej nápad ...dííík
a budete moct trénovat i výstavní kruh ale co tak čtu na foru o Akitkách, tak prosím tě, zuby ukazuj sama - teda ty psí, aby náš kamarád, zuřivý vystavovatel a chovatel, měl ještě v čem držet na výstavě vodítko
jo to sem ráda, doufám že tam doladíme všechno to co mi nejde a budu vědět alespoň jak na to
zuby ukazuj sama - teda ty psí, aby náš kamarád, zuřivý vystavovatel a chovatel, měl ještě v čem držet na výstavě vodítko
jo jo nebuuuj, to budu piraňka je halt piraňka ale uvidíš že za dva dny co jí budeš vídat a příjdeš s piškotem tak tě i olíže
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
Fajka
ještě dotaz budeš tam mít hodně kamarádů???
Já že bych s těma co ty znáš se domluvila že k nim s Fajkou vždycky příjdem a ukážem zuby... jako aby si zvykla že musí votevřít držku před cizíma lidma ...
A nechci s tím strašit ty cizí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:24
- Nahlásit
Fajka
uvidíš že za dva dny co jí budeš vídat a příjdeš s piškotem tak tě i olíže
musíš to brát tak, že holt je to jiná povaha než berňák, kterej tě porazí a olíže ikdyž tě nezná - teda ve většině případů
a ten náš kamarád vystavovatel, je fakt profík - na výstavách vystavuje nejen berňáky, ale i známým třeba Tosáky - tosa inu ... ví jak na psa, tak třeba vám fakt poradí - ikdyž třeba z uctivé vzdálenosti nééé, naši chlapci výcvikáři se psů nebojí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:28
- Nahlásit
Fajka
Já že bych s těma co ty znáš se domluvila že k nim s Fajkou vždycky příjdem a ukážem zuby
s tím by neměl být problém, na to jsou docela zvyklí - nejen na zuby, ale právě výcvikáři a i Tomáš Antušek - tomu jsi posílala přihlášku - si třeba berou hafana, kterej se bojí chlapů, a jdou s nim pár metrů tam, a pár zpátky, aby hafan věděl že prostě nic se neděje, a ták ... stačí se připomenout, nebát se a říct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Janiii
Fajka
budete čarodějocvišovat?? tak bacha ať se to nezvrhne jako v Bradavicích, nebo kde to bylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
Janiii
jo jo díky za info... to já se zase zeptat nebojííím akorát mám strach aby je ze mě zachvíli nebolela hlava
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
PetraK
budete čarodějocvišovat??
si piš!!! počkej na ty fotky!!!
ikdyž z fotek je prd, páč čarodějnický rej a oheň je povětšinou po setmění žeáno ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
Fajka
mám strach aby je ze mě zachvíli nebolela hlava
no co, tak tě šoupnou do jinýho družstva - ať si užijou i ostatní budeš putovní, jak já
prosim tě, já jsem furt samej ftip, kdyby tě něco vyděsilo tak řekni a já toho nechám, nebo tě uklidnim jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
nesmíš jí všechno věřit. Onehdá tvrdila, že je Anglická královna nebo něco takovýho, že jo!!
Janiii
a ty ju nestraš! Však se dost vyděsí, až Tě pozná voko-voko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
budeš putovní, jak já
tak budem putovat spolu
prosim tě, já jsem furt samej ftip, kdyby tě něco vyděsilo tak řekni tak hele děvče... po dvouletém soužití s Fejkynem.... mě už nic nevyděsí
PetraK
Já jí znám už z dřívějška akorát to ještě byla ticháááá a plachááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:48
- Nahlásit
PetraK
Onehdá tvrdila, že je Anglická královna nebo něco takovýho
sakra lidi, to jsem byla v delíriu nebo v lihu, co to tu o mě vykládáte???? já nikdy nic takovýho neřekla nebo min. si to nepamatuju
a ty ju nestraš! Však se dost vyděsí, až Tě pozná voko-voko
se ti to vyskakuje, když sama mě voko-voko neznáš co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:51
- Nahlásit
Fajka
Já jí znám už z dřívějška akorát to ještě byla ticháááá a plachááá
nojo, já zapomněla, že se vlastně asi známe, jen já o tom nevim - základka, to byly časy ... jenže to byla 1. nebo 2. třída holka - kdeže ty loňské sněhy jsou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:53
- Nahlásit
Janiii
byla 1. nebo 2. třída holka - kdeže ty loňské sněhy jsou
no dyť říkám že tos byla ještě tichá a placháá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:54
- Nahlásit
Fajka
plachá jo?? Spíš pláchlá, bych tipla
Janiii
no tak to si holka vzpomeň teda a už bys s tím chlastem měla začít něco dělat
To se mi to vyskakuje, to je fakt - ale kdyby moje sestra nebyla máčkovka, mohly jsme se vidět, takhle tam halt nejezdíme, no
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:54
- Nahlásit
diplomy hotový !!! teda, na dvě soutěže - šikulka jsem si je uložila v létě, tak jen počkat až vedení zmizí na oběd, a hurá do tisku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:56
- Nahlásit
PetraK
hele mě fakt děsíš - já někdy něco takovýho pronesla?
nejhorší je, že už dobrý dva roky nechlastám - teda ne že bych předtim chlastala, ale teď už ani panáčka ani vínko ... a paměť kde nic tu nic - jen na hovadiny
mohly jsme se vidět, takhle tam halt nejezdíme, no
hele, tak až bude klid, třeba z podzima tak domluvíme hurá akci a vyrazíme někde na vejlet!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:07
- Nahlásit
počkyj a mám tomu rozumět tak že si chlastala už v druhý třídě jo když si mě nepamatuješ???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:11
- Nahlásit
Fajka
tjo, vy tu ze mě nakonec uděláte léčenýho alkoholika
takže prohlašuji, že alkoholik jsem nikdy nebyla, pár podařených akciček s kocovinou ráno bylo, ale to bylo za mladejch let - teď s tim mym bušitřasem (=srdce) už nepiju nic
mám tomu rozumět tak že si chlastala už v druhý třídě jo když si mě nepamatuješ???
spíš jsem už v 2.třídě koukala po chlapech a ne po nějaký sousedce ... což mě tak napadá, neni divný, když ty si mě pamatuješ? ouchyle?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:14
- Nahlásit
Janiii
což mě tak napadá, neni divný, když ty si mě pamatuješ? ouchyle? jako že sem na holčičky jo
Bože kam sem se to dostala...
úchyl a alkoholik v jednom oddíle na táboře... kdo tam ještě bude??? masovej vrah a hysterka jsou zatím volný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:28
- Nahlásit
masovej vrah a hysterka jsou zatím volný
hysterka je Berni když k ní chce pes čuchnout a masovej vrah se taky najde, neboj
obzvlášť, jeslti pojede Clark to je berňáček, takový hovádko veliký, a má takovou zvláštnost - řikáme mu Bručoun - on to nemyslí zle, ale když na něj promluvíš, jdeš si ho pohladit, atd. ... tak bručí, vrčí - jako hrůzu spouští fakt docela dost! ale nic neudělá jako kočka přede, tak on vypadá že vraždí ... akorát u takových rozhodčích na výstavách se to nesetkává s úspěchem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:36
- Nahlásit
Janiii
sem psala že se nedám ničím vyděsit.... ale jááááá už se teda radši na nic neptáááááám
|