Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:06
- Nahlásit

PetraK
Obávám se, že to nezabere On je zvyklej, že vaříme a vaříme spolu, dokonce i pečeme (pravda kynutý buchty byly jedlý jen 1 ze 3 pokusů, ale co už ) Takže tím ho asi neomráčím, je fakt, že má o Veveruchu asi fakt strach, dokonce mi řekl, ať jí dneska dám něco jinýho než granule, když jí granule nesedly a byl z ní poblijon

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:48
- Nahlásit

Eimy

Hele to vypadá, žes dobře vybírala! Když vaříte spolu, toho se asi drž, když umí stát u šporheltu, to se vždycky hodí a Veveruchu brzo adoptuje, toho bych se podle procesu nebála

Janii, chalupa nechalupa, stejně budem asi doma, páč Brtník tak ¨nějak jako uléhá a uléhá, páč ho bolí v kérku

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:50
- Nahlásit

PetraK
stejně budem asi doma, páč Brtník tak ¨nějak jako uléhá a uléhá
nemocnej chlap do domu, hůl do ruky

jdu dát nabít baterie do foťáku, abych vás mohla zásobovat po pochodu, pane Karfík

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:40
- Nahlásit

Janiii

to nee, von je za statečnýho. Ten schcípák jsem doma vždycky já . My si to nějak prohodili

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:16
- Nahlásit

PetraK
tak za prvé: koukej přestat s těma nočníma příspěvkama blížícíma se Veverkový
a za druhé: tak Brtník vykašle bacily na Pochodu - když ji miluješ, není co řešit ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 18:55
- Nahlásit

PetraK
Já když jsem vybírala, tak jsem netušila, co vybírám Byl hezkej, hodnej, milej, nebyl nasranej, když sem nás ztratila v lese o pulnoci a bloudili jsme tak dve hodiny, nez jsme se konecne dostali nekam, odkud se dalo jit normalne dal Nevadilo mu, že došel z procházky, která začla v 10 nebo v 11 večer na koleje až asi v 5 ráno, tak to byla jasná volba, neeee?
Jinak Veveruchu se snaží adoptovat už skoro rok a půl, zatím vcelku neúspěšně, ale je fakt, že už jim to spolu jde a VEverucha víc bere jeho

Jinak jsem už v podstatě zdravá... "práce schopná" od pondělka, ale musím bejt ještě 14 dní v klidu, bez sportu :-/

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:19
- Nahlásit

Janiii
to asi fakt nepude - von totiž pravděpodobně dopadne jako Eimy a pak takhkle se pro mě obětoval loni při Mikulášský od Zvířetníku, kdy se mnou cábroval celý den s bloklejma zádama (i když jsem mu to vymlouvala, mohli jsme to klidně zazdít) a pak jsme skončili na pohotovosti v Benešově u pídr. Březiny, kterej ho vopíchal
Eimy

No tak tomu se říká vytáhnout to... ESO Z RUKÁVA!! U šporheltu se motá, není nasírací, má snahu být gynolókem - co víc si můžeš přát. Pořiď mu jeho vlastní štěndo časem, až to půjde a budeš mrkat na drát. Ale on do tý doby zmákne Veveruchu a bude!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:21
- Nahlásit

JO A ¨JINAK - NĚKDO MI ZAČAROVAL ČOKLA! DNESKA BYL.... NA..... MEDAJLÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! Potkali jsme se s kámoškou a jejím kamarádem ve společnosti tří fenek a dvě háraly. z toho jedna už byla jako že jooo - a..... EŠUS SE NECHAL UKOČÍROVAT JEN OHOUKNUTÍM FUJ A MAZEJ DOPŘEDUU! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! SLÁVÁÁÁÁÁ!!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:25
- Nahlásit

PetraK
No nasírací je, ale jen v určitejch situacích To pak zas u nás skoro lítá nádobí a všechno, co lítat může Veveruchu začíná "zmákávat" už teď, má radost, že se mu zastavuje před silnicí sama od sebe a neleze ze dveří dřív než on a tak Je sranda pozorovat, jak je na to pyšnej, jak ji to naučil
Ale musím uznat, že to s ní fakt umí...

A k začarovanýmu čoklikovi gratuluju

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:07
- Nahlásit

Eimy

No, ale Eimy-kdo aspoň občas nasrávací není????? Počkej - ještě chvilku a bude běhat igelity taky

Já jsem ze začarovanýho čokla normálně morálně vyřízená. a to ještě navrch jako bonus, při míjení psa, který po něj nahusto vyjížděl - pysky vytažený až přes uši - naštěstí byl ten šílenec na vodítku - vydala jsem povel Žádnej pes-Neřeš! a Zrzavohubec můj milej zlatej boubelatej ani nemrk vokem a fakt tvrdil, že tam žádnej čokl není!!!!! To byla kráááásááááá vesmírnáááááááááááááááá!

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:43
- Nahlásit

ahoooj, tady to žije koukám
já se teď přivalila z večeře z pizzerie, takže zítra se na pochodu asi potáhnu jak kynutý těsto na ten koláč, co na nás bude čekat v cíli
Berni chrupká v křesle, dostala dovoleno - jinak leží na tvrdém, kvůli tý falešce, tak si to užívá a zítra se vyřádí, už se těším!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:47
- Nahlásit

PetraK
a jinak samozřejmě gratuluju z super ešusí přeměně, až já se tohohle jednou dožiju, tak u toho Chocholouška stejně skončim - ale spíš tam skončim dřív, než bude vůbec reálná šance to zažít

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 21:59
- Nahlásit

Janiii
taky chci do Pizzerieee!ale nějaký dobrý. úplně cejtím v nose tu vůni.

Tak ale fuj! Chudák Bernie leží na pryčně!!! Styď se hnusobo!

Hele a proč leží na tvrdým? K čemu to má pomoct?

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 17:45
- Nahlásit

zdráva nazdar výletůůů výletůůůů výletůůůů, nezmokli jsme už jsme tůůůů už jsme tááádýýýý
bylo to super, super, super!!! počasí vyšlo, hafani na volno, no prostě bombá!
povídání už je na webu
a fotky budou zanedlouho taky
PetraK
Hele a proč leží na tvrdým? K čemu to má pomoct?
jakmile je na dece, nebo v chodbě na svém kusu koberce, hrabe si pelech pro "štěňata" ... a když leží na holém lině nebo dlaždicích, zároveň si sama chladí cecíky

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:48
- Nahlásit

a fotky z pochodování už jsou taky
fotoseriál z pochodu

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:34
- Nahlásit

Janiii
Fotky jsou super, tiše závidim My sedíme doma a VEverce už z toho chuděře hrabe
Jinak se musim pochlubit, že včera jsme s přitulem dělali pizzu a byla k jídlu a ta druhá dokonce i fakt moc dobrá, mňam mňam...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

Eimy
děkujem, měli jsme se fakt super!
včera jsme s přitulem dělali pizzu a byla k jídlu a ta druhá dokonce i fakt moc dobrá,
no vidiš, zdokonaluješ se, bude to jen a jen lepší!!!
a kde máme Ešusovou? ta ještě gruntuje na chalupě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

Janiii

tý jo, to jste měli fakt štěstí!! Byl úplně gutově a nádherně, což? Tak kolik koláčů sis vypochodovala???

Jo a díky za vysvětlení, proč musí být čudinka Berníška na pryčně

Eimy - hezkýý. No koukám ,že si brzo můžete rovnou oteuříti restauračku. Hele mám super recept na picoškový těsto. Zvládnu to i já nevařící neschopa.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:52
- Nahlásit

PetraK
jako počasí ouplně super, fakt že jo!!! a koláč jsem si vypochodovala jeden já a jeden Berni - správná dělba práce a odměn
Hele mám super recept na picoškový těsto
tak sem s ním, na co čakáš

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

PetraK
Juu tak mi ho pošli na mailik prosim My dělali kynutý jakýsi a bylo to dobrý, ale kdyby to tvoje bylo lepší, bylo by to super

Janiii
No zdokonalujem se s přitulem vzajmně pruser bude, až budu muset vařit sama

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

Eimy
ke všemu, co má býti kynuté, mám nedůvěru

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

Janiii
Eimy

ženský!! Všedho dočasu. Si myslíte, že si to pamatuju??? Ni náhodou. Ale je to taky kynutý. S nějakou - asi hladkou moukou a vodou?? Nebo tak nějak?? Až to najdu napíšu. A taky přidám skvělej olivovej chleba, ten je taky pro blblý a můžete ho upíct normoš v troubě. A budete za Hvězdy Jasný!

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:12
- Nahlásit

PetraK
My jsme tam cpali čtvrt kila hladký mouky, čtvrt sklinky mlika, čtvrt sklinky vody, droždí, pul lžičky soli, lžíci oleje a trochu cukru... Byly z toho dvě tenky pizzy
Teď se chystáme na kynuý buchty... Snad to vyjde...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:23
- Nahlásit

Eimy
hele, můj děda - 82let, peče buchty - takový ty co koupíš základ v krabičce v krámě - a jsou delikátní!! Mňam mňam! a jakej dělá štrůdl ... a to ještě pere a žehlí
já holt nejsem po něm ... jaká smůla

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

Janiii
My děláme úplně domácí, ono to vyjde levněji... Když už se nám povedly, byly taky výborný...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:59
- Nahlásit

Eimy
My děláme úplně domácí, ono to vyjde levněji ... Když už se nám povedly, byly taky výborný
no jde o to, na kolikátý pokus se povedou jestli napopátý, tak to nic nevnýho taky asi neni

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:01
- Nahlásit

Janiii
první jsme vysušili (pekli jsme je hodinu a pul misto 20 minut ), druhý byly dobrýýýý, třetí nebyly dobře vykynutý, ale daly se jíst...
Otázka je, jestli je levnější, když nevykyne domácí těsto nebo kupovaný těsto Já myslim, že a je správně

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:55
- Nahlásit

Eimy

jak se nejedná o těsto ve stylu hoď to do robota a zamíchej, tak to nedělám. Takže naše rodina - páč nemáme žádnýho šikkovnýho dědu - je - pokud neupeče občas moje máma - o buchty ochuzena.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:16
- Nahlásit

PetraK
hele, ty "těsto hoď do robota a míchej", kde mám recept na pizzu cooo?
a nepište o jídle, mam hlad že bych chroustala i hřebíky co mam zrovna na stole

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 10:21
- Nahlásit

Janiii

moc se omlouvám, mám trochu starosti

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání