| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Fajka
doma mam program, kterej zmenší videa - ale netušim jak se jmenuje ... jedině že bys mi to poslala, já to zmenšila a poslala zpět? třeba večer přes icq?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:50 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
a vůbec, viděly neviděly, dám vám sem odkaz, protože u toho ukápne slza, kdykoliv to vidim, štěnoušci maličký
tak kdo se chete podívat na můj výtvor - ikdyž jsem to měla na webu, tak račte zhlédnout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:52
- Nahlásit
A půjde poslat přes ICQ 34 Mega? No když tak se večer ozvu jo zkusím ještě páníčka jestli nemá neco k dispozici. A jak asi tak veliký by to tak na to nahrátí na Youtube mělo být???
Sem s prezentací, sem zvědavááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:56 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
jasně, kdyžtak se večer ozvi, moje ájsíkjů je: 234-361-143
a prezentace, viz. odkaz výš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 14:58
- Nahlásit
Janiii
Díííky tak já si ho uložííím
Prezentace je krááááásnááá už sem jí shlídla... hele a on je Abášek z Maršovic vlastně od vás teda že jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:12
- Nahlásit
Fajka
nenene, Abášek z Maršovic je oficiálně podle PP Abáš Koukol a už je to velkej chlap - teda věkem určitě, jinak je to takovej atlet, jako Berni, co si tak pamatuju. Ale mě se to jméno Abášek mooooc líbí, tak když jsme vybíraly s maminou jména pro štěňátka, tak Abášek vyhrál - a u maminy tohle jméno dostal benjamínek, kterej se narodil poslední, nechtěl papat, po porodu ho mamina rozdejchávala ....
a doufám, že sis prezenčku pustila shudbou - je u toho takovej doják
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:15
- Nahlásit
Ahááá tak to joo já myslela, že je váááš Jméno je pěkný
S hudbou nééé to až domááá, to by bylo v kanclu halooo
Už mi to Youtube schroustalo i při té velikosti
Tak jen hodit na stránky a je hotovo
Díky za rady
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:18
- Nahlásit
Fajka
tak až hodíš na stránky tak dej echo, číhnu se na video
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:22
- Nahlásit
Janiii
Normálně mě asi vomejooouuuuuu ... mě se to na to youtube nahrálo vzhůůůůru nohamáááááá ale proč jako
to nevim!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
Fajka
vzhůůůůru nohamáááááá
a nenahrála jsi to na australskej jutůb? třeba to viděj protinožci správně
hele, ale ti co maj LCD tak se ani moc nenadřou, otočej monitor a tradá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 15:34
- Nahlásit
Janiii
třeba to viděj protinožci správně
no ty asi jo, ale pro ty to neni
hele, ale ti co maj LCD tak se ani moc nenadřou, otočej monitor a tradá
To se může stát jenom mě
No zkusím to večer znova...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:18
- Nahlásit
Všichni
Díky za gratulace i za přání pevnejch nervů a tak, asi budou potřeba, mainka totiž včera byla v klidu, ale dneska se to dozvěděla babička a tak se to začlo řešit znovu Víc jak včera, jenže maj smůlu, my se brát chceme, vymyšlený to máme, i když to nebude žádná prdel, tak to snad zvládnem Všem vadí, že nemáme ještě hotovou vejšku, ale furt nevím, kdo nám po dodělání vejšky dá ten byt a práci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:26
- Nahlásit
Eimy
to víš, maji o vás strach, ale neboj, ono to dopadne dobře
a vy si poradíte, ono vám nic jinýho ani nezbyde
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:28
- Nahlásit
Janiii
Já vim, že maj Ale tak když to měsíc řešíme na vážno a půl roku tak jako v teoretické rovině a pořád se chcem vzít... Tak mi to přijde takový... divný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:37
- Nahlásit
Eimy
kašli na to! Teda myslím na to co jako rodina. Nevidím rozdíl v tom, jestli se vezmete na vejšce, před vejškou, po vejšce či za vejškou. FUrt je to o tom samým. Jo kdybyste řešili jestli dítě teď, nebo potom, nebo zejtra, tak se divit nebudu, ale takhle? Hoď se do klidu a řeči pouštěj jedním ušiskem sem a druhým tam.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
PetraK
souhlas!!
dneska s berni nemluvim - seřvala jsem ji hned po příjezdu, aspoň jedno pozitivum to mělo - neštěkala
přijeli jsme před vrata, za nima berni, před nima naše kočka. koška skočila přes vrata, Berni na ni - kočka na vrata, berni krok zpět. kočka na zem, berni na ni. já vylítla z auta, zařvala jsem, kočka odkráčela, berni se stáhla a bylo po vítání zkoušela se lísat, ale byla jsem neoblomná. můra je to
teď jsem se s ní šla udobřit, a že ji pustim domů, ale vona je jak prase, dobytek jeden čuňáckej tak jsem ji podrbala a má smůlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:17
- Nahlásit
Janiii
tak! Na chudej lid muší bejt přísnost!! A kázeň a pořadek musí byt!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 01:20
- Nahlásit
PetraK
To víš že kašlu... Jen mě to mrzí, že místo aby byli všici rádi, tak jsou akorát naprdnutí Ale co už... Pouštím je tak jak říkáš a stojím si za svým Už se totiž na to těšíííím, snad se to nějak nepotento...
Janiii
Si chtěla jen malinko pohrát (máš radost z mých nočních příspěvků? já za to nemůžu, teď jsem dodělala protokoly do školy )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:49 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
PetraK
OT
...něco pro Ešuska... na Dona Shreka si ještě nehrál ne?
více kostýmů, jako Star Wars, Zoro, Superman...zde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:25
- Nahlásit
blanulinka1
to je hustýýýý
asi si nějakej vobleček pořídim domů a až mě Berni zas nasejří, voblíknu ji do toho
Eimy
jsem z tvých nočních příšpěvků celá vodvařená, asi si budu dávat budíka abych mohla včas reagovat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:26
- Nahlásit
Janiii
Hihi Tak já ti sem napíšu i ráno, aŤ stihneš reagovat včas Achjo, jak mně se nechce do školy Ale co už asi budu muset
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:26
- Nahlásit
blanulinka1
mně to nic NEUKAZUJÉÉÉÉ, HŮŮŮŮŮ!!! SEM ČUDINKA! NESTAČÍ ŽE MÁM VOTRAVNÝHO VOTRAVUJÍCÍHO SE ČOKLA,ALE EŠTĚ MI TO NEUKAZUJÉÉÉÉÉÉ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:27
- Nahlásit
Eimy
FUJ! Vonaje je ešče DOMA!! Já už tady zařezávám a VONA JE EŠČE DOMA. Tak teď sem ešče větší čudinka!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:32
- Nahlásit
PetraK
No neboj vona za chvilku půjde do školy a nemá hotový skoro nic, co hotový mít má takže to nebude taky nic extra A za chvilku se asi zařadím k vám tvrdě pracujícím (Kurna kde najdu práci, kde budu moct kecat na diskuzi? )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:37
- Nahlásit
PetraK
jaktooooooo tak ještě jednou...hodila jsem to k sobě na web
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:44
- Nahlásit
Eimy
když nepůjdeš do kotelny, tak to taková fuška v ČR nebude, jenom musíš chvilku pohledat
a koukej mazat do tý školy, nebo to neustojim a rozpláču se tady!! MAZEEEJ
blanulinka1
jooj! huž to vidím! No to nemá chybku! To jsme ještě nezkoušeli. Máme kovboje, máme Maryšu, ale todle teda nemáme. Musíme se polepšit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:49
- Nahlásit
PetraK
V pyžamu do deště ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:51
- Nahlásit
Eimy
klidně! Klidně i bez pyžama, vezmi si deštník a upaluj! Ať v tom nejsem sama!!!!!!!!!!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
PetraK
No vidis to ete ze sem nesla, Veverusak mela zas zachvat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:00
- Nahlásit