Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:25
- Nahlásit

Nahýho Travoltu beru .. a může bejt aj s pštrosem

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:32
- Nahlásit

Fajka
ale brý večír, pani pštrosová - tedááá, Fajkýšková
mam tajnou a ověřenou informaci - nebudem spolu v družstvu, tak můžeš být v klidu

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:33
- Nahlásit

Janiii

taks to slyšela, jo? Koukej sehnat Travotlu i s tím vopeřencem. Fajka už s tím natuty počítá.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:34
- Nahlásit

vám nestačí hříšně tančící Patrick v televizi? vy si děláte chutě nad Travoltou jo? to by musel bejt nahatej ale tak před 10 lety

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Fajka už s tím natuty počítá.
bingo vopeřence na hraní pro Fajku a Travoltu...

mam tajnou a ověřenou informaci - nebudem spolu v družstvu, tak můžeš být v klidu
jéééé to mě mrzí já myslela že aspoň jeden člověk nás už bude znát a vostuda bude menší A kde budu? U těch co blbnou s těma vodítkama a pes jim chrápe v chatce?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:42
- Nahlásit

Fajka
neboj, jste psaný mezi starší začátečníky, to už nebude boj bez psa jen s vodítkem ale měla bys tam být s naší dobrou kamarádkou, ta si tím myslim prošla, tak může vyprávět a jinak, vaše družstvo by mělo být zrovna všehochuť ras, tak si tam nebudete připadat jak růže mezi trním ale už pššššt, tohle bys vůbec neměla vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:44
- Nahlásit

Fajka
U těch co blbnou s těma vodítkama a pes jim chrápe v chatce

.... a vede je docent Chocholoušek

se omlouvám, ale nedalo mi to. Páč na nezasvěcenéh by to tak nějak mohlo i působit, když to vidí . A zvlášť když v tom družstvu bude ešče nahej Travolta s pštrosem . To bude ještě větší brajgl než u paní Davídkový

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:45
- Nahlásit

Janiii
neboj, jste psaný mezi starší začátečníky
tagzvaný věčný začátečníky to se poznávám to bude dobrý i když nám asi ani všehochuť ras nepomůůůůže my budem vyčuhovat i tak

ale už pššššt, tohle bys vůbec neměla vědět
sem jako hrob...
spíš se ale brzo do hrobu dostanu dělám DPháčko a nefalíruje mit to o šest stovek a nemůžu tu chybu nikdy najít už se z toho asi vážně pos....

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
a vede je docent Chocholoušek

pán s kolečkem na hlavě se ani jinak jmenovat nemůůůže

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:50
- Nahlásit

PetraK
U těch co blbnou s těma vodítkama a pes jim chrápe v chatce
... a vede je docent Chocholoušek... Páč na nezasvěceného by to tak nějak mohlo i působit, když to vidí

hele, voni se tomu děsně řechtaj i zasvěcený protože je fakt sranda na to koukat - ale nevěřila bys, jak je to účinný ... páníček si najednou uvědomí, že ten pes asi fakt neni uplně blbej, ale páníček má problém s tím co je pravá / levá a že chválíme jiným hlasem než nadáváme ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:52
- Nahlásit

Janiii

no bať, když se zavelí vpravo či vlevo vboook, motám se jak hajzl při povodni hlavně já . Teď už mám vychytávku - vždycky nejřív číhnu kam se chystá točit ten nejšikovnější chlap. Páč u ženský není nikdy jistota, že si nespleteme pravou s levou

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:53
- Nahlásit

Janiii
problém s tím co je pravá / levá a že chválíme jiným hlasem než nadáváme ...
nebylo by prosím nějaké extra družstvo pro ty co vědí jak chválit i nadávat ale nevědí kerá je levá a praváááá????

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:01
- Nahlásit

Fajka
holka, máš na to tejden, trénuj - toť má rada

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

Fajka

tam se teda přihlásím taky, páč za správný chválení mě vždycky vyzdvihovali, ale jak přijde na rozebírání pravá/levá, stává se z nás ta hajzlmísa při povodni. taky se furt jen točíme

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

ďůčata, jdu chrnět, na dnešek jsem spala nevalně, tak to jdu zachraňovat. zítra jdem za kulturou, tak dorazíme dom kdoví v kolik

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:04
- Nahlásit

PetraK
taky se furt jen točíme
a co teprv Vyšší dívčí - ve skupince cviky jako Vpravo protichodem, vlevo zatočit, a ták

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:05
- Nahlásit

Janiii
a co teprv Vyšší dívčí - ve skupince cviky jako Vpravo protichodem, vlevo zatočit, a ták

tam už jsem v háji a je to jenom to a táák . A vůbec, hoď tam jinej večerník nebo z toho neusnu

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:10
- Nahlásit

PetraK
tak tady máš něco na usnutí. líčim Mírovi před spanim místo večerníčku to, co si tu píšem, a došlo mi, že máš valstně zázračnýho psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tohle jsi psala: Jako včera tu buldočku s líbezným předkusem. Ta z něj byla tak hyn, že jí i zoubky zalezly
jestli to znamená, že Ešus umí léčit předkus, domlouvám si terapii hned v nejbližším termínu, páč Ešus srovná Berni tu její kasičku na piškoty, a my můžem bejt chovný

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:13
- Nahlásit

Janiii
páč Ešus srovná Berni tu její kasičku na piškoty

to si buď jistá a nejen tu kasičku. a to pak budete chovný i bez klubu . enem ty štěňata budou vypadat tak trochu zvláštně

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:26 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

jsem ji trochu vyfikla, aby se Ešusovi líbila - coooo? satén může být? je paničky a očka jak jí září
mělo by mi lichotit, že mám stejnou velikost jako můj pes co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

ááá sexy prádélko!! Je ti ovšem jasný, že nedožije švestek /to prádélko/ ??? Von je Ešus tak trochu jako přízemní. Spíš jako dost primitif

No esli ji máš taky tak těsnou v prsouch jako Bernii...

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:11
- Nahlásit

jsme rada, ze aspon tady je veselo... Já asi brzo pujdu do blazince z ty svatby... nechapu proc mamcina cast rodiny zije v presvedceni, ze se brat nebudem a ze je to jen rozmar a ze jsme uplne blbi, ze se brat budem...
A just zacnu delat tu skolu kombinovane, i kdyz by to slo dodelat pri studiu i prezencne...

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:28
- Nahlásit

A musim sem prihodit jeden pulnocni prispevek pro Janiii

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:24
- Nahlásit

Eimy

klid, klid a ještě jednou klid. Nech je ať si říkají co se jim zamane. To už tak někdy prostě je, tak na to kašli -nebo se aspoň snaž na to kašlat, když už to nepůjde.

A s tou školou - pokud si to tím sama zkomlikuješ tak na to že to je najust taky kašli, pát pak to budeš ty kdo si bude rvát svý pjehný vlasy. Ne voni. Pokud to komplikace není, je to fučík.

Hlavně se hoď do pohody. Ale .... ona to asi bude fuška, soudě podle kamarádky, kterou to teď taky se svarbou čeká a tuhle byla v telefounu na zastřelení

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:36
- Nahlásit

PetraK
No esli ji máš taky tak těsnou v prsouch jako Bernii...
těsná by i byla, ale tak plochá jak Berni nejsem Berni má úzký hrudníček
a jinak brý ráno všem
Veverková
100x díííky za noční příspěvek, už se mi po něm stejskalo, a jinak souhlasím - kliiiiiiid, až budete stát před oltážem tak jim dojde, že to jako myslíte vopravdicky

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:40
- Nahlásit

Janiii

taky dobrý brámo! Jsem nějaká zbitá dneska či co.

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:45
- Nahlásit

PetraK
No jo no, když to je těžkýýý na to kašlat... Mám chuť tam pozvat jen ty lidi, co tohleto neřeší a maj z toho fakt radost, zbytek ať si škubne, když si myslí, že to vážně nemyslíme... Protože si nechci kazit svatební den tím, že mi někdo bude omlacet o hlavu, že jsem si zkazila život a že si ho zbytečně komplikuju...
Jinak komplikace je to jak se to vezme, budeme moct mit uz podnajem nekde a budem "ve svym", to by při dennim nešlo... Jen je blby, že mi do toho vleze ještě práce ke škole, ale podle mě se to dá pozvládat...

Janiii
Není za co
Aby nás před tim oltřem vůbec viděli

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:00
- Nahlásit

Eimy

toho fakt radost, zbytek ať si škubne

no jo,jenže to zpravidla moc nejde, páč ta svatba to bohužel není jenom váš boj - i když by to tak mělo být. Zrovna včera jsme se na tohle téma bavili s mojí mámou - kupodivu mi dala za pravdu. Ale to se jí to švitoří, když my už to máme za sebou .
A o hlavu by Ti to omlacovali tak jako tak, před svatbou, po svatbě - nech je bejt, je to tvůj život. Říkej si v duchů óóóm či to to říkají ty co meditujou a páč ti to nepůjde, začneš se smát a máš vystaráno. S tou školou - jestli to máš srovnaný a probralas to zleva doprava, tak do toho jdi.

Aby nás před tim oltřem vůbec viděli
a taky řešení

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

Eimy
neboj, ono to dopadne ... a jeslti se to někomu nelíbí, tak ať nikam nechodí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:17
- Nahlásit

Janiii
Eimy

.. a jeslti se to někomu nelíbí, tak ať nikam nechodí

a tohle si dejte na svatební oznámení. A ať si to každý přebere po svém.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání