Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:01
- Nahlásit

tak já se letim kultůůrovat, zítra povyprávim

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:34
- Nahlásit

Janiii
ses nějak ešče z tej kuldůry neprobrala. Ale to sme na tom stejně. Já šla za kuldůrou lidovou - do hopsůdky a následky jsou nedozírný

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:47
- Nahlásit

huš jsem tu!!!
holky, co vám budu povídat, bylo to prostě bombááááá! nasmáli jsme se, až mi slzy tekly, dostala jsem čokoládičku Milka - 2. řada má nepochybně své výhody a zpívali opět skvěle
Fajka
koukej přemluvit svoji drahou polovičku a objednejte si lístky do toho Liberce - fakt to stojí za to
PetraK
Já šla za kuldůrou lidovou - do hopsůdky a následky jsou nedozírný
vidiš, mě blbě nejni

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:08
- Nahlásit

Janiii
no mě taky ne, ale místo vočí mám důlky,, jak když načůráš do sněhu

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

PetraK
holka holka, co jsi zas vyváděla? víš že už nejsi nejmladší a jak to v našem věku dopadá ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:27
- Nahlásit

Janiii
víš že už nejsi nejmladší a jak to v našem věku dopadá

no! Tak hnedle se mi teď teda ulevilo!!!

Akce byla zcela nečekaná, ale o to vydařenější - sešli jsme se tři páry od čoklíků co se potkáváme při venčení a stálo to za to, řehtala jsem se půlku večíra jako kůň

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:17
- Nahlásit

PetraK
Akce byla zcela nečekaná, ale o to vydařenější
tak je to vždycky - neplánované je nejlepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:48
- Nahlásit

Janiii
to je fakt. Bylo to prima. My jsme se ještě navíc do sebe s Brtníkem "naváželi" páč já sem ho bonzla, že je surovec, kterej mě nechá tahat pytle se zemí, zatímco si do auta tahá blondýny ňáky a tak podobně, dovedeš si představit jak to rozproudilo debatu mezi zcela vyrovnanýma silama

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:01
- Nahlásit

PetraK
to je fakt. Bylo to prima. My jsme se ještě navíc do sebe s Brtníkem "naváželi" páč já sem ho bonzla, že je surovec, kterej mě nechá tahat pytle se zemí, zatímco si do auta tahá blondýny ňáky a tak podobně, dovedeš si představit jak to rozproudilo debatu mezi zcela vyrovnanýma silama
Šmarjá a nemá von brtník nevlastního bráchu????? Mám jednoho doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:07
- Nahlásit

Fajka

zkusím se zeptati

Ale fabulace ohledně jeho "proradnosti a nevěrohodnosti "proběhla tak dokonale, pak jedna z přítomných odmítla jeho doporučení na jídlo s tím, že si radši dá odzkoušený hermelín, páč vůbec neví, jestli se mu dá věřit a pak litovala, že ho neposlechla

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:18
- Nahlásit

PetraK
teda vy jste si museli užívat
a kdepak máe Veverkovou??? že vona tiskne to spešl oznámení pro babičky a dědečky, co jsme jí včera poradily?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

Janiii

no my dva s Brtníkem zdatně nějakou dobu bavili celou společnost

Doufám,že Veverková dala na naše rady! Byly fakt kvalitní a k nezaplacení

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 14:49
- Nahlásit

PetraK
hele, tenhle styl zábavy, kdy nikdo kolem neví, jestli to dotyčný myslí vážně, má právě "otčím" Vašek
na těch táborech bejvá fakt veselo on se baví jako nic, a klidně ti začne vyprávět, že to u nich, za války, to bylo tak a tak .... a přitom mu teď bylo 50 a lidi mu na to skočej ani nevěříš jak

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2008 14:54
- Nahlásit

Janiii

no tohle je nej. ale můj kolega je v tomhle dokonalej a já mu vždycky všechno sežeru jako ten vůl. A moje máma ta je vhodný terč na tyhle vychytávky

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 15:35 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

bááf, našla jsem pro vás tu fotečku Berni jako fešandy konferenciérky
na paničku nekoukejte

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 16:49
- Nahlásit

Janiii
no dobrý jako, ale blbě focený, páč není vidět konferanciérky máke-ůp

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:20
- Nahlásit

tak jsmebyli včera pro změnu v divadle, a holky - bombáááá řehtali jsme se celý 1,5 hodiny, doporučuju!!!!
jmenuje se to Caveman, hrajou to v divadle U Hasičů - to tady pro pani pražskou Ešusovou ... a je to One man show, a porovnává ženský a mužský pohlaví ... výborný - naváží se do ženských i do chlapů, ale super!!! už jen hláška na začátku - ženský rozdělujou pokolení na dvě pohlaví - ženský a kreténi

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:54
- Nahlásit

Tak zdravim po prodlouženým víkendu Konečně jsme hnuli s přípravama a už i víme, kde se budem brát

Presne tady

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:03
- Nahlásit

Janiii

ženský rozdělujou pokolení na dvě pohlaví - ženský a kreténi

Eimy

na hřbitůvě, jo? nO tak tomu říkám fakt nevšední místo. Ses nechala inšpirovat Erbenem, žejo?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:10
- Nahlásit

PetraK
To není hřbitov ale kostel A když jsme se bavili s pani kostelnici, tak ma i hoooodně zajimavou historii (ten kostel ) a vlastně se pořád vedou spory, komu je vlastně zasvěcenej Každopádně kolem je to nádherný a ten kostel je taky zajímavej i uvnitř

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
moc se neřehtej takovýhle perly byly v každý větě - střídavě se smáli chlapi a ženský, pak všichni najednou .... ale bylo to valstně strašně moc pravdivý - ty chlapský a ženský teórie fakt doporučuju!!
Eimy
to je fajn, že jste si to vybrali, brácha se žení tady

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:42
- Nahlásit

Janiii
jestli by neměl brácha a Eimy jít na to představení co si byla, pak by byl problém svatby vyřešen

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:55
- Nahlásit

Janiii
Heeezkyyyy

Fajka
No myslim, že nás by to neodradilo i když kdyby si to u nas nekdo myslel, asi by ty penize za listky dal

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Eimy
i když kdyby si to u nas nekdo myslel, asi by ty penize za listky dal

No myslim, že nás by to neodradilo
ach to bezstarostné mládí..... to já už sem definitivně prošvihla...

Janiii
Hele k tomu dárku mě fakt napadl jen ten plyšovej pes a k němu sehnat malý sladký řůžový vodítečko a oboječek a k tomu napsat gratulaci něco ve stylu jako že i když se momentálně rozplývají něhou tak je třeba nezapomenout na ten imprítig a neprošvihnout včasnou a dostatečnou socializaci toho malýho kynologickýho prcka...Nic jinýho mě nenapadá ....

Jinak mám totální zmatek v hlavě a vůbec nevím co si mám zabalit sebou ani co vzít na sebe když se připravím na zimu bude teplo když se připravím na teplo bude zima
a z předpovědí taky nejsem moc moudrá

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

Fajka
dárek už jsme vyřešili ...
on ten Honza má zlatýho retrievera, Donečka. a Doneček má jako nejmilejší hračku plyšového Krtečka od Z.Mullera tak jsem si řikala, no co, koupíme Karolínce taky Krtečka, aby nežárlila a měla svého. Ale jak uznal Míra, tak by ho zabavil stejně Don a bylo by po Krtečkovi ... tak jsme nakonec koupili takovej ten nástěnnej dětskej metr, je s takovýho molitanu nebo z čeho, jsou to desky jako puzzle, který se poskládají a měří to až do 160cm, je na tom velikej Krteček, a přidáme komentář, že můžou KArolínku přeměřovat, jeslti má už na svůj věk správnou kohoutkovou výšku

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

Janiii
a až jí narostou zuby tak jim jí i zbonitujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:39
- Nahlásit

Eimy

no jo enemže já sem viděla jenom mapku a na tej to vypadá jako hřbitov , ale zase nápad by to nebyl špatnej. To už by pak měli problém to rozchodit úplně

Janiii

Já mám o těchhel teoriích knížku a taky jsem se u toho bavila

Hele a ten dárek - dobrýý!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:44
- Nahlásit

Fajka
jinak na předpověď já koukám sem a na středu to vypadá docela dobře ... a dál se uvidí.
Jinak mám totální zmatek v hlavě a vůbec nevím co si mám zabalit sebou ani co vzít na sebe když se připravím na zimu bude teplo když se připravím na teplo bude zima
hele, já už to po tolika táborech nějak neřeším ... beru jedny tepláky, jedny slabý šusťáky, který mají odepínací nohavice a jdou z nich udělat 3/4, a jedny silný šustáky. trička, dvě mikiny a vestu, bundu, pláštěnku, asi troje boty(v trekovkách cvičim, protože nekloužou pak mam botasky a takový rozdrbaný starý, ale kožený, tak ty ráno když je rosa - nebo když leje), v létě teda vozim i gumáky, ale ty teď neberu.
a z těch ostatních věcí - věci pro psa nevypisuju tak co se vždycky hodí: my berem rychlovarnou konvici, na čajík a kafe; takovej ten "fukar" co umí foukat studenej i teplej vzduch, v chatkách bejtvá vlhko, obzvlášť když tam máš mokrý věci a mokrýho psa , pak klasika spacák, baterku - hodí se na noční venčení, když musíš najít bóbika, co pesan udělal
nic dalšího mě nenapadá, zatím

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
jéžíš dík za inspiraci, já dřív měla všechno dlouho dopředu do detailu vymyšlení a čím sem starší tím je to horší... posledně když jsme jeli do Brna tak sem začala balit hodinu před odjezdem

Tak konvici asi brát nebudu a přiživím se u vás když už mě popadne chuť na kafe ale myslím že spíš budu na prášky a na frťana
Já totiž ani nevím jak to všecko poberem. V kufr je pes a na sedačkách bude našlapáno bo páníček bere věcí že se nestačím divit...

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:56
- Nahlásit

Fajka
V kufru je pes a na sedačkách bude našlapáno bo páníček bere věcí že se nestačím divit...
a co bere páníček? napiš, pro inspiraci
jinak v létě vozíme i křesílka, takový ty zelený nebo modrý, co prodávají třeba v Makru, co mají v područkách díru na ten půllitr ale ty teď taky neberem - bysme se nevesli uz asi a to nám veze mamina pytel žrádla, co máme objednanej u nich tak s ním se budem muset vejít při zpáteční cestě ...
Míra bere notebook, protože většinou vypaluje všechny fotky na CD a dáváme to lidem na památku, co dáváme - prodáváme - za těžký prachy za cenu cédéčka

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání