Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
jestli budeš u Járy ve družstvu ne že na mě práskneš, že už ji znáš z fotek
jsou tam umývárky, řada umyvadel a dvě? sprchy (možná víc)- ale bejvá tam neskutečná kosa ... vloni jsme to vychytali, "otčím" bydlel v pokoji, tak já se chodila mejt tam do sprchy, do tepla

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Janiii
jestli budeš u Járy ve družstvu ne že na mě práskneš, že už ji znáš z fotek
néééééééééééééééééé určitě néééééé... jestli nezapomenu

jsou tam umývárky, řada umyvadel a dvě sprchy - ale bejvá tam neskutečná kosa
no neva páníček se bude mít aspoň na co vymluvit když se mu nebude chtít ... a já to nějak přežiju... alespoň zocelím tělo i ducha... ježíš to budou náročný dny

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:36 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
ježíš to budou náročný dny
zvládli jsme už horší věci

už taky nasávám atmošku prolídla s komplet loňský fotky já už s těšíííím

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:40
- Nahlásit

Janiii
jááá takýýýýýý akorát na rozdíl od tebe se těším a nevím co všechno mě čeká
Když sem se přihlašovala tak sem si říkala, jéééé to je až za dlouho a najednou se nám to nějak blííížíííí

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:52
- Nahlásit

Fajka
Když sem se přihlašovala tak sem si říkala, jéééé to je až za dlouho
tak to samý mi předevčírem psala známá, která jede taky - já ji teda osobně ještě neznám, ale v září jedem spolu a s dalšíma bláznama a se psama na týden do Rakouska
jo a taky se ptala, co spešl má brát s sebou - na moji otázku, jeslti jako proviant, nebo pro psy, odpověděla že obojí
tak jsem začala vypočítávat - stopovačku, náhubek ... a ona: nemam, nemam ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

Janiii

Stopovačka objednaná na cestě, polostahovák na cestě, postroj i košík máááám
No a to ostatní už se nějak poshromáždí a doladí
Hlavně nezapomenout NA KEVINA!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:58
- Nahlásit

Fajka
ale víš jak bysme si tábor bez "Kevinů" užili? to by byl klídek i na kafe s Ešusovou
a co, začátečníci taky cvičej bez psů, jen s vodítkama nebyli bysme za blázny

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:24
- Nahlásit

Janiii
a co, začátečníci taky cvičej bez psů, jen s vodítkama
jako fakt? tak to můžu v klidu nechat Kevina doma bo já se přihlásila do těch začátečníkůůůů

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:45
- Nahlásit

Fajka
nejni začátečník jako začátečník, ty jsi ve skupině se mnou, přece
no a jinak, cvičení bez psa je hrozná prča nebóóóój, vypadá to sice divně - ale je to účinný pro lidi, který vlastně vůbec nevědí, co se psem. sami mají problém s levá/pravá, neumí psa správně pochválit ... takže pes odpočívá v chatce, páneček si vezme vodítko, a jde se na věc - s vodítkem v pravé ruce chodíš a děláš - k noze, no to je hodný pejseeeeeek, šikulkááááá, k noze, ....
ale nevim jestli někdo ze současných výcvikářů tuhle metodu využívá - každopádně jsem byla už několikrát svědkem, a je to super

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:07
- Nahlásit

Janiii
nejni začátečník jako začátečník, ty jsi ve skupině se mnou, přece
no dyť sem to řikala že v tom je nějkej háček dyž sem s tebou

cvičení bez psa je hrozná prča nebóóóój, vypadá to sice divně - ale je to účinný pro lidi, který vlastně vůbec nevědí, co se psem. sami mají problém s levá/pravá, neumí psa správně pochválit ... takže pes odpočívá v chatce, páneček si vezme vodítko, a jde se na věc - s vodítkem v pravé ruce chodíš a děláš - k noze, no to je hodný pejseeeeeek, šikulkááááá, k noze, ....
hele tak dyž to bude tak tam pošlu páníčka aby nebyl tak plonkovej a v chatce se nenudil náhradní vodítko máááám

A jinak už mi dneska přišel ten organizační mailííííík ...
už se to fakt blížíííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:32
- Nahlásit

Eimy

Achjo, koukám se na nějaký motta na svatební oznámení a nevim, co vybrat

tak to udělejte jako my - udělali jsme si plakát na který jsme napsali kdo, kdy kde a proč a nač a tak a s tím jsme se nechali vyfotit /pro rodinku u zámeckých vrat, pro kamarády mezi sutinama a v depešáckým ) jo a ještě jsem měla v ruce obří jablko a ruce obtočený hadem (jakože teda vyhnání z ráje )
taky jsme nechtěli žádný slátaniny a sladkosti, brr.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:19
- Nahlásit

Janiii
Prosím tě jáááá sem asi slepá nebo blbá... připouštím že se to nevylučuje a obojí zároveň je možnéé..
Nikde nemůžu najít info o tom (ani v tom mailu ani na stránkách tábora) kde se to koná, jako mapku, popis kudy se tam jede nebo třeba GPS souřadnice.....
to víš já to musím mít všecko přesně, abych místo v Pecce neskončila třááá v Prrrr....

Můžeš mi to nějak popísat? Díííík

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:27
- Nahlásit

Fajka
hele tak dyž to bude tak tam pošlu páníčka aby nebyl tak plonkovej a v chatce se nenudil
dostane do ruky foťáky a bude fotit jak vzteklej dokumentace je potřeba ... teda, pokud nepojedou Matějovcovi - ti mají takovej kanóón, a v létě nás zásobovali x GB fotek
Nikde nemůžu najít info o tom (ani v tom mailu ani na stránkách tábora) kde se to koná, jako mapku, popis kudy se tam jede nebo třeba GPS souřadnice.....
to bude posílat Tomáš cca začátkem týdne než tábor vypukne, ale souřadnice můžu najít a cestu taky kdyžtak nějak vysvětlim nebooooj, nenecháme vás dojet jinam!!!

Eimy
já mam v kompu uložený takový praštěný svatební oznámení, pozvánky k hostině a tak - tak kdybys chtěla, můžu poslat třeba přes icq

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

Janiii
dostane do ruky foťáky a bude fotit jak vzteklej
jo to by šlo foťák máme taky velkej a vzteklej je páníček taky občas... jinak Pája teď moc děkuje že jsme mu to tak krásně plánujem

to bude posílat Tomáš cca začátkem týdne než tábor vypukne, ale souřadnice můžu najít a cestu taky kdyžtak nějak vysvětlim nebooooj, nenecháme vás dojet jinam!!!
tak v pohodě to nemusíš.. já akorát měla strach aby jste nezapoměli na toho kdo tam ještě nikdáá nebyl

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:39
- Nahlásit

Fajka
souřadnice jsou cca: Loc: 50°29'36.123"N, 15°36'26.116"E

jinak Pája teď moc děkuje že mu to tak krásně plánujem
nemá zač, fakt néé jako by se stalo

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

Fajka
a na mailíku máš "mapu" aby sis to dovedla přibližně představit, kudy kam. Je to u silnice, takže to nepřehlídneš, a bude to tam samej berňák, pokud nedorazíte jako první, takže si myslim, že trefíte

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

Janiii
super díky za ty souřadnice

Tak páníček právě prohlásil, že mi zakáže chodit na zdejší fóra.. bo sice budeme mít vychovanýho psa ale já prej tu děsně zvlčím a co potom se mnou že převychovat v mejch letech je beznadějný a do outuku mě prej nikde nevezmou

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:01
- Nahlásit

Fajka
za souřadnice neděkuj, je to přibližný, klikla jsem zhruba do míst, kde tuším, že by areál mohl být
páníček právě prohlásil, že mi zakáže chodit na zdejší fóra..
to ať nedělá, kde jinde by ses mohla scházet s elitou lidstva a dozvědět se spoustu užitečných informací, než tady

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:05
- Nahlásit

Janiii
za souřadnice neděkuj, je to přibližný, klikla jsem zhruba do míst, kde tuším, že by areál mohl být
Běda ti jestli skončíme uprostřed nějakýho rybníka!!!!

To už najdem podle té mapky a když tak pojedem směrem odkud to bude nejvíc štěkat

Janiii
to ať nedělá, kde jinde by ses mohla scházet s elitou lidstva a dozvědět se spoustu užitečných informací, než tady
To si zapamatuj a prosím za 14 dní osobně zopakovat před páníčkem

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:07
- Nahlásit

Fajka
a když tak pojedem směrem odkud to bude nejvíc štěkat
tak to já ti dám číslo na mobil, zavoláš že jste asi blízko, ale nevíte kde, dám Berni povel štěkej - no a za hodinu, než se mi povede jí utišit, nás snad najdete

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:02
- Nahlásit

teda, ešusová, veverková, dneska to tu pěkně flákáte, a my se tu s pani Fajkovou pak pěkně nudíme a vymejšlíme souřadnice
poslušně hlásim, že zítra tu nebudu, páč jedu dělat poradce mamince, aby si koupila ten nejfešákovější kostým a byla za důstojnou paňmámu na svatbě svého milovaného synčeka a v neděli jdu cvičákovat tak někdy odpoledne sem hodím oko
mějte se krásně!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:20
- Nahlásit

PetraK
Jakože mně by "sladkosti" ani nevadily, ale nevim, jak to udělat, aby to vypadalo dobře... Dvě různý oznámení se nám moc dělat nechcou, protože to bude zbytečná práce navíc a pak to dělit a počítat komu co, to by bylo šílený... Když jsme to předběžně počítali, bude jich potřeba přes 100

Janiii
Dybys poslala, bylo by to supeeeeer

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:10
- Nahlásit

Eimy
posláno, tak vybírej a inspiruj se
jinak brácha spočítali asi 140 oznámení takže v klidu

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:14
- Nahlásit

Janiii
My to počítali tak zhruba, jenže maminka chce oznámení dát všem svejm kamarádkám a do práce a tak, tak se nám to množí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:27
- Nahlásit

Eimy

tak se nám to množí ha! Další množitelé!!

No nám ty fotky dělal kámoš fotograf, takže to bylo v pohodě. My hlavně nechtěli kámošům dávat nějaký oficiality, takže jsme to podělili.

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:32
- Nahlásit

PetraK
Já jsem zvedava jak to vykmotrime

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:41
- Nahlásit

PetraK
achůůůj, jak to vypadá s Ešusovou tlapajznou??

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:33
- Nahlásit

Eimy
hlavně klííííd, klíííd.

Janiii

dneska, dneska vyndavají stehy. To bude boj!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

Janiii
Zrovna dorazila stopovajda a polostahovák na tábor
O víkendu sem vyprala spacáky co v nich nikdo nespal od druhé světové čarodějnice už se rodí

Ještě sem se chtěla zeptat zda bude dost košťat v chatkách a nebo si mám brát sebou vlastní dopravní prostředek

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:53
- Nahlásit

Fajka
čéče košťat nedostatek, v chatkách snad ani neni koště, možná občas někde, my ukradli vloni z umývárky
čarodějnice už se rodí
ty k tomu přistupuješ fakt takhle zodpovědně jo? že ty chceš ukořistit jeden diplom co?

PetraK
dneska vyndavají stehy
boj vyhrajete, a snad to bude už úúúúplně dobrý!!!! klidovej režim přetrvává?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání