| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:01
- Nahlásit
PetraK
Já zkoušela udělat kynutý těsto robotem a přítul to pak musel opravovat Se to dostalo dovnitř a to jsem si myslela, že když jsou tam hnětací nasady, če to pujde.. Ani prd
Janiii
Já mám taky hlad a to jsem dokonce i snídala, ale teď sedim ve škole a snažím se vymyslet naprogramovani jakhosi obvodu a vubec nevim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
PetraK
jáák starosti - to se nedovoluje!!! co se děje?
a těsto samozřejmě počká- stejně nemam čas vyvářet
a já huš jíííím - mam bramborový noky s kuřecím masem, sýrem a smetanou -)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 11:46
- Nahlásit
Eimy
no on ani tak ten domácí robůtek na to kynutý asi nebude motorově stavěnej
Janiii
děje se Brtníkovo zdraví. bojim a nemůžu o tom psát, páč pak bulim.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:01
- Nahlásit
PetraK
a sáááfra tak snad bude brzy všechno dobrý ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 12:43
- Nahlásit
Janiii
no to se právě bojím.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
kdybys chtěla, tak mi napiš mailík jo? ráda pomůžu ikdyž třeba jen vyslechnu ... někdy i to pomůže.
tak kdyžtak jpavlatova - zavinááááč - lekis.cz
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:42
- Nahlásit
PetraK
Jinak držím palečky, ať je zdravíčko OK, vidim, že to je s tím zdravím všude pěkně na prdlajs
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:48
- Nahlásit
Holky jste hodný, díky moc.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
brý ráno.
jsme tu včera nakously to zdraví - a Mírovi přišel včera přát jeho děda s rukou v sádře. Je truhlář, a hoblovka se mu málem stala "osudnou" - doktoři se s ním hodinu šili, prst mu (zatím) nechali, sádru na 6 týdnů, a když nám to barvitě líčil, byla jsem ráda že sedim na zemi a nemam kam padat babičce, která mu v dílně pomáhá, už dva prsty chyběj ...
jinak Berni stále faleší, je strašně mazlivá a přišli jsme na to, že k provazovému uzlu mateřský vztah nezískala, tak má volně přístupnou jednu hračku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
Janiii
babičce, která mu v dílně pomáhá, už dva prsty chyběj
tak ještě, že nechodíš pomáhat Ty, páč jestli jsi fakt šikovně zdatná, tak jak bys pak vodila Berni?
Bernie je macecha!! Chudák uzlík!! Nemá ho ráda!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
PetraK
jestli jsi fakt šikovně zdatná hale, to já asi zas na druhou stranu i jsem, páč jsem byla skoro klavírní virtuóózo, chybělo málo - hodiny cvičení a bylo to
ale asi záleží jak na co šikovná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Janiii
no počkej, já taky umím namlátit do klimpru ovčáci čtveráci a neznamená to, že jsem zdatná-páč třeba neupletu ani vočko
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:02
- Nahlásit
PetraK
tak k pletení se mě snažila vést moje maminka, a nepovedlo se. Háček pro jistotu do ruky neberu vůbec
já taky umím namlátit do klimpru ovčáci čtveráci a neznamená to, že jsem zdatná
to mam jako ty dva diplomy z klavírních soutěží vrátit jo?
Bernie je macecha!! Chudák uzlík!! Nemá ho ráda!
jaká macecha??? ještě aby si vytvořila vztah k takovýmu ... uzlovi
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:12
- Nahlásit
Janiii
Tak to je síla teda Ještě že mám doma jen elektrikáře I když takovejch 230 není taky nic moc
Jinak poslušně hlásím, že jsme včera pekli buchty a povedly se, jsou výborný (teda už skoro nejsou, páč k snídani skoro padly za vlast)...
Jinak mám hroznou radooost
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:13
- Nahlásit
Janiii
to mam jako ty dva diplomy z klavírních soutěží vrátit jo?
Nene, stačí, když je pošleš mně
No nic já jdu udělat nutný venčení pro Veverku a pak volat do firmy, kde bych teroristicky mohla pracovat... ehm.. teda teoreticky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:15
- Nahlásit
Eimy
no tak přeju hodně zdaru!!! teda v případě, že chceš zapadnout mezi naši bandu pracujících člověků
což mi tak připomíná, že mi Ešusáková Ešuska pořád ještě neprozradila, kde pracuje a jako co (a odpověď "jako ďas" neberu)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:17
- Nahlásit
Janiii
Já myslim, že si pamatuju kde pracovala, ale nevim, jestli ještě furt pracuje... KAždopádně já zapadat dobrovolně moc nechci, ale kvuli jistým skutečnostem budu muset
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:31
- Nahlásit
Eimy
Já myslim, že si pamatuju kde pracovala, ale nevim, jestli ještě furt pracuje
tak to já si pamatuju velký prdlajs
ale zas mě může těšit že nejsem ve věku, kdy si pamatuju co mi kdo řekl před 100 lety a nevim co jsem měla včera k obědu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
Janiii
To jo no
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:49
- Nahlásit
Eimy
tim jsem ale vůůůbec nechtěla říct, že jsi jako v tom věku ty
předpokládám, že jsi mladší?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:06
- Nahlásit
Janiii
háček beru do ruky pouze v případě, že se potřebuju dostat k financím v rodinné kase
diplomy klavírního virtujouza Ti budou na nic, když si ufikneš ty prsty milá Joudo : D
No dyk to řikám, macecha a Ty seš ešče horší, když ji v tom podporuješ. Chudák uzlík. Dej ho k nám, tam bude láskyplně oslintán!
jo a jinak - já si nepamatuju vůbec nic! Ani to kde pracuju teď jako ten ouřada !
Eimy - mám držet palce, ať to klapne, nebo radši neee??
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Janiii
Jo jo asi jo
Je mi 20 ... teda za chvilku 21 abych si jako teda neubirala , prece jen se k te 21 blizim docela rychle
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:13
- Nahlásit
PetraK
No nevim, asi jo Jsem sama zvědavá, jenže voni maj obsazený Asi mě necou No zkusim za chvilinku zavolat znovu a uvidime Ale zas ted uz nemam cas tam jit Je to blby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:17
- Nahlásit
Eimy
klid. Netlač na pilu. Co má vyjít to vyjde. Když to nevyjde, mělo to důvod.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:20
- Nahlásit
PetraK
Jo jo já vim... Já tam volala kolem 10 a to tam ten člověk, se kterým jsem se měla spojit nebyl, měla jsem volat kolem 11, jenže to jsem řešila něco malinkato jinyho No a teď měli obsazeno... Nevim, třeba jsou na obědě... Ale tak co už, snad to vyjde za chvilku...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
Eimy
juj, mládě jedno a už chce makat teda, já makám vod vosumnácti - pravda to bylo taky proložený školou - ze který jsem zdérhla, tak teď makám, a makám ... a surfuju na netu no
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
ty seš ouřada jo? a můžu nosit švestičky ze zahrádky - samozřejmě z babiččiný zahrádky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
Janiii
ne! Leda by byly zkapalněný. Ty ze zahrádky mám svoje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:32
- Nahlásit
PetraK
zkapalněný
to asi není rovnítkem pro "rozšlapaný, rozmasakrovaný, rozmixovaný" - to všechno totiž Berni zvládá ale kapalný stav to vpodstatě je - fyzici a chemici omluví nepřesnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:59
- Nahlásit
Janiii
vožeru se po tom? Nevožeru, jen se po...u . Tak nebrat. A pak - říkali mi - neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš
|