| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:19
- Nahlásit
Janiii
No to měl právě včera, normoš procházku, když jsem viděla že bejkuje už na začátku procházky, tak jsem si řekkla, pojmu to volně!! Ale dělal hrozný věci, hrozný věci. On při cvičení nekraví. Teda při cvičení normálním. Na cvičáku z toho má občas jundu zmetek jeden. Ne já jsem na něj naštvatá, nemluvím s ním a basta! A hotovo a howg!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:35
- Nahlásit
PetraK
tak třeba se vybil včera a dneska už bude fpohodě
Berni při cvičení jakože opravdovým taky nekraví, ale jinak to zkouší, potvůrka podivná ale mě nepřelstí, já se nedáááám to bych jinak byla u Chocholouška permanentně ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:53
- Nahlásit
PetraK
přežila jsem, a ani jsem nikoho dalšího nezranila
sice občas ostatní nechápali mé výkřiky do tmy směrem k předcvičující kolegyni stylem "počkej zítra v práci" ale ona se jen vesele usmívala a hulákala "vydrrrrrrrrž". už chápu, jak se cítí nebohý pejsek při cvičení když má v hubě aport a já řvu drrrrrrrrrž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Janiii
už chápu, jak se cítí nebohý pejsek při cvičení když má v hubě aport a já řvu drrrrrrrrrž
vidíš??? To máš za to!! sice nevím za co, ale prostě za to!!
Jinak k fčérejšku - je to prostě zmetek, šli jsme úplně mimo obvyklý trasy, do lesa k rybníku a asi tam háraj stromy nebo co, protože BYL NA ZABITÍ!!! Tak jsem ho hned na začátku procházky zabila a pak už byl za hodnýho. A i se při cvičení snažíkoval. Pak doma zase žárlil, když jsem "cvičila" s Kosťou, což je ten anduláček. Tak jsem ho nechala vysodit zmetka zrzavýho. No ale, včera jsme již zahájili paroplavební sezónu a Ešus se mohl zbláznit radostí, když teda do tý vody mohl (po zkušenostech z loňska, kdy mi chytil ve vodě křeč (aby ne, idiot, když vlítne do vody v únoru a na Šumavě, že ), jsme nastolili důsledný režim, že do vody se jde, až když já povolím. Tak včera teda povolíno měl a měl tak šílenou radost, že bych to přála vidět všem těm badatelům, co tvrdí, že pes je složený jen z pudů a citový hnutí mysli je mu cizí. Ten pes hrozil explodovat do všech směrů, jakou měl hroznou radost. Je to prostě můj vůl neposlušnej, ale milovanej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:09
- Nahlásit
asi tam háraj stromy nebo co
poplivala jsem si monitor, koukej mi ho přijít utřít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:17
- Nahlásit
Janiii
nic - nemáš si hrát na fontánu !!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 18:12
- Nahlásit
PetraK
dobře, doma budu psát za trest 100x "když čtu příspěvky od Ešusový, nejím ani nepiju"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:12
- Nahlásit
Janiii
jo! a za trest to doma necháš ještě 100x podepsat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
tak to asi neprojde leda bych dala otisk tlapy Berni
co dneska, jaká byla procházka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:07
- Nahlásit
Janiii
skvělá, skvělááá! Byl s ním totiží pánčik. Páč byl doma brzo. Tak já si dneska užívala hodnýho psa. Páč doma-to von je tůůze hodnej . Dokonce měl dneska při svý potrhlosti i mudlavou /von si jinak mudlání předtavuje tak, že se serveme / a já si pět minut užívala klidnýho čokla, kterýho sem mohla drbat na bříšku, aniž by mi jednu fláknul tlapou přes hubu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:09
- Nahlásit
Janiii
No a když to Berni tak 100x otlapká, tak to jako podpis taky bude stačit
Kurňa proč to musím psát 3x, aby se to vokázalo??????????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:38
- Nahlásit
PetraK
Dokonce měl dneska při svý potrhlosti i mudlavou
no vidíš, jak se mááááš
Berni je teď mudlavá furt, vona jak chce vrátit ty štěňátka, tak by snad i panáčkovala vtírá se, všude za člověkem leze, prostě jak zimnice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:59
- Nahlásit
Janiii
No ale chlupatá zimnice není špatná, ne?? Tahle zimnice aspoň zahřeje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:14
- Nahlásit
PetraK
jo to je fákt, to ona hřeje jako ďas
já se těšim na sobotu na pochod, to bude srandááá - teda doufám, aby nás dav neušlapal
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:24
- Nahlásit
PetraK
No k rapidnímu zlepšení djít může, ale přítul prohlásil, že s antibiotikama jít na závody není dobrej nápad (a bohužel v tom s ním - pokud beru v uvahu racionalni uvažování - musím souhlasit)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
Eimy
co to vidí vočadla moje, ty tu a v běžnou denní dobu? není možná
závody budou i další, riskovat zdraví fakt asi nemá cenu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:31
- Nahlásit
Janiii
přítul je ve škole, tak toho využívám
Jinak Veverušák si včera zas hrála na šarpeje... By mě zajímalo, co jí tu hlavu nafouklo tentokrát... Jenže než se dostanem někam k veterináři, je už po všem a Veverka vypadá normálně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
Eimy
No jo, to je fakt. Já loni dostala na kožní problém antibibliotitěka, zkusila s tím chodit do práce a výsledek byl ten, že jak na prášky nejsem vůbec zvyklá (páč nejvíc beru acylpoš), tak jsem byla regulérně sjetá. Normálně fetka ze mě býla s haluškama i. Kolegyně se ten týden na mě chodily plánovaně dívat každý den po devátý, kdy jsem si ďobla ten humus , po tejdnu mě přestalo bavit být za firemního kašpara a nechala jsem se uschopnit, přece jen se líp snáší, když se Ti tlemí doma jeden člověk, než v práci dvacka, žejo?
Janiii
má roupy, páč je za tu nemocnou, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:34
- Nahlásit
Eimy
potravinová alergie??
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:38
- Nahlásit
PetraK
Kdo ví co to bylo... Psala jsem paničce od jejich rodičů a ta řikala, že jednak to bývá reakce po očkování (už to tak u nas jendou bylo ), nebo štípnutí od vosy nebo od včely NEvím, kde je Veverucha vyhrabala.... Sranda byla, že zatímco já jsem přítulovi říkala, že s veterinářem bych chvilku počkala, tak on chtěl letět hned, protože maminka nám odjela na dva tejdny pryč a on měl strach, aby mu pak nevyčetla, že nám zabil psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
Eimy
že nám zabil psa
No hele tak to je jasný, ta příčina. Veveruchu neštípla vosa, ale přítula. Proč by jinak takdle vyšiloval
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
holky mě to dneska v tý práci nějak pomalu utíká, a nic se mi nechce dělat
PetraK
hele pani, co ty vůbec máš za džob?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
PetraK
No jo no von ji chdák venčí, stará se o ni, když tu není maminka, začíná jí mít i rád (!!!), protože ho poslouchá a von ji štípne, ale nedomyslel, že máme extra odolnou Veverku, takže to přežila
No nic já pujdu dělat polívečku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:07
- Nahlásit
Eimy
No nic já pujdu dělat polívečku
slečna kuchařinka jooooo? láska prochází žaludkem? a já kde se stala chyba, když míra večeří namazanej chleba
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
a vůbec, míra má štěstí že berni papá granule, jinak by to u nás dopadalo jako v tom ftipu, jak řiká manželka chlapovi: "budeš jíst tu polívku? jestli ne tak já bych do ní přidala maso a dala ji psovi"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:14
- Nahlásit
Janiii
No jasný, vono je to hrozně těžký hodit bujon do vody a nasypat tam zeleninu a nudle na nic jinyho tady totiz ingredience nejsou, hlavni jidlo priveze pritul z menzy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
Janiii
Povidlovej - pochod a deš teda za Benešáky jo? A budou tam vlašimský ševci??
jinak s tou políftkou - to musim říct Brtníkovi, aby si todle hlídal, kdybych k tomu měla náhodou jako sklony . Už takhle tvrdí, že čokl se má líp než von, páč má svůj psí mrazák furt narvanej, že se nedaj zavřít dvířka
Eimy
Jestli chceš přítulu vomráčit, aby byl povolnější - myslím povolnější k plnění přání, v tomdle věku jsou k tomu druhýmu povolný dycky - tak tam místo kostky bujounu, mrskni kost vopravdovou aj s kusem masa. A buď si jistá, že začne pak klidně dělat s Veveruchou závodně dogdancing
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:11
- Nahlásit
PetraK
osobo, tyhle řeči si v pracovní době nechte pro sebe já tu pak zas prskám tekutiny, a pitný režim dostává zabrat
a nechceš jít Povidláka s námi? odměna koláč pro Ešusa, to stojí za to ne? teda aspoň já berni posledně přihlásila a zaplatila za ni startovný, aby měla v cíli nárok na diplom a na vlastní koláč - děllit se nehodlám, v tomhle neznám bratra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
Janiii
no což o to já bych šla, ale..... chalupa voláá, hola holaaa, sezóna je tu a s ní miliontřistapadesát sedmtisíc věcí nutných tam udělat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:19
- Nahlásit
PetraK
chalupa ať si řve jak chce, počká ještě týden ne?
a prozradíš, co to máš za džob? abych věděla, s jakejma lidma se tu vůbec stýkám
|