| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:40
- Nahlásit
Fajka
ale on ještě nikomu neublížil - drbeš ho a on "vvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" ale nastavuje ti zadek ať drbeš víc
tak se klidně pteeeeeeeej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:52
- Nahlásit
Janiii
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Fajka
kolik je vlastně Fejkýškovi?
jsem líná to hledat, dobře jsem se naobědvala
jo a jinak jedeme dneska večír k taťkovi, ale zítra nás čeká oslava na Jistebsku - strejda má 60tiny, a večer zas frčíme domů, protože jsem začala chodit na cvičák, tak nesmim zmeškat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
Janiii
kolik je vlastně Fejkýškovi?
v prosinci jí byly dva...
jo a jinak jedeme dneska večír k taťkovi, ale zítra nás čeká oslava na Jistebsku - strejda má 60tiny, a večer zas frčíme domů, protože jsem začala chodit na cvičák, tak nesmim zmeškat
čéče já asi budu muset poslat kolkovanou žádost aby nám jednou ta vychajda na černou klapla
Tak třá příšě nooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
Fajka
možná začátkem července by to šlo do tý doby mam ty víkendy nějaký plný ikdyž možná konec května bysme mohli bejt u taťky a v červnu se brácha žení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
Janiii
no to sem zvědavá a nezapomeň že já už mám taky víkendy celkem slušně obsazený
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
Fajka
no co, holky se uťukají - a to doslova, aspoň teda Fajkýš košíkem - na Pecce, tak na Černou půjdou jako jeden muž
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 18:11
- Nahlásit
PetraK
ahojky, tak co marod?? už je to lepší???
my jsme dneska byli zas na cvičáku, Berni si pohrála, zacvičili jsme si, zakousali jsme si - paráda
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 23:09
- Nahlásit
Tak jsem se prave vratila od pritula domu, byli jsme tam na navsteve a poresit par veci Pokud preziju zejtrek, reknu vam zajimavou novinku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:25
- Nahlásit
Janiii
hele, tak až bude klid, třeba z podzima tak domluvíme hurá akci a vyrazíme někde na vejlet
vejlet na podzim to by mohlo vyjít. Enem musíme mít zavřetou chalupu - hlavně teda vypuštěnou vodu. Přes to vlak nejede, páč už máme zkušenost, co to stojí, když se to neudělá a z vodičky se stane ledík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
Janiii
no rána prý vypadá luxusně, pravil včera večer při dalším převazu pan doktor. Luxusně taky vypadá ten průvan v peněžence, co nám tím vzniknul, protože operace dva litříky, v pátek převaz, antibiotika a analgetika šest stoveček a včera za antibiotika čtyřistapáďo. Takhle se teda milionářkou rozhodně nestanu
Eimy
Hele a jak dopadla ta práce?? A jakou máš novinku???
Fajka
Hele já bych jí nevěřila ani slovo. A pak jak si ji asi můžeš pamatovat, když vona si Janiii nechala udělat tu plástiku, ne? Taky si nesmíš nechat všeckno líbit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
PetraK
Novinku zadnou, ja tam nakonec nesla, musim se jim ozvat znovu... Aaaachjo... Jen nevim, jestli to hrotit uz ted, pracovat muzu jit stejne az po zkouskovym a to jeste premejslime s pritulem, ze zacnem az tak v pulce cervence, coz by bylo sice blby, ale zas bychom meli aspon jeste prazdniny
Uvidime, uvidime...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
Eimy
tak jestli nemusíš, tak si užij prázdniny, nebuď trouba!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
ono to musim / nemusim je hodně relativní, určitě bych měla, muset začnu až v září, ale nějaký prachy chci mít už i před tím, páč je blbost hledat podnájem s tím, že nedělám a nemám žádnej přísun peněz to by mi možná jen popeláři nabídli hezkej kontejner
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:51
- Nahlásit
Eimy
u nás jeden je a je volnej! Kdybys chtěla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
PetraK
tak max. vejlet bude, až ledy povolí
a nepomlouvej mě před pani Fajkýškovou, a plastika neplastika, můj ksicht je nezapomenutelnej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
PetraK
zdravej pes - k nezaplacení, na vše ostatní je Mastercard ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:11
- Nahlásit
Janiii
můj ksicht je nezapomenutelnej počkej, počkej, počkej nechceš snad naznačit že se jmenuješ Noční můra z Elmstýtů?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:13
- Nahlásit
Janiii
No von je ten Mástrkárd i na toho zdravýho psa. páč jinak ho nezaplatíš, aby byl zas zdravej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
Ahoooj holky....
Janiii
tak hele pomluva je úmyslná nepravda.....
Sem se dívala na fotky z minulé víkendovky a dost jsem jako valila bulvy asi tak jako ta lanovka mě dostala to bude ještě hoooodně zajímavýýýý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Fajka
nebooooj, lanovka neni povinná původně to nechtěl nikdo zkoušet, měli to tam jen na ukázku a pro pobavení lidí právě Meduňovi, kdy Romana dělá aktivně záchranařinu. no pak se našel první odvážlivec z řad amatérů, další, a další .... no a v létě jezdili snad všichni hafani
ale nevim kterej odvážlivec by šel zakšírovat Fajku?
už se kocháš fotečkama a děláš psychickou přípravu jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:00
- Nahlásit
ale nevim kterej odvážlivec by šel zakšírovat Fajku?
no jááá přece
už se kocháš fotečkama a děláš psychickou přípravu jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
Fajka
myslíš, že si pak bude Fajka, zavěšená ve vzduchu, všeho vážit a že se umoudří jo?
já už se taky těšim, fááákt moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
Janiii
myslíš, že si pak bude Fajka, zavěšená ve vzduchu, všeho vážit a že se umoudří jo
no uvidíme, třá bude mít pocit že ztrácí půdu pod nohama a bude vděčná že mě má
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
Fajka
třá bude mít pocit že ztrácí půdu pod nohama a bude vděčná že mě má
tak tomuhle, TOMUHLE U TĚCH ZMETKŮ NEMŮŽE věřit ani největší naivista!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
PetraK
počkej, stáhnu fotku abys viděla Berni na lanovce a její výraz - ale pravda, jakmile jsem ji vysvobodila, tak na všechno zapomněla a tradááááá
Fajka
no pokud pojede tak půdu pod nohama skutečně ztratí, vo tom žádná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:00
- Nahlásit
PetraK
tak tomuhle, TOMUHLE U TĚCH ZMETKŮ NEMŮŽE věřit ani největší naivista
a není ti to blbý, brát mi poslední naději co mě drží při životě ?????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:03
- Nahlásit
jednoooou - i s paničkou (aspoň vidíte změnu v účesu )
tak sundá mě někdo???
tak paničko pěkně mě vytlač nahoru, když jsi mě dostala sem dolu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:07
- Nahlásit
Janiii
tohle zařízení OKAMŽITĚ CHCI, CHCI A CHCI!! TOHLE JEDINÝ MI POMŮŽE, ABYCH SE Z TOHO MAGORA NEZMAGOŘILA TAKY!!!! BUDE VISET VE VZDUCHU A BUDE VOD NĚJ POKOJ!!!!!
Fajka
no sem si myslela, že jako abyste si osobo nedělala planý naděje a pak nebyla v šoku, když to nevyjde. A ... že.... vono.... to ..... nevyjde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:08
- Nahlásit
PetraK
jojojo, berni dokud visela, tak byla ouplně v pohodě a hodná
heleď, stačí přijet na Pecku, Ešusa zavěsíme a dáme kafe, pokecáme, a táák ...
|