| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:30
- Nahlásit
Hyena
no slovy Jáááá majn Führer jsem zvedla telefon v domění, že je to Ešuska - a byla to pani z Týmobájlu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:33
- Nahlásit
Fifi
Poštěvačka dnes zvonila 3x,a prý balíček vypadá divně a nevleze se do schránky. Tímto děkuji za kakáče a tvůj je výraznější chuti,hlavně co se kyselosti týče.
TV Prima...hranostaj je kůň a taky mnohoúhelník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:34
- Nahlásit
Janiii
Hyjéna má pravdu, musíš začít Ja voooll majn Fýrer!! Pak to máte celýn v kapce i kdyby to byla reklamace za půl mega
Peču psí sušénky. Tomu se řiká radost z pečení, ne s herou, z který vyrobim moduritový hvjézdičky, ale z jatýrek !! Hodim fšecko do robota udělám bžžžžm, vyndám to, dám to na čvrt hoďky do tróby a fertich!!
Jáááá majn Fýrer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:36
- Nahlásit
PetraK
pán za kterym jedem, je rakušák, do telefonu prej střídavě šišlal a chrochtal, tak mam pocit že je jedno jak začnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:12
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek ....ještě žiju...ale totok bych ted nikomu nepřála
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:23
- Nahlásit
Fajka
Chuditko, az ted je lip? A to migrenka teda nebo od patere?
Janiii
tak mam pocit že je jedno jak začnu
Prosit! A bude to.
Eire
tvůj je výraznější chuti,hlavně co se kyselosti týče.
Jo, to asi jo, jiz mi nekteri uzivatele hlasili, ze se po tom bouril zaludek nebo se vyrasil zajimavost na tvari. Takze proste davkovani jen decentni, po lzickach, ne hrstich. A co poctacka blbla, dyk to byl jen pytliceek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:28
- Nahlásit
Fajka
huž je líp Doňo Poblíto? a vopečovával Tě Číííf esli ne, tak uvidí. a pozdravoval Tě? esli ne, tak neuvidí!!!
pudu spát jo?
Gůte nacht
Janiii
že je jedno jak začnu
hlavně důrazně
pudu spát jo?
asi Gůte nacht
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:35
- Nahlásit
Fifi
Chuditko, az ted je lip? A to migrenka teda nebo od patere
vot páteře asik neee na to netrpim... nejsem schopná rozklíčovat jestli mě začala bolet hlava a bejt blivno a nebo blivno a od toho hlava..přišloto nečekaný nezvaný najednou rychle ráno při venčákování nic a pak během půl hoďky totální mrtvolák nevschopnej brát telefény a vstát z postele
fujky fujky
PetraK
huž je líp Doňo Poblíto
uš je to lepčí a začínám fungovat ..
a vopečovával Tě Číííf esli ne, tak uvidí. a pozdravoval Tě
jj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:39
- Nahlásit
Fajka
tak ať je už zítra dobře pani!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2011 21:50
- Nahlásit
Janiii
tak ať je už zítra dobře pani!!
Díííky pani...musí záftra muším do práce!
Brou noc
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:33
- Nahlásit
ZDRAVÍM A ZASE BĚŽÍM
Fajka
Ať bolest a nevolnost pomine.
kachna_
Zase o den k mimču blíž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:34
- Nahlásit
R
R
R
R
R
R
R
R
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Tak mám za sebou hodinku germánštiny, ftipnou hodinku germáštiny kupř. jsme měli slovíčko Hochzeit. a jsem se ptala co to je... že jako svarba... tak se rozeběhla debata, kolega dumal na základem slova.... pak vykřikl "NOJO!! NEJVYŠŠÍ ČAS!!! , sem podotkla, že z pohledu někoho jinýho by to klidně mělo být spíš FČERABYLOPOZDĚ a taky sem zjistila, že svými dotazy nutím pana lektora ke studiu slovníku no.
pak sem si bohužel nakoukla do novin a narazila na jednu horší zprávu než druhou . tak mám kapek po humoru.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:38
- Nahlásit
Rumštááájnnnnn
PetraK
. tak se rozeběhla debata, kolega dumal na základem slova.... pak vykřikl "NOJO!! NEJVYŠŠÍ ČAS!!!
čék si tady tedy rozšíří vědomosti.....tohle mě nikdy nenapadlo- takhle přesný překlad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:50
- Nahlásit
Hyena
čék si tady tedy rozšíří vědomosti..
viď? no my sme s kolegou takový hloubaví studentíci :-D :-D . Třá slovíčko gestern - čék by řekl, že se to čte geštern, ne??? páč jako že to je složený z ge- předpona pro minulost a stern, jako hvjézda. A vono ne, vůbec to nejni složený a proto se to nečte jako geštern, ale tvrdě gestern. Takhle já dycky zahloubám a už to jede, nebo kolega zahloubá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:55
- Nahlásit
myslim na kachnu, co asi jak....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:02
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
PetraK
kachně právě plynule a bez jakýchkoliv náznaků blížícího se porodu míjí první termín porodu , co stanovoval doktor, druhej je podle výsledků ultrazvuku toho 18.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:17
- Nahlásit
kachna_
toho 18.
no já nevim ani tak proč, ale počítám spíš s tímhle datem. To první jen tak pro sichr. Sim Tě je v Michalových silách dát někomu z nás vědět, až se to začne ? Asi je to nereálný, pravděpodobně, což? To neva, prostě budem na tebe myslet průběžně. no.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:20
- Nahlásit
PetraK
Sim Tě je v Michalových silách dát někomu z nás vědět, až se to začne ?
Čoveče mamča ho tuhle prosila o to samý, že by to jako rádi věděli hned a néé aby jim až ráno přišla zpráva "máme Lucinku"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:28
- Nahlásit
kachna_
no jo já to chápu, že to je celkem kolotoč, tak nic byl to jen pokus o kus
a néé aby jim až ráno přišla zpráva "máme Lucinku"
ne, to byl prostě trapnej pokus
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:17
- Nahlásit
pomoooooc
Lucka dostala od tety hrací přání. Takže nám tu nějakej blbeček do kolečka opakuje hééépy brzdej (teta neumí anglicky, no). Asi budu jak ratingová agentura a přehodnotim svůj vztah k tetě z pozitivního na "s nejistým výhledem"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:30
- Nahlásit
kachna_
Lucka dostala od tety hrací přání.
taky mám, taky mám!! DOKONCE DVĚ!! a tejrám s nima Brtnika Nejlíp když pustim Rolničky rolničky a ktomu Tichou noc! Vobojí naráz to zní majestátně a pak musim rychle ale utikat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:42
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Venku je tak nádherně, že jsem byla venčit plesniváčky a blbli jsme spolu na cyklostezce ( je tam zakázáno mít psy navolno, tak jsem je honila směrem do pole). Oni jsou plní energie a já naprosto mrtvolná Dítě mi právě odešlo do práce s tím, že ho už asi týden bolí zub, ale bojí se jít k zubaři .... tak holt má smůlu a musí to přetrpět
Fajka
Migrénka dokáže hodně potrápit, je mi líto,ale doufám, že je ti už o hodně líp
PetraK
že jako svarba... tak se rozeběhla debata, kolega dumal na základem slova.... pak vykřikl "NOJO!! NEJVYŠŠÍ ČAS!!! , sem podotkla, že z pohledu někoho jinýho by to klidně mělo být spíš FČERABYLOPOZDĚ
panebože, s tebou bych chtěla chodit na hodiny
kachna_
kachně právě plynule a bez jakýchkoliv náznaků blížícího se porodu míjí první termín porodu , co stanovoval doktor, druhej je podle výsledků ultrazvuku toho 18.
takže bude vánoční
Lucka dostala od tety hrací přání. Takže nám tu nějakej blbeček do kolečka opakuje hééépy brzdej
tetě se holt líbila melodie
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:44
- Nahlásit
PetraK
Nejlíp když pustim Rolničky rolničky a ktomu Tichou noc! Vobojí naráz to zní majestátně
tys blbááááá, chudák Brtník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 14:30
- Nahlásit
brut
tys blbááááá, chudák Brtník
dokonalá dvojice, ne?
s tebou bych chtěla chodit na hodiny
náhodou je veselo, no. příští hodinu budeme mít vánoční hodinu se zpěvy. Já budu radši jen tlouct na dřífka a zacpu si hubu cukrovím
takže bude vánoční
nene, kachně si počká na koncert 3 sester - je v Akropoli dvaadvacátýho
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 14:44
- Nahlásit
PetraK
kachně si počká na koncert 3 sester
Jsem byla naposled v roce 2007
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 14:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
TY KECÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! KECÁÁÁŠ!!! voni vyráběj třísestrový hadre pro dojčence, jo?? to sou hovádi
neboj si to střihneš jindy, však vono zas bude.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 15:02
- Nahlásit
PetraK
dokonalá dvojice, ne?
jak jinak u vás.... i ten pes a papagáj k vám sedí jak pérdel na hrnec
příští hodinu budeme mít vánoční hodinu se zpěvy. Já budu radši jen tlouct na dřífka a zacpu si hubu cukrovím
by jsi jim tam mohla předvést Tálinskej rybník a všuíchni by potřebovali pemprzy
kachně si počká na koncert 3 sester - je v Akropoli dvaadvacátýho
ti nevím, ale jakej lepší dárek pro dítě vymyslíš, než sourozence pod stromečkem?
kachna_
se nediv, od tý doby rodíš
PetraK
TY KECÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! KECÁÁÁŠ!!! voni vyráběj třísestrový hadre pro dojčence, jo??
to je teď nutnost.... chceš říct, že hošíčci tak daleko nedospěli? To jsou ale trumberové, je vidět, že jejich manažment je trochu zavostalý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 15:13
- Nahlásit
brut
ti nevím, ale jakej lepší dárek pro dítě vymyslíš, než sourozence pod stromečkem?
šlapací autíčko?
se nediv, od tý doby rodíš
se nedivim, se těšim, až jednou... Víc dětí už rozhodně mít nemůžeme, protože jinak reálně hrozí, že se Tři sestry do tý doby uchlastaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 15:21
- Nahlásit
brut
ak daleko nedospěli? T
ale asi jo, jsou tam nějaký dětský věci - nevím teda na jak malý děti, nicméně tři sestry se svým okouzlujícím nezaměnitelným poznávacím znakem na bodíčku pro kojence mě totálně sejmuly já si totiž představila , jak s takhle oblečeným miminkem půjdu k dětské lékařce hííííííííííííííííííííííííííííííííl mir, hííííííííííííííííííííííílf mir. proti tomu kojenec oblečený do černého s ramštajním křížem bude naprostej břídil pomoct, pomoc, to je naprosto geinální ešče jak sou tam místo těch tří čárek ty tři kojenecký láhve ach bože, to by mělo jít i do Tak při pátku
papagáj
pagáj je debil, toho sme vyfasovaali za trest, jemena. Furt tetkon řve. Řve když je zavřenej, řve když je puštěnej, řve když je v kópelce, řve když je na rameni, řve když je u zrcadla. Drží hubu jen když je hluboká noc, nepomůže rozprašovač, nepomůže ho zakrejt. pomůže ho jen zabít . A na to nikdo nemáme
všuíchni by potřebovali pemprzy
kdo fšichni? dyk by tam nikdo nebyl, všichni by utekli
myslíš, než sourozence pod stromečkem?
tak já bych třeba pod stromkem rozhodně radši našla autíčko na dálkový vovládání, nebo psa. Co se sourozencem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 15:22
- Nahlásit
kachna_
šlapací autíčko?
koukám, že to vidíš podobně, ešče houpací velkej plyšovej kůň byl taky dost v kurzu
se Tři sestry do tý doby uchlastaj
když na to příde, zvládnou to i dříf :
|