Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:55
- Nahlásit

Fajka
já sem zaspaláááááá sem vstávala až v devět

tos potřebovala. A jak ti je dneska?

ten měl bejt až pod stromeček!

já sem mu to taky řikala, taky řikala, ale jak hrách na stěnu házet

dneska je u nás hnusně

buď v klidu, tady je taky megahnusně.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:03
- Nahlásit

PetraK
tos potřebovala. A jak ti je dneska
jo potřebovala taky mě děsně ze fčerejška z práce bolej záda... jináč se frt tak difně potim tak že bojuju s drakem asik furt

buď v klidu, tady je taky megahnusně.
já cííí aby bylo slunečnooo ahásky jako fčéééraaaaaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:14
- Nahlásit

Fajka
jako fčéééraaaaaa

no vo tom mi ani nemluf, to sem si vůbec neužila

. jináč se frt tak difně potim tak že

já byla dneska ráno vorosená jak čerstvě natočená desítka, brrr.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:17
- Nahlásit

PetraK
no vo tom mi ani nemluf, to sem si vůbec neužila
já akurát chvíli ráno a pak taky neee ( buuuuu

já byla dneska ráno vorosená jak čerstvě natočená desítka, brrr
jo přesně...taky to nemám ráda

Jo a napadá vás něco co mám udělat s jelitem, jak von furt lítá jak poplašňák tak ted koukám že má z toho ledovatýho sněhu krvavý všecky štyry tlapy hlavně u drápů se mu to naškubává ...tak nevím co s tím

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:24
- Nahlásit

Fajka
no když nepočítám půl hodiny před barákem, kde jsem čekala, než ty jelimani seženou co měli, tak taky ne. Ale zase sem mohla sbalit jakýhosi týpoše, ke kterýmu se šel družit Ešátor a kterej se pak chtěl družit von . To jelimanstvo zrzavý se k němu přikohátalo jako že "Ježiiiš čáááu, kde se tu bereš, tebe rád vidim, sme se dlouho neviděli, že?? jak se máááš a nastupoval mu do fára

.tak nevím co s tím

na řetěz! jinak nevim no , asi mu to nevadí, blbečkovi, začne mu to vadit asi ža bude mít nožičky ušoupaný k loktům

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:27
- Nahlásit

PetraK
Ježiiiš čáááu, kde se tu bereš, tebe rád vidim, sme se dlouho neviděli, že?? jak se máááš a nastupoval mu do fára
byl týpos zrzavej? esi jo tak pak to chápu

asi mu to nevadí, blbečkovi, začne mu to vadit asi ža bude mít nožičky ušoupaný k loktům
no nevadí, jasně že nééé, lítá jak jeliman furt akurát dělá krvavý ťápoty . NO když vidím jak se otáčí v plným trysku skoro na místě tak to fakt tak možná dopadne že s ty nohy ubrousí až k zadku a bude z něj Jozepčík

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:29
- Nahlásit

Fajka

ne nebyl, ale byl to černoprdelnik jako my tak možná proto, když pak odjel, hošíkus tklivě koukal za autem ešče za roh s výrazem JAK MI TO MOCH UDĚLAT?????? vypadalo to, jak když ho ten kluk vyhodil z auta a ujel

NO když vidím jak se otáčí v plným trysku skoro na mí
Hošíkus když byl malej tak tohle taky neřešil a jel furt jak motorová myš, začal až předloni

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:43
- Nahlásit

PetraK
JAK MI TO MOCH UDĚLAT?????? vypadalo to, jak když ho ten kluk vyhodil z auta a ujel
Ešus se zamiloval

Hošíkus když byl malej tak tohle taky neřešil a jel furt jak motorová myš, začal až předloni

já spíš mám strach aby se mu tam nedostal nějakej bordel a nehnisalomu to nebo tak něco :-/

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:49
- Nahlásit

Fajka

Ešus se zamiloval

no , když musíš, tak musíš

já spíš mám strach aby se mu tam nedostal nějakej bordel a nehnisalomu to nebo tak něco :-/

to je mi jasný, no tak jedině botičky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 10:55
- Nahlásit

PetraK
to je mi jasný, no tak jedině botičky
voe kocour fbotách
tyjo dyž to zas ale nevím mě příjdou šecky děsně klouzavý aby si ještě nezlomil nohy
nebo třá malou dětskou ponožku mu tam přivázat.... ejjjch musím něco vymyslet asik. dyž von má ty polštářky voproti Fáje děsně jemňoučký takže to bé asi tim nooo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:02
- Nahlásit

Fajka

my jsme teda až takovej velkej problém neměli,jen sem tam něco, ale taky to bylo tím, že tu první zimu (je narozenej v říjnu), když byl úplně ještě malinkej a měl měkký ty šlapčuchy, tak sníh moc nebyl a nebyl ostrej, to až ten druhej rok, když už měl šlapčuchy vošlapaný, byl "velkej" chlap co má na nohouch už nabroušenej šmirglpapír, tak to tak nevadilo.

hele pani, já neeechci votravovat - a vim že votravuju -ale... nemohla byste panu Čííífovi ukrást pár výstižnejch fotek ze stražení na Apaluše? já bysem poslala ten článek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:06
- Nahlásit

Fajka
my jsme měli dobré odezvy na tyhle
http://www.obchudekpropsy.cz/detail.php?zbozi=1287 791

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:08
- Nahlásit

PetraK
když už měl šlapčuchy vošlapaný,
nooo prááávě je nemá oťapkaný, má je jak mimino ještě ...

nemohla byste panu Čííífovi ukrást pár výstižnejch fotek ze stražení na Apaluše
mohla pani pokusim se ještě dneska !

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:13
- Nahlásit

Fajka
á je jak mimino ještě ...
no dyk ešče je mimino a rozum žáden,

pokusim se ještě dneska !

to nemusíš, nekvaltuj, jo? jen klid. Jo aaaaa myslíš, že bych mohla některou z těch loňskejch super Bedřišskejch fotek použít na PF, pokud se k tomu přinutim to vyrobit? nevadilo by mu to?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:15
- Nahlásit

kachna_
my jsme měli dobré odezvy na tyhle

nooo ale tyjo si neodkážu představit že f tom bude lítat zas by ale třá se zbytečně nevzdaloval

každopádně Dík... nějakou asik stejnak budu muset koupit dyby si to říznul moc ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:17
- Nahlásit

PetraK
a rozum žáden,

jake pán takovej krám

to nemusíš, nekvaltuj, jo? jen klid.
dobrá ale zkusim co nejdříf...

Jo aaaaa myslíš, že bych mohla některou z těch loňskejch super Bedřišskejch fotek použít na PF, pokud se k tomu přinutim to vyrobit? nevadilo by mu to?
no jako to nefim teda určitě by mu to vadilo strašně moc, byl by děsně nakrknutej a načtvanej a tak vůbec...pokud teda na ppéefko použiješ jinou fotku než tu jeho no znáš to ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:18
- Nahlásit

PetraK
ps: takovou tu jak tam vypadá Ešus jak sjetej bych tam asi, ale nedávala

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:22
- Nahlásit

Fajka

zas by ale třá se zbytečně nevzdaloval

jak ti buldoci na snowboardu

jake pán takovej krám

já to neřek

dobrá
dík.
.pokud teda na ppéefko použiješ jinou fotku než tu jeho

dobře, tak já moc a moc díkuju, předem zadem i bokem!!

ak sjetej bych tam asi, ale nedávala

no..... tak ne teda?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:24
- Nahlásit

PetraK
jak ti buldoci na snowboardu
jo ty byli dobrý

dobře, tak já moc a moc díkuju, předem zadem i bokem
vyřídím...

tak ne teda?
šiš dej si tam jakou chceeeš já jen aby tě npeřišla o vánocich navštívit Kubiška, Srska a veterinární kontrola

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:29
- Nahlásit

Fajka

šiš dej si tam jakou chceeeš

já hím, to byl enem ftip. Bude ale těžký, těžký vybírat , ale s touhle jsem počitala jako s horkým fáboritem

vyřídím

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:44
- Nahlásit

Fajka
tak prej ještě manmatí, mi říká kamarádka, co dělá záchranařinu a prý ruku do ohně za ruff wear a maj je v rockpointu. Tlapku měřit rozcápnutou v zátěži (zvednout zadní a obkreslit)

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:49
- Nahlásit

PetraK
já hím, to byl enem ftip. Bude ale těžký, těžký vybírat , ale s touhle jsem počitala jako s horkým fáboritem
a co ta jak je tam Ešus nakopnutej ?

kachna_
tak prej ještě manmatí, mi říká kamarádka, co dělá záchranařinu a prý ruku do ohně za ruff wear a maj je v rockpointu. Tlapku měřit rozcápnutou v zátěži (zvednout zadní a obkreslit)

jéééééééééééééééé, dííííkujuuuu dííííkujuuuuu, za rady!!!
manmat máme postroje a vodítka ten mám rád, juknu k nim

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 11:55
- Nahlásit

Fajka

a co ta jak je tam Ešus nakopnutej ?

čteš mi myšlenky?? Ten je ve hře taky s komentářem úspěšného startu do dalšího roku

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:00
- Nahlásit

PetraK
čteš mi myšlenky?? Ten je ve hře taky s komentářem úspěšného startu do dalšího roku
potřebujete do nového roku nakoupnout????

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:06
- Nahlásit

Fajka

no tak nějak

bože já chci domůůů, do postýlky. Včera jsme si po dojezdu z té neplánované vyjížďky doma udělali siestičku- uvařili čajdu, zapálili adventní věnec a jen tak se svalili na gauči a užívali si ticho, pohodu a skorotmu. Dala bych si repete.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:21
- Nahlásit

rumštájn siesta
kachna_
Fajka
tak prej ještě manmatí, mi říká kamarádka, co dělá záchranařinu a prý ruku do ohně za ruff wear a maj je v rockpointu.

ruffwerácký jsou dobrý, ale nadovje tlapky cca za dva litry.... což má smysl fakt jen pro záchranářksy psi na sutiny.... manmaťácký jsou úplně jednoduchý, daj se podle toho střihnout a spíchnout i botky samodomo....ale třeba Hyenu rozčilujou, že radši běhá i s rozřízlou tlakou nebov létě po horkých asfaltu na boso.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:47
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem celá zmrzlá konečně doma a vím zatím prd. Budu volat po druhý hodině doktorce, jestli už nejsou výsledky v pc, ale prý budou spíš až zítra.
Nicméně jsem byla na dětském CT a musím říct, že krásně pomalovaný cétéčko na mě udělalo veliký dojem a slečna laborantka říkala, že díky těm pohádkovým postavičkám a zvířátkám vydrží v klidu i největší uličník. Než si všechny prohlídne, tak je konec vyšetření. Měla jsem radost, že konečně vymysleli něco, co ty děti zaujme natolik, že nemyslí na vyšetření

Koukám, že Ešuska měla veselo, ale může býti pyšnou tetičkou, páč tohle je opravdu na řád "hrdé a šikovné tetičky" . Dobře jste to s Brtníkem vyřešili.

PetraK
mi člověče teď přes noc zase taky!! Než jsem šla spát, spustila se mi z nosu kref jako kráva - po sto letech. Tak jsem si říkala, ahááá, tak až tetkon jsme definitivně skončila se stonáním.
raději to ani neříkej, páč jsi trupka a můžeš si za to sama .... nemáš gruntovat

kachna_
bych viděla tu záměnu měsíců jako snahu dát prckovi na jevo, že už chceš by se vyklubal

Fajka
jeden dnešní fotečkový komiks
krásný komiks... pokračuj, ať vidíme "roztávající se " Fáju

Hipík a Tonička a Rozinka
co chlupáčci?

VerčaZ
To je katastrofa, já ty větší města a centra snáším čím dál tím hůř, asi ze mě bude poustevník. Zajímavý, že v Praze mi to tolik nevadí
mě teda většinou nejvíc vaděj města jako takový

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:51
- Nahlásit

brutSem celá zmrzlá konečně doma a vím zatím prd. Budu volat po druhý hodině doktorce, jestli už nejsou výsledky v pc, ale prý budou spíš až zítra.
Jejda..hele držím palce a dej vědět...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:55
- Nahlásit

PetraK
zapálili adventní věnec
tak to jste byli vy?
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-krimi/3 7919/pozor-uz-zase-hori-od-adventnich-vencu.html
Jooo a onehdá jsem tu hledala někoho pro psa, co pokousal dítě páníčků. Tak pejska si vzala jejich švagrová, studuje vysokou veterinární a krom toho, že pejsek občas o samotě štěká, je ales gute, včetně vztahu ke kouslému dítěti (fakt je, že s ním není v trvalym kontaktu) .

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 12:55
- Nahlásit

brut

Budu volat po druhý hodině doktorce, jestli už nejsou výsledky v pc, ale prý budou spíš až zítra

dyk řikál, že aby to řekli HNED!! kruci. držim palce.

Měla jsem radost, že konečně vymysleli něco,

joj to je prima

Dobře jste to s Brtníkem vyřešili.

jo von je šikovnej, moc šikovnej pán vážim si ho.

, páč jsi trupka a můžeš si za to sama

ale houby! tim to neni, sem spíš něco drapla, no.

<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání