| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:52
- Nahlásit
Twe ja to ted dodelala, mam dost, a to tam este nemam pridany vsechny, co sem chtela, ale nejak se ucho utrhlo, dzban pretekl a uz nezvladam cumet po webech utulku dele. Otrela jsem oci, vysmerkala frnak, nad tim poctem psu, jejich kukadlama, osudama. A aspon pripsala varovani pro lidi, ohledne petard.
kachna_
nerodim, venčim
Super, tak se mi libis!
A stejne jak tobe, tak i Hyjene bych byla radsi, kdybych nic nemusela kopirovat.
sluníčko, modrou a všade spousta sněhu. teď su doma a mam depréze
Pocasi asi stejny, jen bez snehu, s depickou jsme na tom ted asi stejne.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 18:00
- Nahlásit
Fifi
hele a ty děláš jaké nouzovky? Já vobčas projíždím útulky kvůli pruhatejkm, tak co ti mám vyhazovat?
Perdely nebo tortíky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 18:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hyena
http://www.terier-v-nouzi.estranky.cz/
A budu rada, kdyz neco nekde najdes a posles.
A vyhazovat teriery, krom westiku a tech typu bulls, ty maji svy weby.
Si kolikrat rikam, esli v dobe FB maji este tyhle plemenovy sos smysl, ale stale doufam..
Bud to svihni sem, ale s tim, jak tu uchylacky z prace drasaji pres den, tak asi lepsi sem. http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9593_8.html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 18:27
- Nahlásit
Fifi
Tak já to mohu prásknout semka nebo i poslat emilem... akorát teriéry umím jen nějaké...ale budu se snažit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 18:32
- Nahlásit
Hyena
Dik, ja kouknu a vidim, kdyz nemam zaflusany brejle zrovna od Kremyla!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 18:56
- Nahlásit
Penzioooooon Bude nasladovat sprchaaaaaaaaa pak vecereeeeeeeeeeee a pak piiivoooo a obavam se, ze dneska ne jen jedno, protoze se potrebuju umrtvit Ale limit budu mit splnenej (i bez toho, kterej sem posrala) Jsem ucaprtana hroznym zpusobem, zado me boli neskutecne z tezkyho baglu, ale zas bude vydelano
Kachna_
Ze ty si to rozeni nechavas na jeziska? )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:00
- Nahlásit
Mathea
Ze ty si to rozeni nechavas na jeziska?)
To by prenasela, myslim, ale zase kdyz by potomka pojmenovali Adam, meli by na celej rok vyreseno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hyena
Tohle te potesi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:39
- Nahlásit
Fifi
Kde si k němu přišla????? Já myslela, že hrubosrsti tady momentálně žádní nejsou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:42
- Nahlásit
Hyena
Ale jsou, jsou.
Perdelice je z myho chovu a ta mlada hrubosrst cubina ji dela partaka, jsou sikovny.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:46
- Nahlásit
Fifi
Pls, písni do mejla, od koho je. Já totiž již delší dobu koketuju s tím, že by k hyeně nepřišla krátkosrstá, ale naopka hrubosrstá varianta. A ráda bych mluvila s někým, kdo ho má a kdo má nějakej Ahnung o těhlech liniích.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 19:54
- Nahlásit
Hyena
Mas emila.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 20:33
- Nahlásit
se mi po tom procházkování udělalo nějak mizerně rýma, bolení v krku, bolení hlavy tak jsem zobla paralen, udělala kotel čaje s medem a citronem a jsem v pelechu
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 20:37
- Nahlásit
Ahoj všechny
kachna_
nerodim, venčim (chtěli jsme jít do Nedamskejch jeskyní, ale nakonec jsme tam nedošli, protože bylo namrzlo )
Nepsala jsi, že malý kachně by se mělo vyklubat 12. 12., tj. zítra?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 20:59
- Nahlásit
Nepsala jsi, že malý kachně by se mělo vyklubat 12. 12., tj. zítra?
neee, mám termín 14. nebo 18.11 +- dva týdny s tím, že bych nerada přenášela kvůli výstavě v lednu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 21:02
- Nahlásit
kachna_
mám termín 14. nebo 18.11
A sakris.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 22:03
- Nahlásit
kachna_
14. nebo 18.11
jako v listopadu?????
nejni kachně nějaký zabržděný?
sem doma a úpá mrtvá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 22:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tak ještě jeden dnešní fotečkový komiks a du :
týýýjooo co to ta Fája máááá???
hmmm asi něco dobrýho...
má másoooo já bych si taky dáááál
ty Fájo a neměli by jsme jít hlídat?
a ty už nebudeš? já bych si vzal!
hmm to voníííí!!
tak si dej, já už nemůžu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 23:46
- Nahlásit
Fajka
nejni kachně nějaký zabržděný?
kachně né, já. Měl to bejt prosinech
Jůůůů, sníh
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 08:34
- Nahlásit
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrámštájn.
Dobré ráno při pondělku.
Fajka
Jéééé, snížek.
kachna_
Tak to je jasný, to bude na Štědrej den
My byli o víkendu u našich, adventní trhy na zámku klasicky krásný, na náměstí pak bývají takový ty "adventní komerční" trhy, tak ty se mi líbí míň, ale jsem ráda, že to takhle striktně oddělujou a na zámku jsou opravdu jen ty "nekramáři". Rupík byl poprvé u našich sám jen s tátou a přežil bezvadně. Ani nevím, proč jsem se bála, vždyť už se mnou byl na psích táborech a víkendovkách, kde vždycky v pohodě vydržel sám třeba půl dne.
Včera jsme jeli nakupovat do Budějek. To je katastrofa, já ty větší města a centra snáším čím dál tím hůř, asi ze mě bude poustevník. Zajímavý, že v Praze mi to tolik nevadí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 08:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
R
R
R
R
R
R
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Tak teda milé dámy, neděle byla hukot, slušnej. V plánu byla procházka předlouhá v polích a předvánoční vegetění, ale jeden míní, rodina mění. Ledva sem se vykohátala z pelechu, přijel prostřední hošíček a nevypadal ani trochu dobře. Vyděsila jsem se co se stalo. Ve hře bylo mnoho variant od průšvihu s mámou, přes průšvih s přítulkou až po vraždu kohosi, podle toho jak vypadal. Vyděsil se aji Brtnik. Zalezli spolu do kůchně, já se diskrýtně vypařila a pak se připojila. Ač situace nebyla pěkná, hřálo mě u osrdí, že když je něco špatně,t ak přijede, že se ty čtyři roky, kdy u nás bydlel, prostě neztralily, že tam je vazba. Jak jsem odhadovala bé bylo správně, takže jsme nakonec ukutali plán, že prostě jedeme tam. Hošíčky jsem vyštvala do OBI pro nákup omluvných propriet, páč kytku umí koupit každej debil, ale přitáhnout domů něco, co vím, že babě uděla překvapení veliký. to ne každýho napadne /teda chlapa to nenapadne, až na výjimky/ a jeli jsme , my ještě dojeli pro dodatečný narozeninový dárek a pak už jsem šla do "akce", páč hošíček prostřední, to jelito vůbec nevědělo co se děje a proč se děje. Hošíčci jsou zkrátka tupá stvoření (pánové prominou) páč dokud neni průšvih, tak nepobíraj, že jim holčičky něco řikaj a řikaj a řikaj a vůbec to neberou v potaz a pak se divěj, že holčičky už toho maji dost no , tak snad se tomu našemu provokovi konečně podařilo dostat něco do hlavy -hlavně díky Brtnikoj , mně se snad podařilo vysvětlit přítulce, že s prvokem je to na dlouhý lokty a že někdy halt ty lokty taky musej bejt důrazný, aby se informace dostala z hlavy do paty a zpátky... a tak vůbec. A večer jsem měla hroznou radost, páč mi přišel mail, že je ráda, že jsem tam tak vtrhla a mohly jsme to probrat, z čehož sem si následně dělala obavy, že esli to nebylo blbý, ač jsem hned na začátku hlásala, že nejedu kvůli hošíčkovi, ale kvůli nim. No tak jsem se sice teda vůbec včera neprocházela, ale mám dobrej pocit u osrdí, že vztahy fungujou. Možná tu čék nejni úplně marně (ale bylo kurefsky krásně teda )
a co ste vyráběly vy?
Fajka
vona je maminaaaa shovívavá
kachna_
mlíko už leze na mozek! je to tady! hele ty jeskyně jsou krásný!!! jdu číhnout kde to je.
Je fajn, žes v pohodě.
Jůůůů, sníh
viď?? a my kulovaný
Janiii
rýma, bolení v krku
mi člověče teď přes noc zase taky!! Než jsem šla spát, spustila se mi z nosu kref jako kráva - po sto letech. Tak jsem si říkala, ahááá, tak až tetkon jsme definitivně skončila se stonáním. Páč dřívějc se mi vždycky sputila červená, když jsem končila nebo začínala s nemocí. No.. že by to mohl bejt začátek, tak s tim sem teda nepočítala kurnik taky už.
takže zase přišla ke slovu šalvěj teďkon a pak zázvor.
TEN ČAJ, TEN ČAJ OVOCNEJ RŮŽOVEJ JE NEJLEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ MOC A MOC DOBREJ. DÍKUJEME PŘEVELICE NAŠE VŮBEC NE NEJHODNĚJŠÍ JANIII
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 08:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOO VONO MI TO NEUKAZUJE, KDE SOU NEDAMSKÝ JESKYNĚ HILFMÍÍÍR KACHNOOO, HILFMÍÍÍR! BITTE.
nemá to bejt někde u Nedamova??? tam skály jsou, ale sem nevěděla, že i jeskyně, ale stejně, když jsem dala Nedaomovský jeskyně, tak prt jdu hledat dál.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:04
- Nahlásit
PetraK
někde u Nedamova???
NEDAMY
a ještě mrkni na kokořín - staráky. Tam jsme ještě nebyli, ale máme to v plánu.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:07
- Nahlásit
Fajka
jéééé... ... krása...
PetraK
mrkni do odkazů , jsou u Kokořína...
|
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:08
- Nahlásit
PetraK
Za chvilku si jdu pro Kakáče ... už se těším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:09
- Nahlásit
kachna_
díky díky. Mám zadat Kokořín staráky? Jo. zadala jsem a našla, díky. Tam u vás je to moc hezký, jezdila jsem tam od malinka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:10
- Nahlásit
Za chvilku
UUUUUŽ?? UUUUŽ?? Tak žjova to je rychlost!! V tuhle dobu jsem počítala, že to obratem nebude. a víš co mi tvrdili na pšotě?? že ulíce Na Hrázce nejni u vás žádná , řekla sem, ať to tam nechaj, že vim že je, páč jinde to bejt nemůže
|
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:17
- Nahlásit
PetraK
No není, tady totiž žádná ulice není, tady se tomu tak říká ... Na poště vědí. Navíc si vyzvedávám poštu sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:18
- Nahlásit
No není,
tak měl teda pravdu von jako?? No to mi ani neřikej! Nesnášim, když nemám pravdu ale ešče že mě poslech, došlo to a to je hlavní.
Voni ti ju nedonesou tu pšotu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 09:52
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááááájn,
já sem zaspaláááááá sem vstávala až v devět
PetraK
TEN ČAJ, TEN ČAJ OVOCNEJ RŮŽOVEJ JE NEJLEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ MOC A MOC DOBREJ. DÍKUJEME PŘEVELICE NAŠE VŮBEC NE NEJHODNĚJŠÍ JANIII
ten měl bejt až pod stromeček!!!
PetraK
je to mamináá
nooo už to tak vypadá
Kachna
no jááá si právě řikala že by si přenášela už nějak moc dlouho
a dneska je u nás hnusně ach jo
|