Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:20
- Nahlásit

seš pták se tady křičí, ho nech křičet,

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:27
- Nahlásit

Fifi
Milion sem, milarda tam..

esli este nesklapnul.

jaks mohla vidět, nesklapnul

ale uz mi to posli

na pšotu nejdu už.

a prachy nemám

este merkni mozna v emila.

záftra jo? už jdu hají

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 20:45
- Nahlásit

PetraK
Kostivej ptáček, seš pták se tady křičí, ho nech křičet, pšššt. ty si!! uuuuž Rííšo, ty si vajíčko, budeš vodička, KOsťáčku, černej, negři, budeš vodička, kam deš, kostičko , Bořitááá.....
Jejda, to by se Hyeně líííbiloooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 08:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

R
R
R
R
R
RR
RRRRRRR
RRRRRRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTAJN!

Jdu se školit vážené, heč! uplně už se nemůžu dočkat, páč se hrozně ráda nudim a poslouchám úplně ze všeho nejradši lidi co se rádi poslouchaj to zas bude brůůůůůůůůůůtus, chjo.
Co jest opakem avitaminózy? NO? Převitaminóza! tou budu asi vbrzku trpět, páč sem si dala k snídani grampempůs, kiwijové a bananas. do zítra mi dozajista naroste na hlavě šťopka . Ale bylo to dobrý.

Hošíček se učí dělat koníčka - zvedá na střídačku levou a pravou tlapku. Nevim proč si myslí, že kůň se musí tvářit jako debil, protože von se teda u toho tak tváří teda dneska ráno se tak tvářil

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 08:49
- Nahlásit

b]RUUUUMMMMŠTáááájn bez coly
[/b]
PetraK
Hošíček se učí dělat koníčka - zvedá na střídačku levou a pravou tlapku.
No hošíček má bezesporu vlohy pro vysokou derzúru....už jen když jsem viděla tu nááádhernou práci zadních nohou
Esliva byste neměli přesedlat na dogdancing

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 08:55
- Nahlásit

Hyena

nááádhernou práci zadních nohou

ta je viď????? a tos ho ešče neviděla v pořádným rauši, kdy se pak na místě odráží na všech čtyřech do vzduchu, protože má jít dozadu, ale nemůže jít dozadu, protože, kdyby šel dozadu mohlo by mu to vo co mu de utéct, ale poslouchat se musí, ne?? takže prostě na místě hopíkuje do vzduchu a řve, řve a řve jemen je to.

i přesedlat na dogdancing

když já nemám tu trpělivost. však von spoustu věcí umí.. osmičky mezi nohama, zajíčka, veverku, mrtvýho psa, zastřelenýho psa, poklonu, couvání, mávání, ave cézar (to teda trochu spíš jako hajluje, to je fakt , takže to by se použít nedalo ). emerickou plácanou, vyskakování na jednu, druhou ruku, čutání do meruny přes hřiště, zavírání skříně, šuplíku, odnášení papírů do koše a tak. jenže my sme voba matlové, tak si to tak matláme doma

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 09:08
- Nahlásit

PetraK
tos ho ešče neviděla v pořádným rauši
No v rauši sem ho viděla, ale to myslel na práci úpa jiné části těla než sou nohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
ale to myslel na práci úpa jiné části těla než sou nohy

:
nááhodou, ešče nedělal "grrrrlik"!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 10:19
- Nahlásit

Zdravím vespolek

víte jak vypadá pes, který miluje teplo? Vběhne do baráku a nalepí se na radiátor... pokud je studenej, tak na něj vyčítavě hodí pohled typu "co děláš, máš mě zahřívat a ne chladit" a jde otravovat velkýho, kterej uraženě vrčí, ale už se ani nebrání

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 10:28
- Nahlásit

Rááámštááájn
Přeju všem krásné úterní dopolodne.
Zde je den jak malovaný, svítí sluníčko.
Vy jste toho zase naplkaly, chjo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:11
- Nahlásit

Rrruuumstajn!
Lucijasovi Kachnovic preju VSE NEEJ k svatku!
Co kachna matka, este je kinder vajco a venci?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:14
- Nahlásit

Děcka mám takovej bolehlav že přemejšlím jestli budu blít hnet a nebo až za chvíli Brut má mail..víc nezvládám

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:22
- Nahlásit

SEM PROŠKOLENÁ, BACHA NA MĚ. a zas sem byla za rušivej élement, páč.... mi strašlivě hlasitě kručelo v břuchu

brut

ale už se ani nebrání

páč je pod pantoflem

VerčaZ

Zde je den jak malovaný, svítí sluníčko

áááách jooooo
Fajka

Děcka mám takovej bolehlav

co je?? moc vaječňáku nebo Čííífitýda??

Fifi

Lucijasovi Kachnovic preju VSE NEEJ k svatku!

NO JOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

LUCÍÍÍÍŠKUUUU RARÁŠKŮŮŮŮ

Něco do kynologických začátků:

a šéécko nejlepčí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:23
- Nahlásit

a ty vado něco pro Fifinu

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:25
- Nahlásit

PetraK
a ty vado něco pro Fifinu
a pruhatý zase nemaj.....
Fifi
Lucijasovi Kachnovic preju VSE NEEJ k svatku
se přidávám...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:44
- Nahlásit

Kachýnkovic Lucíškovi přejeme k svátku vše nej,nej a hlavně už ať má doma to mimino, aby si měla s čím hrát

Fajka
Brut má mail..víc nezvládám
a ty už máš odpověď

PetraK
páč je pod pantoflem
to tak většinou bývá

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:03
- Nahlásit

PetraK
Tak jsem si v rychlosti početla trochu nazpátek a Tvůj popis stravovacích návyků růžovky mě absolutně dostal. Se chlámu ještě teď.

Koukám, že je tu hodně Lucinek, tak všechno nejnejnej, dámy.

Chodí u vás taky večer Lucie? Já tenhle zvyk vůbec neznala, až když se ségra přestěhovala do Soběslavi, tak tam se to docela dodržuje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajn
VerčaZ
Chodí u vás taky večer Lucie?
jo, včera strašila až do půlnoci v patře (naše nespavý dítě)
Fšem děkuji a večer, až dítě dojede od babičky, vyřídim. Dokonce dostane i dárky.
Fifi
kachna matka, este je kinder vajco a venci?
nevenčí, jen nemáme dvě auta, takže když jdu k doktorovi (což se takhle ke konci chodí každej tejden), tak Michal bere Lucku k babičce, aby užila městského ruchu (ono to teda má i velkou výhodu, pokud bych třeba musela zůstat v nemocnici) a já vyrážim v sedm do Mělníka a v 11 jsem doma. Když nestihnu autobus v jedenáct, tak další jede v jednu. Což byl dnešní případ, páč jsem musela na kontrolní echoněco.
Furt jsem 2v1. Jen dítě se zřejmě po ránu rozparádilo z kafe, co mi udělal Michal, aby to pak logicky v poledne při kontrolním echoněčem dospalo. Takže jdu v pátek znova

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 14:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

jo, včera strašila až do půlnoci v patře (naše nespavý dítě)

Jen dítě se zřejmě po ránu rozparádilo z kafe, co mi udělal Michal, aby to pak logicky v poledne při kontrolním echoněčem dospalo

nenalejvete ty děti kafem tolik

a v pátek ráno už vůbec ne. a pak dej hlášku, jo?

VerčaZ
Chodí u vás taky večer Lucie?

ne-e. ani jsem nevěděla, že tohle u nás je, vím že je to v severskejch zemích, ale u nás?? No ale tak já mám světýlka v lampičce v oknech celoročně.

Tvůj popis stravovacích návyků růžovky mě absolutně dostal.

no mi taky páč, když se to sešte, vypadá to moc pěkně

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 15:02
- Nahlásit

Jsem zase tu .... nejen že jsem stihla vyvenčit plesnifce, ale ještě si hodit šlofíka
Zvedla jsem kamarádce telefon a odpovídám jí, najednou prý začnu vysvětlovat, jak mám všechno strašně rozlítaný a že ten lacros nestíhám, což mě hrozně mrzí, protože je to mistrovství a je blbý se na něj nedostavit.... pochopila, že jsem dvěma třetinama mozku v limbu a poslala mě spát. Říkala, že se asi půl hodiny smála, když jí docházelo, že jsem jí odpovídala spící a většina mých odpovědí byly podobné nesmysly jako s tím lacrosem....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:02
- Nahlásit

To je šílená a bohužel ne konečná cena

http://aukro.cz/ctyrlistek-c-1-vynalez-prof-myspul ina-1969-i1979515641.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:18
- Nahlásit

A to jsem vám nenapsala, co se mi stalo na ultrazvuku.
Byla tam nějaká nemocniční pacientka, paní v 36. týdnu a já. Sestra na mě tak zběžně koukla a říká "vy jdete na ultrazvuk ve 20. týdnu, že jo?" Tiše jsem pípla "ne, v devětatřicátym" .
Sestra se koukla do těhotenský průkazky a řiká "no jooo, fakt". Myslim, že pouze stáří té sestřičky zabránilo doktorce se tam složit smíchy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:20
- Nahlásit

brut
Tyyyyyy kraso, ze ja si je nenechala z detstvi, ani nevim, kde skoncily.

kachna_
Furt jsem 2v1. Jen dítě se zřejmě po ránu rozparádilo z kafe, co mi udělal Michal, aby to pak logicky v poledne při kontrolním echoněčem dospalo. Takže jdu v pátek znova
Stydlinek, se prece nebude producirovat pred nakym echoneco. Tak tfuj tfuj, at nevrhnes v busu a v patek je vse ok!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:26
- Nahlásit

kachna_
koukám, že kafe udělalo svý, ale šok sestřičky prcka totálně uzemnil

Fifi
Tyyyyyy kraso, ze ja si je nenechala z detstvi, ani nevim, kde skoncily.
tohle je vážně šílený .... chybí mi tohle, pak hned následující a myslím že č. 8, ale tolik peněz prostě nemám, abych je vydala, byť za doplnění sbírky

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:29
- Nahlásit

brut
No jo, to uz musi bejt clovek echt ouchyl rotsildovej, aby za jedno cislo 4listku vyplaznul takovej majlant.
A nesmutni, treba ho nekde casem sezenes...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 16:38
- Nahlásit

Fifi
to uz musi bejt clovek echt ouchyl rotsildovej, aby za jedno cislo 4listku vyplaznul takovej majlant.
spíš ty penízky musíš mít a ne jet od vejplaty do vejplaty, pak se jen tak smutně koukáš,jak ho kupují jiní,kteří peníze mají

nesmutni, treba ho nekde casem sezenes...
chtěla bych, páč ten první vyšel v den, kdy jsem se narodila, jsme stejně stařííí

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:13
- Nahlásit

brut
chtěla bych, páč ten první vyšel v den, kdy jsem se narodila, jsme stejně stařííí
lity lity lity

Sehnala jsem českou stavebnici lori www.lori.cz, tak se jen tak radostně chlubim

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 17:58
- Nahlásit

kachna_
Ta je pekna! Ja vzpominam na Merkura.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:18
- Nahlásit

brej večer, jsem dneska byla taaaak nemístně ftipná až se toho kolega chytil,a zítra s ním jedu na jednání do Holomóóóóca jednání bude v němčině asi neni dobrý začít ho Jááá majn Füüüührer???

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:27
- Nahlásit

Janiii
Jááá majn Füüüührer???
To rozhodně ne, páč se přeci říká " Ja voll, mein Fuhrer"

<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání