| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:30
- Nahlásit
Fajka
Fifi
na co to řikala fifijová že se máme koukat????
Bud na ty lejna,
lejna sou kvalitně vyvedený náhodou! Právě sem tam šupla plech. Tentokrát sem nemusela ani těsto dávat do mrožáka aby ztuhlo. Asi v hrůze co s nim provedu ztuhlo strachy hned
sem profík!! sem. Páč jen profík dokáže v jedný minutě na jedný a tý stejný plotýnce zuhelnatět purpůru a hned v zápěstí aji část medových infarktózník srdcí, který si tam hovado jedno odložilo
Fajka
nevadíííí
vadí, ale udělám já s tim něco??
co jako ale myslíš ráno.... já jako... úplně teda třeba v osum nejsem při smyslech teda takhle, nejsem nikdy při smyslech, ale třeba v osum mnohem míň než kolem poledního
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:31
- Nahlásit
Milé dámy, vrátili jsme se z návštěvy a byla tu další Vyprávěla jsem o vaší konspirační akci a musím říct, že jste sklidily aplaus na otevřené scéně. Už jen ta realizace a vše okolo si zaslouží potlesk a hlavně obdiv. Takže harantíííí vzkazují, že mám ty nejlepší přátele pod sluncem, návštěva se přidává a já pokaždé, když juknu na krabičku, tak slzím.
Dneska už jsem utahaná a jdu venčit, ale objevím se tu zase zítra, takže dobrou noc a hezky se vyspěte... Já budu spát jak mimino
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:35
- Nahlásit
PetraK
vadí, ale udělám já s tim něco??
co jako ale myslíš ráno.... já jako... úplně teda třeba v osum nejsem při smyslech teda takhle, nejsem nikdy při smyslech, ale třeba v osum mnohem míň než kolem poledního
ježíííííííííííííííííš tak už nechlastej !!!!! potřebuju tě záftra funkční...já ti to prostě ted někdy v noci pošlu a ty až se ráno vyhajáš, vyvenčíš a napapkáš a zapneš mozek tak na to jukneš ju??? prostě večer to muší bejt chotový
Fifi
edit, Borat jest dabovan, to je fujky fujky, to chce origo, aby ty reakce v juesej byly z prvni ruky
už koukám dííík
brut
vrátili jsme se z návštěvy a byla tu d
já už měla strach jestli tě neklepla pepka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:35
- Nahlásit
PetraK
Páč jen profík dokáže v jedný minutě na jedný a tý stejný plotýnce zuhelnatět purpůru a hned v zápěstí aji část medových infarktózník srdcí, který si tam hovado jedno odložilo
No proste retardator pritahujici plameny.
brut
Já budu spát jak mimino
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:37
- Nahlásit
to sako je apríl černé to je vůůůl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:37
- Nahlásit
sem dobrý chovatel, šnečci narostli do obřích rozměrů a již v troubě dobrovolně opouštějí plech
a rozhodně tentokrát nevypadaj jako lejna, vypadaj jak obří lejna
brut
když juknu na krabičku, tak slzím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:39
- Nahlásit
Fajka
tak už nechlastej !!!!! potřebuju tě záftra funkční
pozdě! 3/4 Portugalce je fuč!
ale nezmatkuj, utěšim Tě, všechny básničky a všechno co sem kdy napsala a bylo dobrý, bylo napsáno pod vlivem, takže cajk
zapneš mozek
KO- HO????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:40
- Nahlásit
Fifi
retardator
FUJ, copak ležim na silnici?? Ešče ne!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:46
- Nahlásit
PetraK
ale nezmatkuj, utěšim Tě, všechny básničky a všechno co sem kdy napsala a bylo dobrý, bylo napsáno pod vlivem, takže cajk
oká dyby něco tak to svedu na tebe
už to asik máááám tak to za chvílu pošlu... ale nech to na záftra !
KO- HO????
no to co já ani ty némame takže jsme jak v těžkým průseru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/253150-petadvacet-rotv ajleru-na-lounsku-zabilo-svou-sedesatiletou-panick u.html
to je asi ten odkaz co sem házela Eire, ne?? přemýšlím co tomu musí předcházet, aby se to stalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:47
- Nahlásit
Fajka
Ono to bylo toceny fakt jak dokument, ti amici jsou tam chvilema az nebezpecne uprimni, i pres svou bigotnost.
PetraK
copak ležim na silnici?? Ešče ne!
Si furt neco chtela valcovat, tak to mas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:48
- Nahlásit
Fajka
tak to svedu na tebe
rači na toho Portugalce, je ze zahraničí, tak to bude lepší
no to co já ani ty némame
aha, trochu problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Lejna dobrý, hlásim , že obří lejna dobrý, neshořely
a krásně tu voněj
což zní takhle napsaný úplně strašně ,a le voněj prostě jako váááánoce a je to rychlýýý a je to pro blbýýýý, je to dokonalý |
Fifi
i furt neco chtela valcovat,
enem stromky, zvonky, srce a hvjézdy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:52
- Nahlásit
PetraK
Lejna dobrý, hlásim , že obří lejna dobrý, neshořely
a krásně tu voněj
cukroví vod Ešusuuuuuu NEJIM!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:53
- Nahlásit
PetraK
přemýšlím co tomu musí předcházet, aby se to stalo
K tomudle ja se nevyjadruju radsi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:55
- Nahlásit
Miluju borata - "abych najel do skupiny cikanu, jak rychle bych mel asi timhle autem jet? - asi tak 60 km /hod, ale nezarucime, ze vam neposkodi predni sklo... "
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 23:57
- Nahlásit
PetraK
uuuž to jede....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 00:02
- Nahlásit
PetraK
už to tam je..ježíš já píšu jak dement...no vlastně proč jak...
Pani kuju předem!
Fifi
Miluju borata
kolik prosím vás stojí tento kundolap???????????????
strašnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 09:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Prosím jeden velký koberec Michal mi ještě před osmou přitáhnul domů bez jakýhokoliv varování kamaráda (u kterýho se jaksi zdržel cestou z hospody - poprvý za těch pět let, kdyby mi poslal předem zprávu tak to ani neřešimú.
Měla jsem na sobě špinavý tričko, páč jsem chtěla jít mejt záchod a kraťasy od pyžama, o učesání nemůže bejt ani řeč, na lince neumytý nádobí.
No a ještě ke všemu mě přešel vztek , protože to v zásadě byla docela sranda a narozdíl od mojí mamči je mi jedno, co si kdo o nás myslí a říká.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 09:35
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Tak je to dobrý, mám jeden a půl krabice moduritových hvězdiček, šišatejch stromků a zvonků (zas to zvrdlo!! já vim, kachna napíše, co by za to jinej dal, ale já todle potřebuju měkkýýýýý!) a ´půl krabice rozjetech skořicovejch lejniček. Dobře to vyšlo
Ale ráno nic moc teda jako, páč Brtnik přišel - ne Brtnik fčera nepřišel, přijela sem místo něj rozjetá černá lokomotiva , byl jak jurodivej takže ač jsem tu do té doby spořádaně lehce popíjela, dopadlo to nakonec tak, že špuntnul druhou lahev vína, spát jsme šli nevím už vůbec jako kdy a do půl šestý tady hořela svíčka, kterou Brtnik zapálil a necha hořet - opět v dřevěném stojánku , což mě dost poděsilo, když jsem jí v těch půl šestý v kůchni našla, jak už zvolna dohořívá , ten stojánek asi budem muset vyhodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 09:42
- Nahlásit
kachna_
Prosím jeden velký koberec
chápu, vyber si, vraždila bych asi taky
protože to v zásadě byla docela sranda
tak jak to teda je, mám se táhnout s tim tepichem nebo ne? D´
kdyby mi poslal předem zprávu
to voni nedělaj
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:18 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Dobrej vespolek
Fajka
kolik prosím vás stojí tento kundolap???????????????
Tak to jsem zaspala a hořce lituju.Zatracenej měsíc v úplňku,to se mi tak dobře chrundí a vše ostatní jde stranou.
kachna_
Prosím jeden velký koberec
Zbytečný,tvůj pohled stačí
PetraK
špuntnul druhou lahev vína, spát jsme šli nevím už vůbec jako kdy a do půl šestý tady hořela svíčka, kterou Brtnik zapálil a necha hořet - opět v dřevěném stojánku
Si koledujou o výživný titulek v černý kronice...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:21
- Nahlásit
Eire
Si koledujou o výživný titulek v černý kronice...
no to jako jo ale já vo tom vůbec nevědíla, že jí rozsvítil. Páč já jí před tím,než přišel zhasla právě, aby jako n ááááhodou sem na to nezapomněla. no já mínim, Brtnik mění, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:25
- Nahlásit
kachna_
ech kukám že máte doma taky vopčas veselo
PetraK
když jsem jí v těch půl šestý v kůchni našla, jak už zvolna dohořívá , ten stojánek asi budem muset vyhodit
vy jste teda fakt pyromani vobá dváááá, a docela nechápu jak někdo může vyrobit dřevěnej stojánek na svíčku a co už vůbec nechápu jak ho může někdo koupit a používat !!!!
já hlasuju pro vyhodit !!!!
NO a jináč ještě jedenkráte mnohokráte děkuji!!! Ešusová foooooor eveeeeeeer !!!!
Ech sem stejnak měla v životě kliku, že sem se dostala do týdletý prima bandy ouhylný !!!! Sem temu fakt moc rád !!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:14
- Nahlásit
Eire
pohled stačí
to je strašný
PetraK
ten stojánek asi budem muset vyhodit
a co tam vytvořit nějakou nehořlavou podložku?
kachna napíše
co zas já?
mám se táhnout s tim tepichem nebo ne?
nevim . Aspoň kdyby člověku (kachně), vydrželo to spravedlivý naštvání...
jeden a půl krabice moduritových hvězdiček, šišatejch stromků a zvonků (
trochu mi to připomíná moje současný učení se kreslit zvířátka, taky jsem ráda, když se pozná, jestli je to město, moře, kuře nebo stavení
Pečení je u nás tradičně ve znamení králíčků , jiný formičky prakticky ani nemám. Ale asi budu muset něco upíct, protože jsem si zase koupila héru v tý skvělý plechový dóze.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:36
- Nahlásit
Rrrumstajn ohorely preju!
Fajka
nechápu jak někdo může vyrobit dřevěnej stojánek na svíčku a co už vůbec nechápu jak ho může někdo koupit a používat !!!
Presne tak.
PetraK
a do půl šestý tady hořela svíčka, kterou Brtnik zapálil a necha hořet - opět v dřevěném stojánku
To nedelas dobre, s tema sirkama, Jaromire...
Eire
Zbytečný,tvůj pohled stačí
To je hroznyyyyyyyy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:52
- Nahlásit
kachna_
Zase jeden ztracenec. http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5016-q-ZTRACENY-NE MECKY-SPIC
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem dneska už míň naměkko, ale stále při pohledu na pixličku polykám a jemňoučce pofrkávám. Ale první tabletku jsem polykala na vaše zdraví a jako velikéééé poděkování všem
Nějak jsem čím dál víc ráda, že jsem tady u vás a že tohle naprosto ouhylný vlákno vzniklo a funguje Aniž by jste to tušily, tak ač každá jiná, tak dohromady působíte jako naprosto dokonalá rodinka...samozřejmě psí, jak jinak, když jsme na psím foru ....ale hlavně lidská a to je asi nejdůležitější v tomhle bláznivém světě Ještě jednou dííííííííííííky za Vás
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:38
- Nahlásit
Co delate, püpky? Pücáte?
Za okny mraz a vanice, na sporaku smazenice!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:25
- Nahlásit
brut
při pohledu na pixličku polykám a jemňoučce pofrkávám
Neřvi furt,nebo se přidám
Fifi
Pücáte?
Ne,za prvý nevím co to je a za druhý mě to uráží
|