Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1629 . 1630 . 1631 . 1632 . 1633 . 1634 . 1635 . 1636 . 1637 . 1638 . 1639 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:43
- Nahlásit

VerčaZ
... tak pil a pil a pil, i když už mu voči vylejzaly z ďůlků... Když vylemtal celou misku, šel si krknout na zápraží a pak zase zpátky k misce
No když Hipíkatá leje do těch svejch chudáků alkuhůl, tak se nediv

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:45
- Nahlásit

VerčaZ
Doufám, že už vás všechny zachvátila vánoční panika a jste na nervy jako většina českého národa

zklamu vás pani, já si to užívám, v panice je Brtnik, kterej řeší židle a nějak mu uniká skutečnost, že chtěl řešit dárky hezky se na to kouká

Já mám Vánoce moc rád

šikovná, šikovná, tak to má byt.

na zámek na adventní trhy, tam se mi to vždycky moc líbí.
jé ty se máš, tam to musí být moc hezký!!! Půjdeš na hejbací Betlém?? ten miluju už když jsem byla malá, přišlo mi to tehdá jako malej sasrak

snad to zvládne

zvládne, co by ne, je to velkej kluk už.

e to tady pěkný psycho.

a proto je nám tu tak dobře

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:46
- Nahlásit

Hyena
No když Hipíkatá leje do těch svejch chudáků alkuhůl, tak se nediv
A je to tady! Hipíkovic se vodkopala, zneužívá chudáčky pejsáčky a pak se diví!!!

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:49 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

PetraK
Půjdeš na hejbací Betlém?
Hejbací betlém znám na zpaměť tam i zpátky. Jako děti jsme tam lezli neustále. Teď je to ještě ke všemu tak, že se vždycky pouští nějak v časových intervalech, snad po půlhodině a je tam hodně lidí. Za mého mááádííí to prostě jelo furt dokola a my tam klíďo hoďku čuměli.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 09:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

To by mě zajímal kdo to vůbec stavěl ???
docela nechápu něco takovýho a u nás

http://reality.aktualne.centrum.cz/novinky/fotogal erie/2011/12/05/vila-jako-z-telenovely-za-100-mili onu/#utm_source=article-hint&utm_medium=referral

PetraK
užs ho našla viď
jo a byla to fuška

VerčaZ
Doufám, že už vás všechny zachvátila vánoční panika a jste na nervy jako většina českého národa.
Já mám Vánoce moc ráda a proto zásadně nepanikařím. Buď všechno stihnu včas a v klidu nebo na to prdím, nebudu si Vánoce kaziti.
přesně moje řeč... duševní klit je mě milejší než všecko tip ťop naglančíno atd... bych se mušela zbláznit a na to jako kašlu z vysoka

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:00
- Nahlásit

Fajka
VerčaZ
Doufám, že už vás všechny zachvátila vánoční panika a jste na nervy jako většina českého národa.
Já mám Vánoce moc ráda a proto zásadně nepanikařím. Buď všechno stihnu včas a v klidu nebo na to prdím, nebudu si Vánoce kaziti.
přesně moje řeč... duševní klit je mě milejší než všecko tip ťop naglančíno atd... bych se mušela zbláznit a na to jako kašlu z vysoka

ba´t, bať, proto mi již 14 dní trůní adventní věnec uprostřed dosti značného mrdníku. Nicméně i přesto si u něho každou neděli posedím a popřemýšlím

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:02
- Nahlásit

VerčaZ

Za mého mááádííí to prostě jelo furt dokola a my tam klíďo hoďku čuměli.

znám!! /možná to museli omezit kvůlivá tomu aby se to moc nevoběhávalo???/, je to úúúžasná věc.

Fajka

kdo to vůbec stavěl ?

jemen nějakej. Hele ale to se nediv, když jedeš z Prahé na Karlé varlé, tak za Jenčí jsou takový nový Beverlyhills domky- No a mezi nima naprosto bezkonkurenčně hnedle u silnice stojí kříženec mezi římským amfiteátrem a Konopištěm, u baráku parkuje magingotka se střelnicí

duševní klit je mě milejší

páč ho nikdy jako jeliman nepoznám.......si zapomněla dodat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:03
- Nahlásit

Hyena

popřemýšlím

čim?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:10
- Nahlásit

Hyena
14 dní trůní adventní věnec uprostřed dosti značného mrdníku
jj sem na tom stejně ono hlavně u nás kdy se čék musí starat hlavně aby běžela firma tak nějaký glančení domácnosti je na druhý koleji...kor dyž furt něco doma budujeme a předěláváme...

PetraK
jemen nějakej. Hele ale to se nediv, když jedeš z Prahé na Karlé varlé, tak za Jenčí jsou takový nový Beverlyhills domky- No a mezi nima naprosto bezkonkurenčně hnedle u silnice stojí kříženec mezi římským amfiteátrem a Konopištěm, u baráku parkuje magingotka se střelnicí
tyjo ale jako chápu tenisovej kurt chápu bazén ...ale amfitéááátr????? to fakt musel bejt jemen

páč ho nikdy jako jeliman nepoznám.......si zapomněla dodat
zabal se do koberce!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:23
- Nahlásit

PetraK
Hyena

popřemýšlím

čim?

No tím, co mi přijde pod ruku

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:26
- Nahlásit

Hyena

tak si to shrňme...:
....Přemýšlíš nad tím co ti příjde pod ruku aby si dredatý kouli neustřihla vocásek...

kam se hrabu já s travoltou a pštrosem

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:42
- Nahlásit

Rrrumstajn vsem s Koulema i bez.
VerčaZ
Co kakac, chutna?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že jste to tu včera večer rozjely ve velkém stylu Nejen, že kachna by stříkala Kouli ocásek, Janiiííí pěje na kačerově "Kačerov..", ale Ešuska kupuje další výzdobu a plyšáky do posltele... chudák Brtník už teď spí jen na pelesti, při dalším plyšáku je odsouzen ke spaní na zemi nebo u ešuska v pelechu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:48
- Nahlásit

Tyjo a doufam, ze je kutululu v paratku, vcera mi psala, ze se na ne chysta nakej orkan, ze Skotska a tam je to teda sila. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/253053-sko tsko-zpustosila-nejsilnejsi-boure-za-deset-let-lam ala-vetrne-elektrarny.html

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:56
- Nahlásit

Fajka
no nééé dyž já ty dochtory nemuším...dycky koukaj jak dyž čék simuluje... tam pudu leda dyby to bolelo dýl a nepřestalo.. nebo až budu ten meresjev
nezlob, tě objednám ke svýmu a budeš mít po žížalkách ... chceš?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:03
- Nahlásit

Fifi
Tyjo a doufam, ze je kutululu v paratku, vcera mi psala, ze se na ne chysta nakej orkan, ze Skotska a tam je to teda sila
to jo teda doufejme že se brzo zahlásí ! a že je ted třá jen bez proudu !

brut
tě objednám ke svýmu a budeš mít po žížalkách ... chceš
nechcu ! dneska už nepajdáááám !!!!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:05
- Nahlásit

Fifi
doufam, ze je kutululu v paratku, vcera mi psala, ze se na ne chysta nakej orkan, ze Skotska a tam je to teda sila.
určitě je v pořádku

Jinak já nemám výzdobu vůbec a ještě jsem ani nezačala péct ..možná něco upeču o víkendu. Výzdobu ani dělat moc nemůžu, páč Sfinííííí by nadšením vše rozmlátila, okousala či něco podobnýho. Mě stačí výzdoba přes svátky, kdy jí musím neustále hlídat. Ale koledy a pohádky mi tu hezky hrajou a tím si tu atmosféru předpřipravuju. Jinak nijak extra neuklízím.. stejně přijede Balča a ségra, takže to tu budu brzy zase jako vždy, jako ve chlívku. Takže pořádám jen běžný úklid ( a odchlupení, páč plesnifci šíleně přelínávají a kočka též)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:06
- Nahlásit

Fajka
nechcu ! dneska už nepajdáááám !!!!
kecáááááš, brepto

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek

spolek zdatných střihaček a vomývaček gde čeho.
Dneska tu nefuní,prší a vůbec je nepěkně ,nevánočně a depresivně.

Jsem před časem odmítla nabídku Fifi na kakáče,páč ovocný čaje nemusím.Objednávala jsem nějaký věci ze Salvie a narazila jsem tam na kakače a když jsem si přečetla,jak moc je to zdravý,tak jsem objednala též.Už druhý den ho nestačím vařit ,pije to i mužský.No je fakt,že on to vydrží chvilku a pak se vrátí ke své poděbradce a plzni.Kakáč mě překvapil mile,páč mě po něm nepálí žáha.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:08
- Nahlásit

brut
kecáááááš, brepto
nekecáááám!!! dneska ráno sem hodinu šmatlala venku a dobý !!!
už sem zase vopravená
a du mušíme do práááce :-/ to zas máme do noci ...chjooo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:10
- Nahlásit

brut
Nejen, že kachna by stříkala Kouli ocásek,
tagže titul ouhyla roku dle frojda vyhrává Brutofka, protože o stříkání ocásku nepadlo ani slovo.
u ešuska v pelechu
no, jen jestli ho Ešus nevykopne
Fifi
orkan
chudák Kulala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:12
- Nahlásit

Eire
Kakáč mě překvapil mile,páč mě po něm nepálí žáha.
Trubicko, proc sis ho objednavala? Este sem tu nasla jeden pytlicek, tak ti poslu origo.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:17
- Nahlásit

Fajka
nekecáááám!!! dneska ráno sem hodinu šmatlala venku a dobý !!!
tak hlavně pozor, ať někde neuklouzneš, páč se pak tomu doktorovi nevyhneš...

du mušíme do práááce :-/ to zas máme do noci ...chjooo...
to je šílený

kachna_
titul ouhyla roku dle frojda vyhrává Brutofka, protože o stříkání ocásku nepadlo ani slovo.
nene, ty by jsi ze stříhání udělal i stříkání, aby vypadal jak jen hnědej kropenatej ne moc známej

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:18
- Nahlásit

Fajka
Hyena

tak si to shrňme...:
....Přemýšlíš nad tím co ti příjde pod ruku aby si dredatý kouli neustřihla vocásek...

kam se hrabu já s travoltou a pštrosem

S to vystihla ale naprosto přesně

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:22
- Nahlásit

brut
nene, ty by jsi ze stříhání udělal i stříkání, aby vypadal jak jen hnědej kropenatej ne moc známej
tak to už je i na mě moc ...mám monitor vod kafe

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:34
- Nahlásit

Eire
Dneska poslu, tak si v pondeli hlidej postacku, to do schranky asi nenacpe.
A ja mizim, tak....

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
páč se pak tomu doktorovi nevyhneš...

voe můžeš mě jako vysvětlit jak to mám udělat abych se vyhejbala doktorovi??????????????????
v mojim případku to už jako fakt NEJDE !!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:46 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fajka
voe můžeš mě jako vysvětlit jak to mám udělat abych se vyhejbala doktorovi??????????????????
v mojim případku to už jako fakt NEJDE

VÍC ZVEDEJ NOHY A VOBČAS SE KOUKNI PO ČEM ŠLAPEŠ!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hyena
VÍC ZVEDEJ NOHY A VOBČAS SE KOUKNI PO ČEM ŠLAPEŠ!!!!!
blbááááááááááááááááááá
no to se snažim furt ale stejnak je mě to kolikrát prt platný

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 11:56
- Nahlásit

Fajka
no to se snažim furt ale stejnak je mě to kolikrát prt platný
no jo, tak to von asi bude vod záchranky, ty sou strašně rychlý....

<< 1 ... 1629 . 1630 . 1631 . 1632 . 1633 . 1634 . 1635 . 1636 . 1637 . 1638 . 1639 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání