| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:36
- Nahlásit
PetraK
Dávej si pozor na to co píšeš
Já si hlavně dávám pozor, co stříhááámmm
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:39
- Nahlásit
PetraK
jejda, tady to jede.... teď nemám čas hledat ilustrační hejbací vobrázky... ale tohle si přímo koleduje
Zdravím vás všechny , a zas du, pravdu dí Brut, že jsem zavalená a obalená
Minnie
Napsala jsem ti mail, abychom se nemusely nahánět...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:40
- Nahlásit
Hyena
No tohle doma ukážu Kouli, že jako kdyžbude prudit, ostříhám jí jako toho chuděru a budu jí omývat stuedenou vodou....
nééé, chuděrka malá, krásná ... ona je zlatíčko a třeba by se pak už Físli nelíbila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:46
- Nahlásit
PetraK
bylinkový kafe nedělaj!
tsss, třeba jo, jen o tom nevíme, páč sme zavosatalý
počkej, až jednou aspoň kapek ochutnáš,
toho bhdá nebude, abych ochutnávala něco takového ...to když už, tak ten ségry vaječňák
Hyena
já mám v chlupech při odstříhávání dredů problém najít i ocásek, natož přirození
to je šííííííílenááááááááááááá hláška, taková ouhylná
ještě horšííííííííí
pravdu dí Brut, že jsem zavalená a obalená
jse si říkala, že jinak to ani být nemůže, ale hlavně ať je u toho obalování klid a pohodička, aby jsi se mohla soustředit na zavalení a mohla pak být jen obalená a ne i zavalená
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:54
- Nahlásit
teď nemám čas hledat ilustrační hejbací vobrázky
Hyena
myslim, že teď chvíli neodpoví, nemůže. Dusí se smíchy a snaží se umlčet svou představivost, případně si přemalovává mejkap, protože vypadá jak Kissák s ožralym maskérem.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
ale hlavně ať je u toho obalování klid a pohodička
Jo, pohodička bude, až Hipíka a Žofku nacpu do jitrnic... .... Hipík pil, Žofka chtěla taky... tak pil a pil a pil, i když už mu voči vylejzaly z ďůlků... Když vylemtal celou misku, šel si krknout na zápraží a pak zase zpátky k misce.
Tam už ale zaujala pozici Žofka a pila a pila a pila, až se jí nohy podlamovaly, přitom úkosem sledovala Hipíka, jestli se koukáááá... . Když dopila, tak se poblila.
Než jsem to stačila utřít, nakráčela tam Tonička a rozjely se jí na mokrý podlaze zadní nohy skoro do provazu, strašně plakala, ale už je to dobrý, nic jí není... Dneska mi brnkaj na nervy, miluny grrrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:01
- Nahlásit
Jako coto toto? Dotahnu se k pc aaaa .....nic. Jen zase drasalky ouhylacky, co strihaj kdovikomu a co.
Hele, taky tak milujete cekani? Mi to vcera jakoby nestacilo asi??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:03
- Nahlásit
Hyena
no to je dost ale dost důležitý!!!
jejda, tady to jede....
teď nemám čas hledat ilustrační hejbací vobrázky... ale tohle si přímo koleduje
to je škoda, to je škoděnkáááá
HIPÍKU SHÁNÍ TĚ TU NA PŘEDCHOZÍ STRÁNCE MINIII, říkala sem jí, ať se buď koukne k tobě do šupliku u stolu a nebo vyčká zde, že se určitě dokohátáš později.
jo AHA AHA NEUMIM ČÍST, už si Minii psala, tak nic, tak nic, asi sem taky zavalená obalená - na mozku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:07
- Nahlásit
Fifi
Jen zase drasalky ouhylacky, co strihaj kdovikomu a co.
Hyena se bojí, aby neustřihla Kouli ocásek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:08
- Nahlásit
brut
tsss, třeba jo, jen o tom nevíme,
ne nedělaj, dělaj s čekuládou, dělaj kafe irská káva, dělaj kafe s mandlema, s nugátem, kafe jako cukroví vánoční - to vše v zrnkové podobě, ale bylinkový prostě nedělaj.
o když už, tak ten ségry vaječňák
tak to budeš muset do Benešova a pak autobusem do Bystřice a pak pěšky polma. A stejnak sme ho vypily už,t akže neni, přijeď radši na můj grog, to nemusíš tak složitě cestovat a hlavně ho máááám
kachna_
protože vypadá jak Kissák s ožralym maskérem.
no na to nemusí psát Hyjéna takovýdle krávoviny, páč to sem schopná si vyrobit běžně, neumim se maškarovat
i když už mu voči vylejzaly z ďůlků... Když vylemtal celou misku, šel si krknout na zápraží a pak zase zpátky k misce.
panebože- uplně pumplně vidim Murphyho , celej von!
Když dopila, tak se poblila.
nohy skoro do provazu, strašně plakala, ale už je to dobrý, nic jí není.
chuderka malínká, zmlať je voba hajtry jedny nedochlemtaný!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
Fifi
Jako coto toto? Dotahnu se k pc aaa
no, nic no. nedá se nic dělat.
cekani
jak na co, třá když potřebuju čůrat a je fronta na hajzlíku tak ani ne, ale když má přijít Jéžišek, tak jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:12
- Nahlásit
kachna
Hyena se bojí, aby neustřihla Kouli ocásek.
kdyz by si tohle precet nekdo neznalej nicku a jmen... Pomerne psycho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:15
- Nahlásit
kachna_
Hyena se bojí, aby neustřihla Kouli ocásek.
kachno ty seš fakt ychtyl to se hned tak nevidí
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 18:46
- Nahlásit
PetraK
dik za starostlive ohlasenie - zavalená obalená - na mozku - no zlata no
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 20:07
- Nahlásit
Dneska tu je mrtvo prtvo, doufam, ze zitra bude jinsi srumec.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 20:29
- Nahlásit
brej večír!!!!
včera jsem abstinovala, ehééé teda absentovala!
byli jsme se kultůůůrně vyžít, nejsem nijaký zarytý fanoušek skupiny Nightwork, ale včera jsme vyrazili s Mírou a s kolegyní z práce a jejím manželem ... a peckáááá dost dobře jsme se vyřádili a musim fakt uznat, že Vojta Dyk je taky pan zpěvák. udělali dobrou show, no pěknej večer.
zpříjemněnej rumem s colou na cestu metrem
domů jsme přijeli v jednu ráno, ten budík před půl šestou nebyl dobrej a to jsem dneska měla přípravu na zítřejší inventuru strojů nechci vidět výsledky ... a přijela jsem z rachoty před chvílí
dočítat vás nebudu !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 20:49
- Nahlásit
Minnie
dik
nejni zač. rádo se stáhlo
Fifi
Dneska tu je mrtvo prtvo
na ja, čék míní , máma mění. V plánu bylo rozkošnické válení se a pověšení jedné pračky prádla. Místo toho jsme vyrazili nečekaně s mámou na nákup vařiče, pač ten její bouchnul a vyhodil fšecky pojistky, takže kulový odpočívat, jsem mrtvola, ale zas sem si koupila vánoční serepetičky, který pochopitelně vůbec nepotřebuju . A ségře moc hezkej hrneček s podšálkem ve tvaru srdce. Jednoduchá bílá keramika, háský.
Janiii
Nightwork
sou dobrý, ftipný hošíčci aji s textama
, no pěknej večer
jojo, von je šoumen
před půl šestou nebyl dobrej
fuj fuj
nebudu
měla bys, Hyena stříhala kouli vocásek, no!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 20:54
- Nahlásit
PetraK
pač ten její bouchnul a vyhodil fšecky pojistky,
Tydle neplanovany nakupy jsou na pytel, ale dobre, ze se nic horsiho nestalo a maticka treba nehorela.
Ja si koupila serepeticky vcera, se uvidi, esli se do vanoc stihnou povesit. A mathee jsem koupila taky epesni darecek, bude mit radustecku.
Janiii
byli jsme se kultůůůrně vyžít
Na ja, kdyz to neklaplo na Hrad, tak aspon neco! Ze spankovyho deficitu bych se slozila, ja musim spat minimalne 7 hodin, jinak sem mrtvej clovek.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 20:59
- Nahlásit
tak asi tak to tam vypadalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:04
- Nahlásit
Fifi
ale dobre, ze se nic horsiho nestalo a maticka treba nehorela
jo přesně, ale vona jak je stará pani, tak se ze fšeho nervuje, děsně to prožívá a já sem z ní pak děsně hyn
se uvidi, esli se do vanoc stihnou povesit.
tož to já huž mám pověšíno, todle je navíc. Ešče sem si chtěla koupit tučňáka s kulichem ale......... prej mám krámů v posteli už dost (kecá, je tam jen takovej větší sob, dvě větší berušky a dvě menší berušky a jeden medvídek, tučňák s kulichem by se tam natuty vešel, ale von mi ho nedopřeje )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:05
- Nahlásit
Janiii
tak asi tak to tam vypadalo
a měli zas vohníčky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:09
- Nahlásit
Fujtajbl vespolek,
sem byla venčákovat a bo se to na silnici klouže tak sem tak krz to koleno nechtěla chodit tak sem šla do luk polí a hájů...už byla tma...já DEBIL ....jak foukalo tak ten sních byl místama skoro pryč to bylo fajn! ale místama sem se bořila sněhu nad kolena!!! vůbec se nedalo jít ..
PetraK
tamto napíšu
Jo a ještě sem se vám zapoměla pochlubit že dneska ráno jel kolem nás velkej nákladák a na boku měl nakreslenýho vobřího tukana!!! sem měla vánoce z toho že přijela Ešuska ve velkým stylu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:14
- Nahlásit
PetraK
popěvky ze sasazu reggae nám šly po tý cole s rumem skvěle v metru
a zazdily jsme to s kolegyní když jsme vystupovaly na kačerově a celým nástupištěm se rozléhalo naše "Kačerov jak hurikááán k nám už míří, auta lejzr eroplááááán městem víří ..."
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:15
- Nahlásit
Fajka
ale místama sem se bořila sněhu nad kolena!!! vůbec se nedalo jít
Tak ses plazila? A hele, Jelitu se do srste snih nelepi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:17
- Nahlásit
Fajka
bořila sněhu nad kolena!!!
žjo to už máte slušnou zásobu, no teda na koleno nic moc jako to je fakt
napíšu
fajn, skočím na to záftra, stačí? tetkon už půjdu do peří za chvíli
Janiii
"Kačerov jak hurikááán k nám už míří, auta lejzr eroplááááán městem víří
a pak přijeli takový hodný pánové a dali nám bílej kabátek, aby nám nebyla zima.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:21
- Nahlásit
Janiii
a zazdily jsme to s kolegyní když jsme vystupovaly na kačerově a celým nástupištěm se rozléhalo naše "Kačerov jak hurikááán k nám už míří, auta lejzr eroplááááán městem víří
vy ste stračnýýýý
Fifi
Tak ses plazila? A hele, Jelitu se do srste snih nelepi?
nééééé to bych byla venku eště teď
A hele, Jelitu se do srste snih nelepi?
sem měla dost obavy ale hele ne..jen na zadních nožkách ze zadu mívá takový pidi kuličky ale fakt pidi
takže dobrý...
taky sem měla obavy bo dyž si vzpomenu jak bejval kokřík vobalenej tak to byl děs běs
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:23
- Nahlásit
PetraK
fajn, skočím na to záftra, stačí? tetkon už půjdu do peří za chvíli
šiš ty myslíš todle..já myslela něco jinýho to číííslo..tamnto má čáááááás, klííít
no teda na koleno nic moc jako to je fakt
......no ta noha je prakticky pryč ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:26
- Nahlásit
Fajka
jen na zadních nožkách ze zadu mívá takový pidi kuličky ale fakt pidi
Happy dog.
jak bejval kokřík vobalenej tak to byl děs běs
NO jo, to maj perdelove podobny. At zarostly nebo ne, snehovy koule z nich. Teda snih tu este/uz zase neni, ale to zase bude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:27
- Nahlásit
Fajka
[i]tamnto má čáááááás, klííít
no to ne, dyk si řikala, že do neděle, ne? tak ať máš čas si to pořádně sesumírovat
to číííslo..
jo tak, na to sem zapomněla , třebas už to najdou
prakticky
a jak teda chodíš? seš Meresjef?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2011 21:29
- Nahlásit
Janiii
Abc..thc.. Bomba
|