Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:28
- Nahlásit

PetraK
volala sekretářka vod Žána Renó s dotazem, kdy prej mu to udělám ??????????????

Faaaááááááákt???

už druhou půlhodinu ležim pod stolem
Ehmmm... a Žán je kde????

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:23
- Nahlásit

Rrrrrrumstajn.
Fajkovic velmi zavidim snih, tady chcije extremne nechutne. Hipikova ma opet velmi dojemne fotky black and white.
Enyky Denyky jsou kdeeeeeee?? - uz tu dlouho nebyly!!!

A jinak, sem fakt stracena. Jedu prehlasit a nasledne odhlasit vozidlo, rezervace pres net na presnou dobu probehla v pondeli v paratku. Znate ty fronty, na dopravnim inspektoratu, ze jo?? Tak tentokrat jsem se nesla jak vzducholod, protoze pcheeee "mam prece tu rezervacku, nebudu cekat". Vlezu tam na cas, u recepce jdu vyzvednout formulare a usmev mi ztuhnul. JA STRACENA DOMA NECHALA SPZTKY!!!!!!!!!!!!!! Chtelo se mi plakat, lidi tri zadele, pani recepcni na me soucitne hledela. Takze na otocku domu pro spz, pak si vyckat klasickou cekaci frontu (me pani konejsila, ze jenom hodinku, ze v pondeli bych cekala az do vecera).
Pak cekani v pojistovne na zruseni pojistky - pro zeleny karty sem se vracela !!! , kdyz jsem vyrazela podruhy na inspektorat s tema spz, takze zadna velka zajizdka.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:29
- Nahlásit

Fifi
JA STRACENA DOMA NECHALA SPZTKY!!!!!!!!!!!!!!
hele dneska sou fakt ňáký erekce na slunci!!!!
Tak že my jsme v tom nevinně bo s erekcí v takový vzdálenosti se nedá vůbec nic dělat

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:43
- Nahlásit

Hyena
Si taky dneska neco dneska vystračenovala?

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 17:03
- Nahlásit

Fifi
Si taky dneska neco dneska vystračenovala?
Stračenujou v práci.... já jenom zaháním .....a pěji si podpůrné písně http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=GAvA8LVLU64&fe ature=endscreen

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 18:43
- Nahlásit

Hyena
a pěji si podpůrné písně
Esli pejes jako ja, potes.
http://www.novinky.cz/krimi/252860-druzinarka-nady chala-ve-skole-pres-ctyri-promile.html
Jejda, po poledni, no tyyyyyy kraso.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 18:46
- Nahlásit

Fifi
Esli pejes jako ja, potes.
http://www.novinky.cz/krimi/252860-druzinarka-nady chala-ve-skole-pres-ctyri-promile.html
Jejda, po poledni, no tyyyyyy kraso.

Šťastná to žena

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 18:47
- Nahlásit

Hyena
Šťastná to žena
Mozna, nez ji nabonzovali.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 19:08
- Nahlásit

Fifi
Mozna, nez ji nabonzovali.
Dycinky se najde ňákej závistivej zapšklej abstinent

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 22:49
- Nahlásit

Sem přitáhla z roboty a kde nikdo, tu nikdo... sem zasejc nalezete v jedenáct, až budu v péří..co

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 08:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!

Milé děti, pamatujte si, že muži jsou velmi dětinská stvoření. po celý svůj život zvostávají malými chlapci........... AAAAAAAŽ SE TO NĚKDY NEDÁ VYDRŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!
Fčera jsme jeli nakoupit židle a též vánoční zásoby, ale ty v našem příběhu nehrají velkou roli. Přijeli jsme domů celkem pozdě, než později a bylo zapotřebí nakrmiti péf, nakrmiti nás a vybaliti ony zásobičky. Zatímco Koláče kmitalo kuchyní, tak ten dětináááááááááááááááááá vybaloval židli, smontovávál židli a lepil židli. protože NUTNĚ POTŘEBOVAL VIDĚT, JAK TO BUDE VYPADAT U STOLU!!!! se divim že ji taky rovnou ešče nenamořil a nenalakoval!!!! grrrrr!!!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Faaaááááááákt???

ty vado, kam na ty vobrázky chodíš!!!!

Žán byl ve vedlejší budově, pokoušeli sme se použít přenos myšlenek . nevyšlo to

Fifi

domu pro spz, pak si vyckat klasickou cekaci frontu
ty voleeee, Fifinoooo! to aby sis dala ten můj dárek pro dnešek pěkně na voči teda , chudero

Enyky Denyky jsou kdeeeeeee??
Enyky Denyky si podle mě užívá na růžovým vobláčku , takže tetkon má tak akorát Kajne Zajt, neboli nemá čas

Hyena
bo s erekcí v takový vzdálenosti se nedá vůbec nic dělat

to budu muset tvrdit dneska, páč mi de fšechno fakt vod ruky, enem nevim, esli to nebude znít divně

. sem zasejc nalezete v jedenáct, až budu v péří..co

prt. to už sem byla v péři taky. sme byli fčera kupovat ty židle a nějakou tu vánoční ingredienci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 09:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ešusováááááááááááááááááááááááááááá máš mail !!!!

opravuju Ešusová and spol maj Emila !!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

rumštajnvespolek
PetraK
muži jsou velmi dětinská stvoření. po celý svůj život zvostávají malými chlapci........... AAAAAAAŽ SE TO NĚKDY NEDÁ VYDRŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!
co co co co?
Vždycky, když odněkud přijedeme, bych chtěla, aby Michal vybaloval, smontovávál a lepil protože NUTNĚ POTŘEBUJU VIDĚT, JAK TO BUDE VYPADAT U STOLU!!!! Škoda že ji taky rovnou ešče nenamořil a nenalakoval!!!!

nevíte někdo, jestli má ministerstvo práce a sociálních věcí nějakou infolinku kvůli sociálním dávkám? nějak mi nenaběhla mateřská na druhé dítě a netuším, přes koho to řešit (firma má sídlo v Brně, pobočku, kde jsem pracovala, máme v Praze no a já jsem aktuálně na Kokořínsku)
(kdyžtak zkusim Brno-město, ale tam mi to teď neberou)

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:07
- Nahlásit

Lllllammmššštááájjj

Zdarec,doufám,že to nehapalo na Fifijofku http://www.novinky.cz/domaci/252909-ridice-trapi-n ovy-snih-a-silny-vitr-u-hradce-shodil-dalnicni-bra nu.html

Dnes při cestě z krámu, mě zastavila nějaká vzdálená sousedka a normálně mě nařizovala ať skácím ten smrk óóbrovskej.Ona taky prý na zahradě vše vykácela a má jen keříčky,protože ten vítr fouká víc než dřív.Tak jsem ji poděkovala za plodný podnět,a s úsměvem ji sdělila,že Pavlíka nedám,že ho miluju To zas bude plků v drbárnách.
Všichni tu kácej jak blbý,před 15 lety jsem neviděla krz dvě zahrady a včilka dokouknu až na výpadovku k HK....Ať pokácejí nemocný,ale taky vysaděj nový...Někdy vyjímečněchci být jako on

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:20
- Nahlásit

kachna_
nevíte někdo, jestli má ministerstvo práce a sociálních věcí nějakou infolinku kvůli sociálním dávkám
tyjo to netůůůchám

Eire
Všichni tu kácej jak blbý,před 15 lety jsem neviděla krz dvě zahrady a včilka dokouknu až na výpadovku
týjo přesně to nesnáším!!!!
lidi koupěj barák se zahradou a první co se de bez rozmylsu a v zahradě všecky vzrostlý stromy pokácej hovada
neřikám že když je strom nebezpečnej přestárlej nebo nemocnej tak tak to jo ale voni vemou šmahem všecko

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:26
- Nahlásit

Eire
Pani, laskavě mi řekněte, jesi budete na jaře pěstovat taky ten baobab. Jak ste ten velkopěstitel, tak by mě zajímalo, jakou s tim uděláte zkušenosť, neboť já to určitě podělám. Jo a pozooooor! Soudruh álojz na jipce u matky mé rodné doznal ozdravného procesu, nyní jest býti skoro až krásným!

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:49
- Nahlásit

Gerda

Čéče,nevím najela jsem na tohle http://www.krasa-netresku.cz/2009/10/adenium-obesu m-poustni-ruze/ nenáročný,furt to kvete...
Maminka je šikovná,že álojze vykurýrovala

Fajka

a první co se de bez rozmylsu a v zahradě všecky vzrostlý stromy pokácej

Jj přesně,páč aby měl zahradní architekt volnou ruku v navrhování exelentní a trendové výsadbě.A to se vyplatí!!Hlavně zahradnímu ing.arch.
Ptáčci nemaj kde hnízdit,kam se schovat..škoda slov

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:54
- Nahlásit

Eire
šmarjá to je hezký....

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:58
- Nahlásit

Rrrrrrrumstajn!
Lidi, to byl orkan v noci, ze nas to budilo, div to nevysklilo okna.
Gerda
nyní jest býti skoro až krásným!
Ja mam alojze velmi krasne a rozsochate, velkej olin se zblaznil a kvete - venku kvetl cervene, ted ma rozkosne plnokvety svetle ruzovoucke.

Eire
,že to nehapalo na Fifijofk
Nehapalo, byla to ale velmi vellka silna futéř. A spravne, zadny kaceni, stromu neni nikdy dost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

co co co co?
jako že jo, prostě. fakt bylo pozdě, já jsem byla urvaná, hrozně unavená -ani jsem původně pro ty posratý židle jet nechtěla, mám toho plný brejle. A bejvala bych uvítala, kdyby se mi dostalo pomoci a ne že si půjde cvičit s imbusem, kurvááááááááááááááááááááááááááááááááááá

jestli má ministerstvo práce a sociálních věcí nějakou infolinku
pani, tak tady vám neporadim teda a normálně na socku se zavolat nedá? co se tam jako děje? nebo teda na ten úřad kterej to vyplácí, nevím, jestli to vyplácí socka.

Eire
Lllllammmššštááájjj

nandej si žuby, vole, dyš deš do špolečnošti !!

úsměvem ji sdělila,že Pavlíka nedám,že ho miluju

, dobře děláš!! Stromy jsou důležitý!! a když jsou zdravý není důvod. Baba zřejmě podlehla obecnému trendu vykácet cokoliv co je vyšší než metr a půl viz pokácený aleje u cest, který se kácej kvůli debilům, který chlastaj a jezděj rychle

,ale taky vysaděj nový.
jo leda tak houno

Fajka

první co se de bez rozmylsu a v zahradě všecky vzrostlý stromy pokácej

debilové debilové!! my bojujem vo každej strom! A je nám líto těch tří nemocnejch, který jsme pokácet museli páč byli např. dutý - ale nechala jsem aspoň ty velký pařezy, a hnízděj v tom sejkory. Kroucenou vrbu a břízu uzdravujeme, se starou třešní, která už taky není moc cajk, furt ještě čekáme, nedovedu si představit, že by tam v tom koutě nebyla, dává stín, uzavírá to. Tři lísky a mirabelku jsme ozdravili, vysazujem hafo novejch listnatejch i jehličnatejch..... a hovada kácej

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:01
- Nahlásit

Eire

vv navrhování exelentní a trendové výsadbě.

ty vado to nesnášim, fakt naprosto nesnášim!!!

Eire
Gerda

Čéče,nevím najela jsem na tohle http://www.krasa-netresku.cz/2009/10/adenium-obesu m-poustni-ruze/ nenáročný,furt to kv
ete

jednou jsem viděla na fotce netřesky ubytovaný v prastarý skříňce se spoustou malej šuplíčků.... vypadalo to úžasně půvabně, skvělej nápad, dalo by se to určo udělat GERDO i na balgóně

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsem byla mooooc unavená, abych se hlásila, ale jsem zase tůůůůů

kachna_
nevíte někdo, jestli má ministerstvo práce a sociálních věcí nějakou infolinku kvůli sociálním dávkám? nějak mi nenaběhla mateřská na druhé dítě a netuším, přes koho to řešit
podala jsi si žádost? Jinak se můžeš obrátit i na místní sociálku a oni jsou povinní ti poradit a pomoct vše zařídit

Eire
před 15 lety jsem neviděla krz dvě zahrady a včilka dokouknu až na výpadovku k HK....Ať pokácejí nemocný,ale taky vysaděj nový...
si se zbláznila, víš, jak teď frčej anglický trávníky u nichž se nemusí nic jinýho než jezdit se sekačkou? Nějaký listí, jehličí a jiné zbytečnosti jsou jen na škodu věci a ruší dokonalý efekt

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:34
- Nahlásit

áááá sem neščastné klusté chudáááákýýý
nepřehrává mi telefon do sluchátek

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:49
- Nahlásit

brut
podala jsi si žádost?
tu má podat zaměstnavatel , ale to, co jsem dostala od gynekologa jsem zaměstnavatelovi předala.
Jinak se můžeš obrátit i na místní sociálku
aha, dík, zkusim to nějak vyřešit osobně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:59
- Nahlásit

kachna_..

aha, dík, zkusim to nějak vyřešit osobně.

no to bude myslím nejefektivnější. na úřady nespoléhat

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:01
- Nahlásit

PetraK
Zatímco Koláče kmitalo kuchyní, tak ten dětináááááááááááááááááá vybalo, prostě normální chlapečekal židli, smontovávál židli a lepil židli. protože NUTNĚ POTŘEBOVAL VIDĚT, JAK TO BUDE VYPADAT U STOLU!!!! se divim že ji taky rovnou ešče nenamořil a nenalakoval!!!! grrrrr!!!!
klasikáááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:04
- Nahlásit

brut

klasikáááááá

jako je to ftipný, je já vim, a taky vim, že je to dobře, že debil třeba by se vyvalil u tydlevíze a tim by skončil, takže jako joooo, je to plus velký ale jáááááááá potřebovaláááááá hilfééééééé a ne vidět novou židli . No co, ale byl spokojenej, to zas jo

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:21
- Nahlásit

PetraK
áááá sem neščastné klusté chudáááákýýý
nepřehrává mi telefon do sluchátek

chudáčkůůů, to bude den bez štajního dussání

kachna_
tu má podat zaměstnavatel , ale to, co jsem dostala od gynekologa jsem zaměstnavatelovi předala.
zkus dojít na místní sociálku a všechno jim tam řekni, ať ti poradí. Po telefonu s es tebou nikdo bavit nebude... Ještě jedna věc, zkus zavolat do podniku a zjisti, jestli tam všechna potvrzení mají, jestli jim je poslali z pobočky...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:24
- Nahlásit

šiši kriste co to jééééééééééééééééééééééé?????????????
naprosto příšerně mě začalo z ničehoš nic píchat v koleni ??????? co krok to šílená bolest se rozpadám už asik....
nic nestíháááááám

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:25
- Nahlásit

PetraK
jako je to ftipný,
to je... si ho představuju, jak si sestavuje židličku a je šťastnej jak blecha v košili

<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání