Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:09
- Nahlásit

Fifi

díky za info už to letělo k Evě, od který máme hošíčka a která právě v Pardubkách bydlí.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:11
- Nahlásit

PetraK
jedna důležitá věc
ok, já ti kvůli tomu chtěla volat.... určitě se domluvíme aktuálně, aby jsi si nedělala starosti. Pokud bych šla hned na řadu, tak bych byla hotová chvíli po druhé hodině a to se mi v tomhle počasí nebude chtít nikde courat, abych něco ještě nelapila.

zatím je z něj jen básník - rýmuje do práce šel.ale nahnala jsem ho do psotele, aby odpočival a byl brzo čiloučkej . Snad to bude o.ká.
fakt ho hlídej, páč jak mi řekla doktorka... řádí nějaká viroza, z ní je pak zápal plic a sedá si sfině na srdíčko

si to užij, to já budu cárat - doufám - povenku s hošíčkem. Vezmeme si hračky a budeme dělat v polích krávoviny. Vemu si vaječňák, a udělám si tam piknik
děkuji, já se letos rozhodla péct z polovičních dávek, nějak jsem ještě nezískala ten správný předvánoční rytmus...asi i díky tom, že furt cárám po doktorech...

Pokud tam toho nemáš moc, nepotřebuješ teplotu pod nulou stačej noviny, do těch jednotlivý kusy masa zabalit a hodit v igelitce do peřin
mám toho poměrně dost a třá ovoce rozmrzá dost rychle, ale když ho potřebuješ rozmrazit rychleji, tak je jak beton

tak uvidíme co napíšou lidijové v krmení.
určitě je dávaj... jen u nás se kapříci nejedí a kámoši si schraňují pro vlastní potřebu na rybí poblífku

mladý sou DYCKY HUBATÝ!! taky sme byli.
já v jejím věku už ne, páč nebylo an koho...

FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ BLEJU JAKO BRŮT KDYŽ SEŽRAL RYBÍ VNITŘNOSTI!!!!!
jj, taky sem od toho nebyla daleko

no vidiš, kdybys šla se mnou na hošíčky tak todle by se ti zaručeně nestalo a EŠČE BY SES POŘÁDNĚ VOHŘÁLA!!!!
což o to, v dííívadle bylo tepločko, až nedychatelno, ale hšíčky bych ustával stejně blbě

ty vole to je jak na sjezdu
šak to jak na sjezdu bylo .... jen místo povinného tleskání soudruhům s epovinně tlaskalo holčičkám na podiu

jojojo vim, vim vim
pokud víš, tak ok... pak mám myslím volno až do pondělí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:15
- Nahlásit

Fifi

ma ji jako mnamku po mensi davce zradla. To nezere hltave jak bezny kosti, zuzla a tu lebzu a zabry vyflusne.

no ty vole, to už vidim, jak s tim zacamrá celou předsíň a bude to u nás smrdět jak u Jakuba Krčína

asi jako kdyz varis rybi polifku (bleeeeee)

Nooo, právě. brbrbr,

Blbaaaaaaa

jáák blbá, to byl naturistickej - teda naturalistickej popisek enem.
, mi normalne houpnul zalude
hnusný, viď???? fujfujfujble

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:24
- Nahlásit

PetraK
jak s tim zacamrá celou předsíň
A nejlepe se v ni vyvali a pak si ji bude zkouset nekam zahrabat (to dela Skritek).
Dorota si kapri hlavu kdysi v zime zahrabala na horsi casy na zahrade. Na jare ji polorozteklou shnilou hrde prinesla do obyvaku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:27
- Nahlásit

brut

nebude chtít nikde courat, abych něco ještě nelapila

přesně tak! takže klídek pohoda tabáček, neřešit. Potřebuješ spíš odpočívat.

řádí nějaká viroza, z ní je pak zápal plic a sedá si sfině na srdíčko

o.ká, budu ho dozorovat, a případně odvleču k lékaři.

.asi i díky tom, že furt cárám po doktorech

já vim,

třá ovoce rozmrzá dost rychle

to je fakt - já jsem tohle dala do takový tý polystyrenový tašky a šupla ven

zmrazit rychleji, tak je jak beton

jo no já to vždycky přeperu mikrovlnkou

já v jejím věku už ne, páč nebylo an koho.

na ja, ale já sem třeba hubatá ešče i dneska, tak to vidíš

v dííívadle bylo tepločko

takhle teploučko ne, takhle ne

ale hšíčky bych ustával stejně blbě

áále to řikáš tetkon, kdybys byla tam, to bys teprve koukala

s epovinně tlaskalo holčičkám n

pak mám myslím volno až do pondělí

gůůůt jarkovský.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:28
- Nahlásit

Fifi

hrde prinesla do obyvaku...

NO TY VOLEEEEE, TO JE HUMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮS. Skorem tak jako ten Míša Davidůch

asi to nekoupim. asi ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:45
- Nahlásit

PetraK
Skorem tak jako ten Míša Davidůch
TO ODVOLEJ! A HNED!!

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:50
- Nahlásit

Zdravím babajzny

Jste děsně psavý,plodný a PetraKmě sejří,že má na vánočky fšecko hotovson!!Za to bych napařila pokutu do klubového fondu

Míša Davídek a zhnilá rybka v obyváku,je obojí nejvíc...

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:52
- Nahlásit

Rumštááájn, jsem doma a stihla jsem dokonce projít Mělník a získat tři nabídky úrazovýho pojištění pro Michala. Teď si budeme hrát na Brůtofku a vybírat . Dítě je v pořádku a rodit se zatím rozhodně nehodlá. Je to spratek a hodlá mi určitě zkazit výstavu
PetraK
do těch jednotlivý kusy masa zabalit a hodit v igelitce do peřin.
a nezapomenout vyndat!!!
Jednou se mi to podařilo krásně, Petr si tenkrát myslel, že se vypaří po obědě do postele. Představuju si to tak, že s takovou tou radostí, co člověka hřeje, když ví, že udělal něco, co by tak úplně neměl, ale strašně to udělat chce, vklouznul do peřin. Zařval. Strašně. Ráda na to vzpomínám.
Fifi
Dorota si kapri hlavu kdysi v zime zahrabala na horsi casy na zahrade. Na jare ji polorozteklou shnilou hrde prinesla do obyvaku...
fůůůůj. Těší mě, že někdo má horší zážitek, než že nám psovstvo narvalo vetamixího lososa do gauče.

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:00
- Nahlásit

Fifi

A kdy ty máškonzertík?
Nedávno mi utekli kucí přímo tady v Litáku,jsem byla na sebe nakrklá

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:06
- Nahlásit

Eire
Uuuz len 9 dniii

kachna_
Zařval. Strašně. Ráda na to vzpomínám.
Tys ale!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

TO ODVOLEJ! A HNED!!

NEEE, to nebylo na Sádlo, to bylo na tu uhnitou hlavu, ty matlo

.
Uuuz len 9 dniii

a jak to že NEVODPOČÍTÁVÁŠ???

Eire

na vánočky fšecko hotovson

když já vždycky začnu právě brzo, abych se pak nemusela honit. Moje máma mi jest odstrašujícím příkladem, šúrovalo se snad ještě na štědrej den a všechno muselo,muselo bejt a muselo to bejt pintlich. No a vzhledem k tomu, že jednou za rok se prostě musí trochu víc uklidit a vánočky jsou jediný, který mě k tomu dokážou nakopnout, tak to udělám a dělám to s tím, že už si tím vytvářím vánoční atmostféru -pálím svíčky poslouchám ramštajní koledy a jde mi to jedna báseň , jen tu lednici nesnášim teda jako moc.

,je obojí nejvíc...

jéééžiš

kachna_
Teď si budeme hrát na Brůtofku a vybírat

. Je to spratek a hodlá mi určitě zkazit výstavu

a nebo chce se právě na tu výstavu podivat na vlastní voči

a nezapomenout vyndat!
jo, to znám a moc dobře, jednou jsem část takhle zapomněla v pokoji pro návštěvy nevypadalo to tam vůbec dobře asi jako u vás ten losos v gauči

EDIT - TAKHLE NAPSÁNO a nezapomenout vyndat! to při zpětném zkouknutí..... vypadá PŘÍÍÍŠERNĚ
Strašně. Ráda na to vzpomínám.

: pooomociiiii pooomoci mi neni

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:36
- Nahlásit

PetraK
a nebo chce se právě na tu výstavu podivat na vlastní voči
Jako že bych přenášela až do ledna a pak jim tam porodila v přímym přenosu během vydávání rodokmenů ?
Je fakt, že má ještě čas, ale jak jsi tady intenzivně řešila růžofku, tak mi docvaklo, že jsem nebyla unavená těhotenstvím, ale jak nám došlo domácí ovoce, tak jsem nepřešla na kupovaný. Takže problém napraven a vyřešen dík žravé růžovce.
v pokoji pro návštěvy
???

ednou jsem část takhle zapomněla v pokoji pro návštěvy
Lucka mi takhle založila během přeskládávání šanonů mezi smlouvy okurku. Doufám, že ty smlouvy nebudu potřebovat. Nikdy

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:37
- Nahlásit

PetraK

Moje máma mi jest odstrašujícím příkladem, šúrovalo se snad ještě na štědrej den a všechno muselo,muselo bejt a muselo to bejt pintlich

Aha ,tak moje zase měla vše OK tři nedělě dopředu a doma jsme se mohli ,tak akorát vznášet,do obyváku nelézt....jen jednou jsem se chtěla napravit a nakoupila gro dárků v září a manža se zabil v říjnu..takže opět jedu na program "poslední chvilka "nakonec vánoce maj být pro děti,od věku kdy je jim 12, bych je zrušila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:41
- Nahlásit

JOooo a doufam, ze sem nakoukne Kutuluuu Kulala, aby se pochlubila, jak to jde hluchymu panovi pri vycviku. Vic neprozradim.
kachna_
Ja mam ted mandarinkovy obdobi. Denne tak 5 kousku. Az prituhne, dojde na kysany zeli Dobrovodsky.
Btw - Eire uz si ho u vas sehnala? Chutnalo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

v přímym přenosu během vydávání rodokmenů

no. A můžeš u toho křičet:

AND THE WINNER IIIIIIS!! ......

edit!! ne IST, ALE IS už blbnu uplně

dík žravé růžovce

že by ta kurva byla aspoň jednou v životě užitečná??

???

no jo skoro

. Doufám, že ty smlouvy nebudu potřebovat. Nikdy

blebleble- dneska má Míša Davidůch silnou konkurenci.

Eire

doma jsme se mohli ,tak akorát vznášet,do obyváku nelézt.

hehehe, no na tohle jsou dobrý ti čokli. Já prostě uklidím - spíš jde o takový to probrání skříní, botník, linka uvnitř, vokna a tak, prostě to co se tolik nedělá jako běžnej úklid, zas to moc neprožívám. A pak se fungá normálně, páč vono to stejně nemá cenu, neboť to čokl- začasto ve spolupráci se mnou obratem zaprasí

a nakoupila gro dárků v září a manža se zabil v říjnu..

ty vole!!! udělalo se mi špatně, moc. Ne kvůli těm dárkům, ale....panebože. nedivím se Ti.

12, bych je zrušila.

a když mi je dvanáct tak nějak jako furt?? můžu si je nechat?? mám vánoce ráda, je to jediný období, kdy se trochu dokážu uklidnit, a člověk má hafo času na svý blízký. A stromeček, a pečení a pečivo, hořící purpůůůra, hořící svícen - jako třeba předefčírem zrovna, kdy sem opět zapálila další dřevěnej svícen. Už vypadá jak uhlik .... koledy, grog, klid, spousta svíček.... miluju to.

Fifi

akoukne Kutuluuu Kulala, aby se pochlubila

JO! KUTULULU SE OKAMŽITĚ DOSTAVÍ NA NÁSTUPIŠTĚ A PODÁ HLÁSÁNÍ, PÁČ SEM ZVĚDAVÁ A VODKOPÁVÁM SE ZVĚDAVOSTÍ V NOCI, TÁHNE MI PAK NA CEMR A BOLEJ MI Z TEHO ZÁDA

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:33
- Nahlásit

Fifi

dojde na kysany zeli Dobrovodsky.
Btw - Eire uz si ho u vas sehnala? Chutnalo?

Jj a dokonce jsem zaznamela expanzi na úkor Bučinského...kyfelý defně jsou obje

PetraK

a když mi je dvanáct tak nějak jako furt?? můžu si je nechat??

Můžeš,ale stagnuješ v profi růstu...bude z tebe navždycinky hodná úřednice...kurvááá nemůžeš zasít své semínko k nám ??plosím plosím!!Děsně mi vadí úředníky drtit,někdy není zbytí...Vejdu do místnosti,klobouk pod paždím(obrazně samo)naculuju se jak měsíc nad hnojem...a prd ho zapšlká mrcha za přepážkou si na mě chystá pořešit svý problémy z předešlý noci.Zrovna to zkouší jedna ing arch,který vadí že garáž neprošla památkovým řízením....ty vole je ve stejným disegnu jako secesní vilka ...prý je moc velká a zastiňuje kolemjdoucím pohled na mojí vilku...mrožák mám prázný..tak ať nelaškuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 13:45
- Nahlásit

Eire

ale stagnuješ v profi růstu.

to nějak nevadí, stejnak mám kvíkvé prvoka.

navždycinky hodná

panebože!!!

někdy není zbytí.

ne, to tedy doopravdy není

pořešit svý problémy z předešlý noci.

rušíš, a to voni neradi

mrožák mám prázný....tak ať nelaškuje

jí to řekni, von jí třeba ten hjůmor přejde

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:03
- Nahlásit

Milé zlaté dámy , je mi lépe, když jsem se prospinkala. Hlavičtáááá bolí o něco méně a hlavně se mi nerozmazávají písmenka před očima, ale zatím krásně drží tvar

PetraK
přesně tak! takže klídek pohoda tabáček, neřešit. Potřebuješ spíš odpočívat.
ok, dám věděti a budeme vše řešiti operativně

o.ká, budu ho dozorovat, a případně odvleču k lékaři.
super, vyřiď mu, že tohle je dost průšvih a mohl by si zadělat na nějaký problém ( skrytý) do budoucna

to je fakt - já jsem tohle dala do takový tý polystyrenový tašky a šupla ven
tu nemám, dávám to ven rovnou i se šuplíkama

no já to vždycky přeperu mikrovlnkou
ještě že jí máme,viď?

na ja, ale já sem třeba hubatá ešče i dneska, tak to vidíš
mnooo, to já možná též, ale říkat jí to nehodlám

takhle teploučko ne, takhle ne
blbáááááááááááááá, fááááááááááááákt

áále to řikáš tetkon, kdybys byla tam, to bys teprve koukala
jo, máš pravdu...to bych koukala, kde jsou nejbližší dveře, abych mohla zdrhnout

gůůůt jarkovský.
budou volat předem, abych nebyla třá venčit? To by byla škoda..

Fifi
myslím, že jméno jí bylo vybráno správně ..... tohle musel být pěkný humus, bléééé

kachna_
Teď si budeme hrát na Brůtofku a vybírat
taky 2 roky?

Dítě je v pořádku a rodit se zatím rozhodně nehodlá. Je to spratek a hodlá mi určitě zkazit výstavu
myslím, že se rozhodlo zůstat, páč v břiše je nejlíp a kam by spěchalo ... svět určitě nemá tolik možností a není tak dobrej

Eire
tak moje zase měla vše OK tři nedělě dopředu a doma jsme se mohli ,tak akorát vznášet,do obyváku nelézt....jen jednou jsem se chtěla napravit a nakoupila gro dárků v září a manža se zabil v říjnu..takže opět jedu na program "poslední chvilka "nakonec vánoce maj být pro děti,od věku kdy je jim 12, bych je zrušila.
Hmmm, tohle je dost mizerná vzpomínka a chápu, proč jsi se vrátila k poslední chvíli. Já jedu na program" Vánoce jsou hezké, lae mají být v klidu", takže nic neřeším a pokud stihnu uklidit, tak uklidím, když ne, tak stejnak uklízím celej rok, tak je zbytečný se stresovat... cukroví je dobré, ale nesmí být moc předem, protože pak není a nesmí ho být moc, protože čím jsou starší, tím míň ho jedí,dárky ano, ale jen v rozumné míře, protože o nich to pravdu není. Takže milujeme pohádky, koledy, a vůni cukroví, nazdobený byt by byl skvělý, ale se psama a kočkou to moc nejde, takže i tohle je omezené na minimum. Zkrátka krásné Vánočky se dají udělat kdykoli, kdekoli a hlavně bez všech možných a nemožných nervů okolo.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:08
- Nahlásit

Fifi
doufam, ze sem nakoukne Kutuluuu Kulala, aby se pochlubila, jak to jde hluchymu panovi pri vycviku. Vic neprozradim.
jůůů, to vypadá na veliké pokroky, je Kulala šikulkááááá

Ja mam ted mandarinkovy obdobi. Denne tak 5 kousku.
já jím jen kyselé a bez pecek a u nás jsou všude sladké, takže mám skorem smolíčka.... sem tam si nějakou dám, ale ne moc

kulala
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:13 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

[b]Fifi
Oooo a doufam, ze sem nakoukne Kutuluuu Kulala,[/b]

ja vedela ze neodolas a hodis feeder

[b]PetraK
JO! KUTULULU SE OKAMŽITĚ DOSTAVÍ NA NÁSTUPIŠTĚ A PODÁ HLÁSÁNÍ, PÁČ SEM ZVĚDAVÁ A VODKOPÁVÁM SE ZVĚDAVOSTÍ V NOCI, TÁHNE MI PAK NA CEMR A BOLEJ MI Z TEHO ZÁDA[/b]

jesli to mas tak to ukaz !!
sem tu

takze poporade : Pan ted dorazil po14 dnech- pred tim reporty anulujem pac sem byla indisponovana.. ukazali jsme si jak se zachazi s pistalkou.a jeste na misto jelikjoz pes vybihal ze dveri kdyz otevreli postakovi.. (rekapitulace hodin minulych) pan procvicoval ocividne velice

takze doposud vysledky jsou takoveto:
sedni na povel rukou- zadny problem, zustan, watch- 20 sekund, prirazeni se k noze - zatim nedokonceno, chuze na voditku bez problemu- prestal tahat (pan rikal) na place i cuci do obliceje, privolani-14 dni cvicil sam ukazal jsme mu jak privolavat pistakou a rozpazeni- pes frcel zpet jak fretka , lehni jsme trochu obmenily -puvodni rukou dolu pohyb klik kdyz se pes sklada jsemtrochu poupravila - na trochu psa poskadlit pamlskem v ruce apak ryhclej pohyb rukou dolu- takze za tuto session jsem byla shchopna se temer narovnat panovi se to moc libilo tkze sem zvedava jak pokroci... "na misto" jsme zacali pred 14tid dny- na zem jsme polozila kus koberce a psa klikala za jakykoliv pohyb, podivani ke koberci takze za par pokusu chodil na koberec sam pan doma cvicil poctive pro vcerejsi session pes sel na koberec a lehnu si a cekal.. tak jsem pridali rucni povel - ukazani na koberec.
Pan byl spokojen s tim zepes nevystreli hned z baraku kdyz otevrou postakovi.. Pani se tez zapojila do procesu pn rikal ze ona klika a on odmenuje Minuly tyden prisli oba - ona je taky hlucha.
Ted mame pauzu tak snad v lednu zase pride jsem zvedava jak pokrocily

kulala
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:15
- Nahlásit

brut pro tebe pani- muzes mi daj mejla - mam par knizek tak se domluvime co by se ti tak hodilo a ja ti to prelozim

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:23
- Nahlásit

týý vole tady je najednou akce!!!

brut

, je mi lépe
tak huráááááá

operativně

tak si hlavně nezapomeň gumový rukavice

i zadělat na nějaký problém

tvrdil že huž je mu dobře a rýmička fuč, prej jen vofouk, tak snad jo.

.nou i se šuplíkama
a máš v nich Žofču, nebo Rozinku? jako Hipík

ale říkat jí to nehodlám

to je svinský

.to bych koukala, kde jsou nejbližší dveře, abych mohla zdrhnout

kulový!! řádila bys jak já.

budou volat předem, abych nebyla třá venčit

měli by, mi bylo řečeno.

kulala

jesli to mas tak to ukaz
hm A PAK ŽE JÁ SEM ÚHYL

takze doposud vysledky jsou takoveto:

no ty vado to je SKVĚ-LÝÝÝ!!!! SKVĚ-LÝÝÝÝ!!! Gratuluju vám všem.
Jsem ráda, že jste sáhli po tý píšťale, páč to mu fakt pomůže, bude mít jistotu větší.

Pani se tez zapojila do procesu pn rikal ze ona klika a on odmenuje

žjoooooooo! tak to je vůbec parádička!! tetkon jim to pofrčí,

JSI SKVĚLÁ!!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:36 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

kulala
takze poporade
přesně jak jsem psala .... jsi šikulkááááááá a pan dělá veliké pokroky. Je vidět, že mu tenhle způsob vyhovuje a i píšťalka v tom je naprostá bomba... jsem mooooc ráda, že jim to takhle jde
Mejlík kukuč .... pak ho smáznu, aby tu nebyl, páč je soukromej
Jsem zvědavá a to jako moc... my ale taky udělaly pokrok, Al po žrádle chce další, takže je nejjednodušší vytáhnout hračku a od ledna bych měla mít přísun plyšáků na ničení, tak to bude holka v sedmém nebi, ale nebude tak vyšilovat jako u pamlsků Zítra jdu okouknout dva krámky kvůli klikru a pokud nebude, tak ho objednám přes emila, abych ho měla doma co nejdřív

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:41
- Nahlásit

kulala

ještě k tomu klikru. já si vždycky u takových případů, jako je tenhkle, vzpomenu na takový ty posměváčky, který když se před časem, když klikr ještě nebyl moc známý, a člověk se o klikru zmínil, tak se rozjeli a sesypali se na klikajícího jak vosy na med. Jsem zvědavo jak mi to jednou půjde s psékem, kterýho takhle budu učit od úplného začátku.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 14:45
- Nahlásit

PetraK
tak huráááááá
jj, uvažím zelňačku, vyvenčím plesnifce a zase půjdu do hajan, nějak to potřebuju doladit

tak si hlavně nezapomeň gumový rukavice
neboj, rukavice budou, dokonce i něco přes hubu si vezmu, aby si měla radost

tvrdil že huž je mu dobře a rýmička fuč, prej jen vofouk, tak snad jo.
to by klidně mohl... tyhle vichry jsou dost hnusný a pokud chvíli stojí na zastávce a čeká na tramvaj, tak je to hned....

a máš v nich Žofču, nebo Rozinku? jako Hipík
nemám, v šuplíkách mám akorát průvan a občas i nějakou ztracenou věc ( kde se tam bere, když už jsem jí tam hledala je mi záhadou)

to je svinský
prooooooč ?

kulový!! řádila bys jak já.
hahaha, coapk jsem ma-gooooor? Nejsem, tak bych hledala buď kde tesař nechal díru nebo s klapkama na uších bych natáčela teeb, jak se svíjíš

měli by, mi bylo řečeno
tak to ja óókáááá.... to se dá dohodnout, stejnak nechodím daleko, takže jsem do deseti minut zpátky, to akorát dojedou

Jo a ještě jedna poznámečka pro Kutululu Kulalu .... jestli že se zapojila i paní, tak to je naprosto skvělé, prootže je vidět, že si doma vzájemně pomáají a i ona se chce zůčastnit, aby s psiskem mohla dobře vycházet. Jsi šikovná učitelka

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:06
- Nahlásit

brut

važím zelňačku,

mňááám

ůjdu do hajan

jo, to je dost rozumný!!

rukavice budou, dokonce i něco přes hubu si vezmu

ach bóže!! moje představivost

to by klidně mohl..
no tak snad jo, páč teda to by byl vopruz, ledva se zmátoří jeden, cípnul by druhej.

am hledala je mi záhadou)

skřítek Zášupšák

prooooooč

páč jí peskuješ za věci který děláš sama

coapk jsem ma-gooooor

jo

jak se svíjíš

se nesvíjim. já dělám bordel

tak to ja óókáááá...
ještě jednou díky díky, dobrá vílo.

kulala
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:07
- Nahlásit

brut
dekuju dekuju zas to tak neprehanjte nebo se budu cerventa
tak nejdulezitejsi je ze pan se toho chopil to je pulka bitvy- a procvicuje domki a apni s etoho taky chytla oni maj ty bordelky dve takze myslim ze se jim to bude hodit

PetraK
ouhyl ..
ja sem nikdy nerikala ze sem slusna

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:10
- Nahlásit

kulala

ja sem nikdy nerikala ze sem slusna

no vono to bys taky asi ani nejspíš nebyla tady páč tady na slušnýho člověka nenarazíš, tady je to samej divnej týpek

kulala
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 15:15
- Nahlásit

brut
mejlos sem opsala dikes muzes smaznout

<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání