| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:35
- Nahlásit
Fifi
Pust si nakej filmik, na uklidneni, uplne tupej a hloupej, u kteryho se odreagujes, treba Slunce, seno..
dobrewj nápad
nema nic povolenyho honit, privolavam/pripiskavam si ji prubezne od mala, u toho terose
jj to chápu, mě se teda díky bohu u Fáji podařilo vysvětlit že se honí JEN střapec a zvěř neeee a u Dokýše to snad taky zvládnem byl na něj teda pohled když letěl jak vítr
Proste coursingy budem obdivovat jen na foteckach a prat k uspechum.
aaa děkujem, až budou fotí tak sem nějaou hodim
brut
.... zaplaťpánbu za všechny svatý okolo vás. Ještě, že jste v pořádku a už doma. Jsme na vás myslela..
KUJEM ! si hodná ! škoda že vám to nevyšlo , tak snad příště
klasikáááá, moje chlupatá kulička přece nemohla nepředvést něco zajímavého
no byl rostomiloučkéééééj!!! hodnej v kotci když byl odloženej nedělal vyrvál, hrál si s pejskama i jsme si tam samy začvičili aby si zvykal se na mě soustředit mezi psama, je to miminkoooo, a celou cestu v autě spinkal a vůbec mě nekecal do řízení
teď si dej toho panáka a pořádnýho!! Protože dneska máš druhý narozk
uuuž ho mám v sobě ! hned jk sem dorazila ! autí má taky narozky bo mohlo bejt rozmontovat mrtvý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:39
- Nahlásit
brut
klasika, je ještě prďolka malinkatej
jj ale udělal mě radost moc bo sem se ftipně snažila bho chytit (samo bez šance) no a pak sem se zastavila on si lehl a žužla střapec a mě napadlo ho přivolat ke mě (v duchu mě probíhalo no stejnak asi nepříjde ) a on přišel hned z první nechal střapec ležet a předsednul jako profík
mě šoknul!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:47
- Nahlásit
Fajka
KUJEM ! si hodná ! škoda že vám to nevyšlo , tak snad příště
mrzí mě to, oba plesnifcíííi by byli nadšení, ale nešlo to. Místo toho jsem byla na skvělé přednášce a pak u švagříků
no byl rostomiloučkéééééj
jak jinak
hodnej v kotci když byl odloženej nedělal vyrvál, hrál si s pejskama i jsme si tam samy začvičili aby si zvykal se na mě soustředit mezi psama, je to miminkoooo, a celou cestu v autě spinkal a vůbec mě nekecal do řízení
pašáááááááák, to je moooc hodný klučina
uuuž ho mám v sobě ! hned jk sem dorazila
dobře jsi to udělala, teď si dej ještě jednoho, pak klidnej filmík a uvidíš, jak budeš spinkat
mě napadlo ho přivolat ke mě (v duchu mě probíhalo no stejnak asi nepříjde ) a on přišel hned z první nechal střapec ležet a předsednul jako profík
pašááááááááááák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
Skřítečková je závisláček, ta nebude chtít běhat daleko od maminky
To se hluboce pletes, je to teroska samostatna prevelmi. Kdybych nebyla ve strehu a pri jejich prvnich priznakach "hle, tam je zver" si ji neprivolala radostne, bude v cudu radostne.
Fajka
byl na něj teda pohled když letěl jak vítr
Copak on se nekdy i zpomali?
a on přišel hned z první nechal střapec ležet a předsednul jako profík mě šoknul!
Te asi bude sokovat casteji, to je jinej srumec, nez s Fajou, vid? Kuk cvik sis mela pri tom odlapavani od strapce potrenovat, to by vsichni cumeli uz tuplem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:53
- Nahlásit
Fifi
To se hluboce pletes, je to teroska samostatna prevelmi.
to je, ale ne na coursingu .... zvěř je něco jinýho. Tohle mám doma taky, i když se už konečně blbeček klidní a jsem ráda, že místo zvěře se spaecializuje na igeliťák, který ho nechávám lovit a ještě ho chválím a odměňuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:56
- Nahlásit
brut
to je, ale ne na coursingu
Presne tak, proste je pod jeji uroven litat za carama igelitu. Kdyby tam byla coby vlecka treba slepice, kralik, to by bylo meteleskum bleskum.
A nestalo se ti nikdy, ze treba kdyz po ulici ci v poli leti pak igelit, ze by za tim letel? Ja vim, ze to coursingari vylucuji, ze pes rozlisi atmosferu a kdy a co muze, ale stejne.. Nestalo se ti to?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:57
- Nahlásit
brut
pašáááááááák, to je moooc hodný klučina
jj je
teď si dej ještě jednoho, pak klidnej filmík a uvidíš, jak budeš spinkat
jo pudu bo sem po celým dnu mrtvolná tak snad mě to uspí
pašááááááááááák
joooooooo!!! ale byli fakt šikovný voba dvááá Fája taky šokla že byla první
Fifi
Copak on se nekdy i zpom
fakt jo umí je hodnej. Když se spí tak se spí a nevotravuje, i spomalit umí ale zas když chce tak umí zapnout i turbo
Te asi bude sokovat casteji, to je jinej srumec, nez s Fajou, vid?
jj je šokuje mě na každým kroku
a od příštího tejdne budem šokovat na cvičáku tak se na to těšim
Kuk sis melal pri tom odlapavani od strapce potrenovat, to vy vsichni cumeli uz tuplem
no to jooo ale to ještě nemáme naučený pořádně ale
nějaký kousky už předváděl i před lidma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Ja se tesim na klikaci session s Kutulu kulalou, to bude kravin pak.
A musim Kulale dat verejnou pochvalu, objednala mi original pana Hymana Kaplana!!! Jak ja se na nej tesim, ikdyz ten preklad byl tez briliantni.
Jo a jeste se Kremylek nepochlubil, ze sezral pomerne velkou plochu micudy kopaci, az na dusi se ji dostala. Odhaduju to tak na 20x30cm rozvykanyho necojakofilcu. Je to kravicka, papala pak zeli kysany s jatrama, moc ji chutnalo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:07
- Nahlásit
Fifi
original pana Hymana Kap
štoo eééééto ?? já něznáááju ?
na klikaci sess
jj klikání vidim taky jako hodně dobrý ale musela bych začínat fakt s někym kdo to umí naučit hlavně mě takžeto zatím nechávám ale třá se k tomu jednou dostanem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:07
- Nahlásit
Fifi
Presne tak, proste je pod jeji uroven litat za carama igelitu. Kdyby tam byla coby vlecka treba slepice, kralik, to by bylo meteleskum bleskum.
může tam mít kůži, ta se tam dává dost často
nestalo se ti nikdy, ze treba kdyz po ulici ci v poli leti pak igelit, ze by za tim letel?
nestalo, jediné na co reaguje je "ocas" u draka, kterýho mu občas pouštíme, ale je roztřepený stejně jako střapec.
Fajka
pudu bo sem po celým dnu mrtvolná tak snad mě to uspí
na stoprocent .... hezký sny bez čuníků, ale s šikovnýma chlupáčkama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:10
- Nahlásit
Fifi
Ja se tesim na klikaci session s Kutulu kulalou, to bude kravin pak.
na to sem zvědavá
A musim Kulale dat verejnou pochvalu, objednala mi original pana Hymana Kaplana!!!
co to je?
Je to kravicka, papala pak zeli kysany s jatrama, moc ji chutnalo.
třeba papala mičudu kvůli zelíčku a jatýrkám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:14
- Nahlásit
Fajka
štoo eééééto ?? já něznáááju ?
To si nekdy precti. Stoji to za to, i v cestine.
brut
může tam mít kůži, ta se tam dává dost často
Ja vim, to nam tenkrat i ta skolitelka rikala. Nebudu to uz pokouset, zkouset, jsem smirena s tim, ze perdele bude necoursingovy. Zato s dobrym zakusem do rypaku, dnes mi bylo receno, ze to vypada, jak kdyby me do frnaku ustkla zmije.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:19
- Nahlásit
Fifi
Nebudu to uz pokouset, zkouset, jsem smirena s tim, ze perdele bude necoursingovy.
šak joooo, nikde není psáno, že coursingovat musí každý
Zato s dobrym zakusem do rypaku, dnes mi bylo receno, ze to vypada, jak kdyby me do frnaku ustkla zmije.
nechceš se vyfotit ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:25
- Nahlásit
brut
nechceš se vyfotit ?
Jak si to uhadla?
třeba papala mičudu kvůli zelíčku a jatýrkám
To nevim, radsi ma kuratko, ktery mela mit spolu s jatyrkama, ale kdyz je kravicka, mela jen nadro a jatro a ten balast, aby micudu vykakala. Ale ona si asi tuzi streva na to, az zase Kulala priveze Vysocinu v alobalu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:45
- Nahlásit
Fifi
Jak si to uhadla?
škodáááááááááá
radsi ma kuratko, ktery mela mit spolu s jatyrkama, ale kdyz je kravicka, mela jen nadro a jatro a ten balast, aby micudu vykakala
nevěděla, že bude ještě kuřátko
Ale ona si asi tuzi streva na to, az zase Kulala priveze Vysocinu v alobalu.
nj, ona čeká na další dávku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 13:28
- Nahlásit
Bré rumštajní ránko
Tak jsem absolvovaly bez hlasivek civčák a byla perdel
Speicálně u obíhání maket se nad mými gesty bavily všichni. Ale sfiň maká...... zvládla to fakt jen na gesta, i když jsem tam občas musela předvádět "národní divadlo"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:10
- Nahlásit
Rumstajn, tam je nechutne Sice teplo, ale chcije.
Co delate? Uz mate napicano?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:13
- Nahlásit
Fifi
Uz mate napicano?
Neprovokuj, až se usuším ze cvičáku du píčat k mamince....ve dvou a flašce vína se píčá podstatně lépe než v izolaci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:15
- Nahlásit
Hyena
To jo, ve dvou se to lepe pica.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:19
- Nahlásit
ve dvou se to lepe pica.
a já proč jsem spálila dva plechy jsem pícala sama
přismahla jsem plech lineckých hvězdiček ... aby se mi Míra nesmál, tak jsem řikala že se obětuju, a snim je. a jak jsem se s nima ládovala, spálila jsem plech lineckých koleček
nevim, proč pracuju, když jsem mimo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:21
- Nahlásit
Janiii
a jak jsem se s nima ládovala, spálila jsem plech lineckých koleček
Promin...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:22
- Nahlásit
Fifi
v pohodě
takže nejen že jsem blbá, že jsem to spálila, ale eště mě bolí břuch po těch teplých lineckých, co jsem sežrala
ale když teplý cukroví je jediný, který jim ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 14:45
- Nahlásit
Fifi
Co delate?
teď zrovna se bavim u tématu "vhodné plemeno", kde je coby vhodný, klidný, krátkosrstý společník do 40 cm pro začátečníka doporučován rýčbejk a australský ovčák.
Ale jinak se přemlouvám, abych šla něco dělat. Píčat nebudu, ať je to cokoliv.
Janiii
přismahla jsem plech lineckých hvězdiček ... aby se mi Míra nesmál, tak jsem řikala že se obětuju, a snim je. a jak jsem se s nima ládovala, spálila jsem plech lineckých koleček
neexistuje spálený cukroví, existuje jen nedostatečně pocukrovaný cukroví
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:07
- Nahlásit
kachna_
ať je to cokoliv.
To se optej Fajfky, ta s tim prisla.
coby vhodný, klidný, krátkosrstý společník do 40 cm pro začátečníka
No jo no. Me samotnou by nic nenapadlo, dle takovyhle charakteristiky. Bud by to bylo chlupaty, nebo by to nebylo klidny.
existuje jen nedostatečně pocukrovaný cukroví
Aano.
Janiii
bolí břuch po těch teplých lineckých
Jak ja miluju teplej chleba... dycky si rikam - NEZER TO! a co myslis...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 15:51
- Nahlásit
kachna_
Kachnicko, vis o ni? Kdyztak pridej do ztrat.. http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4992-q-Ztratila-se -fenecka-trpasliciho-spice
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
vis o ni?
Nevím a děkuju. Paní už jsem poslala zprávu přes facebook, jestli je tetovaná, že bych jí ještě předala dál
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
Ramštááááááááááááájn,
pícat je od slova péct... kdo ftom hledá něco jinýho je
něco ze včerejška:
Letec
čertík
čertice
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Tak to sedi. NEvinatko bledemodre prouhate.
A krasny fotos, i Jelita.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:27
- Nahlásit
Fifi
Tak to sedi. NEvinatko bledemodre prouhate.
díík!
prostě pusinky vobá dvááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:30
- Nahlásit
proběhla blesková návštěva od Ešusových, kterýmžto ještě jednou děkuju
růžovou kabeličku si Míra nesl hrdě přes celý parkoviště až do bytu
Fifi
můžu pani poprosit eště jednou recept na vaření kakáče? huš ho máám, ale nehodlám ho tu hledat
a eště jednou děkuju
|