| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 19:53
- Nahlásit
Fajka
JELITO mě celou dobu votravuje že už ten trik umí a ví
Tak bud rada, ni? Ze je bystry a vnimavy jedinec
kachna_
Tyjofka, tak to mas uz fakt za chvilicku, predem preji klidnou snusku a zdravy kachnatko!
Btw - mlade od kachny je kachnatko nebo kacatko? nebo je to jedno, jak se tomu rika? Jen takovy mluvnicky muj problemek, tys pres drubez, jiste vysvetlis.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 19:55
- Nahlásit
rumštajn na věčné časy lide ešusí !!!!
jak se vám všem vede ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 20:01
- Nahlásit
Fifi
Tak bud rada, ni? Ze je bystry a vnimavy jedinec
no já sem! jen by s tím nemusel votravovat dyž se to nejmíň hodí a nebo by stačilo ukázat jednou
vlk
rumštajn na věčné časy lide ešusí !!!!
jak se vám všem vede ????
jééé vlčisko! jak se má šibstvo? ses dlouho neukázala
já du ještě makat pak se stavim dočíst jak se máte . tož zatím páááá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 20:03
- Nahlásit
vlk
Me boli narazenej frnak, jak si dari sibinky u vlku?? Uz mate snih?
Vycuc at ti podaj ucastnice ten dlouhosahlych prispevku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 20:25
- Nahlásit
jsme doma ... bylo to strašný nemam sílu vůbec na nic, navíc jsem pekelně na nervy z berni a ze zítřka
jdu si lehnout a zkusit usnout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 20:34
- Nahlásit
Janiii
Drz se. A zitra podej report! Tfuj tfuj tfuj.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 20:36
- Nahlásit
Fajka
ses dlouho neukázala
.... jsem vopravovala chalupu, konečně aspoň jedna místnost je ve stavu, že v ní může bydlet slušnej čék jako čék....
Fifi
jak si dari sibinky u vlku??
.... šibinky si daří myslím dobře ba co dím přímo skvěle...
Uz mate snih?
... ee, poslední dva dny to vypadá spíš na jaro.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 23:23
- Nahlásit
Janiii
jsme doma ... bylo to strašný
to je mě líto
drž se ! my zas držíme palčáky na zítra at vám to dobře dopadne!
vlk
jsem vopravovala chalupu,
jo to chápu taky se furt snažíme něco vopravit a je to nekonečný děs běs
ne jen ty peníze ale ten čas a čék furt něco musí i když už je hotovej z práce
že v ní může bydlet slušnej čék jako čék....
taky se těším až zas pokročíme, letos a loni jsme byli jen ve sklepě a venku tak ted doufám že začnej i ty obytný místnosti
tak du, záftra máme mikulášskou s coursingem, tak se těšim. Hlavně aby nelilo, nebo budou hafušáci jako prasáci a Dokýš zas jak extra prase
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 10:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Moje psí veličenstva se rozhodli, že budou za blbečky a odmítají baštit mrkev pokud není nastrouhaná Normálně jí flušou
Janiíííí
moc na vás myslím a držím celou dobu palčáčky, tak dej echo....ale budu až někdy večer. Včerejšek už máš za sebou, teď už to bude jen a jen lepší, kor, když se zjistí, že Bernííí je jen vypasená od neustálého přísunu dobrůtek
vlk
ahojky, jůůů, ty taky stavíš Kááárlštejn? Tak ať se daří a nezapadneš sněhem dřív než doděláš vše k obrazu svému Podrbej šibinky a zase sem dej nějakou hezoučkou fotku, aby jsme viděly, lištičky v akci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 11:28
- Nahlásit
Bernidlo je OOOOKÁÁÁÁÁÁ
paní doktorka teda říkala, že dneska je to 25.den, ale že tam nic nevidí, když viděla mě, jak se snažim proniknout do tajů sona a lustrovat to břicho líp jak ultrazvuk, tak prý ještě pro klid a pro jistotu (oooo jak jí děkuji) udělá v pátek nebo v sobotu ještě kontrolní sono, zadarmo, aby to bylo definitivní ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 12:55 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Janiii
dneska je to 25.den, ale že tam nic nevidí
je to holka šikovná . Velkej kámen spadnul ze srdce, co? Já taky trnu každý hárání, podezírám je, že jsou k sobě schopni se dostat i klíčovou dírkou (a to máme fabky)
fláknu vám sem dítě moje jednou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 14:49
- Nahlásit
rumštááájn
Tak od rána nemluvím...odešly mihlasivky a nevím od čeho. Nicméěn musím ocenit sfiň pruhatou, páč zvládla vyjížďku s koňma jen na píš´talku. Prostě jak je to svižný tempo a panička se nefláká, tak fungá v lese i na loukách jak hodinky (ťuky,ťuk)
Janiii
Bernidlo je OOOOKÁÁÁÁÁÁ
Tak to je dobře ))
brut
Zdravím vespolek
Moje psí veličenstva se rozhodli, že budou za blbečky a odmítají baštit mrkev pokud není nastrouhaná Normálně jí flušou
A ty si ji předtím broučkům nestrouhala????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 16:50
- Nahlásit
kachna_
Lucijaas urehtanej.
Janiii
Bernidlo je OOOOKÁÁÁÁÁÁ
Super!!!
Hyena
odešly mihlasivky
Kam se vydaly na spacir? Zkus na ne taky pistalkovou privolavacku.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 17:34
- Nahlásit
Janiii
Hurá o starost méně,to potěší,viď
Mě lepila zadel poslední hárání,jsem měla lufta,že moji mladí papíroví ,ovšem ještě neuchovněný to stihli.....naštěstí to bylo jen mé katastrofické strachové postižení
kachna_
To je krásný dítěto hotový anjel
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 17:42
- Nahlásit
děkuju všem za podporu.
konečně jsem odpoledne spala dvě hodiny v kuse, snad poprvé za posledních několik dní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 19:00
- Nahlásit
Janiii
A bude lip, pozvolna, stresy odpadnou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 19:36
- Nahlásit
Jsem tu a koukám, že Janiiíííí má kámen ze srdíčka konečně na zemi a musím říct, že to byla taková řacha, že jsem to slyšela až do Práglu ... nebo to bylo něco jinýho?
Mno, nevím, páč tou dobou jsem byla v Bohnicích, což znalci místních poměrů určitě ocení, páč ouhyla se konečně dostala na psychiatrickou kliniku. Ale já tam byla poslouchat naprosto bombastickou přednášku o delfinoterapii
Připravím pro vás výcuc, aby jste z toho taky něco měly, chcete?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 19:42
- Nahlásit
kachna_
fláknu vám sem dítě moje jednou
jůůů, krásné
Hyena
...odešly mihlasivky
k nám nedošly
Prostě jak je to svižný tempo a panička se nefláká, tak fungá v lese i na loukách jak hodinky (ťuky,ťuk)
holt, panička bude muset přidávat na tempu a ne se courat ... jen nevím, jak to budete dělat, když s vámi půjdu já, při mé pomalosti
A ty si ji předtím broučkům nestrouhala????
ne, ani mě to nenapadlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
jsem byla v Bohnicích
Ja na otocku do Lbc, a teda sem vyhmatla krom jedny bouracky drobny krasny pocasi, ted uz tu i tam chcije fest.
Připravím pro vás výcuc
Vycucni, jak se zterapeutit delfinama, ikdyz myslim, ze pro vetsinu z nas to bude terapie mimo dosah moznosti.
A edit, coby spravny negramot jsem si to nasla a fakt me vycuc zajima!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:13
- Nahlásit
Fifi
brut
Hyena
odešly mihlasivky
Kam se vydaly na spacir? Zkus na ne taky pistalkovou privolavacku
Nevim,a si začuly nějakou zvěř bo co...přivolání maj zjveně v řiti,s topku ani lektriku na nich nemám... tak jen doufám, ež se vráti a nesloví je myslivce nebo záchranáři z nějakýho outulku Byly tomohje olbíbené a než bych si vychovala další...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:23
- Nahlásit
Hyena
A mas vnitrni krkobol? Esli ne, tak zkus naky to syrovy vejce vypit, to delaj mistri operni.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:39
- Nahlásit
fujtajbl ve spolek!!!!! to byl zase den dneska
V radě za sebou tři čuníci jdou ťapají si v blátě cestou necestou kufry nemají cestu neznají vyšli prostě do světa a vesele si zpívají!!!
ty kurvy že to tak řeknu pardon za výraz ale to nejde jinak nebyli tři ale čtyři a přecházeli silnici na který jsem se zrovna řítila skoro stovkou a ve tmě za horizontem, proti jeli auta takže na potkávačky
jako dneska přilítli všichni andělové za náma a nechali mikuláše a čerty vosamotě, byli tam do jednoho bo nevim jak ale po zašlápnutí brzdy (za náma bylo auto) a prolítnutím jedním kolem do krajnice sem projela mezí kancem číslo tři a kancem číslo čtyři ještě ted se klepu a vůůůbec nechápu jak je možný že to prase co bylo metr před autem jsme netrefili
kuju janii za info, spadl mě kámen ze srdce fakt !!!
no a jináč coursing super! Fája si vyběhala první místo z akit profíků a Dokýšátko běhalo krásně vlastně teprve potřetí sice byl za kašpárka a byla i kultruní vložka jako že mu podjeli nohy a dal si ještě salto a pár sudů ale vstal a letěl jako kdyby to tak prostě mělo bejt
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:43
- Nahlásit
Fajka
pani to jste měla zprdelekliku ufff. hlavně že to dobře dopadlo!!
Fája si vyběhala první místo z akit profíků a Dokýšátko běhalo krásně vlastně teprve potřetí
jdu zase zkusit usnout, stejně nic nedělám, jen sedim na gauči ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 20:53
- Nahlásit
Janiii
pani to jste měla zprdelekliku ufff. hlavně že to dobře dopadlo!!
jo tak těch klik bylo fakt moře !
ufff. hlavně že to dobře dopadlo
no tyjo já stála snad půlhodiny pak na silnici a nemohla se vůbec hnout jak sem byla v křeči fuj tajxl já dneska snad ani spát nebudu bo jak zavřu voči vidim kance
jdu zase zkusit usnout, stejně nic nedělám, jen sedim na gauči ...
jo vy jděte pani potřebujete se taky hodit do klidu, pozdravujte od nás tlumočníka !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
jako dneska přilítli všichni andělové za náma a nechali mikuláše a čerty vosamotě
Huuuuf, fujkity ble, ste mela pani z prdele kliku, andele fakt hlidali, dobre to dopadlo. Ja jednou v zivote tukla srnu, letela o pulnoci z pole a to sem jela 50 ! a i tak dobra prda a moje nocni mury.
Fája si vyběhala první místo z akit profíků a Dokýšátko běhalo krásně vlastně teprve potřetí
Sikulky, ze je to bavi, pro perdele je to ztrata casu a pod jejich uroven lovit igelit, jednou jsem to zkusila s Baz. A doslova se na to vysr.ala
Zacatek vypadal nadejne, rovny usek zvladla... ale pak ( a to byla vylitana, vyvencena). Proste neni nad zivou navnadu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:07
- Nahlásit
Fifi
teda sem vyhmatla krom jedny bouracky drobny krasny pocasi, ted uz tu i tam chcije fest.
tady zatím nechcčije a doufám, že ani nebude... jinak tu bude klouzačka a tý se děsně bojím
Vycucni, jak se zterapeutit delfinama, ikdyz myslim, ze pro vetsinu z nas to bude terapie mimo dosah moznosti
mnooo, trochu moímo dosah je, ale spíš vzdálenostní ... cena je teda taky síla, ale zase, co by člověk neudělal pro své zdraví. Udělám výcuc, ale ne dneska. Mám toho tolik popsanýho, že to musím poj sobě přepsat, jinak to bude na houby, páč to za pár dní nepřečtu, jak jsme čmárala rychle
coby spravny negramot jsem si to nasla a fakt me vycuc zajima!!!
ok, budééé, neboj..
Hyena
Nevim,a si začuly nějakou zvěř bo co...přivolání maj zjveně v řiti,s topku ani lektriku na nich nemám...
téééda, a poslušnost je v řiti
Byly tomohje olbíbené a než bych si vychovala další...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Ja jednou v zivote tukla srnu, letela o pulnoci z pole a to sem jela 50 ! a i tak dobra prda a moje nocni mury.
no právě že mi už vloni to prase jedno trefili na dálnici tak přesně vim jaká je to prda co všecko se můžes stát, jak je člověk v šoku když vylítnou airbágy
fuj se klepu fakt jak ratlik ještě ted, as se dám na modlení bo dneska fakt pomohl někdo shora, jináč to nejni možný
Sikulky, ze je to bavi,
jj baví voba ftipný bylo že Dokýš nechápal že se musí ten střapec na konci kooosnooot a tak u navijáku přivítal vobsluhu až když sem mu zamávala střapcem před čumcem tak po něm chňapnul a začal se se mnou vo něj přetahovat čož on tuze rád spálil mi tím pádem prst jak sem držela tu šnůru já pustila a on začal plout prostorem po celém cvičáku se střapcem v hubě fáááákt ftipny..pobavil davy
Zacatek vypadal nadejne, rovny usek zvladla... ale pak ( a to byla vylitana, vyvencena
hááásky pani taky jsme měli ve štěníkách jednu takovou exppertku pruhatou př prvním běhu bobek při druhým čůrala ale bavilo jíto doběhla oba běhy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:20
- Nahlásit
Fajka
fuj se klepu fakt jak ratlik ještě ted,
Nedivim se, po takovyhle akcich necekanych clovek nemuze usnout a pak velkej bolehlav stresovej. Pust si nakej filmik, na uklidneni, uplne tupej a hloupej, u kteryho se odreagujes, treba Slunce, seno..
pani taky jsme měli ve štěníkách jednu takovou exppertku pruhatou př prvním běhu bobek při druhým čůrala ale bavilo jíto doběhla oba běhy
Ja to zkusila jen jednou, kdyz na to Skritkova hazela bobek, nebudu to pokouset. Je to dost tim, ze nema nic povolenyho honit, privolavam/pripiskavam si ji prubezne od mala, u toho terose to je pak pruser. A ona teda reaguje na prvni naslapnuti, jak jde o zivou "navnadu", igelit ji fakt zaujal na chvilicku a rekla si, ze neni blba, ze jo. Kremyla by to asi bavilo tuze, ale u ni mam strach coby aporterky, ze se nekde hne igelitovej pytlik a poleti, je dost startovaci. Proste coursingy budem obdivovat jen na foteckach a prat k uspechum.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:26
- Nahlásit
Fajka
tři ale čtyři a přecházeli silnici na který jsem se zrovna řítila skoro stovkou a ve tmě za horizontem, proti jeli auta takže na potkávačky
týýýý voe.... zaplaťpánbu za všechny svatý okolo vás. Ještě, že jste v pořádku a už doma. Jsme na vás myslela..
Fája si vyběhala první místo z akit profíků
téééééééda to je šikulkááááá , já to říkám furt
Dokýšátko běhalo krásně vlastně teprve potřetí sice byl za kašpárka a byla i kultruní vložka jako že mu podjeli nohy a dal si ještě salto a pár sudů ale vstal a letěl jako kdyby to tak prostě mělo bejt
klasikáááá, moje chlupatá kulička přece nemohla nepředvést něco zajímavého
tyjo já stála snad půlhodiny pak na silnici a nemohla se vůbec hnout jak sem byla v křeči fuj tajxl já dneska snad ani spát nebudu bo jak zavřu voči vidim kance
teď si dej toho panáka a pořádnýho!! Protože dneska máš druhý narozky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:30
- Nahlásit
Fajka
ftipný bylo že Dokýš nechápal že se musí ten střapec na konci kooosnooot a tak u navijáku přivítal vobsluhu až když sem mu zamávala střapcem před čumcem tak po něm chňapnul a začal se se mnou vo něj přetahovat
klasika, je ještě prďolka malinkatej
Fifi
to zkusila jen jednou, kdyz na to Skritkova hazela bobek, nebudu to pokouset
Skřítečková je závisláček, ta nebude chtít běhat daleko od maminky , ale věřím, že by se naučila...časem. Ale je zbytečné to učit, když to nechceš provozovat
|