Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:18
- Nahlásit

Janiii
Supr dupr!
A jak Berni, vypada v poho nebo ma nejaky zvlastni chute? Kdy jdete na to sono vlastne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:20
- Nahlásit

Fifi
vypada v poho?
vypadá tlustě, ale to bude tim, že dostává hodně nažrat když to přeženu vypadá jak před porodem, to by v sobě musela mít slony
nebo ma nejaky zvlastni chute?
to by musela bejt těhule imrvére, páč sežere vždy a všechno.

na sono jdeme v sobotu dopoledne, jestli to teda všechno stihnem
dneska ráno mi totiž umřela babička, v pátek máme v Jablonci pohřeb, tak se na sobotu musíme vrátit. nevydržim čekat do pondělí ...

a tak no

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:28
- Nahlásit

Janiii
Tak to uprimnou soustrast, pani. Drzte se.

A Berni bude jen vyzrana, bude to dobry.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:35
- Nahlásit

Janiii
dneska ráno mi totiž umřela babička
upřímnou soustrast

nevydržim čekat do pondělí ...
to naprosto chápu, byla bych na tom stejně ... bych řekla, že Fifi má pravdu a Berniííí bude vyžraná

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:38
- Nahlásit

děkuju ...
všichni jsme věděli, že to přijde, a stejně to bolí no svině sviňská rakovinná ale bylo to vysvobození, moc trpěla

Berniííí bude vyžraná
to bych jí taky radila!!
dneska jsem ji drbala za ušima, brečela jsem jí do kožichu a šeptala jsem jí "jestli jsi těhotná, tak tě zabiju, a jestli jsi jen tlustá, nedostaneš měsíc nažrat!!!" ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

Janiii
ale bylo to vysvobození, moc trpěla
Tak to ber, presne takhle...
jestli jsi těhotná, tak tě zabiju, a jestli jsi jen tlustá, nedostaneš měsíc nažrat!!!" ...
No to uz vidim, jak chudinka dostava dietu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:44
- Nahlásit

jak chudinka dostava dietu
jojo, dieta babičky a dědy - tu kousek tvrdýho chleba, tu kousek tohohle, tu něčeho jinýho, aha, tohle kočka nežere, berunko pocem ... večerní dávku žrádla dostává už po půl šestý, protože se změnil čas přece před měsícem a ona má hlad ...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:52
- Nahlásit

Janiii
všichni jsme věděli, že to přijde, a stejně to bolí
to je normální , nech to přebolet a na babičku mysli v tom nejlepším, co jsi s ní kdy zažila

ale bylo to vysvobození, moc trpěla
tohle je nejdůležitější ... už jí nic nebolí, netrápí se a to je dobře. Vím o čem mluvím ...

to bych jí taky radila!!

jestli jsi těhotná, tak tě zabiju, a jestli jsi jen tlustá, nedostaneš měsíc nažrat!!!" ...
a ona se otočila a slízala ti slzy, protože věděla, že to stejnak nedodržíš, že se trápíš ještě mimo ní

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

Janiii
Je mi lito Ale hlavne, ze uz ji nic netrapi..

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:34
- Nahlásit

Nu a bratr tu neni ani 1ě hodin a ja uz sem zas nasrana, az to dverma triska Udelaly sme s maminou chlebicky v ramci svatku toho druhyho.. sedime v kuchyni, spolecne s nama coklove cely happy, ze maj me a ze jsou kolem lidi, tak se Balous obcas zvedne nenapadne a jde osondovat teren, jestli by treba nebyl nejakej podrb... dostane povel misto a jde.. za 5 min to proste zkusi znova, pac je to muj tydytek, do toho Dydy chce tulit, ale jsou oba v klidu, zadny pisteni, zadna tryskomys... a muj zlatej bratr, kteryho sem 2 mesice nevidela zas zacne delat debila a ze teda jestli je muzu dat nekam jinam, nebo ze pujde on, ze si chudacek potrebuje odpocinout.. tak sem tam jeste chvili sedela drbajic zlataky a nasledne se zvedla a sla s nima radsi ven.. ted jsou na chodbe, nez jim oschnout tlapy trochu a jdou ke mne nahoru.. ale uz me ta rodinna pohoda zase presla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:37
- Nahlásit

Mathea
On je fakt magor. Chjo. Si nenech zkazit naladu.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:01
- Nahlásit

Mathea
bratr tu neni ani 1ě hodin a ja uz sem zas nasrana, az to dverma triska
nenech si zkazit pohodu a klid... kor, jestli se takhle chová často. Někdo z puberty vyroste rychle, jinýmu to trvá i několik desítek let, někdo by se rodal a jiný je sobec až na půdu a to i v rámci rodiny.
Takže nasaď úsměv ( většinou ty druhé dokonale naštveš) a užij si svátek druhého brášky

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:12
- Nahlásit

brut
No jo, jenze u nej to zbytek rodiny budto podporuje, nebo tise prehlizi a ja sem za **** A nejak mi nejde se usmivat, kdyz se zas fluse spina akorat na moje psy. Ondra si stejne zalez nasledne k sobe ucit se, takze ja se zakuklim taky a mesic, nez zas vypadnou, budu kuklena vicemene porad. ono mi to stejne tak nejak vyhovuje. A i kdyby ne, tak ted musi, abych se z toho nepo.. Ale diky za podporu.

Fifi
On je fakt magor.
Je to prece Stepicek hajenej, tak je potreba mu vyjit vstric, muzikantovi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:15
- Nahlásit

Mathea
Uz zacinam chapat rceni "Ja nic, ja muzikant" .
Kukla Lora, zalarvi se, zaulit se a bude dobre.
A hele, moc pekny poctenicko u Drahy na webu.

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

Fifi
"Ja nic, ja muzikant" .

moc pekny poctenicko u Drahy na webu.
Jee, to je hezkyyy

Eire
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

Janiii

Upřímnou soustrast.

Mathea

To chce klíd a nenápadně

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:32
- Nahlásit

Eire
To chce klíd a nenápadně
Blbaaaaaaa.

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:33
- Nahlásit

Fifi
Eire
To chce klíd a nenápadně
Blbaaaaaaa.

Ale fakt ze jo

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:00
- Nahlásit

Mathea
, jenze u nej to zbytek rodiny budto podporuje, nebo tise prehlizi a ja sem za ****
víš co, pokud budou moc prudit, tak přijeď k nám... dva psy navíc se v tom našem bordelu ztratí a kuklit se tu můžeme pospolu ... jen nevím, jak tuhle nabídku přežije Svinííí, která těžko vydejchává plesnifce a čtyřnohou Hyenu

mesic, nez zas vypadnou, budu kuklena vicemene porad. ono mi to stejne tak nejak vyhovuje. A i kdyby ne, tak ted musi, abych se z toho nepo..
neblázni, pokud budeš potřebovat, tak se domluvíme a něco vymyslíme, aby jsi se nám nezakuklila až moc ... víš, že z nějaké kukly vyletí motýl ( a pak frnk od psů, brrrr, hrozná představa), z jiný pažravá housenka a to by nebylo úplně to pravé ořechové, kdyby jsi se ještě ke všemu plazila po schodech a ovíjela okolo chlupáčů...a co teprve ta strava a bez pííííva
Kdyby bylo nejhůř, tak dej vědět, mladej poradí řádné projímadlo a budeš mít celej měsíc pokoj, páč neopustí kadibutku

muzikantovi.
muzikanti co dělátéééé, máte hůsličky a nehrátéééé ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:13
- Nahlásit

brut
budeš mít celej měsíc pokoj, páč neopustí kadibutku
To by asi nemeli ostatni v baraku radost.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:15
- Nahlásit

Fifi
To by asi nemeli ostatni v baraku radost
po druhém dni ho vyšoupnou na mráz

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:43
- Nahlásit

[b]brut
[/b]
ja sem si myslela zes to byla ty -tak vymenime knizku za klikr

máš dalšího psíka? A jmenuje se Jepice? Skvělé jméno a Jepice má krásný výraz ... naprosto vysmátý
no, to je muj skolni klikr project a doufejme ze ten hasis najde jinak budu vopakovat
boss mi ho dal..jmenuje se Midge(t) takze Jepice a takhle je vysmatej porad -asi uzty drogy nasel

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:48
- Nahlásit

kulala
Covece, aby te s tou nalozi klikru pustili pres hranice.

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:51
- Nahlásit

brut
tak přijeď k nám
jsi hodna Ale myslim, ze by z toho psove nemeli prevelikou radost Ja to tu ten mesic zvladnu, predtim tu byli dyl a taky sem prezila. Holt ignorovat, ignorovat a ignorovat.

kdyby jsi se ještě ke všemu plazila po schodech a ovíjela okolo chlupáčů...a co teprve ta strava a bez pííííva
nejhorsi by bylo, ze by me nekterej z nich stoprocentne rozdupnul... a kdyby nahodou ne, tak by me zabil kocour..

řádné projímadlo a budeš mít celej měsíc poko

kulala
ze ten hasis najde
twe, dealerko, privez vzorek

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:54
- Nahlásit

kulala
ja sem si myslela zes to byla ty -tak vymenime knizku za klikr
óókááá

to je muj skolni klikr project a doufejme ze ten hasis najde jinak budu vopakovat
nebudeš, vypadá velmi šikovně, takže vše zvládnete a budete za hvězdy

boss mi ho dal..jmenuje se Midge(t) takze Jepice a takhle je vysmatej porad -asi uzty drogy nasel
nebo ty drogy dostal předem ...ale je krásnej, fakt že jo, ten úsměv ho dělá naprosto dokonalým miláčkem

Fifi
Covece, aby te s tou nalozi klikru pustili pres hranice.
by měla zjistit, jestli se smí převážet, aby nebyla za téééroristůůůů

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:57 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

aha, tak zas jen odkazem
https://lh6.googleusercontent.com/-5MDrRiaad0U/TtN maOvLOsI/AAAAAAAARDo/bzqjEF8RSZE/s800/IMG_4816.jpg

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

Mathea
Ale myslim, ze by z toho psove nemeli prevelikou radost
a který myslíš?

Holt ignorovat, ignorovat a ignorovat.
vydrž!!!!

nejhorsi by bylo, ze by me nekterej z nich stoprocentne rozdupnul
nene, by si byla velká housenka

kdyby nahodou ne, tak by me zabil kocour..
by se tě bál

twe, dealerko, privez vzorek
to už bude pozdě... měla přijet teď

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:05
- Nahlásit

brut
a který myslíš?
Vsechny?

by si byla velká housenka
Takze vlastne spis takovy hous? Nebo housa, abychom dodrzely zenskej tvar? Ja jsem velka housa a ted vas vsechny snim.. Uz mi hrabe, musim jit spat, pujdu povenkat jeste a do pelechu radsi

měla přijet teď
jsi nedockava

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:11
- Nahlásit

Mathea
Vsechny?
možná jen někteří

Takze vlastne spis takovy hous? Nebo housa, abychom dodrzely zenskej tvar?
jj, může to tak být , ale zní to strašně divně

Ja jsem velka housa a ted vas vsechny snim.. Uz mi hrabe, musim jit spat, pujdu povenkat jeste a do pelechu radsi
nás ne, si nech místo na jiné, prudící .... pokud ti bude nejhůř, tak si představ, že jsi housa a baštíš ho

jsi nedockava
spíš by jsi měla ty klid, kdyby přijela a trochu přivezla

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:15
- Nahlásit

Mathea
drž se, sourozence si halt nevybíráme a když neumí ocenit rodinnou pohodu a lásku bezvadných psáků, tak je to jeho chyba.

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání