Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:21
- Nahlásit

Mathea
aha, tak zas jen odkazem
Prototyp Kremylovy a Bazusakovy vrtule.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:23
- Nahlásit

Fifi
Prototyp Kremylovy a Bazusakovy vrtule.
že by měly "O"

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:34
- Nahlásit

brut
strašně divně
No, takze cela ja

že jsi housa a baštíš ho
Teda ja bratra vazne nezeru

kdyby přijela a trochu přivezla
Jakoze by me ten mesic ve spolecne domacnosti s bratrem neustale doprovazel hasisovy oblacek? By mohla bejt asi sranda, kor pak v praci

Hyenadrž se, sourozence si halt nevybíráme a když neumí ocenit rodinnou pohodu a lásku bezvadných psáků, tak je to jeho chyba.
Vis co, i presto, ze je to v ledascem kreten, tak pro me je ta rodina hrozne dulezita a kdyz ji nekdo takhle nesmyslne nabourava, tak je to pro me moc velky ouvej. Ale nic s tim nevzmuzu, musim halt zatnou zuby.. a vyrazit s debilkama ven a uzit si to s nima. Za tu pohodu s nima mi stoji ledasco. A oni jsou fakt suprovy.. ano, mohla bych je udupat tak, ze se Balous z toho mista nezvedne dokud mu nereknu, ale kurva... ja mam rada, kdyz ti psove fungujou dle svyho a daj najevo, co chtej, nechci z nich mit poslusny stroje, co cekaj, az si jich milostive nekdo vsimne.. Na to je mam proste moc rada.. a kor ted v tom, ze jsem je poprvy v zivote opustila takhle na dlouho a zkusila si, jaky by to bez nich taky mohlo bejt.. proste fujbek no. Ale uz dost, nechci si tu akorat vylejvat hnusicky, prominte mi vsichni

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

Hyena
a když neumí ocenit rodinnou pohodu a lásku bezvadných psáků, tak je to jeho chyba.
To reknu mamince, az sem zase nekdy prijede a bude se tvarit znechucene nad "tema coklama" .
Mathea
prominte mi vsichni
Nepromineme, to bude za flasku.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:41
- Nahlásit

Mathea
No, takze cela ja
néé, ty seš blbáááá

Teda ja bratra vazne nezeru
nemusíš, stačí, když si představíš , jak si housa a baštíš ho, přežvýkáš a pak vyplivneš

Jakoze by me ten mesic ve spolecne domacnosti s bratrem neustale doprovazel hasisovy oblacek? By mohla bejt asi sranda, kor pak v praci
nj, ale zase by si se nenervovala, nekuklila a byla v klidu V práci by to ustáli, si myslím

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:42
- Nahlásit

brut
mathea
Tomu říkám dobré a kontruktivní řešení

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:45 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
bude se tvarit znechucene nad "tema coklama"
Ja ji uplne vidim

to bude za flasku.
Vsak nebooj, hned jak bude prilezitost

brut
seš blbáááá
No jo, ja vim, ale snazim se to celkem uspesne skrejvat Nekdy teda..

pak vyplivneš
Tohle je podle me hrozne dulezita cast, uplne ho vidim, jak s tim oslizlym dlouhym harem.. no nic, nebudu nechutna

le zase by si se nenervovala
No jo, ale to tu mame jeden zasadni problem.. ja tyhle veci nemuzu Takze se muzu jedine uchlastavat

Edit: A jdu uz chrnet, konecne se dospat v klidu Diky za zvednuti nalady vam vsem a dobre noci
Jeste edit: Jdu si k usinani zapnout muj oblibeny serial "Odpocivej v pokoji", dneska je to priznacny v mnoha ohledech

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:53
- Nahlásit

Mathea
prominte mi vsichni
a co? Že máš ráda rodinu a že by jsi chtěla,a by to bylo doma OK? Že máš ráda psy a oni tebe, že chceš, aby fungovali a byli šťastní? Tak za tohle se omlouvat nemusíš nikdy, nikomu a ničemu ...ale flašku nám dlužíš, velikou, plnou borůvek

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:59
- Nahlásit

Mathea
No jo, ja vim, ale snazim se to celkem uspesne skrejvat Nekdy teda..
tak tady teda ti to moc nejde

Tohle je podle me hrozne dulezita cast, uplne ho vidim, jak s tim oslizlym dlouhym harem.. no nic, nebudu nechutna
můžeš, tady sou ouhylové .... hceš, abych to dopověděla za tebe?

No jo, ale to tu mame jeden zasadni problem.. ja tyhle veci nemuzu
seš si jistá? Tak holt bude muset nastat akce "projímadlo"

A jdu uz chrnet, konecne se dospat v klidu Diky za zvednuti nalady vam vsem a dobre noci
dobré noci s chlupáčema

muj oblibeny serial "Odpocivej v pokoji
ten je výbornej

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:37
- Nahlásit

[b]Mathea[/b]
twe, dealerko, privez vzorek
na co?? mame caj

Fifi brut

Covece, aby te s tou nalozi klikru pustili pres hranice.

klikrteror- az kliknu tak to bude litat

Janiii
uprimnou soustrast

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!

Hyena

o milé slovo tu nezakopneš ani metr pod zem
CO KECÁŠ TY DŮRO!!!!!! MY SME TU KURVA DOST MILÝ, NE?

kulala

darecek..aneb jak kulala k Jepici pri

JÉÉÉ KULALOOOOOOOOOOO KULALOOOO TO MÁM RADOST!!! Ty máš ale krásnou Jepici! Doufám, žes tu napsala co a jak se stalo,páč to nutně potřebuju vědít.

Mathea

brej den Opylko , to sme rády, žes doma!! stejně jako Douda s Balůnem,enem to tak neumíme předvést, to uměj enem čoklidi.

Ty prave ouplne nejvic

tak to tetkon musim dělat kaskaréda už nafurt teda

jen do Nymburka

v Prahé nic?

Me prekvapila mamca,

jo máma moje se taky snaží, voni uměj překvapit,c ož?
brut
a to ti v tom brání pečen

jo

ani Eééliškáááá, tak kdo?

tak právě že ta éééliška, ty matlo

a už se ozvala..

ne. asi je zas uražená, tak počkám , až se srazí

A du číst dál, páč jste byly fčera nějak plodný, hlavně nutně potřebuju vědět co Kulala a Jepice, sem zvědavá hrozně moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:52
- Nahlásit

Janiii

dneska jsem ji drbala za ušima, brečela jsem jí do kožichu a šeptala jsem jí "j

ještě že je máme a můžem jim brečet do kožichu, je dneska o mydlifousek líp?

Mathea

ale uz me ta rodinna pohoda zase presla.

ejch no vem ho pánvičkou po hlavě asi

A nejak mi nejde se usmivat, kdyz se zas fluse spina akorat na moje psy.

jo to chápu tak tu buď s náma, my budem naopak flusat na něj jo?? Já dám hošíčkovi něco málo suchýho chleba a to budou hemry, že bude pan ctěný bratr vypadat jak Vetřelc při útoku

Eire
To chce klíd a nenápadně

Fifina má pravdu, blblááá nejvíc

kulala

takze Jepice a takhle je vysmatej porad -asi uzty drogy nasel

jááááá chci podrobnosti!! víc podrobností!! a bude už nafurt tvoje?? jo?? Je to zlatíčko .

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:56
- Nahlásit

Mathea

takhle nesmyslne nabourava, tak je to pro me moc velky ouvej

vyměnim sestru za bratra, chceš?? na chvíli, a pak uděláme srovnání, kdo sme větší chudák sourozenci jsou někdy dost na pěst, někteří, no. nenaděláš nic. Kdybys ale potřebovala koberec, řekni, uděláme objednávčičku, brzo budu mít s Ričrdem obchodní jednání na Mikulášský besídce na trzích,t akže .... koberec bude, mrtvolu zabalíme, zlikvidujem

Ale uz dost, nechci si tu akorat vylejvat hnusicky, prominte mi vsichni

tak to prrrr, vod toho to tady snad je? ne? jen vylejvej, vono se to spláchne neboj

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:29
- Nahlásit

rumštááájn
PetraK
o milé slovo tu nezakopneš ani metr pod zem
CO KECÁŠ TY DŮRO!!!!!! MY SME TU KURVA DOST MILÝ, NE?

Njn, už si mi dostatečně uklidnila

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:33
- Nahlásit

Mathea
Ale uz dost, nechci si tu akorat vylejvat hnusicky, prominte mi vsichni
Jejda, neblbni....od čeho nás máš......to si dej radši panáka, aby si neměla takovýhle záchvaty ohleduplnosti
PetraK
tak to prrrr, vod toho to tady snad je? ne? jen vylejvej, vono se to spláchne neboj
Snad vypálí žehem, ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

rumštajnvespolek
Můžete mi někdo poradit, proč ta flekatá kráva vylítla včera na Besku? Měla jsem jí u rodičů. Nechala jsem jí (Besku) půl hodiny v autě, protože Mája těžko zvládá nával emocí z vítání (to vim a nebudu to pokoušet), psiska se nažraly, pak jsem pustila Besku, normálně se bez vrčení přivítaly a asi pět minut potom po ní Mája bez varování vystartovala.
Po půl roce klidu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:04
- Nahlásit

Hyena

Njn, už si mi dostatečně uklidnil

já sem si řikala

Snad vypálí žehem

jo pravda, vod čeho máme vohníčky

kachna_

Mája byla v autě a Beska u rodičů? nebo jak to bylo poskládaný?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:06
- Nahlásit

bože bože, kde je mé těla trýýznění!!

právě jsem od jedné kolegyně dostala mooooc dobrej dortik, páč měla svátek, já jí šla popřát a dala jsem jí protikraví zbraň , vona mi dala dortik, moooc dobrej, moc, ovoce, žáden grémik, pravá šlehajda, čekuládovej posyp......... ááááááááááááááá manáááá ..... ale.... ty následky teda.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:08
- Nahlásit

PetraK
Mája byla v autě a Beska u rodičů? nebo jak to bylo poskládaný?
jojo.
Mája k rodičům nemůže, protože se nemaj rády s Milčou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:14
- Nahlásit

kachna_

Mája k rodičům nemůže, protože se nemaj rády s Milčo

jo, takže sem to pochopila dobře. no a tak je to asi ze žárlivosti?? že ona není někde, kde je zbytek a zmasakruje toho nejslabšího, důra flekatá? No a co v takových případech jí vzít nakrátkou samostatnou procházku, kde se chvilinku věnovat jen jí a mít možnost jí za něco pochválit?? Blbý?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:27
- Nahlásit

PetraK
U rodičů byla jenom Beska, když jsem u rodičů s Batynou nebo Cirem, tak je to v pohodě. Navíc ona je schopná vyjet po Besce třeba jenom proto, že jsem jí poslala ven vyvenčit. A když jsme vloni začaly potom, co se začala rvát, víc cvičit společně, tak to nic neřešilo (nebo samozřejmě, že to výborně zlepšilo náš vztah, ale neřešilo to vztah Beska - Mája).
Beska se dobrovolně od smečky separuje, páč si nechce hrát jako oni, nechce chodit ven, no ale to nevim, jak změnit).
No a co v takových případech jí vzít nakrátkou samostatnou procházku, kde se chvilinku věnovat jen jí a mít možnost jí za něco pochválit?? Blbý?
Spíš velmi obtížně realizovatelný s malym dítětem, navíc když jsme chodily samy, tak po příchodu stejně vyletěla po Besce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:34
- Nahlásit

PetraK
jako já souhlasim s tím, zvýšit péči "jenom pro Máju", vim, že jí prostě potřebuje víc než ostatní, ale sakra zrovna tohle je ten nejnevhodnější okamhik a ani to nemá takovou tu okamžitou odezvu, která by člověka nakopla, aby pokračoval

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:41
- Nahlásit

kachna_

navíc když jsme chodily samy, tak po příchodu stejně vyletěla po Besce.
a jo vlastně tak já nevim?????? já su úpablb.

co třebas Fifijová na to?? ta má zkušenosti s vícero bábama.

tu okamžitou odezvu, která by člověka nakopla, aby pokračoval
jo to chápu.
no..... ono by to ale stejně bylo k ničemu, jak píšeš.

Beska se dobrovolně od smečky separuje, páč si nechce hrát jako oni, nechce chodit ven, no ale to nevim, jak změnit).

to nezměníš, jí je líp jako samostatný jednotce asi. Já p rávě proto i uvažuju o tom, že se na druhýho psa fakt vyprdnu, Ešus nějak moc netouží po přítomnosti jinejch psů, tak proč mu to narušovat, když on by pak neměl možnost volby? v bytě je to pitomý.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:55
- Nahlásit

PetraK
á nevim??????
No, obávám se, že to prostě budeme muset vydržet a doufat, že jak to přišlo, tak to odejde (ale to zvýšení pozornosti pomáhá a je nutný u obou, to je dobrá připomínka)
Já p rávě proto i uvažuju o tom, že se na druhýho psa fakt vyprdnu,
hele čistě sobecky, ten odchod milovanýho psa není tak strašnej, když máš už doma dva psy.
Nám se prostě krásně sžila "smečka" - Baty, Cir, Mája a Beska zůstala plonková. Dřív jí Mája brala na milost, protože neměla nikoho lepšího. Třeba Milča má Besku ráda a"smečku" by s ní tvořila myslim docela ráda.
Cir není nijak extra společenský zvíře, ale Batynku zbožňuje. Možná je to fakt v tom, že se Besinka nevčlenila do "smečky"?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:00
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrrumstajn.
kachna_
Dle myho typicka zarlivost uchylacka. Neco podobnyho dela Kremyl, kdyz odnekud prijedu s perdelicema a ona zustane doma. Jenze ona je tupik, takze tu reakci zkusi ihned, coz uz mam vychytany. Bud zavru perdele do vybehu na chvili, vypustim najezenyho, nasranyho urazenyho krakena, kteryho zapiskotuju, zahazime si micudu a potulime. Nebo je kraken usazen mezi perdele a rozdavaji se pickoty a posleze se opakuje postup s micudou. Takze vlastne je to tak, jak psala frau hopsazauta, venovat ji spesl pozornost.
Nenech se otravit.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že čert nebo-li Ešuska nikdy nespí a zase pálí s dus,dus,dusákama

kulala
klikrteror- az kliknu tak to bude litat
pokud bude lítat "to", tak je to v cajku, hlavně, aby si nelítala ty, třá na kadibutku

PetraK
tak právě že ta éééliška, ty matlo
jsem opožděná, noooo

ne. asi je zas uražená, tak počkám , až se srazí
až se srazí, tak jí pozdravuj a vyřiď, že jí přeju brzké uzdravení a ať na sebe dává pozor

kachna_
nehrálo v tom konfliktu roli auto a to, že tam byla Beska zavřená? Nemohla si to Mája blbě přečíst... třá, že to bylo za trest a tak to musí pořešit?

PetraK
právě jsem od jedné kolegyně dostala mooooc dobrej dortik
a úúúž je to tadýýýýý..... žádný ovocný a zeleninový dny, ale rovnou dortíky ... dobře udělala, potřebuješ zpět nabrat kila, cos maroděním ztratila a obalit si nervovou soustavu cukříkem, abys nepadla do mdlob s každou další koblihou, co Růůůůžovka nacpe do své neustále žvýkající papulky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:15
- Nahlásit

kachna_

ešče mě napadá - v takovej momentech zkusit něco čistě lidskýho.... když se takhle "znovusejdou" a přivítaj, vzít si je na chvíli obě k sobě a říct Májadlu - " hele ty krafko, ukaž žes prostě normální pes a ne hysterka a nic nezkoušej, Beska si tě nevšímá, tak do ní taky nedělej....." obě propiškotit a nechat si je chvilku ve svý společnosti třeba v sedni a moct je pak obě tím pádem za něcopochválit? jen chvlilinku?

že se Besinka nevčlenila do "smečky"?

no prostě jí třeba velká společnost nesedí??

Ešusovi taky ne, on fakt ty psy moc nepotřebuje. Valnou většinu.

, když máš už doma dva psy.

já to vím... jen.... jemu to prostě fakt není až tak nějak příjemný, je v tomhle celej my no a jak by mu člověk dopřál soukromí, kdyby tam byl nějakej Prudimír obecnej? a taky - jak sladit šílenýho temperamentního vižlího mlaďase s osmiletým , ne už tak šíleným psem ? to sice jde, to jo, ale nebude dlouho doba, kdy už určitý věci nedá a já bych naopak s tím mladým dělat musela, jinak by se zbláznil. Myslím, že by to pak nemusel vzít - von je totiž navíc děsnej ublíženec , přivedla mě na to debata právě s ohaří známou, ta měla dvě výmarajdy, obě na profi záchranářky a když byla ta starší už stará a nemocná a nemohla jet třeba na výjezd,hrozně, ale fakt hrozně blbě to snášela. Tak mám zase dylyma

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:21
- Nahlásit

Fifi

Nebo je kraken usazen mezi perdele a rozdavaji se pickoty a posleze se opakuje postup s micudou.

ha , takže to co sem navrhovala před chvílí - nezávisle na Tobě, je dobře??? mi to tak napadlo.

frau hopsazauta,

sem tetkon musela přemejšlet co toje

brut

pálí s dus,dus,dusákama

jááá zichr!! sem včera večír vyvařovala na zájezd k mé uražené sestře (ha a vůbec jsem se nespletla!!! páč sem právě hovořila se synovcem a ségra je nasrandíra )

jsem opožděná

jo my to víme, jen tys to ešče nevěděla

přeju brzké uzdravení

no bylo by fajn, kdyby se jí hlavně uzdravila hlava,ale v to není možno doufat

dobře udělala,

to sice joooo, páč byl moc dobrej, ale kdo to pak má sundavat

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:23
- Nahlásit

PetraK
přemejšlet

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:24
- Nahlásit

Fifi
jsi na founu?
U nás, když je tu Králíček nebo Balča, tak Al hučí, když se nevěnuje péče i jí. A tak se musím věnovat všem stejně, pak je to dobrý.....balonkovat, piškotovat, hladit. Jen Brut je naštěstí nad věcí a neplete se do toho.

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání