Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:56
- Nahlásit

Janiii
Fifi
tak moméééééééént

tatra mlíko a nebo salko??????????????????????
sem zmatená abych mamině nedávala nějakej recepis blud

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:57
- Nahlásit

kulala
ze si ho klidne muzu nechat..
a zazvonil zvonec a pohadky konec

JOOODLEYDÝÝÝÝ!! Ty máš ale krásnou Jepici , milou roztomilou.

brut
"odříkanýho chleba největší krajíc"
no vzhledem k tomu, že znám maminku.... tak.... myslim že ne, že ještě budu tiše zamačkávat slzu, jakej byl hošíček klidnej pejsek

že beru tvůj přístup k telefonu a k telefonování ...
já ten přístroj prostě moc nemusím, no

to ale málo kdo, víš?

jo vim, no ale tentokrát to teda výjimečně bylo o něčem jiném. Juž jsme spolu mluvili a v jejím podání to bylo o něčem ZCELA JINÉM, než jak to podával synoveček. Toho si zase ale podám zejtra já, smraďocha!

kachna_
kterou prostě neumí sama vyřešit, tak stejně,jako si některý psi koušou nohy, jiný se točej za vlastním ocasem, tak ona jde a zmlátí Besku

tak. No a proto jsem si říkala, že by pomohla ta klidová situace, kdy by obě byly u tebe a nemuselo by tak dojít ke konfliktu? a ona by se časem obrousila a nevyšilolovala krafka??

to je docela neštěstí, fakt bych takovou povahu nechtěla
no jo no, co nadělám. Ale tentokrát to teda výjimečně bylo jinak. Huž jsem s ní mluvila.

Hipík a Tonička a Rozinka

.... Vyzbrojila jsem se dvěma baterkama, zapřáhla do rozdvojky Rozinku s Žofinkou a vyrazily jsme do restaurace Na palubě

áááá to sem zvědavá na pokračování.....

(mě nic...

hajzli hnusný!!!!

Řekla bych, že šlo o pokus z pánů vyrazit něco víc než tatranku,

jo je to frrrrndičkáááá

A navíc - i když se člověk sebevíc snaží, nikdy psovi nenahradí komunikaci pes - pes...

no jo to máš pravdu, to jo. jenže...on by neměl buchtičky, ale dalšího chlapínka, no
Fifi

sem Cyrano s krvavym frnakem!

jáááu, fouk, fouk.

akze hornima rezakama do nosu a spodnima mi cinkla o my horni zuby, kdyz sem se na ni smala

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU

ja videla na Sadlu, jak

jenže Sádlo byla bojovnice, hošíček je ublíženec co se lituje furt. Je na sebe přeopatrnej a bojí se o svou osobu.
Janiii
aspoň jsem na chvíli vypnula ...

joo, fajn, fajn

až jsem zazmatkovala
to je dobře, páč sem tě teda timto zaměstnala a převedla myšlenky jinam, SEM DOBRÁ!

, jak už pekla, tak jsem se jen suše zeptala, jestli jako do vánoc ty plechy už nebude potřebovat protože předpokládám, že se jí těsto slilo v jednu placku která z plechu nejde sundat

Haaaaaaaaaaaaaaaaalt die Klappe!!!!!!

Eire
co doma dělá Kosťa....

jééžiš to je háááájzl!!

Fajka
co je to za moře

Asi to bude Neviditelný moře, ne? a kde vlastně leží?

již není celá hlava

no co, se připravuje na stáž na pitevně, pan doktor

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:18
- Nahlásit

Fajka
salko!! prostě hustý slazený mlíko
mam přivézt zítra vzorečky?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:24
- Nahlásit

kachna_
zrovna včera fakt myslim, že ne.
mě to napadlo, protože občas se o takových věcech někdo někde zmíní .... ale jinak o nejistotě a problémech s ní spojených sama víš nejlíp a v tom ti já neporadím

Hipík a Tonička a Rozinka
Jen veselá historka z natáčení
krásná historka , holky jsou skvělé a dělají svým jménům čest

Fifi
Sem chudaky, vitaci Skritecek udelal kous kous a sem Cyrano s krvavym frnakem!
ses nepochlubila , chudáku

vyuzila my sedici polohy, takze hornima rezakama do nosu a spodnima mi cinkla o my horni zuby, kdyz sem se na ni smala. Jen takovej naraz, ale ma oostry zuby nahoru zahnuty.
promiň, ale to mi nedá

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:25
- Nahlásit

PetraK
jenže Sádlo byla bojovnice, hošíček je ublíženec co se lituje furt. Je na sebe přeopatrnej a bojí se o svou osobu.
Presne tenhle aspekt by mu psi kamos mohl dost pomoct napravit. Nebot bys ty nemela tolika casu sledovat, proc a zda se lituje, on sam by mel zamestnanej mozecek s tim sprateckem.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:27
- Nahlásit

Asi to bude Neviditelný moře, ne? a kde vlastně leží?

sem vodkaz smázla bo to nefungálo

no co, se připravuje na stáž na pitevně, pan doktor
voe to mě nenapadlo !!!! asi mu budu muset zatrhnout nějaký kamarádšofty s Bruuuticí, essi vona na něj nemá špatnej vliv

Janiii
salko!! prostě hustý slazený mlíko
mam přivézt zítra vzorečky?

achááááááá,oookááááá tedyk to fakt nejni složitý recepis

noooo vyprdni na to já nechám upíct maminu má hafo času tak může pícat... tyjo já ale vůbec nefim essi budu záftra doma máme jet pro zboží a to se dycky vracíme dlouho
dyž tak ti to tu nechám připravený, naši budou doma, tak ti ten balíček a tamto přeberou

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:36
- Nahlásit

Fajka
má hafo času tak může pícat...
jak jsem zvykla psat bez diakritiky.. tak se tu rehtam.
Janiii
A vy to vsecko zvladnete, jak jen to pujde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:36
- Nahlásit

Fifi
Presne tenhle aspekt by mu psi kamos mohl dost pomoct napravit,
no možná máš pravdu.... no uvidím,však času habakůk

Fajka
to nefungálo
jistě to VON O SAMO

Bruuuticí, essi vona na něj nemá špatnej vliv

Viď?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:37
- Nahlásit

Fajka
uvidim, jak moc budem vyřízený ... když tak bych písla smsku, kdybysme se chystali k vám. jinak snad přijedem ještě i příští víkend ...

jdu zkusit usnout, na dnešek to moc nešlo.
dobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
tak se tu rehtam.

já sice píšu s diakritikou, ale řehtám se tu taky, enem mi to bylo žinantní, když jde o maminku

Janiii

drž se prťka jo?

dobrou

dobrou, dobrou.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:39
- Nahlásit

PetraK
no vzhledem k tomu, že znám maminku.... tak.... myslim že ne, že ještě budu tiše zamačkávat slzu, jakej byl hošíček klidnej pejsek
to víš, jednou to nestačilo a k tobě by ani klidnej pes nešel

ten přístroj prostě moc nemusím, no
to je mi naprosto jasný

ale tentokrát to teda výjimečně bylo o něčem jiném. Juž jsme spolu mluvili a v jejím podání to bylo o něčem ZCELA JINÉM, než jak to podával synoveček.
a jééééje, synoveček má průser

Toho si zase ale podám zejtra já, smraďocha!
bych nechtěla být na jeho místě .... bude mít co vysvětlovat, hajzlík

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:39
- Nahlásit

Fifi
jak jsem zvykla psat bez diakritiky.. tak se tu rehtam
na co myslíte pani ?

PetraK

jistě to VON O SAMO

no nechcu bejt vy pani...taky furt ste za zloděje vobrazů, tak já vám tudle funkci ráda přenechám

Viď?
no zcela evidentně !!! ještě že vás to napadlo pani, konečně vim vodkat vítr fouká

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:41
- Nahlásit

Janiii
uvidim, jak moc budem vyřízený ... když tak bych písla smsku, kdybysme se chystali k vám. jinak snad přijedem ještě i příští víkend ...

ok příští víkend snad budu doma

brou

PetraK
sice píšu s diakritikou, ale řehtám se tu taky, enem mi to bylo žinantní, když jde o maminku
no jasně druhá fřadě

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:45
- Nahlásit

brut
k tobě by ani klidnej pes nešel
ne to myslim, že ne

teď je Ešus nějakej divnej dneska a jsem z toho nesvá. "Servali "se s manželkou Aischou, má něco s očkem a jak se masili, tak zas kulhá, šel dělat hají do bydliku a já sem z teho nervosní.

synoveček má průser

no z mojí strany jako dost, ale to pořešíme.

.... bude mít co vysvětlovat

nebudu chtít vysvětlovat, řeknu mu čistě jen, že je sobeckej zmetek

Fajka
za zloděje vobrazů,

no co! jedna mona líza, jeden tilda.....

konečně vim vodkat vítr fouká

lehce z jihovýchodu, no

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:45
- Nahlásit

Fajka
mamině řekni, že se do kokosek dává SALKO,kdyby tam dala jen tatru, tak jí to poteče...

voe to mě nenapadlo !!!! asi mu budu muset zatrhnout nějaký kamarádšofty s Bruuuticí, essi vona na něj nemá špatnej vliv
tééééda,to neuděláš nebo se mnou budeš chodit po všech krámech a budeš čekat, než si vyberu a vsaď se, že mi to bude trvat mooooc dlouho

PetraK
Viď?
ty fakt dostaneš tou berlí

Janiii
zítra na tebe budu myslet, tak se drž!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:46
- Nahlásit

brut
y fakt dostaneš tou berlí

ale di ty drndo

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:48
- Nahlásit

PetraK
enem mi to bylo žinantní, když jde o maminku
Copak maminky nemuzou picat?
Janiii
Spanek preju, nejaky, aspon.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:50
- Nahlásit

Fifi

no to jistěže můžou, jen to většinou prej děti neradi slyšej

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:53
- Nahlásit

PetraK
By me zajimalo, kam Fajkovic na tenhle slovesny tvar dosla, uz sem slysela pekat, píct, ale picat jednoznacne vede.
jen to většinou prej děti neradi slyšej
Natoz videt...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:53
- Nahlásit

Fajka
no zcela evidentně !!! ještě že vás to napadlo pani, konečně vim vodkat vítr fouká
a máš to spočítaný, budeš se mnou chodit po krámech ...

PetraK
ne to myslim, že ne
alespoň, že to uznáš

ď je Ešus nějakej divnej dneska a jsem z toho nesvá. "Servali "se s manželkou Aischou, má něco s očkem a jak se masili, tak zas kulhá, šel dělat hají do bydliku a já sem z teho nervosní.
asi je to poprve, co dostal od baby opravdu na budku a musí si to v kebuli srovnat... to víš, baby mu většinou "padají" k tlapkám nebo spíš on jim pod frndu a tohle určitě nezná a nečekal... To bude dobrý, neboj...

no z mojí strany jako dost, ale to pořešíme
chtěla bych být mouchou ...

nebudu chtít vysvětlovat, řeknu mu čistě jen, že je sobeckej zmetek
o to víc, bych chtěla být mouchou ...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:56
- Nahlásit

PetraK
ale di ty drndo
vyčkej času jako husa klasu...

Fifi
ani nechtěj vědět, co jsem četla....

Natoz videt...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:57
- Nahlásit

brut
řekni, že se do kokosek dává SALKO,kdyby tam dala jen tatru, tak jí to poteče...

okááá danke šééén !

tééééda,to neuděláš nebo se mnou budeš chodit po všech krámech a budeš čekat, než si vyberu a vsaď se, že mi to bude trvat mooooc dlouho ajééééžiš to bude na skládací křeslo sebou no neudělá dyž ho nebudeš učit pitvat!!!

Fifi
By me zajimalo, kam Fajkovic na tenhle slovesny tvar dosla, uz sem slysela pekat, píct, ale picat jednoznacne vede
to neznáte jooooo to se u nás tak jako používa normálně

brut
a máš to spočítaný, budeš se mnou chodit po krámech ...
jo takže budu chodit se skládacím křeslem už je to jednou jasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:58
- Nahlásit

Fifi
ale picat jednoznacne vede.

inu Fajfka no, co chceš vod někoho kdo požaduje nahýho Travoltu i s jeho pštrosem

Natoz videt...

to prej bejvá na trojma

brut
alespoň, že to uznáš

ale já to vim dávno a taky to říkám. a taky říkám, že budu neščastná až budu stará pani c onebude moct mít vižlůů

opravdu na budku ,

nééé, voni si hráli, to nebyla pranice, proto jsou tam ty uvožofky. To voko měl fakt hodně divný, i ho furt přivíral, promázli jsme oftalmosept. a už lepší, ale je za rozbitýho, lituje se

bych chtěla být mouchou
no uvidíme, třeba se tentokrát bude vzpouzet, už je "velkej" kluk tříská to s ním, že je to slyšet přes ceou ČR

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:00
- Nahlásit

Fifi

............... to se u nás tak jako používa normálně

VIDIŠ FIFINO? sem Ti to řikala, co vod ní čekat

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:05
- Nahlásit

PetraK
............... to se u nás tak jako používa normálně

VIDIŠ FIFINO? sem Ti to řikala, co vod ní čekat

no tak jako sem myslela že jsme úhylná fora tak jako že se sem hodim, ale bejt tu jednička sem fakt neplánovala

ste nějaký zavostalý f tý prahé

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:07
- Nahlásit

Fajka
to neznáte jooooo to se u nás tak jako používa normálně
Fakt ne, diky za obohaceni. Vezmu-li minuly nedokonovy tvar - picavala jsem, jest to dokonale. I dokonaly to dokona, picla ? jsem.

PetraK
i ho furt přivíral, promázli jsme oftalmosept. a už lepší, ale je za rozbitýho, lituje se
nebo vy jeho. Ale s ocmama nejsou zerty, kdyby se ti i zitra nezdalo, ksa na vet, muze mit drasnutyho neco vevnitr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
ale bejt tu jednička sem fakt neplánovala

jednou to halt přijít muselo

zavostalý f tý prahé
tak víš co vod berouna to neni daleko, tak sme se tu asi nakazili

Fifi
Vezmu-li minuly nedokonovy tvar - picavala jsem, jest to dokonale.

nebo vy jeho.

ne, ne, to sem si zarazila. Ale víš co mám dojem??? Když byl malinkatej, tak se vysmeknul sousedce z ruky a žuchnul na zem a narazil si tlapku, všichni jsme poskakovali, jak jsme se hrozivě lekli... a von podle mě, od tý doby, když mu něco je, tak to má spojený s tím, že musí kulhat tak kulhá i když ho bolí voko

Ale s ocmama nejsou zerty,

já vim, taky jsem chtěla jet hnedle jak jsem přišla dom /to bylo u Brtnika radosti /, ale ono se to zklidnilo už i bez toho oftala, to po nějaký době bylo výrazně lepší, Brtnik mu i voko vyšetřoval, jestli tam neni něco vpíchnutýho nebo tak, ale je to mnohem , mnohem lepší, tak snad to bude cajk.

Edit - teď tu čórnul utěrku na ruce a předstírá, že jí našel na zemi a musí být odměněn, kdyby mu něco vopravdu bylo, tak by nekašpařil si myslim - když to vemu podle toho jak se tvářil, když sem přišla dom - to skorem zmíral

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:21
- Nahlásit

PetraK
a von podle mě, od tý doby, když mu něco je, tak to má spojený s tím, že musí kulhat tak kulhá i když ho bolí voko
když sem přišla dom - to skorem zmíral
Twe, ten vas ma fakt omotany kolem packy. Vic nevim, co k tomuhle dodat, proste ma vasi pozornost, dycky vi, jak si ji ziska at uz na hru, litovani, osetrovani, chlapecek zrzatej, chytrej, vycuranej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:31
- Nahlásit

Fifi
vycuranej

fakt omotany kolem packy.

no šak je taky jedináček. Zas ale když mě baví, jak von si to sumíruje /zas ne tolik teda jak si myslí, to ne, ale sumíruje /

ale tak vono to voko nevypadalo nějak moc pěkně - to by Ti odsouhlasil i brtnik , si myslim že ho vzala zubem nebo drápem. Ale jak říkám vzhledem k tomu, že dopředtím řádil jak černá ruka (a teď večer venku taky jevil zájmu o psí vzkazy víc než dost....) tak to zas tak neprožívám

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:40
- Nahlásit

Fajka
okááá danke šééén !
kdybych věděla, jak budeš na mě ošklivá, tak jsem neradila ...

to bude na skládací křeslo sebou no neudělá dyž ho nebudeš učit pitvat!!!
skládací křeslo budeš potřebovat

to neznáte jooooo
néé a je to hóódně vtipný, kor, když někdo to čte při krouhání mrkve a tím pádem blbě

PetraK
taky to říkám. a taky říkám, že budu neščastná až budu stará pani c onebude moct mít vižlůů
vzhledem k tomu, že tu budeš strašit ještě ve stu létech se štajnama na uších, tak budeš mít ty vižli ještě minimálně 4

voni si hráli, to nebyla pranice, proto jsou tam ty uvožofky.
tak je bolestínek a chce litovat, klasickej hošíček

no uvidíme, třeba se tentokrát bude vzpouzet, už je "velkej" kluk tříská to s ním, že je to slyšet přes ceou ČR
jééééžiš, on tě nezná jako sopku? Ten bude mít hlavu jak pátrací balon.. pitomeček

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání