Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 22:51
- Nahlásit

PetraK
že budu neščastná až budu stará pani c onebude moct mít vižlůů
Na duchod v 80 mam vymysleny seminka plemen svych milovanych, takze lakeland/skotak a brabant.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRR
RRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRR

RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

brut

strašit ještě ve stu létech se štajnama na uších, tak budeš mít ty vižli ještě minimálně 4

no to je šílená představááá. HÍÍÍLF MÍÍÍR, HÍÍLF MÍÍR!

ak je bolestínek a chce litovat

No jistěže, on je na sebe pan OPATRNEJ, víme? ale tak to kulhání mě nebéře, ale to vočko nevypadalo pěkně, zachrchlený takový, furt ho zavíral, červený bylo a hooošiček byl mrtvej . No ale test žrádlem prokázal, že to s tou smrtí nebude tak kááách a veterináře jsem zrušila. Dneska dobrý, tak snad to bude cajk.

š, on tě nezná jako sopku?
člověče myslím že ne, páč zrovna s ním se vždycky dalo až na jednu výjimku, kdy jsme si promluvili velmi tiše , myslím ale že i dneska to bude velmi tichý rozhovor

klasickej hošíček

Murphy nebyl. Ten byl tvrdej jako křemen. na něm se nepoznalo vůbec nic ,což zase taky bylo kontraproduktivní. dodneška si vyčítám jak sem ho furt na chalupě citýrovala, aby neležel na dlažkách fakt fest ledovejch /v chalupě se netopilo, byl listopad/ kvůli páteři a von si chladil chudera pytlíka nemocnýho a já to nevěděla, nevěděla, protože on na sobě nedal nic znát

Fifi
akze lakeland/skotak a brabant

budeš mít zase trabanta???

se máš, vižlu v mini variantě nedělaj. Sem si tak myslela na to, že bych si pak vzala nějakýho starýho ohaříka z outuku - leč- manipulace s velkým psem asi pro vetchou stařenu nebude v ólrajtu. Musim něco vymyslet. asi józefpšíka????

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:38 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

rumštájn ve spolek
včera jsem absolvovala výbornou véču s barbadoským rumem v mexické restauraci, abych vzápětí strávila od 2 hodin noc na záchdě s lavorem na klíně.... Jsem zvědavá, co se z toho vyklube

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:48
- Nahlásit

Hyena
odin noc na záchdě s lavorem na klíně....

ejch no to nezní dobře, a jsi v prasí? nebo doma?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:04
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
PetraK
se máš, vižlu v mini variantě nedělaj.
špice jo, heč heč (teda spíš středního bych myslela).
asi józefpšíka????
To asi záleží na tom, kde budeš bydlet, ne? Jestli budeš zdravá aktivní stařenka na chaloupce u lesa, tak co nějakýho menšího ohařa?
Hyena
od 2 hodin noc na záchdě s lavorem na klíně....
lity lity lity
Fifi
Na duchod v 80
pudeš do předčasnýho, jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:12
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
amštajn,

Hyena
strávila od 2 hodin noc na záchdě s lavorem na klíně....
a to je teda nahou****no....

kachna_
Na duchod v 80
pudeš do předčasnýho, jo?

blbááááááááááááááááááááááááááááááá

a zas du...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:18
- Nahlásit

kachna_

menšího ohařa

já znám malýho ohařa enem bretaňskýho a malýho münsterlanda a ti sou vlasatý, já mám ráda buď hlaďáky a nebo drsňáky. Hlaďáky ale nejradšejc. ale tak ono je to taky o tom, co by ten pes měl dostat a co mu budu moct doopravdy poskytnout, na co budu mít /nemyslím prachy/,

špice jo

jo špicůch je hodně barev a velikostí, to máš taky výhodu

Na duchod v 80
pudeš do předčasný

třeba si plánuje že dostane invalidní - na hlavu??

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:19
- Nahlásit

Fajka

nechoď , nechoď ešče, prosim Tě , já se ve víru událostí a snahy o utajení naprosto zapomněla - jak si tetkon stojíme s germánskem??

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:19
- Nahlásit

brut
mě to napadlo, protože občas se o takových věcech někdo někde zmíní ....
No já vždycky jenom závistivě koukám, jak vždycky někdo popíš ten svůj problém, že kterýho je na "první dobrou" vidět chybu i řešení a během dne, dvou, je po problému, když ten dotyčnej poslouchá rady, tak i dřív a mně z toho téměř vždy vyjde, že rychlý řešení prostě neexistuje
ale jinak o nejistotě a problémech s ní spojených sama víš nejlíp a v tom ti já neporadím
Mně se strašně líbí Fifin způsob s přesměrováním. Když Mája je neaportér a nenapadá mě, jak to aplikovat na nás .

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:42
- Nahlásit

PetraK
nechoď , nechoď ešče, prosim Tě , já se ve víru událostí a snahy o utajení naprosto zapomněla - jak si tetkon stojíme s germánskem??
tmto...vodešlo teprv včééra bo sem to dřívejc nestihla, tak pokud od nich bude nějakej repláj tak dám vědít jináč očekávej že ti příští týden asi spíš koncem bych si myslela dorazí fešné hošíček

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
Fifin způsob s přesměrováním. Když Mája je neaportér a nenapadá mě, jak to aplikovat na nás
A Cir aportér je??? tak to přesměruj na aportování Cira Máji začne Mááája blbnout? zahodíš...Cir doaportuje a třá se děfče uklidní po dvou opakováních

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:48
- Nahlásit

Fajka

očekávej že ti příští týden asi spíš koncem bych si myslela dorazí fešné hošíček

juhůůůů!!! Důůů hast ajne gůte Arbajt gemacht!! danke šééén!

teprv včééra bo sem to dřívejc nestihla,

vo to vůbec nejde, já si jen nebyla jistá, jak si stojíme a v jaký fázi to tetkon je, aby třeba nepřijel ten fešnej hošíček a já nebyla ready, to bych nerada. tož proto sem se ptala, aby mi to nefrknklooo.

A Cir aportér je??? tak to přesměruj na aportování Cira Máji začne Mááája blbnout? zahodíš...Cir doaportuje a třá se děfče uklidní po dvou opakováních

: moc moc moc pitomá. Opravdu moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:50
- Nahlásit

kachna_
Když Mája je neaporté

škoda že nemáš čas, páč mě něco napadlo - ona má zájem o zvěř víc než živej, tak by jí třeba bavilo aportování srnčí nožičky (takový to co se používá při výcviku lovečáků), bylo by to jen její.... a dalo by se to použít na to přesměrování - pokud by jí teda to aportování haxny vzalo pochopitelně.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 09:54
- Nahlásit

PetraK
než živej, tak by jí třeba bavilo aportování srnčí nožičky
to můe použít i zadní králičí těch maj doma dooost

vo to vůbec nejde, já si jen nebyla jistá, jak si stojíme a v jaký fázi to tetkon je, aby třeba nepřijel ten fešnej hošíček a já nebyla ready, to bych nerada. tož proto sem se ptala, aby mi to nefrknklooo
jo jo kdyby hošíček frnknul to by byl průůůser

moc moc moc pitomá. Opravdu moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 11:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
škoda že nemáš čas
já mám čas , jen jinak strukturovanej (šlo mi jen o to, že nemám takovej ten strašně důležitej osobní čas jen pro ní, cvičit není problém) a ona není vyslovenej neaportér. Problém teda ale asi může bejt v těch králičích pacičkách , páč oni je dostávají na žraní a neumim si moc představit, že by to šlo použít (že by to prostě mája nepovažovala za suprdupr pamlsek)
Ale zkusim někam zapracovat ten čas jenom pro ní po příjezdu (což bude asi docela masakr, protože to u nás vypadá tak, že samozřejmě přijedeme pozdě a pak nastává rodeo - večeře, zatopit, obstarat dítě. A já do toho budu "něco" dělat se psem. Představit si to umim - černobíle a ve stylu Hýčkoka ).
V rádiu je děti vám to řeknou:
"Měla jsem oblíbenou panenku - oholila jsem jí hlavu, utrhla jsem jí ruce a nohy. Byla to moje nejoblíbenější panenka"
A tohle vám sem musím dát, našla jsem fotku na ifauně (u nás to není registrované plemeno, ale teda )

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 11:21
- Nahlásit

kachna_
A kdybys ji vycpala kralici kozku necim? - parkrat ji to vzala ven coby extra spesl hracku... To by ji nezaujalo? - ale zase aby to nebylo kontraproduktivni a nezajimali ji pak i vasi zivi kralickove..

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 11:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

t i zadní králičí těch maj doma dooos

v lednici, to je fakt, ale... to bych nedělala, aby si nááhodou nemyslela,že doma může

hošíček frnknul to by byl průůůse

to jako dost!!

kachna_

těch králičích pacičkách
no proto řikám srnčí

pak nastává rodeo - večeře, zatopit, obstarat dítě.

no to si právě myslim, a navíc při tom příjezdu samotným to taky musí bejt motanice

A tohle vám sem musím dát,
týý vado!! a Fajfku flákne!!

je to krasavec teda.

Fifi.

A kdybys ji vycpala kralici kozku necim?

kráálika neee, to chce tu srnčí haxnu si myslim, to nezná a nesmí.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 12:32
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Co tu herdekbaby děláte? Nezlobíte a jste hodné?

PetraK
no to je šílená představááá. HÍÍÍLF MÍÍÍR, HÍÍLF MÍÍR!
pro tebe nebo pro nás?

No jistěže, on je na sebe pan OPATRNEJ, víme?
jak jinak, když je to chlapeček

člověče myslím že ne, páč zrovna s ním se vždycky dalo až na jednu výjimku, kdy jsme si promluvili velmi tiše , myslím ale že i dneska to bude velmi tichý rozhovor
mnooo, myslím, že bude velmi, ale fakt velmi překvapenej chlapeček

dodneška si vyčítám jak sem ho furt na chalupě citýrovala, aby neležel na dlažkách fakt fest ledovejch /v chalupě se netopilo, byl listopad/ kvůli páteři a von si chladil chudera pytlíka nemocnýho
jestliže jsi ho honila z dlažek lehat jinam, tak si nemáš co vyčítat. Neblázni, to by jsi si musela vyčítat i každé kousnutí do jazyku, zatrženej dráp atd.

Sem si tak myslela na to, že bych si pak vzala nějakýho starýho ohaříka z outuku - leč- manipulace s velkým psem asi pro vetchou stařenu nebude v ólrajtu. Musim něco vymyslet. asi józefpšíka????
hele stařenko, tvoje starosti bych chtěla mít ... než ti bude těch 80 nebo spíš 100, tak je času na vymýšlení dosti a třeba na starý kolena bude chtít psa Brtník a ty budeš za mooooc hodnou ženštinu a obstaráš mu právě toho jednoho jedinýho vyvolenýho

kachna_
tak i dřív a mně z toho téměř vždy vyjde, že rychlý řešení prostě neexistuje
já bych ekla, že rychlý řešení neexistuje, opravdu ne U všeho je to běh na dlouhou trať a nikde to nejde uspíšit.Ti co tvdrdí, že vše zvládli během jednoho dne, tak buď kecaj nebo to odflákli a někde se jim to časem projeví ....

Mně se strašně líbí Fifin způsob s přesměrováním. Když Mája je neaportér a nenapadá mě, jak to aplikovat na nás
a nemá něco, co miluje? Teda mimo kousání Besky? Víš, že by jste to použili místo aprotku...třá hopsání přes překážku nebo nějaký cvik nebo mazlení .. prostě něco, co by odvedlo její pozornost a co miluje

což bude asi docela masakr, protože to u nás vypadá tak, že samozřejmě přijedeme pozdě a pak nastává rodeo - večeře, zatopit, obstarat dítě. A já do toho budu "něco" dělat se psem. Představit si to umim - černobíle a ve stylu Hýčkoka
klasika, jak jsem ráda, že už to mám za sebou...ani si nedovedeš představit

našla jsem fotku na ifauně (u nás to není registrované plemeno, ale teda
jééé, ten je nádhernej

Fajka
začne Mááája blbnout? zahodíš...Cir doaportuje a třá se děfče uklidní po dvou opakováních
ty jsi jelitóóóóóó

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 13:06
- Nahlásit

brut

Co tu herdekbaby děláte? Nezlobíte a jste hodné?

Děláme že děláme. a můžeme bejt jiný než hodný?? Ne. to neumíme

pro tebe nebo pro nás?

a vlastně ani nevim

jak jinak, když je to chlapeček

mnooo, myslím, že bude velmi, ale fakt velmi překvapenej chlapeček

no asi jo, páč to navíc nečeká, ale sem nasranější a nasranější - se tu sama vytáčim

honila z dlažek lehat jinam, tak si nemáš co vyčítat.

tohle mi nevysvětlíš, navíc tím jak jsem byla zvyklá, že je tvrdohlavá palice sem si myslela, že zase střečkuje a byla sem na něj nasraná jako že moc a ohulákala jsem ho a to si prostě v tu chvíli nezasloužil, když mu bylo hodně ouvej.

tvoje starosti bych chtěla mít ..
já nemám starosti, to sou enem úvahy, takový.

bude chtít psa Brtník a ty budeš za mooooc hodnou ženštinu a obstaráš mu právě toho jednoho jedinýho vyvolenýho
českýho fouska
von chce už teď - českýho fouska nebo drátěnou vižlu no a ...to taky neni malý ,

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 13:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
sem musím dát, našla jsem fotku na ifauně (u nás to není registrované plemeno, ale teda
to chcu!!!!!!!!!!!!!!! je nádhernej!!!!!

brut
ty jsi jelitóóóóóó
se divíš???? jakej pán takovej pééééf

PetraK

Pani PÜP má emila, opakuji paní PÜP má emila !!!
probíhám a nevim kdy budu nebudu tak přeju všem háááskej víkend ! bez křipeček, blitíček či jinech chujovin, kdo chce může i pícat že Fifijová !!!

EDIT joooooo a Jani podá co nejdřív hlásání jak to dopadlo s Berniiii a zdaliž je vše OK! pevně v to doufám !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 13:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

to chcu!!!!!!!!!!!!!!! je nádhernej!!!!

myslela sem si to

Pani PÜP má emila, opakuji paní PÜP má emila !!!

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ DU TAM DU TAM!!

Jani podá co nejdřív hlásání

Jani podá hlásání až záftra, jdou až záftra dopo.

, kdo chce může i pícat že !!

dobře, bereme na vědomí

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 13:46
- Nahlásit

Fajka

sem šla celá radostná volat, že jako jak budem asi teda řešit těch 0,59 Káčé a vona telefon spolkla asi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:16
- Nahlásit

PetraK
sem šla celá radostná volat, že jako jak budem asi teda řešit těch 0,59 Káčé a vona telefon spolkla asi
jáááá nic řešit nebuduuu, Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy budeš řešit !!!
pardoooon, sem nechala mobila u pc a kuchtila vobět

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:24
- Nahlásit

Fajka
pardoooon, sem nechala mobila u pc a kuchtila vobět

naprosto chápu , taky jsem to nenechala dlouho zvonit.

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy budeš řešit !!!

uuuuuuuž mám pořešíno

hele lidijové, tak Moja v novým asi dobrý, vypadá to, že to zvládne

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:24
- Nahlásit

PetraK
Děláme že děláme. a můžeme bejt jiný než hodný?? Ne. to neumíme
jj, to děláte každej den, takže nic nového, ale že by jste byly hodný teda nevím, nevím ....

a vlastně ani nevim
sem si to myslela

no asi jo, páč to navíc nečeká, ale sem nasranější a nasranější - se tu sama vytáčim
že bych ho politovala, zmetečka malýho?

navíc tím jak jsem byla zvyklá, že je tvrdohlavá palice sem si myslela, že zase střečkuje a byla sem na něj nasraná jako že moc a ohulákala jsem ho a to si prostě v tu chvíli nezasloužil, když mu bylo hodně ouvej.
a jseš snad jasnovidec? Nejseš, tak neblbni a vypusť tenhle "hřích", protože jsi nic neudělala

já nemám starosti, to sou enem úvahy, takový
mnooo, každej tomu říká jinak

českýho fouska
tak vidíš, na starý kolena budete mít českýho fouska ( nebo tomu něco podobnýho z útulku) a máš po starostech ....

musím říct, že necííí vidět Růůůžofku ... stačil mi její hlas a jsem přeslazená alespoň na tejden dopředu ...brrrrr

Fajka
se divíš???? jakej pán takovej pééééf
kterej ... myslím pán i péééf

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:27
- Nahlásit

PetraK
Moja v novým asi dobrý, vypadá to, že to zvládne
jj, sleduju jí na webkách a vypadá to, že místní tlupa jí dobře připravila a vzala si poučení z příchodu Bikiry Doufám, že vše vydrží a bude tam spokojená, navíc prcek se má taky čile k světu, takže super. Jen Richard odchod Moji blbě nese, na webkách je kolikrát vidět, jak je nešťastnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:30
- Nahlásit

brut

ale že by jste byly hodný

tak já nevim jak vostatní třeba, ale já vlastně ani jiná než hodná bejt neumim. To ti potvrdí každej, ŽE JO DŮRY??? (a kdo ne, má problém )

sem si to myslela

no ne já sem si to jenom představila... ale třeba to tak dopadne

politovala

nic, kobereček mu leda přichystej.

a jseš snad jasnovidec? Nejseš, tak neblbni a vypusť tenhle "hřích", protože jsi nic neuděla

jojo, to si říkám, ale nefungá to, mám výčitku. no. nenaděláš nic.

starý kolena budete mít českýho fouska

no to je sice o něco klidnější než pižlí bratr, ale rozhodně, rozhodně ne menší

. stačil mi její hlas a jsem přeslazená

dobrý viď?? a tos neviděla dneska její pančocháčky pod prsíčky a bombarďáčky bavlněný bílý s kytičkama červenejma, nebo co to tam měla, snad srdíčka či co.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:32
- Nahlásit

PetraK
hele lidijové, tak Moja v novým asi dobrý, vypadá to, že to zvládne
jééé voni už jí přestěhovali jo????? tak hlavně že vypadá že to bé dobrý !

uuuuuuuž mám pořešíno
máááš prt!!!

brut
kterej ... myslím pán i péééf
no neřikej mě žes ještě nepodznala kterej péf se ke kterýmu k nám z nás dvou nejlíp hodí??? myslím že je to naprosto jasný a vybrali jsme si voba a voba dobře dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:34
- Nahlásit

brut

Jen Richard

von ty rozchody dycky blbě nes Ričrd

dělám si srandu
jak je nešťastnej
je mi ho líto, tohle je prostě hrozně vůči nim nespravedlivý, vím, vím, stokrát vím, že to jinak nejde ale.... je mi jich líto, nikdo se jich na nic neptá,n ikdo jim neřekne, proč se najedou probudili někde jinde, sami... proč jim sebrali milovanou bytost.... nic , když si představím, že by se tohle stalo mě........ .

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 14:39
- Nahlásit

PetraK
je mi ho líto, tohle je prostě hrozně vůči nim nespravedlivý, vím, vím, stokrát vím, že to jinak nejde ale.... je mi jich líto, nikdo se jich na nic neptá,n ikdo jim neřekne, proč se najedou probudili někde jinde, sami... proč jim sebrali milovanou bytost.... nic , když si představím, že by se tohle stalo mě........
mě třeba překvapuje že tam nejel s ní aby překonala to nejhořší období..ten začátek bych si myslela že by to tak bylo mnohem mnohem lepší !

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání