Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:34
- Nahlásit

Fifi

nojo no.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:51
- Nahlásit

PetraK
jemu to prostě fakt není až tak nějak příjemný, je v tomhle celej my no a jak by mu člověk dopřál soukromí, kdyby tam byl nějakej Prudimír obecnej? a taky - jak sladit šílenýho temperamentního vižlího mlaďase s osmiletým , ne už tak šíleným psem ?
já bych neřekla, že mu vadí druhý pes... pokud on bude mít možnost prostoru sám pro sebe, tak to bude ok
A sladíš, než Ešus úplně zestárne a bude dědečkem, tak se prcek zklidní z toho nejhoršího ....

jááá zichr!!

sem včera večír vyvařovala na zájezd k mé uražené sestře (ha a vůbec jsem se nespletla!!! páč sem právě hovořila se synovcem a ségra je nasrandíra
jsi hodná ségra a tetička , ale ona ségra bude nasrandíra na sebe, bohužel se to odrazí i okolo

jo my to víme, jen tys to ešče nevěděla
jen nevím, jestli jsem mentáně nebo momentálně opožděná

no bylo by fajn, kdyby se jí hlavně uzdravila hlava,ale v to není možno doufat
tam je to o něčem jiném a dlouhodobějším

to sice joooo, páč byl moc dobrej, ale kdo to pak má sundavat
no týýýý přece, já za tebe nic sundavat nebudu, páč bych se pak taky nemusela hnout

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:53
- Nahlásit

PetraK
Tak mám zase dylyma
Zkus to brat z jinyho uhlu pohledu - starsi pes se notne psychicky i fyzicky zvedne, kdyz mu domu pribude mladej smrad. Esus neni zase az takovej morous, naopak by ses mozna divila, jak nadsene by stene prijal. Aktivity mladyho a staryho zvirete jdou skloubit i bez toho, ze by dedek nejak trpel. Mluvim z vlastni zkusenosti.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:56
- Nahlásit

PetraK
Rams´štááááááááááááááááááááájn,
sem vás v rychlosti přelítla ale mozek jede na půl plynu tak reaguju jen na poslední příspěvek...

já bych potřála 14 dní dovči abych si vklidu mohla dodělat co potřebuju....kdo mě podepíše dovolenku???

Fifi
Zkus to brat z jinyho uhlu pohledu - starsi pes se notne psychicky i fyzicky zvedne, kdyz mu domu pribude mladej smrad. Esus neni zase az takovej morous, naopak by ses mozna divila, jak nadsene by stene prijal. Aktivity mladyho a staryho zvirete jdou skloubit i bez toho, ze by dedek nejak trpel. Mluvim z vlastni zkusenosti
jj souhlas
vidím to dnes a denně a že Fája je nějakej solitééér

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:03
- Nahlásit

Fifi
Zkus to brat z jinyho uhlu pohledu

já vim tohle si říkám taky.... ale furt mi to vychází nerozhodně nějak. já musím věci dělat bez rozmyslu, pak to vychází, jak mám prostor špekulovat.... nejni to dobrý , ale hlavně chtělo to, aby byl dřív, tak před dvěma rokama, jenže mluv do dubu jménem BRTNIK, ty vole to je kolikrát děsná šichta!!!!!

brut

pokud on bude mít možnost prostoru sám pro sebe,

no jenže to v tom bytě tolik není právě.

tak se prcek zklidní z toho nejhoršího

ne to ne fakt ne, vižla je éro.

bude nasrandíra na sebe

ne, je nasraná, páč se jí nikdo nevozývá, což ale jaksi nejde, páč není kam. A když jsem se ozvala synovci, tak ten na to zapomněl, že jsem volala. takže sestra je ublížená, že se na ní ZASE!! celej svět vysral, když ona má potíž. Jenže zapomíná na dvě podstatný věci - nesnáší telefonování (leč pak jí trapně vadí, když jí nikde netelefonuje ) a není kam jí zavolat jaksi), no magor, prostě,ale to jako navážno. No nic nebudu to řešit, budu jí brát jako sestru magora, nenadělám vůbec nic.

opožděná

řeknu ti to asi takhle - NAFURT A PORÁD.

tam je to o něčem jiném a dlouhodobější

Mno, Toyota sice tvrdí, že NIIIC NENI NEMOŽNÉÉÉ TOJOTÁÁÁÁ, ale sou věci, s kterejma si neporadí ani ta Tojota

týýýý

no právě

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:04
- Nahlásit

Fajka

mozek

?????????????????????????????????????????????????? ???????

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:05
- Nahlásit

Fajka

dovolenku

řiditel, esli teda zrovna ale neordinuje?

idím to dnes a denně a že Fája je nějakej solité

jo to jo, ale ona má ten prostor pro to, bejt tim solitérem když chce, on by ho u nás doma neměl.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:07
- Nahlásit

PetraK
mozek

?????????????????????????????????????????????????? ???????

no dobrááááááá, takže to nic co je v hlavě jede na půl plynu

no magor, prostě
nejni vona tvoje sestra????????????

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:11
- Nahlásit

PetraK
ale ona má ten prostor pro to
Hele, kdyz budes vymejslet samy "ale", tak druhej pef nebude. Ty rozumbrado.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

dobrááááááá

v poho, to já jen, abys netrpěla přílišným a marným optimistickým očekáváním

nejni vona tvoje sestra

je. ale já narozdíl od ní neskurhrám, že mi nikdo nezavolá,páč já to telefonování fakt nesnášim. A víš co, před operací jsem jí asi tak 600000x říkala, ségra, my ti volat nebudem , ozvi se Ty až se ti to bude hodit, chtít, budeš mít náldu..../páč by musela s tou bolavou haxnou vylézt do zimy z baráku,páč v baráku není signál a musla by na tý noze stát, to není dobrý/ , prej jojo jasně, jasně. A houno! ale navíc jí fakt není kam zavolat - její mobil - kleknul, služební - vypnutej, Tadeše jsem se nedovolala a on jí to zapomněl vyřídit. Některej lidem nevysvětlíš vůbec nic a ať uděláš co uděláš (zavolám = je nasraná, že někdo volá a musí jít k telefonu - což chápu x nezavolám = je nasraná, že na ní nikdo nemyslí - což nechápu), každá varianta je špatně dobrá pakárna že?

Tak MATEHOOO, CO VYMĚNÍME SI JE?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
řiditel, esli teda zrovna ale neordinuje
maká a dovču mě podepsat nece

to jo, ale ona má ten prostor pro to, bejt tim solitérem když chce, on by ho u nás doma neměl.

aj to jo to je pravda, prostoru tu mám víc než dost. Zase ale i když je nechám pospolu tak si lehnou opodál aby na sebe viděli..i když je jelito takovej aktivec tak se dokáže sám uklidnit a jí dát pokoj a respektovat že ona odpočívá až na věky aámen
já dělám taky hodně to že choděj spolu samo často ale beru zvlášť jednoho i druhýho a je vidět že když jde Fája sama tak i z toho má radost že se věnuju jen jí...nadruhou stranku když jdou voba tak nejni vidět že by jí to nějak štvalo ani když ho má na hlavě
ale zase vedle něj hodně ožila a je aktivní a začala si hrát!! což nedělala ani jako štěně

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

PetraK
(zavolám = je nasraná, že někdo volá a musí jít k telefonu - což chápu x nezavolám = je nasraná, že na ní nikdo nemyslí - což nechápu) dobrá pakárna že?

jo to teda jo ach tak to potom už jen řekni ričínkoj vo kobereček

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

brut
tak tady teda ti to moc nejde
Tady se taky nesnazim, pac vim, ze sem mezi svejma

ten je výbornej
Jo, uzasne uchylnej

seš si jistá?
No sem no, bohuzel projimadlo nevim, dneska sme se zatim nepotkali.. nutno podotknout, ze sem chrapala jak mrtva do 10, meiztim me teda vzbudil Balous, kterej do me zacal dloubat cumakem, ale pak sem zas zalezla.

PetraK
to uměj enem čoklidi
No neboj, po vas fakt nechci, abyste na me vrtely ocaskama

mrtvolu zabalíme, zlikvidujem
Nic takovyho, masa pro psy je furt malo.. Mi pripomnelo, ze maticka obcas dela ruznorode balicky masa do mrazaku.. a jednou na jeden napsala Miroslav, coz je jeji pritel..

vyměnim sestru za bratra, chceš?
Ne hele, fakt ne Ja si nikdy s moc zenskejma nerozumela a predstava, ze tu budu mit jeste nejakou babu.. to uz radsi tohohle idiota

Já dám hošíčkovi něco málo suchýho chleba a to budou hemry,
Nechutny, nechutny, ale povzbudivy..

jo máma moje se taky snaží, voni uměj překvapit,c ož?
Umeeej, kdyz chtej, kor kdyz videj, ze uz se to riti do pruseru velkyho... Ale apson ze nekdy

v Prahé nic?
Ni, sice tam nejaky nabidky na vyjezdy jsou, ale v praglu je to hrozna pakarna, pac a) lidi nejsou furt doma, b) nemaj cas, c) kdyz uz jsou doma a maj cas, tak se bojej, d)kdyz uz jsou doma, maj cas a nebojej se, tak nemaj naladu... Praha se dela fakt hrozne blbe, tam nechci.

Hyena
aby si neměla takovýhle záchvaty ohleduplnosti
Aaa safra, zas me nutej pit

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

maká a dovču mě podepsat nece

tak mi ho dej na telefoun, já mu to už politicky vysvětlim

aj to jo to je pravda, prostoru tu mám víc než dost.

no, právě, že tam si může odejít, když chce,jak v bytě ? kdyby byl Ešus družnej, tak nepřemejšlim vůbec, spíš mě k tomu navedla ta debata s Evou, kdy jsme se bavily dlouho a hodně o tom soužití, a o tom,, že si vlastně dneska zpětně uvědomuje, že právě pro tu starší to byla velká změna a neví, jestli úplně dobrá, jako v tom smyslu, že by jí asi spíš bývalo bylo lípějc jako jedináčkovi. A že i na té druhé, která teď zbyla, že vidí, jak si zase teď hodně užívá toho, že je ten jedináček..... ale hlavně hodně problém byl právě pak v tom, že Eny už nemohla a jako že fakt to hodně špatně nesla, že ta druhá jde do akce a ona ne.

ach tak to potom už jen řekni ričínkoj vo kobereček

dobrý ne? však už taky kobereček byl několikrát v objednávce já nevim, proč vona se takhle chová. Fakt byste jí museli vidět, když zazvoní ten telefon. NO a pak následně co předvede, když se jí nevolá - třeba jako po tý první operaci toho kolene, kdy jí logicky člověk nechce tahata, aby tu nohu musela zatěžovat a taky ani v předtavách teda nemusim poslouchat, co asi řiká, když k tomu telelfonu jde

edit - ty vole takovejch překlepů!! ale vopravovat to nebudu, píšu hrozně rychle no

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:25
- Nahlásit

Fifi

Hele, kdyz budes vymejslet samy "ale", tak druhej pef nebude.
já vim no. Proto řikám, já musím dělat věci HNED hned, jak mě napadnou, nesmim meldovat. Ten pes měl bejt už dva roky doma!!!!

Mathea

abyste na me vrtely ocaskama

jak jako to mi dost vodlehlo, to se přiznám

masa pro psy je furt malo..

to je taky pravda.

Mi pripomnelo, ze maticka obcas dela ruznorode balicky masa do mrazaku.. a jednou na jeden napsala Miroslav, coz je jeji pritel

ááááá do prdele!! pomooooooooooooooooooct

to uz radsi tohohle idiota

no vidiš! já ti to řikala, hned se na to kouká líp , ne,

Nechutny, nechutny, ale povzbudivy.

jo , nechutný jako že dost. Esli nosí tmavý kalhoty,mohly bychom mu ešče udělat vostudu, kdyby mu to flusnul na stehno třebas

Praha se dela fakt hrozne blbe, tam nechc

chňapnzí! No ale kdyby na to někdy došlo, tak si piš, že si tu užijem

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:34
- Nahlásit

brut
nehrálo v tom konfliktu roli auto a to, že tam byla Beska zavřená? Nemohla si to Mája blbě přečíst... třá, že to bylo za trest a tak to musí pořešit?
Přišli jsme domů, přivítali psy, nakrmili je, a když pak šel Michal vyklidit auto, pustil ven i Besinku. Besinka je v autě ráda, ani neštěkla. Besinka přišla domů současně s Michalem a nákupem, vočuchali se a asi pět minut potom se do ní Mája zakousla.
Člověk se jí přizpůsobí a - a nic , to že po sobě vylítly mi je sice líto, ale jsem s tim de facto smířená. Je mi jasný, že žárlí, ale sakra štve mi, že nemůžu najít cestu tak, aby spokojení byli všicí. Vůbec by mě nenapadlo, že Batunka, která přišla do tohohle stavu, s tím vůbec problém nemá. Ona je prostě "smečková".
PetraK
za sebe, já myslim, že druhej pes je dobrej nápad, ale vůbec si neumim představit, jestli se daj psychicky a fyzicky zvládnout dva takhle chytří aktivisti.
Fajka
je vidět že když jde Fája sama tak i z toho má radost že se věnuju jen jí.
To je u nás teď velkej problém, páč jsou navázaní na mě a Michal mě v tomhle nezastoupí (nefunguje to) a prostě vždycky je tam dítě a ten prostor jenom pro mě a psa téměř nemám. Je to blbý.

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:37
- Nahlásit

Aaa, tohle je bozi

PetraK
Ten pes měl bejt už dva roky doma!!!!
Souhlasim

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:41
- Nahlásit

PetraK
Mathea
Mi pripomnelo, ze maticka obcas dela ruznorode balicky masa do mrazaku.. a jednou na jeden napsala Miroslav, coz je jeji pritel
ááááá do prdele!! pomooooooooooooooooooct

jste mi připomněly popisky mojí mamči.
"Tři menší porce nebo jedna pro Petra"
"né moc dobrý guláš"
a
"Stehno ze staré samice"

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:42
- Nahlásit

kachna_

.

Člověk se jí přizpůsobí a - a nic
že nemůžu najít cestu tak, aby spokojení byli vši

ne to asi někdy nejde, když se to neseskládá. se podivej na lidi- teď dám jako příklad tu svou ségru, co je tu na paškále - taky se nezavděčíš, ať uděláš co uděláš a nejde to vybalancovat u nás tak,a by byli fšicí spokojený. Vztahy sou někdy svině, no.

psychicky a fyzicky zvládnout dva takhle chytří aktivisti

no to je právě další věc. Jako evidentně dají - je hafo lidí, který má víc než jednoho ohaře, ale tady by byl myslím právě v neprospěch ten věkovej rozdíl, je moc velkej. Budou to hodně rozevřený nůžky

ten prostor jenom pro mě a psa téměř nemám. Je to blbý.

tak to je vono - se bojím, že mi nepůjde udělat čistě prostor jen pro jednoho a pak pro druhýho. A já to mám tak, že si myslím, že by ho mít měli - myšleno teď v tom kontextu velkýho věkovýho rozdílu. Ale třeba tady plácám játro.....???

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:44
- Nahlásit

Mathea

Souhlasim

no to fšichni, krom Brtnika,

kachna_

Tři menší porce nebo jedna pro Petra"
"né moc dobrý guláš"
a
"Stehno ze staré samice"

pomoct.

No s mejma balíčkama by se asi nikdo nepobavil, mám tam třeba namalovaný prasátko a kostku, jako že to sou vepřový kostky na goulage a tak

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:46
- Nahlásit

kachna_
"Stehno ze staré samice
ted zrovna bulim smichy, si taky fakt stracena nebo respektive to asi mate teda v rodine

PetraK
Hele a si rozhodla, ze to musi betj ohar, torpedo? To me ted jen napadlo v ramci toho, ze si Brtnika ukecavala i na nejaky fenky ze Skrivan, tak jen ze nevim, jak daleko mezitim dosly tvoje myslenkovy pochody

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

Hele a si rozhodla, ze to musi betj ohar, torpedo?

tak já ani tak v podstatě ne, i když ohař je moje srdcovak a dal by se nějakej vytáhnout z průseru - stačí nakouknout do lovky v nouzi, ale s Ešusem by to jednoznačně muselo být štěně, štěně chlapeček, protože holčičku bych musela kastrovat a to se mi nechce, když není nutnost zdravotní. ale tak to je o tom co já, teď tady máme ještě druhou půlku no a ... ta chce toho ohaře, že. no. Hele bejt na mě- tak já už ze Skřivat tahala a několikrát. lanařila jsem třeba za bíglošku (jsem ráda, že už má svoje doma, doufám, že jí je tam fajn?? Zprávy asi nejsou?? a za pár dalších fenek s tím, že malej čokl by se prostře doma fakt jako ztratil, ALE S NIM NEHNEŠ!! NEHNEŠ!! a tohle jsou věci, kdy se na tom dva musej doopravdy dohodnout, nemámráda přístup, přitáhnu domů dalšího psa a ty se s tím smiř! páč pak jsou na ty starosti, který zákonitě někdy přijdou - dva a když ten jeden do toho nejde dobrovolně, tak ho to pak séře a .... to neni dobře.

edit - nebo takhle - mohla bych to uhrát na city, to bych zvládla , ale.... nebylo by to fér

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 12:58
- Nahlásit

PetraK
uhrát na city, to bych zvládla , ale.... nebylo by to fér
echjo

Ne, ja ti rozumim, uplne, to vubec nechci, abys sla pres Brtnika, to by prineslo samozrejme akorat vic skody nez uzitku. Tak halt uvidis no

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:26
- Nahlásit

Mathea

echjo

no jo, já už to jednou měla skorem odbouchnutý, ale to by fakt bývalo bylo čirý zneužití situace ale to z etickýho důvodu prostě neudělám. Člověk musí chtít závazky sám, pokud je to pod tlakem, vymstí se to, protože člověk nechce mít obecně víc starostí než si naloží sám.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 14:07
- Nahlásit

Fajka
já bych potřála 14 dní dovči abych si vklidu mohla dodělat co potřebuju....kdo mě podepíše dovolenku???
klidně já, ale nevím, jestli bude Čííííf nadšenej

PetraK
no jenže to v tom bytě tolik není právě.
děláš, jak kdyby jste bydleli v garsonce.... prostor máš, spíš se bojíš, stejně jako každej, kdo si k jedináčkovi pořizuje drhuhého prcka....navíc, napadlo tě, že prcek může být míň střelenej jak Ešus?

ne to ne fakt ne, vižla je éro.
kamarádka má vižlu a proti Ešovi je naprostý kliďas, takže ono to tak horký nebude

je nasraná, páč se jí nikdo nevozývá, což ale jaksi nejde, páč není kam
hmmmm, je to tvoje ségra...takovou podobu tam vidím ohledně telefonování a telefonu

No nic nebudu to řešit, budu jí brát jako sestru magora, nenadělám vůbec nic.
spíš jako ségru magora, který má sám potíže s founama

ti to asi takhle - NAFURT A PORÁD.
to néééééé, tohle bylo určitě jen "momentálně"

, Toyota sice tvrdí, že NIIIC NENI NEMOŽNÉÉÉ TOJOTÁÁÁÁ, ale sou věci, s kterejma si neporadí ani ta Tojota
myslíš? Teda ne to, že by si poradila Tojota, ale že ej to opravdu nemožné?

Některej lidem nevysvětlíš vůbec nic a ať uděláš co uděláš (zavolám = je nasraná, že někdo volá a musí jít k telefonu - což chápu x nezavolám = je nasraná, že na ní nikdo nemyslí - což nechápu), každá varianta je špatně dobrá pakárna že?
to není pakárna, ale normální staf ..... ještě jsi to ve svých letech nepochopila? Navíc si myslím, že ona je spíš než naštvaná nešťastná , ale to je o něčem jiném

Mathea
Tady se taky nesnazim, pac vim, ze sem mezi svejma
správně, seš mezi svejma magoooorama

Jo, uzasne uchylnej
přesně tak

No sem no, bohuzel
jaký bohužel?

projimadlo nevim, dneska sme se zatim nepotkali.. nutno podotknout, ze sem chrapala jak mrtva do 10, meiztim me teda vzbudil Balous, kterej do me zacal dloubat cumakem, ale pak sem zas zalezla.
kdybys chtěla, tak nabídka na projímadlo platí i s dávkováním, aby to bylo na dlouhodobé sezení na kadibutce

kachna_
Besinka přišla domů současně s Michalem a nákupem, vočuchali se a asi pět minut potom se do ní Mája zakousla.
nemohl být spouštěčem nákup?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 14:24
- Nahlásit

brut

může být míň střelenej jak Ešus?

ani nechci ale, víš

proti Ešovi je naprostý kliďas

viz výše - budu vybírat zase stejně

akovou podobu tam vidím ohledně telefonování a telefonu

no pokud bereš můj laxní přístup k tomuto přístroji a mojí neochotu moc telefonovat, tak ano, ta druhá půle jest mi jaksi cizí

který má sám potíže s founama

ne já nemám potíže s founama, já na ně právě doopravdy kašlu a v tom je dost podstatný rozdíl

néééééé

jo

nemožné

jo jo, je.

nešťastná

mno, to já sice vím, ale víc než se dělá se dělat nemůže, je to rozmazlenej spratek, kterej chce víc než je reálně proveditelný a nic nebude nidky dobře, protože když se udělá á, mělo se ještě k k tomu udělat i bé, nebo rovnou cé a lepší celá abeceda. Skromnost sluší duši, si nezapsala v uši. ale to je fuck.

spouštěčem nákup?

nemyslím, dělá to samé i v jiných situacích - viz, přijde sama z procházky..... je to tam o její nevyrovnanosti a nárocích a nejistotě.

kulala
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 15:08
- Nahlásit

[b]brut[/b]
pokud bude lítat "to", tak je to v cajku, hlavně, aby si nelítala ty, třá na kadibutku

ty mi teda prejes veci i to uz me pri navsteve rodne horudy potkalo

[b]PetraK[/b]
jááááá chci podrobnosti!! víc podrobností!! a bude už nafurt tvoje?? jo??

JAK KULALA K JEPICI PRISLA
noo, Jepicu sem si na zacatek pujcila do skoly - jelikoz sem vedela ze at tak nebo tak nebudu moc uz cubu vzit takze po reseni moznosti - jako pes z utulku, dovoz dalsi z CR a podobne mi boss rek ze si muzu vzit Jepicu nebo nektereho z jeho psu- coz samo vyreli situaci bezvadne...jenze ja sem mela problem s tim ze boss ma psy na hony a ucit je naky hovadinky se mi nechtelo kuli nemu.nemluve o tom ze 2 sou stary, kokr (jepice tatik) sebere vsechno jenom ne dummy (ve skole nam prostreleny bazanty nedaj a zbyly si boss pripravuje sam. takze zbyla Jepica -jelikoz jako mlady tvarny material se mi zdala nejlepsi volba.Jenze to me zase vzhledem k jeho veku omezilo na tri mozne varianty ve skole... ale mela sem docela stress jako zase kdyz ho pak bude chtit na hon tak abych ho nako nedo...la..Boss mi sice rek at si delam co chci a nelamu si s tim hlavu jenze to sem proste kulala.

No a ted sem se s nim vo tom bavila jestli by mu nevadilo kdyzbych se psem dala search- a boss mi rek ze pokud ho chci a bude nam to klapat ze si ho klidne muzu nechat..
a zazvonil zvonec a pohadky konec

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 15:54
- Nahlásit

kulala
a boss mi rek ze pokud ho chci a bude nam to klapat ze si ho klidne muzu nechat..
a zazvonil zvonec a pohadky konec

Gratuluju k jepiciii a vic fotek!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

PetraK
ani nechci ale, víš
to je mi jasný

budu vybírat zase stejně
a můžeš se seknout, páč jak říkala moje babička "odříkanýho chleba největší krajíc"

pokud bereš můj laxní přístup k tomuto přístroji a mojí neochotu moc telefonovat, tak ano, ta druhá půle jest mi jaksi cizí
samozřejmě, že beru tvůj přístup k telefonu a k telefonování ... druhou půli u tebe neznám

já nemám potíže s founama, já na ně právě doopravdy kašlu a v tom je dost podstatný rozdíl
mno a ona taky, ale trochu jiným způsobem..

Skromnost sluší duši, si nezapsala v uši.
to ale málo kdo, víš? Většina lidí chce celou abecedu a to pokud možno včera a bez toho, aby něco proto udělali ...

nemyslím, dělá to samé i v jiných situacích - viz, přijde sama z procházky..... je to tam o její nevyrovnanosti a nárocích a nejistotě.
to sice jo, ale včera to mohl být nákup nebo nějaký pohyb, který se ani nezaznamenal.....

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 16:40
- Nahlásit

kulala
ty mi teda prejes veci
právě, že nepřeju...spíš před nima varuju

to uz me pri navsteve rodne horudy potkalo
a jéééjeje, dej si dezinfekci ve formě slivovičky hned, jak přijedeš

JAK KULALA K JEPICI PRISLA
to je krásná pohádka a se šťastným koncem...ty mám nejraději :-D Takže Jepica bude klikací, ukázkovej psík a hlavně dočista tvůj ... perfektní. Teď už jen aby správně čmuchala a ukázala, že klikr a čmuchání jde spolu ruku v ruce a máš vyhráno

Mathea
ááá, milostivá se vykutálela z pelíšku Co vymýšlíš s chlupáčema za lumpárny?

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání