| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:22
- Nahlásit
Fifi
koukej ho otocit
njn, když já nejsem ten ostřílený svazarmovec
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:27
- Nahlásit
Hyena
když já nejsem ten ostřílený svazarmovec
Fifi
nemůžu najít ten příklad pro Fajku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:27
- Nahlásit
Hyena
Staci se zeptat.
Ty hele, ale vazne, tuhle sem se hrabala ve starych fotkach a nasla sebe s boxikem v prvomajovym pruvodu coby mladeznice!! Zlatej Svazarm, sla sem v zaflusanych kalhotech, nicim sme nemavali a este sme se pak hnedka zdejchnuli na cvicak.
Tahle archivalie hovori taky asi za vse. Tak trochu ucty k tem ostrilenym, prebory branny byly husty, tam i ze vzduchovky sme museli a granaty metali.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:29
- Nahlásit
brut
nemůžu najít ten příklad pro Fajku
Asi tezka pisemna prace, mooc tezka.
kdyz jsem 11 stenatum strihala drapky!! Si to spocitej - jedno stene 4 nohy, na kazdy noze 4 drapky (na prednich 5) a to cely krate 11. No, Plha, jaky je vysledek?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:44
- Nahlásit
Fifi
Ty hele, ale vazne, tuhle sem se hrabala ve starych fotkach a nasla sebe s boxikem v prvomajovym pruvodu coby mladeznice!!
hele to si mi připomněla moje začátky u hajter
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:46
- Nahlásit
Hyena
Ste chodili s hajtrama v pruvodu?? U nas nikdy zadny hajtry v pruvodu nebyly, bo sraly po ulicach, max ty coklove, co strezili hranice a imperialistove.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:50 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
To víš oddíl při SoU zemědělském a svazáci v něm registrovaní měli mnohé povinnost
A buržoazní příchuť jezdeckého sportu musela být vyvážena reprezentací zemědělství českého i podíl na jeho rozkvjetu
Škoda, že v tý době nebyl digitál... by dnešní jezdci koukali- pod sedly sváteční bílé doma ukradené pleny od mladších sourozenců, na sobě luxusní bílé gatě, který nám dodala mkámoška od rodčiů z laborky a vyčištěné černé holínky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:03
- Nahlásit
Fifi
Tahle archivalie hovori taky asi za vse. Tak trochu ucty k tem ostrilenym, prebory branny byly husty, tam i ze vzduchovky sme museli a granaty metali
to byla nádhera, sem se chodila koukat... z uctivé vzdálenosti, páč v tý době jsem ještě měla fobii ze psů
kdyz jsem 11 stenatum strihala drapky!! Si to spocitej - jedno stene 4 nohy, na kazdy noze 4 drapky (na prednich 5) a to cely krate 11. No, Plha, jaky je vysledek?
jak jste na tenhle příklad došly? 187...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:05
- Nahlásit
Fifi
No, Plha, jaky je vysledek?
strašnej!!!
Fajka
a u nás už to začíná ležet bééém dělat huhuláááháááá
já taky, taky, taky chci sníííííííííííííích!! nutně ho potřebuju
Fifi
kachna_
Dostala od Lucinky zajíčka (mýho
Zivyho??
na chviličku dávám
To aby ji dele vydrzel....
Uvidime, esli si ho zaslouzis.
jenom na chviličku, aby jí nezevšedněl
ste fakt jako hovádi hrozný jemeni přeukrutný
dočítat nemůžu,musim psát Hausaufgábe z germánštiny. Sem na to zabudla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:05
- Nahlásit
Hyena
by dnešní jezdci koukali- pod sedly sváteční bílé doma ukradené pleny od mladších sourozenců, na sobě luxusní bílé gatě, který nám dodala mkámoška od rodčiů z laborky a vyčištěné černé holínky
krásná představa , kor, ty gatě z laborek a plenky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:12
- Nahlásit
Fifi
Sem nevim proc cetla "Zašukšáp"- je to divnej skritek
a já sem tu tvou variantu zas četla jako Zášukpšák
máš pravdu naprostou, je to divnej skřítek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:13
- Nahlásit
brut
jak jste na tenhle příklad došly?
Sem ho zazila, a pouzila v ramci toho, ze Fajka byla s mrazikem happy, ze nemusi utirat deset hnatu.
kor, ty gatě z laborek a plenky
Ale tak tenkrat se bralo kde co, misto poharu ukradeny talire z jidelny, na ne nalepit pohled a propisotem (KDO z dnesni mladeze vi a umi ocenit, co to byl propisot??? ) vytlacit udalost atd..
Hyena
pod sedly sváteční bílé doma ukradené pleny od mladších sourozenců, na sobě luxusní bílé gatě, který nám dodala mkámoška od rodčiů z laborky a vyčištěné černé holínky
Hezky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Ty hele, to je este docela prd, horsi bylo, kdyz jsem 11 stenatum strihala drapky!! Si to spocitej - jedno stene 4 nohy, na kazdy noze 4 drapky (na prednich 5) a to cely krate 11. No, Plha, jaky je vysledek?
gde mááááááááááám kalkulačkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
staci mathee pisnout do emila, kdyztak, ji to beha, mne ne a ma to tam kousicek. A presne, na prestrelky se vyprdni
oookáááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:22
- Nahlásit
PetraK
já taky, taky, taky chci sníííííííííííííích!! nutně ho potřebuju
je to nádhera! sice to klouže na silnicích jak sfiň ale jak je bílo tak je světlejc žádná tma jak v ramci nohy čistý ! hurá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:30
- Nahlásit
brut
187...
Ti nevim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:33
- Nahlásit
Fajka
ale jak je bílo tak je světlejc žádná tma jak v ramci
je to nádhera!
ach bože!! jak ti to věřim!!!
mám polito, mám Hausaufgábe, mám umytý vlasy a.... zejtra vo půl šestý ráno mi co? přivezou maso, mi trefí, vyspim se asi až v hrobě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:36
- Nahlásit
PetraK
zejtra vo půl šestý ráno mi co? přivezou maso, mi trefí, vyspim se asi až v hrobě
Ktery jaky? Ci? V koberci nakym, nebo ste se uz dohoukali? Kdo zavazi v pul sesty rano? to je tyrani ridice i zakaznika!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:40
- Nahlásit
Fifi
dohoukali
nedohoukali, nestihlo se to ,tak až po novým roce, tak tetkon vemu ešče vetamiksa, ale oni tady zatím - tuk, tuk, tukááám (ne tukan!! ) vozej zatim celkem slušný zavážky. No ten čas je blbej, to jako jo, ale oni zase odpoledne ve čtyři už nemožou, to je zase pozdě... a tak mi nezbejvá než ta půl šestá-šestá. Snad to půjde dobře, protože to musim rychle naflákat do mrožáka a utikat na germánštinu, když už jsem stihla ten domácí úkol
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:58
- Nahlásit
PetraK
Tak se utikej svalit, ja se pujdu veselit zitra po uradech, doufam, ze nenatrefim na nejakou takovou, jak popisovala Erin, Pro jistotu mam s sebou knizecku od Kutuluuu uz v batuzku sbalenou, Psí dominance Mýtus nebo skutečnost. Esli ji stihnu pročist celou pri cekani, budu asi nasrata a dominantni!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Jen jsem do ni nahledla, do te knizecky a " v pripadech, že pořebuji, aby mi fena uhnula, řeknu "s dovolením".
Se mi to odpiclo driv. To se mi libi, take prosim feny, aby nelezly do toho lesa, nekousaly me do nosa, s dovolenim je pozadam, aby uhnuly..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:04
- Nahlásit
PetraK
já sem tu tvou variantu zas četla jako Zášukpšák
musím říct, že tahle varianta je ještě šílenější
Fifi
Sem ho zazila, a pouzila v ramci toho, ze Fajka byla s mrazikem happy, ze nemusi utirat deset hnatu
aháááá, tak už tomu rozumím .... jen ta představa stříhání tolika drápků mi dělá nevolno ... nechci chovat
Ale tak tenkrat se bralo kde co, misto poharu ukradeny talire z jidelny, na ne nalepit pohled a propisotem (KDO z dnesni mladeze vi a umi ocenit, co to byl propisot??? ) vytlacit udalost atd..
to já vím...šak jsem to zažila též...a těch pár facek doma, když něco zmizelo taky
Ti nevim...
počítej a hned!! Tohle je počítáno z hlavy při psaní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
veselit zitra po uradech
fuj, tak samý mě za přepážkou přeju
Psí dominance Mýtus nebo skutečnost.
dá se to koupit tu?
ešče jednu modlidbičku k Andělíčku můj strážníčkůůůů
vyčůrat a spát!
pápáá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:05
- Nahlásit
Fifi
knizecku od Kutuluuu uz v batuzku sbalenou, Psí dominance Mýtus nebo skutečnost.
dozajista v aj
do te knizecky a " v pripadech, že pořebuji, aby mi fena uhnula, řeknu "s dovolením".
já teda říkám "uhni, prosím"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:07
- Nahlásit
PetraK
ešče jednu modlidbičku k Andělíčku můj strážníčkůůůů
ve štajním podání?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:11
- Nahlásit
brut
no jistě:
Andělíčku můj strážníčku, vopatruj mi mou dušičku, ať je černá ve dne v noci. A nenechej mě bez pomoci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:12
- Nahlásit
PetraK
dá se to koupit tu?
Urco, mi ji z Anglie, blbka libezna, posilala koupenou v Cr.
http://www.plotknihy.cz/titul.php?titul=307
brut
Ne, v CJ A kdyz neco nesu, tak jen hekam "vypadni" nebo "pozor".
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
díky za odkaza, jéžišek může přestat zmateně pobíhat, že nemá inspiraci
vypadni" nebo "pozor".
já mám ustup , od koní , no. a nebo masti, když jde do tuhýho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:23
- Nahlásit
PetraK
když jde do tuhýho
No to pak uz jen sipu padejte vy kravy. Jak se tam objevi znele R, vedi, ze musi.
jéžišek může přestat zmateně pobíhat, že nemá inspiraci
Jojo, tam tech tipu je povicero.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:23
- Nahlásit
Už zas.... ale mě to nedalo , když neuvěřitelný se stalo skutkem ...
Hipík pochrupával sám na polštáři u mých nohou. Žofka byla v šuplíku, po chvilce začala opatrně a nejistě kroužit kolem Hipíka.
Řekla jsem jí: "Neboj, von ti nic neudělá, když mu nebudeš rvát čupřinu a kousat ho do zadku..." A už jsou voba na polštáři..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:25
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
jéééé Náčelnik je svatej muž!!
Fifi
Jak se tam objevi znele R,
jo jo na znělé R a tiché syčivé S nedám dopustit.
a jdu za tim andělem teda už, páč mi padaj víka. pápá.
|