Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:00
- Nahlásit

pro-bo-ha!! tak to je hektofór. šla jsem si pro hrnek a.... tomu neuvěříte pomooooooooct. Růžofka má v poličce čaj od Gřešíka s nápisem ŠTÍHLÁ LINIE . jak si probůh může někdo myslet, že když sežere tři koblihy, zapije to sladkým kakaem, přidá jednoho pacholíka, celej voběd, polifku, dortíček, zapije to půllitrem Kokakólji, dá ší ešče pacholička... a špláchne to čajíčkem š nápišem štíhlá lýnyje, že to něco pořeší?

kachna_

tak to jste byli vy?

ne tak my nezapalovali tak nějak doslova jen ty svíčky. Nestraš.

studuje vysokou veterinární a krom toho, že pejsek občas o samotě štěká, je ales gute,

tjo no tak to je paráda, paráda snad se najde někdo i pro toho holanďana.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:01
- Nahlásit

Hyena

kachna mi připomněla - je něco novýho s holanďákem?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:15
- Nahlásit

Hyena
Jejda..hele držím palce a dej vědět...
díky, neboj, dám... teda doufám, že už to tam budou mít, sem malinko prudila, že na výsledky spěchám

PetraK
dyk řikál, že aby to řekli HNED!! kruci. držim palce
to by asi řekli na dospělým, ale já byla na dětským a tam odečítají trochu jinak

joj to je prima
fakt to moc hezky vypadá a děti se zaměří na něco jiného a ani nemají strach

jo von je šikovnej, moc šikovnej pán vážim si ho.
jj, máš pravdu ... neškytala jsi včera? Sem o vás mluvila

[i]ale houby! tim to neni, sem spíš něco drapla, no.[/i honem, honem do práce, místo abys to ještě o pr dní odložila a doladila

pro-bo-ha!! tak to je hektofór. šla jsem si pro hrnek a.... tomu neuvěříte pomooooooooct. Růžofka má v poličce čaj od Gřešíka s nápisem ŠTÍHLÁ LINIE
tý nepomůže ani tuba projímadla natož čajíček pro štíhlou líííniii

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:36
- Nahlásit

brut

eškytala jsi včera?

sem moc nestíhala škytat teda

Sem o vás mluvila

a v dobrym??
díky za pozitivní SMS

honem, honem do práce, místo abys to ještě o pr dní odložila a doladila

mně fakt už tentokrát bylo dobře a výsledky i byly dobrý. v tom to nejni.

tý nepomůže ani tuba projímadla

ale mě by to pomohlo možná, páč jak by většinu času trávila na hajzlu, nemusela bych tu s ní bejt

to by asi řekli na dospělým, ale já byla na dětským a tam odečítají trochu jinak

aha! tož pak dej vědít.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
jak by většinu času trávila na hajzlu
tak by jí výrazně stoupla produktývita práce

Jo a mamče umřelo morče . Mělo nějakou hnusnou vleklou kožní nemoc, u které se nepodařilo vypátrat původce. Na žití to moc nebylo, na utracení taky ne.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:25
- Nahlásit

PetraK
písnu emila
brutteda doufám, že už to tam budou mít, sem malinko prudila, že na výsledky spěchám
Příště si požíčaj od Ešusky plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonalej

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:32
- Nahlásit

kachna_

výrazně stoupla produktývita práce

to jo, už takhle tady séře kde-koho

Jo a mamče umřelo morče

ach jo
Hyena

plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonale

že jo

tak jo písni

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:35
- Nahlásit

Vloupala sem se podruhý do FBPZ neboli FAJFKATÝHO BALÍČKU POSLEDNÍ ZÁCHRANY a vyloupila tu druhou Delinu a uvědomila sem si, že asi tehdá pánbůch nebyl doma, když je Fajfka vytvářela, převážela... rozdávala a MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM !!!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:39
- Nahlásit

Milé dámy, znám výsledek... teda jen tu osekanou a důležitou zprávu ... Na plicích něco jééé, ale není to žádná sviňucha onkologická Zbytek se dozvím zítra odpolko, ale to už nevadí, páč tohle je obrovský balvan, který spadl z mého osrdí
Díííky Vám všem za držení palčáčků, páč určitě pomohly, aby to dobře dopadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

není to žádná sviňucha onkologická

a tohle zapijem, ne že ne

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:46
- Nahlásit

PetraK
moc nestíhala škytat teda
já si říkala, že mluvím krátce... příště přitvrdím

a v dobrym??
no, jak jinak bych mohla o vás mluvit

díky za pozitivní SMS

mně fakt už tentokrát bylo dobře a výsledky i byly dobrý. v tom to nejni.
člověče myslím, že je, protože tělo ještě potřebovalo doladit energii a pozitivum

ale mě by to pomohlo možná, páč jak by většinu času trávila na hajzlu, nemusela bych tu s ní bejt
neříkej dvakrát, synek je jí ochoten předat

Hyena
Příště si požíčaj od Ešusky plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonalej
ani sem nemusela, stačilo máchat berlou ( právě projel chlapík s tou čistící obludou a bylo vlhké lino ), ale nápad to není špatný, si ho půjčím až půjdu jinam

PetraK
MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM
ty si fáááákt blbáááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:48
- Nahlásit

PetraK
tohle zapijem, ne že ne
určitě ... teď ještě játra a budu šťastná jak blecha v noční košili

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:03
- Nahlásit

brut

a, že mluvím krátce... příště přitvrdím

a sakra a před kýms o nás hovořila?

.jinak bych mohla o vás mluvit

vim já?

oladit energii a pozitivum

já byla tak doladěná a pozitivní, že to víc jako nešlo, to fakt. a to jsem ešče furt.

( právě projel chlapík s tou čistící obludou a bylo vlhké lino

kolik ti dala porota bodů za eleganci?

synek je jí ochoten předat
jo? že by přišel jako tajnej ctítel a bomboškou??? Vona by jí zas sežrala na posezení a rázem by se z teho posetřila.... a radostí by to nebylo

ty si fáááákt blbáááááááá

no vidíš a ty se divíš, proč se ptám v jakym duchu si o nás hovořila

teď ještě játra

neboj, ty zapijem taky , aby neměly důvod tvrdnout doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:05
- Nahlásit

PetraK
brut
není to žádná sviňucha onkologická

a tohle zapijem, ne že ne

jááááá se klíďo vožeru!!!!!!

PetraK
uvědomila sem si, že asi tehdá pánbůch nebyl doma, když je Fajfka vytvářela, převážela... rozdávala a MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM !!!

ty voe ale vííííš co mě to dalo prááááácééééééé abych to nikde nezakufrovala !!!?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:05
- Nahlásit

PROSIM VÁS PROSIM VÁS PROSÍM VAS, možná se blýskne na lepší čas, možná, možná!! Je to zatím prej enem vize , ale možná, možná možnááááá by se mohlo podařit v nějakým jakýmsi horizontu že......... se .......... třeba........... budu moct vrátit k sobě do tý svý malilillinkatý kancelářičky. Jak málo, malinkatě stačí aby čék byl hned mnohem veselejší. Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:07
- Nahlásit

PetraK
budu moct vrátit k sobě do tý svý malilillinkatý kancelářičky. Jak málo, malinkatě stačí aby čék byl hned mnohem veselejší. Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!
já snad fakt muším ten vajčeňák uklohnit už dneska!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:10
- Nahlásit

Fajka

ne na todle ešče ne, uklohni ho na Brůtofce na mě ešče ne, to by se nemuselo podařit, což se nemusí i tak, a vim já, esli mi to ešče někdo nezazdí a celý to bude stejně dlouhej proces.. tak klíííííd

udělala sem si kafe... nemám ho jak vytunit kurnik

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:12
- Nahlásit

PetraK
sakra a před kýms o nás hovořila?
tsss, nebuď zvědavá, budeš brzo stará

vim já?
to by jsi měla vědět

já byla tak doladěná a pozitivní, že to víc jako nešlo, to fakt. a to jsem ešče furt.
ty jo, ale tělo ne, trůůůpko

kolik ti dala porota bodů za eleganci?
bych řekla, že pirueta byla za plný počet, zastavení trochu zakolísalo, tk tam bych viděla drobnou ztrátu, ale má hlasová dispozice vše dotáhla do konce, páč jsem zařvala

že by přišel jako tajnej ctítel a bomboškou??? Vona by jí zas sežrala na posezení a rázem by se z teho posetřila.... a radostí by to nebylo
přesně tak... nebo by jsme jí poslali bombošku pro oblíbenou kolegyni

no vidíš a ty se divíš, proč se ptám v jakym duchu si o nás hovořila
tak teď už to víš

neboj, ty zapijem taky , aby neměly důvod tvrdnout doma
...samy

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:16
- Nahlásit

Fajka
jááááá se klíďo vožeru!!!!!!
fááákt? Myslíš vaječňákem?

ty voe ale vííííš co mě to dalo prááááácééééééé abych to nikde nezakufrovala !!!?????
je to jasný, páč když jsi schopná hledat jeden telafon, tak mě napadlo, že by jsi mohla hledat i další věcičky, jako třá pytlíčky

PetraK
Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!
že by jsme zapíjely daleko víc než jen moje plíce? To by bylo skvělýýýýý Tak teď už jen budeme mačkat palčáčky a věřit, že to vyjde

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:19
- Nahlásit

brut

nebuď zvědavá, budeš brzo stará

to už sem, i když dneska mi pan náměstek řekl optimisticky.. copak vy, vy ste mladá, vám to s technikou jde, ale jsou tady jiný....

to by jsi měla vědět

tak já vim akurát, že řikáš, že sem magor a blbá a Brtnik chudinka, tak... nevim no

ty jo, ale tělo ne, trůůůpko

veselá mysl, půl zdraví!!!!

tk tam bych viděla drobnou ztrátu

a ty si taky uplnej idiot

ebo by jsme jí poslali bombošku pro oblíbenou kolegyni

no to by mohla pochopit tak, že by si jí zblajzli s tou druhou důrou a bylo by to pořešený na dvou stranách

tak teď už to víš

a že sem si tomyslela
samy

jistě, vyvedem je do společnosti na socializační procházku

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:22
- Nahlásit

Fajka

ych to nikde nezakufrovala !!!?????

jo strejda německej je pěkná sviň

brut

hledat jeden telafon

dva

zapíjely daleko víc než jen moje plíce?

ne to ne, to zapiju až to bude pravda a pak se fakt vožeru do bezvědomí a budu se z toho celej víkend vzpamatovávat, ale až to klapne. Nechci už chodit domů vynervákovaná tak, že když to budu vyprávět Brtnikoj, pes bude ze mě taky vynervákovanej páč bulim a sem K.o. chci bejt v klídku.

budeme mačkat palčáčky

palčáky schováme na podstatnější věci jako je zdraví, tohle tak důležitý neni, , takže bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:39
- Nahlásit

PetraK
to už sem, i když dneska mi pan náměstek řekl optimisticky.. copak vy, vy ste mladá, vám to s technikou jde, ale jsou tady jiný....
vidíš, jak se máš... jsi stará a zároveň mladá

tak já vim akurát, že řikáš, že sem magor a blbá a Brtnik chudinka, tak... nevim no
a z toho neuděláš závěr?

veselá mysl, půl zdraví!!!!
blahoslavení chudí duchem

ty si taky uplnej idiot
to ne, jen jsem nikdy neprovozovala balet ani gymnastiku, což by se mi v tu chvíli hodilo, tak nemůžeš čekat, že to bude za plný počet

no to by mohla pochopit tak, že by si jí zblajzli s tou druhou důrou a bylo by to pořešený na dvou stranách
a chceš? Mám tu jednu, co by jim obzvlášť chutnala a přidat do ní trochu projímadla zase není tak velký problém ... jan aby jste vy ostatní měly kam chodit na hajzlík, když dva budou obsazené

že sem si tomyslela

jistě, vyvedem je do společnosti na socializační procházku
už dlouho nikde nebyly

dva
ten druhej mě nezajímá , je služební

ne to ne, to zapiju až to bude pravda a pak se fakt vožeru do bezvědomí a budu se z toho celej víkend vzpamatovávat, ale až to klapne.
Pozdravuj hošíčka a Brtníka

palčáky schováme na podstatnější věci jako je zdraví, tohle tak důležitý neni, , takže bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.
ok, ale chvílema je udržt musím, páč by jsi si se nemusela dočkat

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:46
- Nahlásit

brut

PetraK
bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.
no a kdyžtak napíšeš ježíškovi o plamenomet..., i když, nestačilo by, kdybys jí někam postavila ten váš dřevěnej svícen, třeba by vám z kanceláře udělal holokancl, kterej by odmítla sdílet?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:47
- Nahlásit

brut
....
.. jsi stará a zároveň mladá

no to se fakt mám, stará mladá!

a z toho neuděláš závěr?

no právě že sem udělala a urazila sem se hluboce!

blahoslavení chudí duchem

život prvoka náhodou nejni vůbec marnej

, tak nemůžeš čekat, že to bude za plný počet

tak co víš, třeba v tobě dříme netůchanej talent

a chceš? Mám tu jednu, co by jim obzvlášť chutnala a přidat do ní trochu projímadla zase není tak velký problém ... jan aby jste vy ostatní měly kam chodit na hajzlík, když dva budou obsazené

kašli na ně, radši to zblajnite vy doma u koled. škoda dobrý bombošky a tobě se to bude hodit na nerf na obalení nervůch.

už dlouho nikde nebyly

to pak musíme napravit!

ten druhej mě nezajímá , je služební

naja, ten se ale zpravidla hlídá spíš.

Pozdravuj hošíčka a Brtníka

vyřidim.

ok, ale chvílema je udržt musím, páč by jsi si se nemusela dočkat
ne, schovat na podstatnější věci, tohle ... tohle je sice blbý ale ne ešče blbější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:49
- Nahlásit

kachna_

váš dřevěnej svícen,

to je pravda, tadydle Tilda má vychytáfky a já si vystačim s vobyč českym dřevěným svícnem a má zábavu celá rodina a ešče k tomu kolegyně , ešče by jí vod toho blafly ty její příšerný kanýry!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

chystáš Lucce letos jéžiška?

panebože zdvojujou se mi tu dokumenty - myslela sem, že klonování je zakázáno

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:08
- Nahlásit

kachna_
když, nestačilo by, kdybys jí někam postavila ten váš dřevěnej svícen, třeba by vám z kanceláře udělal holokancl, kterej by odmítla sdílet
ty jsi stračenáááááááááááá

PetraK
no to se fakt mám, stará mladá!
to víš, každému co jeho jest a jak se cítí

no právě že sem udělala a urazila sem se hluboce!
tssss, udělala blbě a hluboce se odraž

život prvoka náhodou nejni vůbec marnej
prvok je kdooo? Hošíček nebo kdo?

tak co víš, třeba v tobě dříme netůchanej talent
jo, to jsem zaregistrovala... ještě že jsem předtím přišla z hajzlíku, páč jinak bych měla plné gatě

kašli na ně, radši to zblajnite vy doma u koled. škoda dobrý bombošky a tobě se to bude hodit na nerf na obalení nervůch.
tsss, bych koupila nějakou obyč

to pak musíme napravit!
zkusit to můžeme

naja, ten se ale zpravidla hlídá spíš.
u nich je to fuk

ne, schovat na podstatnější věci, tohle ... tohle je sice blbý ale ne ešče blbější.
myslíš? blbý a blbější

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:13
- Nahlásit

brut

stračenáááááááááááá

že jo?

jak se cítí

já se necítím, já se myla!

a hluboce se odraž

co sem voda nějaká?

Hošíček nebo kdo?

prvok je každej kdo je tupo a nepoužívá mozek, proto sem prvok taky. A nejni to marný někdy bejt tupo

ještě že jsem předtím přišla z hajzlíku,

ty myslim u tebe nehraje takovou roli, :

ych koupila nějakou obyč

škoda peněz na ní, škoda. když jsme u toho obyč, já se tetkon při pečení naprosto pochutnala na čokoládě na vaření, na obyč obyč čokošce. Je tak úúúúžasně hořká!!!!!

zkusit
jistě, celej život by měl člověk něco zkoušet, já třeba zkoušim naplánovat vyloupení banky. teda rovnou třech najednou.

myslíš

ne. sem ten prvok! už nikdá nebudu myslet totiž!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:28
- Nahlásit

brut
páč tohle je obrovský balvan, který spadl z mého osrdí

Tak tos byla ty? To byla raaaaaaaana! Super a parada!

PetraK
Kanclicek, kez by ti klapnul!!

Samy bezva zpravy dneska.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:30
- Nahlásit

PetraK
že jo?
přesně tak

já se necítím, já se myla!
to ti tak budeme věřit

co sem voda nějaká?
a nehrneš se snad jak velká voda?

prvok je každej kdo je tupo a nepoužívá mozek, proto sem prvok taky. A nejni to marný někdy bejt tupo
ahááá, tak to já sem furt a ani nemusím bejt prvok

ty myslim u tebe nehraje takovou roli,
hrálo, jinak bych tě navštívila v kanclíku a ty by si mě musela sehnat náhradní gatě

škoda peněz na ní, škoda
tak jo, ale dá se to používat i do pití

já se tetkon při pečení naprosto pochutnala na čokoládě na vaření, na obyč obyč čokošce. Je tak úúúúžasně hořká!!!!!
tu já mám ráda už dlouho, mimo oříškových

jistě, celej život by měl člověk něco zkoušet, já třeba zkoušim naplánovat vyloupení banky. teda rovnou třech najednou
a budeš hloubit tunely nebo půjdeš dveřma?

sem ten prvok! už nikdá nebudu myslet totiž
nj, ale to nemůžeš poslouchat dus, dus, dusáky

<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání