| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:00
- Nahlásit
pro-bo-ha!! tak to je hektofór. šla jsem si pro hrnek a.... tomu neuvěříte pomooooooooct. Růžofka má v poličce čaj od Gřešíka s nápisem ŠTÍHLÁ LINIE . jak si probůh může někdo myslet, že když sežere tři koblihy, zapije to sladkým kakaem, přidá jednoho pacholíka, celej voběd, polifku, dortíček, zapije to půllitrem Kokakólji, dá ší ešče pacholička... a špláchne to čajíčkem š nápišem štíhlá lýnyje, že to něco pořeší?
kachna_
tak to jste byli vy?
ne tak my nezapalovali tak nějak doslova jen ty svíčky. Nestraš.
studuje vysokou veterinární a krom toho, že pejsek občas o samotě štěká, je ales gute,
tjo no tak to je paráda, paráda snad se najde někdo i pro toho holanďana.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:01
- Nahlásit
Hyena
kachna mi připomněla - je něco novýho s holanďákem?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:15
- Nahlásit
Hyena
Jejda..hele držím palce a dej vědět...
díky, neboj, dám... teda doufám, že už to tam budou mít, sem malinko prudila, že na výsledky spěchám
PetraK
dyk řikál, že aby to řekli HNED!! kruci. držim palce
to by asi řekli na dospělým, ale já byla na dětským a tam odečítají trochu jinak
joj to je prima
fakt to moc hezky vypadá a děti se zaměří na něco jiného a ani nemají strach
jo von je šikovnej, moc šikovnej pán vážim si ho.
jj, máš pravdu ... neškytala jsi včera? Sem o vás mluvila
[i]ale houby! tim to neni, sem spíš něco drapla, no.[/i honem, honem do práce, místo abys to ještě o pr dní odložila a doladila
pro-bo-ha!! tak to je hektofór. šla jsem si pro hrnek a.... tomu neuvěříte pomooooooooct. Růžofka má v poličce čaj od Gřešíka s nápisem ŠTÍHLÁ LINIE
tý nepomůže ani tuba projímadla natož čajíček pro štíhlou líííniii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:36
- Nahlásit
brut
eškytala jsi včera?
sem moc nestíhala škytat teda
Sem o vás mluvila
a v dobrym??
díky za pozitivní SMS
honem, honem do práce, místo abys to ještě o pr dní odložila a doladila
mně fakt už tentokrát bylo dobře a výsledky i byly dobrý. v tom to nejni.
tý nepomůže ani tuba projímadla
ale mě by to pomohlo možná, páč jak by většinu času trávila na hajzlu, nemusela bych tu s ní bejt
to by asi řekli na dospělým, ale já byla na dětským a tam odečítají trochu jinak
aha! tož pak dej vědít.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
jak by většinu času trávila na hajzlu
tak by jí výrazně stoupla produktývita práce
Jo a mamče umřelo morče . Mělo nějakou hnusnou vleklou kožní nemoc, u které se nepodařilo vypátrat původce. Na žití to moc nebylo, na utracení taky ne.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:25
- Nahlásit
PetraK
písnu emila
brutteda doufám, že už to tam budou mít, sem malinko prudila, že na výsledky spěchám
Příště si požíčaj od Ešusky plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonalej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:32
- Nahlásit
kachna_
výrazně stoupla produktývita práce
to jo, už takhle tady séře kde-koho
Jo a mamče umřelo morče
ach jo
Hyena
plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonale
že jo
tak jo písni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:35
- Nahlásit
Vloupala sem se podruhý do FBPZ neboli FAJFKATÝHO BALÍČKU POSLEDNÍ ZÁCHRANY a vyloupila tu druhou Delinu a uvědomila sem si, že asi tehdá pánbůch nebyl doma, když je Fajfka vytvářela, převážela... rozdávala a MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:39
- Nahlásit
Milé dámy, znám výsledek... teda jen tu osekanou a důležitou zprávu ... Na plicích něco jééé, ale není to žádná sviňucha onkologická Zbytek se dozvím zítra odpolko, ale to už nevadí, páč tohle je obrovský balvan, který spadl z mého osrdí
Díííky Vám všem za držení palčáčků, páč určitě pomohly, aby to dobře dopadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
není to žádná sviňucha onkologická
a tohle zapijem, ne že ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:46
- Nahlásit
PetraK
moc nestíhala škytat teda
já si říkala, že mluvím krátce... příště přitvrdím
a v dobrym??
no, jak jinak bych mohla o vás mluvit
díky za pozitivní SMS
mně fakt už tentokrát bylo dobře a výsledky i byly dobrý. v tom to nejni.
člověče myslím, že je, protože tělo ještě potřebovalo doladit energii a pozitivum
ale mě by to pomohlo možná, páč jak by většinu času trávila na hajzlu, nemusela bych tu s ní bejt
neříkej dvakrát, synek je jí ochoten předat
Hyena
Příště si požíčaj od Ešusky plamenomet, na podporu argumentů, že si malinko nervozní a fakt to potřebuješ rychle, je dokonalej
ani sem nemusela, stačilo máchat berlou ( právě projel chlapík s tou čistící obludou a bylo vlhké lino ), ale nápad to není špatný, si ho půjčím až půjdu jinam
PetraK
MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM
ty si fáááákt blbáááááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:48
- Nahlásit
PetraK
tohle zapijem, ne že ne
určitě ... teď ještě játra a budu šťastná jak blecha v noční košili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:03
- Nahlásit
brut
a, že mluvím krátce... příště přitvrdím
a sakra a před kýms o nás hovořila?
.jinak bych mohla o vás mluvit
vim já?
oladit energii a pozitivum
já byla tak doladěná a pozitivní, že to víc jako nešlo, to fakt. a to jsem ešče furt.
( právě projel chlapík s tou čistící obludou a bylo vlhké lino
kolik ti dala porota bodů za eleganci?
synek je jí ochoten předat
jo? že by přišel jako tajnej ctítel a bomboškou??? Vona by jí zas sežrala na posezení a rázem by se z teho posetřila.... a radostí by to nebylo
ty si fáááákt blbáááááááá
no vidíš a ty se divíš, proč se ptám v jakym duchu si o nás hovořila
teď ještě játra
neboj, ty zapijem taky , aby neměly důvod tvrdnout doma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:05
- Nahlásit
PetraK
brut
není to žádná sviňucha onkologická
a tohle zapijem, ne že ne
jááááá se klíďo vožeru!!!!!!
PetraK
uvědomila sem si, že asi tehdá pánbůch nebyl doma, když je Fajfka vytvářela, převážela... rozdávala a MY SME MĚLI NEUVĚŘITELNÝ ŠTĚSTÍ, ŽE TY PYTLIKY NEZTRATILA JAKO DYCKY FŠECHNY PYTLIKY PŘEDTIM !!!
ty voe ale vííííš co mě to dalo prááááácééééééé abych to nikde nezakufrovala !!!?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:05
- Nahlásit
PROSIM VÁS PROSIM VÁS PROSÍM VAS, možná se blýskne na lepší čas, možná, možná!! Je to zatím prej enem vize , ale možná, možná možnááááá by se mohlo podařit v nějakým jakýmsi horizontu že......... se .......... třeba........... budu moct vrátit k sobě do tý svý malilillinkatý kancelářičky. Jak málo, malinkatě stačí aby čék byl hned mnohem veselejší. Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:07
- Nahlásit
PetraK
budu moct vrátit k sobě do tý svý malilillinkatý kancelářičky. Jak málo, malinkatě stačí aby čék byl hned mnohem veselejší. Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!
já snad fakt muším ten vajčeňák uklohnit už dneska!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:10
- Nahlásit
Fajka
ne na todle ešče ne, uklohni ho na Brůtofce na mě ešče ne, to by se nemuselo podařit, což se nemusí i tak, a vim já, esli mi to ešče někdo nezazdí a celý to bude stejně dlouhej proces.. tak klíííííd
udělala sem si kafe... nemám ho jak vytunit kurnik
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:12
- Nahlásit
PetraK
sakra a před kýms o nás hovořila?
tsss, nebuď zvědavá, budeš brzo stará
vim já?
to by jsi měla vědět
já byla tak doladěná a pozitivní, že to víc jako nešlo, to fakt. a to jsem ešče furt.
ty jo, ale tělo ne, trůůůpko
kolik ti dala porota bodů za eleganci?
bych řekla, že pirueta byla za plný počet, zastavení trochu zakolísalo, tk tam bych viděla drobnou ztrátu, ale má hlasová dispozice vše dotáhla do konce, páč jsem zařvala
že by přišel jako tajnej ctítel a bomboškou??? Vona by jí zas sežrala na posezení a rázem by se z teho posetřila.... a radostí by to nebylo
přesně tak... nebo by jsme jí poslali bombošku pro oblíbenou kolegyni
no vidíš a ty se divíš, proč se ptám v jakym duchu si o nás hovořila
tak teď už to víš
neboj, ty zapijem taky , aby neměly důvod tvrdnout doma
...samy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:16
- Nahlásit
Fajka
jááááá se klíďo vožeru!!!!!!
fááákt? Myslíš vaječňákem?
ty voe ale vííííš co mě to dalo prááááácééééééé abych to nikde nezakufrovala !!!?????
je to jasný, páč když jsi schopná hledat jeden telafon, tak mě napadlo, že by jsi mohla hledat i další věcičky, jako třá pytlíčky
PetraK
Ešče tomu nevěřim, ale snad jo!!!!!!!
že by jsme zapíjely daleko víc než jen moje plíce? To by bylo skvělýýýýý Tak teď už jen budeme mačkat palčáčky a věřit, že to vyjde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:19
- Nahlásit
brut
nebuď zvědavá, budeš brzo stará
to už sem, i když dneska mi pan náměstek řekl optimisticky.. copak vy, vy ste mladá, vám to s technikou jde, ale jsou tady jiný....
to by jsi měla vědět
tak já vim akurát, že řikáš, že sem magor a blbá a Brtnik chudinka, tak... nevim no
ty jo, ale tělo ne, trůůůpko
veselá mysl, půl zdraví!!!!
tk tam bych viděla drobnou ztrátu
a ty si taky uplnej idiot
ebo by jsme jí poslali bombošku pro oblíbenou kolegyni
no to by mohla pochopit tak, že by si jí zblajzli s tou druhou důrou a bylo by to pořešený na dvou stranách
tak teď už to víš
a že sem si tomyslela
samy
jistě, vyvedem je do společnosti na socializační procházku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:22
- Nahlásit
Fajka
ych to nikde nezakufrovala !!!?????
jo strejda německej je pěkná sviň
brut
hledat jeden telafon
dva
zapíjely daleko víc než jen moje plíce?
ne to ne, to zapiju až to bude pravda a pak se fakt vožeru do bezvědomí a budu se z toho celej víkend vzpamatovávat, ale až to klapne. Nechci už chodit domů vynervákovaná tak, že když to budu vyprávět Brtnikoj, pes bude ze mě taky vynervákovanej páč bulim a sem K.o. chci bejt v klídku.
budeme mačkat palčáčky
palčáky schováme na podstatnější věci jako je zdraví, tohle tak důležitý neni, , takže bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:39
- Nahlásit
PetraK
to už sem, i když dneska mi pan náměstek řekl optimisticky.. copak vy, vy ste mladá, vám to s technikou jde, ale jsou tady jiný....
vidíš, jak se máš... jsi stará a zároveň mladá
tak já vim akurát, že řikáš, že sem magor a blbá a Brtnik chudinka, tak... nevim no
a z toho neuděláš závěr?
veselá mysl, půl zdraví!!!!
blahoslavení chudí duchem
ty si taky uplnej idiot
to ne, jen jsem nikdy neprovozovala balet ani gymnastiku, což by se mi v tu chvíli hodilo, tak nemůžeš čekat, že to bude za plný počet
no to by mohla pochopit tak, že by si jí zblajzli s tou druhou důrou a bylo by to pořešený na dvou stranách
a chceš? Mám tu jednu, co by jim obzvlášť chutnala a přidat do ní trochu projímadla zase není tak velký problém ... jan aby jste vy ostatní měly kam chodit na hajzlík, když dva budou obsazené
že sem si tomyslela
jistě, vyvedem je do společnosti na socializační procházku
už dlouho nikde nebyly
dva
ten druhej mě nezajímá , je služební
ne to ne, to zapiju až to bude pravda a pak se fakt vožeru do bezvědomí a budu se z toho celej víkend vzpamatovávat, ale až to klapne.
Pozdravuj hošíčka a Brtníka
palčáky schováme na podstatnější věci jako je zdraví, tohle tak důležitý neni, , takže bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.
ok, ale chvílema je udržt musím, páč by jsi si se nemusela dočkat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:46
- Nahlásit
brut
PetraK
bude stačit, když budem věřit , že to vyjde.
no a kdyžtak napíšeš ježíškovi o plamenomet..., i když, nestačilo by, kdybys jí někam postavila ten váš dřevěnej svícen, třeba by vám z kanceláře udělal holokancl, kterej by odmítla sdílet?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:47
- Nahlásit
brut
....
.. jsi stará a zároveň mladá
no to se fakt mám, stará mladá!
a z toho neuděláš závěr?
no právě že sem udělala a urazila sem se hluboce!
blahoslavení chudí duchem
život prvoka náhodou nejni vůbec marnej
, tak nemůžeš čekat, že to bude za plný počet
tak co víš, třeba v tobě dříme netůchanej talent
a chceš? Mám tu jednu, co by jim obzvlášť chutnala a přidat do ní trochu projímadla zase není tak velký problém ... jan aby jste vy ostatní měly kam chodit na hajzlík, když dva budou obsazené
kašli na ně, radši to zblajnite vy doma u koled. škoda dobrý bombošky a tobě se to bude hodit na nerf na obalení nervůch.
už dlouho nikde nebyly
to pak musíme napravit!
ten druhej mě nezajímá , je služební
naja, ten se ale zpravidla hlídá spíš.
Pozdravuj hošíčka a Brtníka
vyřidim.
ok, ale chvílema je udržt musím, páč by jsi si se nemusela dočkat
ne, schovat na podstatnější věci, tohle ... tohle je sice blbý ale ne ešče blbější.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:49
- Nahlásit
kachna_
váš dřevěnej svícen,
to je pravda, tadydle Tilda má vychytáfky a já si vystačim s vobyč českym dřevěným svícnem a má zábavu celá rodina a ešče k tomu kolegyně , ešče by jí vod toho blafly ty její příšerný kanýry!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
chystáš Lucce letos jéžiška?
panebože zdvojujou se mi tu dokumenty - myslela sem, že klonování je zakázáno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:08
- Nahlásit
kachna_
když, nestačilo by, kdybys jí někam postavila ten váš dřevěnej svícen, třeba by vám z kanceláře udělal holokancl, kterej by odmítla sdílet
ty jsi stračenáááááááááááá
PetraK
no to se fakt mám, stará mladá!
to víš, každému co jeho jest a jak se cítí
no právě že sem udělala a urazila sem se hluboce!
tssss, udělala blbě a hluboce se odraž
život prvoka náhodou nejni vůbec marnej
prvok je kdooo? Hošíček nebo kdo?
tak co víš, třeba v tobě dříme netůchanej talent
jo, to jsem zaregistrovala... ještě že jsem předtím přišla z hajzlíku, páč jinak bych měla plné gatě
kašli na ně, radši to zblajnite vy doma u koled. škoda dobrý bombošky a tobě se to bude hodit na nerf na obalení nervůch.
tsss, bych koupila nějakou obyč
to pak musíme napravit!
zkusit to můžeme
naja, ten se ale zpravidla hlídá spíš.
u nich je to fuk
ne, schovat na podstatnější věci, tohle ... tohle je sice blbý ale ne ešče blbější.
myslíš? blbý a blbější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:13
- Nahlásit
brut
stračenáááááááááááá
že jo?
jak se cítí
já se necítím, já se myla!
a hluboce se odraž
co sem voda nějaká?
Hošíček nebo kdo?
prvok je každej kdo je tupo a nepoužívá mozek, proto sem prvok taky. A nejni to marný někdy bejt tupo
ještě že jsem předtím přišla z hajzlíku,
ty myslim u tebe nehraje takovou roli, :
ych koupila nějakou obyč
škoda peněz na ní, škoda. když jsme u toho obyč, já se tetkon při pečení naprosto pochutnala na čokoládě na vaření, na obyč obyč čokošce. Je tak úúúúžasně hořká!!!!!
zkusit
jistě, celej život by měl člověk něco zkoušet, já třeba zkoušim naplánovat vyloupení banky. teda rovnou třech najednou.
myslíš
ne. sem ten prvok! už nikdá nebudu myslet totiž!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:28
- Nahlásit
brut
páč tohle je obrovský balvan, který spadl z mého osrdí
Tak tos byla ty? To byla raaaaaaaana! Super a parada!
PetraK
Kanclicek, kez by ti klapnul!!
Samy bezva zpravy dneska.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:30
- Nahlásit
PetraK
že jo?
přesně tak
já se necítím, já se myla!
to ti tak budeme věřit
co sem voda nějaká?
a nehrneš se snad jak velká voda?
prvok je každej kdo je tupo a nepoužívá mozek, proto sem prvok taky. A nejni to marný někdy bejt tupo
ahááá, tak to já sem furt a ani nemusím bejt prvok
ty myslim u tebe nehraje takovou roli,
hrálo, jinak bych tě navštívila v kanclíku a ty by si mě musela sehnat náhradní gatě
škoda peněz na ní, škoda
tak jo, ale dá se to používat i do pití
já se tetkon při pečení naprosto pochutnala na čokoládě na vaření, na obyč obyč čokošce. Je tak úúúúžasně hořká!!!!!
tu já mám ráda už dlouho, mimo oříškových
jistě, celej život by měl člověk něco zkoušet, já třeba zkoušim naplánovat vyloupení banky. teda rovnou třech najednou
a budeš hloubit tunely nebo půjdeš dveřma?
sem ten prvok! už nikdá nebudu myslet totiž
nj, ale to nemůžeš poslouchat dus, dus, dusáky
|