Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:32
- Nahlásit

Janiii
tak to nezapomeň a v pondělí zavolej, jestli budeš mít čas

rozkaz!!

já jsem taky něco vymyslela! tak ti to taky povim

tak to jsem zvědavá, třebas se shodneme??

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:36
- Nahlásit

Fajka
néééééé
tak vidíš ....

Fifi
Bych po ni parkrat houkla a pak by letela. Neexistuje. Nebo je krm kazdyho jinde
jj, to dělám... krmím je zvlášť a pokud jsou spolu, tak jí hlídám, krafku

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:37
- Nahlásit

Janiii
určitě budeme držet palečky a myslet na ně, dobře to dopadne a bude zase brzy běhat

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:37
- Nahlásit

Fajka
já prskala smíchy nad Fájiným údivem kam zmizela, ale jako ten vytlemenej Dokýšůf výraz byl taky k nezaplacení
Cir si taky věci nijak extra nehlídá a když jsme ještě nežili společně dlouho, tak párkrát dělal i fóry. Pak zjistil, že dělat fóry s pažravou šoltyjí v zádech neni dobrej nápad.
Jednou se ale přežral a zbyly mu ještě kosti. Ležel u nich a hlídal, aby mu nikdo, jako fakt nikdo nesežral JEHO kosti. Vrčel zejména na Máju, ať si to jako opravdu netroufá. Mája stála opodál jako sup a netroufala si vůbec nic, i když chtěla úplně všechno. A v tu chvíli přišel zezadu hluchej Haskýšek a sebral mu tu největší kost. Cir vyvalil voči v němém úžasu a na Haskýška hrozivě zavrčel. Jenže Haskýšek ho opravdu neviděla (a co oči nevidí, uši neslyší), takže si položila kost do pelíšku a šla pro druhou.
Na Cirouškovi bylo naprosto vidět "To je nefér tohlencto, jsem velkej a jsem vůdce smečky přece, tak co co co?" Pak smutně odešel pryč s výrazem, že se na to může klidně vykašlat . Bylo to krásný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:52
- Nahlásit

kachna_
Bylo to krásný.

pipinááá Cirát nebohý!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 23:08
- Nahlásit

kachna_
Jenže Haskýšek ho opravdu neviděla (a co oči nevidí, uši neslyší), takže si položila kost do pelíšku a šla pro druhou.
Gentleman! A hlavne poznal, ze stary pejskove handicapovany se nechavaji na pokoji. Takhle to mel nebostik perdel na cvicaku, kdyz uz byl vechytek, strazce cvicaku Ennik ho privital a nechal ho vlizt na svuj hadr filcovej za svyho panicka.. Kam jinyho psa v zivote nepustil.
Ouchylove, peknou nedeli a Brutici zase spani jak mimino, ja si jdu sprasit este topinku se smazenici jednu, je to mooor!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 23:14
- Nahlásit

Fifi
sprasit este topinku se smazenici jednu, je to mooor!

huuuf jídlo už nemožůůůů, večeře byla výborný koleno v hospě, ale mi se nějak přitížilo s večerem , včerejšek se sečet asi??? už bych dávno spala, páč mi padá hlava ale outroby se asi vytočily už

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 23:24
- Nahlásit

kachna_
Cir vyvalil voči v němém úžasu a na Haskýška hrozivě zavrčel. Jenže Haskýšek ho opravdu neviděla (a co oči nevidí, uši neslyší), takže si položila kost do pelíšku a šla pro druhou.
Na Cirouškovi bylo naprosto vidět "To je nefér tohlencto, jsem velkej a jsem vůdce smečky přece, tak co co co?" Pak smutně odešel pryč s výrazem, že se na to může klidně vykašlat . Bylo to krásný.

šiš to je rotomiloučkýýýýý
někdy je to krásný je pozorovat fakt že jo !

PetraK
začítečníci - to slovo znamená co?? že se ZA-ČÍ-NÁ!!
to anoooo ale jakmile začne Dokýš štěkat tak už tu hubu jen těžko zavře tak aby jsme neskončili dřív než začnem

Fifi
kdyz uz byl vechytek, strazce cvicaku Ennik ho privital a nechal ho vlizt na svuj hadr filcovej za svyho panicka.. Kam jinyho psa v zivote nepustil.
táky háský !!!

už bych dávno spala, páč mi padá hlava ale outroby se asi vytočily už
já zrovna du..nebo ráno nefstanu
broooooooooooo noc

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 23:25
- Nahlásit

kachna_
A v tu chvíli přišel zezadu hluchej Haskýšek a sebral mu tu největší kost. Cir vyvalil voči v němém úžasu a na Haskýška hrozivě zavrčel. Jenže Haskýšek ho opravdu neviděla (a co oči nevidí, uši neslyší), takže si položila kost do pelíšku a šla pro druhou.
to je hezkýýýý

Bylo to krásný
se nedivím

Fifi
Takhle to mel nebostik perdel na cvicaku, kdyz uz byl vechytek, strazce cvicaku Ennik ho privital a nechal ho vlizt na svuj hadr filcovej za svyho panicka.. Kam jinyho psa v zivote nepustil.
taky hezkýýý

peknou nedeli a Brutici zase spani jak mimino, ja si jdu sprasit este topinku se smazenici jednu, je to mooor!
neboj, po tom zadělávání těst jsem akorát připravená do hajan a určitě budu chrupkat jako miminečko

Taky Vám všem přeju dobrou noc a hezké sny.... jo a zítra pěknou neděli, já budu péct a pak "opatrovat" své mladší momentálně silně opilé dítko.... už vymýšlím práci, aby se zabavil a probudil

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 23:33
- Nahlásit

taky dobrou všem i těm co už spěj.
Já valim taky, outroby neoutroby

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 10:20 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Dejzto panbu Rumstajn
Teda zensky, vas kdybych mela docitat, tak se do ty prace dneska vubec nedostanu Jdu vas jen pozdravit, vcera sem zalezla spat po 9, usnula po 11 a maminka hodna mi v 7 rano napsala sms! Ji fakt nektery veci nedochazej..
Uz se moc tesim na zlataky, kor kdyz je dneska zase venku taaak krasne! Ale za 45 min mam rozhovor, pak oblitat par ldii, esli jako uz konecne budou doma, od 3 dalsi rozhovor, pak zas oblitat, mezitim bych se mohla stihnout nekde najist.. no a na penzion dorazim zas nekdy k veceru.

Tak se mejte vsici, pecte, picejte, radujte se a tak a vubec

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 10:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brýýý tro..
u nás je krasívoje počasí!!!! umrzlo náááádhera!!!
Akurát si při ranním venčení ty dva blboňové setřeli tlapky vo tvrdej sních nemaj kravit jelita... že jo

tak my razíme cvičákovati

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:33
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Spinkala jsem jak miminko do tý doby, než mě začalo budit nejdřív jedno dítko founem, pak znovu a nakonec druhé dítko .... oba to stihli mezi 7-8 hod Pak jsem ještě usnula, ale už to nebylo ono....

Mathea
nepřeháněj to, ať se nepřetáhneš, ale máš to naštěstí blíž domů než minule a chlupáči tě zase radostně přivítají Už aby jsi to měla všechnno pořešené ...

Fajka
u nás je krasívoje počasí!!!! umrzlo náááádhera!!!
u nás svítí sluníčko a je hezoučky, ale klouže to, páč je všude námraza ...brrrrr

při ranním venčení ty dva blboňové setřeli tlapky vo tvrdej sních
tak to u nás naštěstí nehrozí...zatím

tak my razíme cvičákovati
užijte si to

Eire
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:43
- Nahlásit

Zdar ouchylnej spolku.
svítíčko sluní jak o život.
Budu dnes picat,pokud Žany zvládne úpravu plastových dveří na terasu..co vám budu povídat,je to nervák.Sameček je prudké povahy a naposledy řek i šroubováku pi*o..

Mathea

sem zalezla spat po 9, usnula po 11 a maminka hodna mi v 7 rano napsala sms!

Hele mamky jsou v tomhle divný,já se musím kontrolovat,zda synovi volat je nezbytné,časově vhodné a co myslíš...jsem stejně často za kazi*uka.Ale to má za to jak nás rodiče trápil v době jeho děctví.Zjevil se v ložnici coby tříleté dítko,zrovna gdyž a pravil"tati ,Zdeňu nepřepereš.."

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

Eire
Hele mamky jsou v tomhle divný,já se musím kontrolovat,zda synovi volat je nezbytné,časově vhodné a co myslíš...jsem stejně často za kazi*uka
souhlasím, taky si dávám pozor kdy volám a jestli je to nezbytně nutný.
Třeba dneska ráno jsem prý holce volala v sedm a ptala se, jestli je všechno ok ... paradoxně mám zafixováno, že ona volala mě a vzbudila nás, ale podle mého i jejího mobilu, jsem za rušičku byla já Sice pak už volali postupně oba, ale první impuls vyšel ode mě a já vůbec nic nevím ...
Mno, myslím, že si pro příště rozmyslej, jestli mě budou informovat o oslavách, jak který z nich na ní vypadá a hlavně jak bude vypadat druhý den

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:45
- Nahlásit

Deckaaaaaaaaa, tam je prekrasne!!! Jsme utapany vyborne, jen by mohlo este prituhnout, aby se bahynko v polich nelepilo.

Eire
naposledy řek i šroubováku pi*o..

brut
první impuls vyšel ode mě a já vůbec nic nevím ...
A uuz to zacina, kamaradsoft s nemcem! Bacha na nej, je to zmetek zaludnej!

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:07
- Nahlásit

jen by mohlo este prituhnout, aby se bahynko v polich nelepilo.
souhlas pani, taky jsem přišla z prochajdy jaksi obalena
ale jinak nááááádherně!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:08
- Nahlásit

jinak nááááádherně!!!

kujwááááááááááááá a my už zas dřepíme fprááááciiiiiii
achjo

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:09
- Nahlásit

Fajka
no a jak bylo na cvičáku???? nějaké veselé historky z natáčení? kde jste vlastně byli?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:16
- Nahlásit

Janiii
4x!!!!
Fajka
No, povidej, prehanej, premijera vycvikova, jak blilo???

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:18
- Nahlásit

Janiii
no a jak bylo na cvičáku???? nějaké veselé historky z natáčení? kde jste vlastně byli?

dobrýýýýý to bylooo ...
Je to u Podještědský smečky a super. Všecko hlavně o pozitivní motivaci, fixace na páníčka, oční kontakt, učení postupný přesnosti ...no a přesně jak se předpokládala co nám nejde nám fakt nešlo a nebo ztuha...
bo on už některý cviky ví, zná, ví že bude pochválenej vodměněnej když je splní ale: je to ve stylu ..jéééé helééé tady je štěNááátkoooo, du si hrát... když konečně upoutám jeho pozornost, tak dva tři cviky..jéééé heleééé tááámhle na mě juká pejseeek... pracně ho ukecám ke spolupráci.... sedni lehne vstáááááán odcházíííí tudle je Jozepčíííííík.... Dokýýýšiiiiii pojd zpátky ..no jooooo už duuuuuu..... sedne ...pejska postavíme... Doký odchází...... pojd zpááátkyyyyy grrrrrr...je to holčičkáááááááááááááááááááá...... tři vteřiny klidu .........uprk pryč sem se zapoměl zeptat jak se jmenujeeeeeeeeeeeeeeee......Dokýši POD zpááátkýýýýýýýý....... frrrrrrrrrrrrrrrrrje to Kačenkááááááááá

soustředění mezi ostatníma pejskama nám fak jde ztuha

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:22
- Nahlásit

4x!!!!
Fifi
bombááááá

Fajka
jako bych se vrátila v čase s Berni na cvičák a na první Pecky ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:26
- Nahlásit

Janiii
jako bych se vrátila v čase s Berni na cvičák a na první Pecky
nooo třá to do Pecky bude lepčí

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:26
- Nahlásit

Huuf, jdu na aktualizaci terosu v nouzi, to bude vydatny asi.
kachnickoo
Krizenec spicoida Bobes v Dasence. http://www.utulek-dasenka.cz/pejsci.html

Fajka
Pekne Dokys, pindour blaznivej. Jiny kafe, nez dama babofka, ze?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:29
- Nahlásit

Fifi
Pekne Dokys, pindour blaznivej. Jiny kafe, nez dama babofka, ze
zatím docela podobný jen hlavní rozdíl je, že Dokýš chce pejsky spapat láskou

ale jináč nemá takovýto zasekávací co má Fája že dej mě pokooooj já už nechcu ...von chce cokoliv kdykoliv

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:33
- Nahlásit

Fajka
von chce cokoliv kdykoliv
Je-li to Jelito? Je to Jelito.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:40
- Nahlásit

Fifi
Je-li to Jelito? Je to Jelito.

noooo a řekni, že se to na nej nehodí ??? já myslím že ho to vystihuje naprosto přesně !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kachna
Jestli jeste nerodis tak ti je budu hazet sem, kdyz nakyho objevim, na novou stranku - jednoho x mas na minuly strance a tady dalsi, krasnej Kevin_1879 http://nunvar.sweb.cz/
x Alík, 12470 http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1
x Azor 12463 tamtez.
x Bax 12420 tamtez
1084 Lubo http://www.utulekkromeriz.cz/psy.html
Motýlek - dle myho jasnej spicoid http://www.utulek-cheb.estranky.cz/clanky/psi-k-ad opci.html
x spice 2362 http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

Hyena
A taky neco pro tebe, at nevyjdes zkratka - jestli uz ji na webu mate, tak sorac, to nekontroluju... http://www.utulek-chlum.estranky.cz/clanky/nela.ht ml
Prouhata 2368 http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:22
- Nahlásit

Fifi
nerodis
nerodim, venčim (chtěli jsme jít do Nedamskejch jeskyní, ale nakonec jsme tam nedošli, protože bylo namrzlo )
Sem jsme chtěli dojít:

Moc děkuju, už jsou přidaní.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:24
- Nahlásit

Zdar všichni, má za sebou víkend na horách a dneska bylo nááádherně-. sluníčko, modrou a všade spousta sněhu. teď su doma a mam depréze
Fifi
Hyena
A taky neco pro tebe

Chjoooo... tedy, tobě díky, ale chjo, že další. Du jí tam docpat.

<< 1 ... 1638 . 1639 . 1640 . 1641 . 1642 . 1643 . 1644 . 1645 . 1646 . 1647 . 1648 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání