Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:52
- Nahlásit

Fajka
za co?

jednu mi přes moje rychlý ruce ,páč to je překlep jsem K.O. tak mi to nemyslí. Jdu do peří a zítra ráno kam?? Za Růžofkou!! Konečně!! už se nemůžu dočkat, asi nedospim

...no jo sem ti nevotpovědíla na maila..

nééé, vim, že máš fofr. Vlastně fofr se neřiká, řiká se honem

dojčland mlčí tak tam budu muset urgovat

a možná čekaj, že se to rovnou pošle????
Janiii
ale je jasný, že na tom bude všechno vidět. ale řikám si, lepší tmavá linka, než tmavá podlaha. ta bude naopak světlá

jojo, ručičky, psí nosíčky.... furt šůrovat, furt šůrovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:53
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Vono to moc v jednom člověku v tomhle případě asi ani nejde...
no možná u něčeho menšího ještě ale jak to má víc jak 20 kilo je to fřiti
a já Fáju zvednu s problémama když je vklidu natož když se mele tak nemám šanci

cizího ovčouna dořvala. Jak normálně neřvu, tak tenkrát jsem ryčela tak, že lidi votvírali vokna. Naštěstí to zabralo a cizí pes se otočil a utekl pryč.
jo tak to se mě párkrát taky povedlo psa vodehnat ale tady u tý ovčounky sem si 100 pro jistá že to nepude... je to magor..šílí i na Dokýše kterej jí celou dobu co šel kolem jejich plotu lákal ke hře a vod tý doby co se mě pustila do Fáji tam s ní okolo nechodim

Nebóóój , myslím, že ses tam vloudila omylem a ubalit mám jednu Žofce nebo jednu sobě
mě trochek zatrnulo dyž sem to četla..a nejni vona třá opilá? nebo možná zapoměla že Fajfky se nebalej jak cigára

Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:54
- Nahlásit

brut
Dámy,měla jsem tu Hyenu a ta naklikávala Al svým klikrem.

O klikru se chystám něco nastudovat. Jsem zatím jen v oťukávacím stadiu... Dobře, že vím, kam se obrátit na radu, až se rozhoupu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:54
- Nahlásit

myslím, že ses tam vloudila omylem a ubalit mám jednu Žofce a jednu sobě

tááák. Hípík je moudrá žena a já sem trotl, no

Fajka
no nejsou jeho jsou manželky... a krom toho to bílý je sice vobrofský ale dobráááák je to
no ta vado!! ale víš co bych mu řekla? že pokud ještě jednou ten pes uteče jdeš prostě na úřad, protože už jednou tě atakovala a nenecháš se od ní napadnout znova, a nazdrar!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:55
- Nahlásit

brut
éééééééééééééé
jo

asi jo, pitomcíííí
přesně

PetraK
jednu mi přes moje rychlý ruce ,páč to je překlep
ale háááskej

řiká se honem
jo mám honem ...

a možná čekaj, že se to rovnou pošle????
no jooo ale dyk tam nikde nebylo číslo účtu? nebo jo? du na to juknout ještě ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:56
- Nahlásit

, dostanou Žofi a Rozinka lentilku, aby si nepřišly neopečovávané.... kurrrrnikšopa!!!

pardon, to je roztomilé

. Jinak by mě nezbejvalo než Hipíka pustit, aby měl alespoň nějakou šanci... fuj...

no ty vado!! vono stačí, když má člověk řešit jednoho psa, natož dva!! fuj, fuj. fakt fuj.

Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka
no možná u něčeho menšího ještě ale jak to má víc jak 20 kilo je to fřiti

No právě... Hipík má cca 28kg a i teď jako starej má docela páru. Když jsem musela rozhánět jeho a menšího psa, Hipíka jsem chytla za kšandy, donutila je, aby se pustili a malýho psa jsem nabrala holení a odkopla, ale tohle s cizím velkým psem neuděláš

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:58
- Nahlásit

Fajka
ale háááskej

umim samý háááský překlepy, když jsem se učila psát na stroji. měli jsme napsat několik řádků slová péče... abychom si jako zapamatovali dobře prstoklad....... no.... chybička se vloudila, a páč se člověk nesmí dívat na klávesnici a ni na to co píše, tak jsem si nevšimla, že prostě na všech těch několika mnoho řádcích bylo místo é.......... í no.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:59
- Nahlásit

PetraK
no ta vado!! ale víš co bych mu řekla? že pokud ještě jednou ten pes uteče jdeš prostě na úřad, protože už jednou tě atakovala a nenecháš se od ní napadnout znova, a nazdrar
no já ho informovala dopředu že chodim ven často a Fajá je na vodítku a pokud mě na ní jejich vovčanda ještě jednou vlítne tak at se připravej že platí kompletně veškerou veterinu (a že to bude hodně drahý bo ty dvě se nesnášej) a že je Fája chovnej málopočetnej pes žampijon kterej stojí x desítek tisíc a budou platit naprosto všechno! právníka mám!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:01
- Nahlásit

PetraK
no ty vado!! vono stačí, když má člověk řešit jednoho psa, natož dva!! fuj, fuj. fakt fuj.
jj a což teprve čtyři najednou

ale tohle s cizím velkým psem neuděláš
no to neuděláš ach jo tak hááásky tu bylo než se sem začali stahovat takovýdle individua

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:03
- Nahlásit

tak hááásky tu bylo než se sem začali stahovat takovýdle individuaa
a tak háááásky co se odstěhovaly jiný individua co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:04
- Nahlásit

Fajka
platit naprosto všechno! právníka mám!
jo to je taky dobrá argumentace, možná bych to ještě zvopákla tý jeho důře, protože von bude pod pantoflem a neudělá nic.

Vážení přátelé ano! Jdu do péři, ešče si pustim ukolíbafku

http://www.youtube.com/watch?v=5sEK0ep6bAE

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Janiii
a tak háááásky co se odstěhovaly jiný individua co

Hele invídyjum, my možná pojedem už v pátek! tak se pak nějak musíme domluvit.jo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Jsem zklamaná. Kokcidióza se nedá léčit marihuanou. Aspoň gůůgl o tom neví. A co gůůgl neví...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:06
- Nahlásit

PetraK
hele ted tu čtu že má přijít extra meil s bankovníma instrukcema do 24 hodin od objednání a to nedorazilo ... hmmmmm

Janiii
tak háááásky co se odstěhovaly jiný individua co
tsssssssssss náhodou kdyby se dobrý individua neodstěhovávali bylo by tady aspon s kým venčit a pokecat

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:07
- Nahlásit

PetraK
my možná pojedem už v pátek! tak se pak nějak musíme domluvit.jo?
jasný. ale nechala bych to asi fakt operativně na ten danej den. bohužel očekáváme jednu moc nemilou událost, a nevíme hodiny ... takže ti nezaručim, že v pátek nebo v sobotu budu ...

Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
pardon, to je roztomilé

Ó ano, se tu zalykám dojetíííím ... Udělala jsem pokus, vzala jsem B-komplex, šla jsem k Žofince a Rozince (když už jsem v tom) a řekla jsem: táááák, tady je pilulka JEN pro Žofinku a tady je pilulka JEN pro Rozinku.... Zejména Žofka si to velice, ale velice, užívala...

Takže zítra koupit: zelí, cibule, česnek, olej, tvaroh a ...LENTILKY!!! NEZAPOMENOUT!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:09
- Nahlásit

kachna_
Jsem zklamaná. Kokcidióza se nedá léčit marihuanou
a... musíš mít kokdcidiózu aby sis mohla zahulit?

:

Fajka
hele ted tu čtu že má přijít extra meil s bankovníma instrukcema do 24 hodin od objednání a to nedorazilo

aha to tam zase sedí asi Emil nebo co? Mám něco udělat já,?? Aby ses s tim nemusela zdržovat?

jj a což teprve čtyři najednou

no můj sen o smečce psů poslední dobou začíná dostávat povážlivý trhliny, aspoň tady v Prahé teda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:10
- Nahlásit

když už jsem v tom)

tak ale nehul!

a ...LENTILKY!!! NEZAPOMENOUT!!!

Kostik pravil: Já se zapřu!! no a já jdu asi spát teda fakt

dooobrou

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:12
- Nahlásit

PetraK
a... musíš mít kokdcidiózu aby sis mohla zahulit?
no, ne, ale byla by to dobrá zajímavost.
když už jsem v tom)
tak ale nehul!

tak co poňoukáš???

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:16
- Nahlásit

Takže zítra koupit: zelí, cibule, česnek, olej, tvaroh a ...LENTILKY!!! NEZAPOMENOUT

a ty budeš brát prášky na nervy nebo taky lentilky?

PetraK
to tam zase sedí asi Emil nebo co? Mám něco udělat já,?? Aby ses s tim nemusela zdržovat
nééé v poho , já si ráda zanadávám německy do emila na Emila

Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
tak ale nehul!

já můžu, Kachna nemůže, sice nemusí mít kokcidiózu, ale je březí

Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:23
- Nahlásit

Fajka
a ty budeš brát prášky na nervy nebo taky lentilky

...kašlu na olej, beru placku rumu...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:38
- Nahlásit

... Dobře, že vím, kam se obrátit na radu, až se rozhoupu...
čti i kulalu a Verču, obě sem dávají velmi dobré rady a pomáhají pomocí info, videí, knih a odkazů , navíc kliká ještě Ešuska

Fajka
budou platit naprosto všechno! právníka mám!
výborně!! Tohle by mohlo zabrat, když už ne nic jinýho

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:43
- Nahlásit

...kašlu na olej, beru placku rumu...
a to se vyplatí bobe!!!

brut
výborně!! Tohle by mohlo zabrat, když už ne nic jinýho

doufám že by aspon mohli udělat pořádnej plot !kujwa

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:00
- Nahlásit

No, asi to neni moc veselý, ale překlep je to krásnej:
Daruji šedého králíčka beránka, stáří 2 roky, předání Olomouc ( dcerce se zhrošila alergie)

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:01
- Nahlásit

Fajka
doufám že by aspon mohli udělat pořádnej plot !kujwa
to nehrozí, bvych řekla, ale možná je budou víc hlídat....ale stejně bych si ještě promluvila s manželkou, když jsou psi její. Aby náhodou nedošlo k tomu, že pán nic nevyřídil....

Jdu venčit Al a pak nakrmit, spinkat, zítra mám běhačku po doktorech, tak ať někde neusnu. Dobrou noooooc

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:40
- Nahlásit

Huuf, sem neco doklapala, zitra pokracovanicko..
Fajka
je to magor..šílí i na Dokýše kterej jí celou dobu co šel kolem jejich plotu lákal ke hře
Hele, tu kdyby si sla kolem plotu se psem ty nebo kdokoliv, uvidis krvelacny bestie. To je neco jinyho, prece. Ale jestli jim to zdrha a napada i na prostranstvi obecnym, tak lity lity, nakej sprejik do kapsy, treba malou vonafku kabelickovou ruzovou, to kdyz splouchnes pred psa, ufrka se a vetsinou mu to neublizi. No lepsi samo, kdyby si ty cokle majitele hlidali, zeano.
dostanou Žofi a Rozinka lentilku, aby si nepřišly neopečovávané.... kurrrrnikšopa!!!
Smarja, to je prece jasna vec, KAZDY peef musi mit svou lentilku do zobacku!!! Vyborne to supluje pangamin v tabletach - zakoupis v kazde lekarne nebo az zase budem objednavat megabaleni, ozvi se. A Stehynko uzasne, treba se ji neco zdalo - predevcirem takhle tklive vyl Kremylek, ale fakt veeelmi jakoze pomooooct, hilfeeeee, vylitnu a ona dadala a zpivala.
PetraK
když jsem se učila psát na stroji. měli jsme napsat několik řádků slová péče... abychom si jako zapamatovali dobře prstoklad.....
Taky na klasika na psacim stroji je k nezaplaceni, kor kdyz se ti kously ty cvakatka pri rychlym prstokladu do sebe a diktatorka diktovala stale dale..
Brut
Tak supr, ze ti to Hyjena ukazala a vis co a jak dal!!

Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 00:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
...jako bych to netušila

treba se ji neco zdalo
Tak v tom případě je Žufánek náměsíčná..., stála na všech 4.... Ale třeba je fakt Žofinka náměsíčná a trénuje na vlkodlaka, až bude ouplněk...

PS: jo, a Žofi MÁ svou pilulku, ovšem jen ráno 1/2 Ovestinu, kterou řekněme - přetrpí...

Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 01:32
- Nahlásit

Fifi
ale fakt veeelmi jakoze pomooooct, hilfeeeee, vylitnu a ona dadala a zpivala

...bytost křehká, pohádková z mechu a kapradí....

Taky mě občas takhle někdo v noci probudí, a vyleká... Hipík má nějaký můry občas od malinka, musím ho drbat a broukat oslavný ódy na udatného Hipíka , neprobudí se, ale dech se mu zklidní a chrupe pak už klidně dál..

<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání