| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:31
- Nahlásit
ruštajnvespolek
PetraK
píše mi to furt, že server nelze najít
spadnul , ale už fungá
je nějaký šance, že ten s*áč ví, PROČ ho nezvolili??
to fakt nevim.
Ale ono těch důvodů je víc - dva kandidáti na dvě místa, nedostatečně jasně vyhlášené volby, morální nepřijatelnost (jsem přesvědčená, že si to nepřipouští) a z mý strany ještě konflikt mého velmi dobrého kamaráda, který kvůli němu vlastně odešel z jednoho Klubu. Doufám, že se do jara najde dost kandidátů
Jinak, omlouvat se tim, že když došlo k zásahu, byl zrovna na svačině, je ubohost největší, tím horší, pokud na tý svačině opravdu byl.
nějakej hááájzl ti ho vypil
no co co co, kachně dvě bude veselý
Fajka
napsat jim nějakej vzkaz a hodit do schránky ?
hele, můžu ti do mailu poslat kontakt na DAS pojišťovnu, že bys tam zavolala na mojí smlouvu a poradila se s právníkem. Ale proboha, ne že jim zavoláš, tady kachna, já volám kvůli Fajfce!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:47
- Nahlásit
VerčaZ
jeeee dobrý info ..že bychtaky začla klikat
kachna_
ne že jim zavoláš, tady kachna, já volám kvůli Fajfce!!!
no a proč nééééé?
tyjo dík...promyslím to, když tak se ozvu...ale vzhledem k tomu že tohle nebylo poprvý tak si myslím že by to nějaký jemný upozornění chtělo..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Je kráááásně slunečno a dokonce ani moc nefouká větérek, takže se dá býti venku. Plesnifci jsou nadšení a já též
Dole pod námi opravují koleje a že by tím plesnifcííí byli nadšení, to teda nejsou. Rušejí jim jejich cestu na venčení, takže loupou očima a tváří se naštvaně
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:05
- Nahlásit
PetraK
ale, čoveče... nějakej hááájzl ti ho vypil
Kachnooooo?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:18
- Nahlásit
Fajka
týýýýjo on vyhrááál
a brečel ani se mu nedivím
řádá řádí jede jede a pak upadne do koomatu..von je prostě celej jááá
tak dej bacha, ať neupadneš do mooooc dlouhýho komatu a vypínej dřív než Dokýšek
kachna_
JUDr. Daniševič nebude předsedou českýho svazu chovatelů, páč nedostal nadpoloviční většinu hlasů a po třetím kole voleb delegáti usoudili, že ho asi fakt nezvolej
hurááááá, sláva rozumu
PetraK
to bych řekla pálíTE SE !! A na to je ešče nějakej čásek
když u tebe jeden neví
asi si dneska udělám první vánoční grog
ty ho piješ i přes rok, tak proč ho nazýváš vánoční? :
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:30
- Nahlásit
Fajka
sem difná, že se mě fakt nelíbí že se tu po vesnici již po několikáté poflakuje na volno 50 kilovej roční pyrenejský horský pes, či jak se to tele jmenuje????
vůbec nejsi divná a měla bych docela obavy, hlavně v zimě ... nedá se jim nějak domluvit ?
Jsem to dočetla.... psát asi nemá smysl, to si z toho nic dělat nebudou ... jedině zazvonit a vysvětlit, že je nejen nebezpečí, že pes někoho napadne, ale že ho něco přejede a ať si ho hlídaj. Ale moc bych tomu nevěřila... asi bych ho nechala dvakrát odvézt s tím, že se tu potuluje, oni zaplatí pokutu a na to by slyšet mohli. Jen ta Dášenka je průšvih, vím, proč se ti do toho nechce, ale ona nemusí přijmout, pokud nemá smlouvu s obcí
VerčaZ
Velmi, velmi se omluvuju za to, že jsem sem nehodila ten klikr.
prosím tě, neblázni .... neomlouvej se, prostě to nešlo a basta
Písnu to sem v rychlosti, určitě to znáte, je to takovej jako základ:
jsi moc hodná, díííky
Píšu to v rychlosti, zase letím, doufám, že jsem nenapsala něco blbě, odpolko si to po sobě přečtu
napsala jsi to skvěle a mě se to bude hodit do toho uklidňování Al.... jen doufám, že jí to dojde dřív, než mě sežere ruku i s pamlskama
kachna_
Jinak, omlouvat se tim, že když došlo k zásahu, byl zrovna na svačině, je ubohost největší, tím horší, pokud na tý svačině opravdu byl.
já si myslím, že nebyl....ale to je v podstatě jedno, důležité je, že si asi vůbec neuvědomuje, že se nechoval správně..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:42
- Nahlásit
Holky, Jablůnka dneska přišla o Tedíka ... jukla jsem na fb a byla tam tahle informace Tak jen aby jste to věděly ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 15:46
- Nahlásit
přišla o Tedíka
Zkurvenej podzim a rok toto, fakt ze jo.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:35
- Nahlásit
... chjooo, to je mi moc líto...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:01
- Nahlásit
Mne taky. Byl to muj oblibenec.
Ja si dari gerontove tvoji? Duo T+H ?
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:12
- Nahlásit
Fifi
Ja si dari gerontove tvoji? Duo T+H ?
Dobrý... Tonička zrekvírovala můj anatomickej polštář, v noci mi strká nos do ucha, šimrá mě knírem a chrápe jak starej námořník... Hipík se snaží nacpat na druhou stranu a slintá mi na nos, pohoda...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:32
- Nahlásit
tak asi tak ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:37
- Nahlásit
Janiii
juuuuuuuuuu
brut
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:45
- Nahlásit
brut
blbý období
kachna_
je to blbá kvalita, dostali jsme to vytištěný, tak jsem to skenovala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:41
- Nahlásit
Janiii
je to blbá kvalita
tak pro orientaci to stačí. Tohle je podle mě ideální kuchyň.
My plánujeme do budoucna (až budou peníze na rekonstrukci) do U s barem. Ještě budeme muset najít někoho, kdo nám postaví kamna tak, jak bychom potřebovali, aby se v zimě dalo vařit na kamnech.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ramštajn !
Janiii
háááááskááááá kuchyňáááá vzdušná, okýýnko, fakt super!
a moje vysněná myčkááááá
brut
Jablůnka dneska přišla o Tedíka
člověk fakt neví jak dlouho tu budou a že ten život maj zatraceně krátkej ach jo... taky se mě nechce věřit že Fáje už bude šest
Jináč vás dočítat nestíhám
nicméně sem měla dneska možnost hovořit s majitelem pyrenejskýho psa...ani sem netušila že to bude tak brzo.
Dostal vodemě pěknou čočku bo při venčení u mě zastavilo auto a chlápek se ptal jestli sem neviděla velkýho bílýho psa že ho hledaj takže opět a zase... ve chvíli kdy mě zdělil že zdrhnul i s tou agresivní fenou ovčáka na mě šly mrákoty a málem sem chlapa zadupala do země 5 kiláků vod domova s Fájou a Dokýšem mě polívalo horko při představě, že je potkáme... pravděpodobně by mě nezbylo nic jinýho než vypustit Dokýše aby se o sebe postaral a zakousnutou ovčačku s Fájou umlátit traverzama hlava nehlava aby se netrápili
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 20:55 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Bóóóže bóóóže.... večerní drama...
Vyběhat, vyčůrat, napapat, nesežrat se, jedny pilulky, druhý pilulky, vykapat vočička, vytřít ouško, vyčistit zoubky, votřít zadečky, pacičky.... hééééh hufff... konečně partička obstaraná a já si dám kafe a cigáro...
A najednou tichý zoufalý vysoký svist na hranici slyšitelnosti... Cigáro v kafi, kafe v klíně, srdce v krku a letím za zvukem.. Žofinka stojí uprostřed pokoje, chvěje se jak osika, vydává šílený zvuk, který mě šimrá na pravý hemisféře a jako by z posledních sil mi podává pravou přední...
Popadnu ji, odnáším v náručí na postel a důkladně zkoumám nožičku, tlapičku, jemně protahuju, kroužím, masíruju, pofoukám... a nic... pak jěště pro sichr zbylé tři, kontrola bříška, zadečku... a nic...
Žofinka hluboce zavzdychá: "vchchch a áááááchch", stočí se do klubíčku, po očku mě pozoruje, spokojeně zamlaská, zavře voči a spíííí...
Jsem přesvědčena, že Žofka dotáhla k dokonalosti svoji etýdu "Teď mě nic není, ale m-o-h-l-o by..." JÁ JÍ ZABIM!!!!
EDIT: ... ale nejdřív si uvařím další kafe a ubalím cígo...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:03
- Nahlásit
žjo to by mě kardyjaka asi zabilo
ale etýdky jí odpusť, bobince malý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:05
- Nahlásit
Dámy,měla jsem tu Hyenu a ta naklikávala Al svým klikrem. No a piraňa fungovala jak hodinky na čerstvou baterku. Takže závěr je: Al je naklikaná dobře, chyba je v klikru a pak ve mě ... asi už vím, kde jsem dělal chybu a snad až budu mít lepší klikr, tak nám to půjde. Do té doby klikat nebudeme
Jsem mooooc nadšená
Tonička zrekvírovala můj anatomickej polštář, v noci mi strká nos do ucha, šimrá mě knírem a chrápe jak starej námořník... Hipík se snaží nacpat na druhou stranu a slintá mi na nos, pohoda...
Krásný večer a vynikající noc
Janiii
tak asi tak ...
zajímavý návrh , ale můj šálek kávy to není, promiň
je to blbá kvalita, dostali jsme to vytištěný, tak jsem to skenovala
náhodou to je dobrý, bych neřekla, že je to tištěný
kachna_
My plánujeme do budoucna (až budou peníze na rekonstrukci) do U s barem. Ještě budeme muset najít někoho, kdo nám postaví kamna tak, jak bychom potřebovali, aby se v zimě dalo vařit na kamnech.
mám kontakt na člověka, který dělá kamna, pece atd... Tak když budete chtít, není problém vám předat kontakt. A kuchyň do U se líbí i mě
Fajka
nicméně sem měla dneska možnost hovořit s majitelem pyrenejskýho psa...ani sem netušila že to bude tak brzo.
a jak dopadl hovor? Zvýší si plot a postarají se o to, aby jim psi neutíkali? Protože tohle je opravdu o strach ...
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fajka
domova s Fájou a Dokýšem mě polívalo horko při představě, že je potkáme...
Nenávidím takovýhle situace. To je děs, bezmoc a člověk ví, že může jen volit menší zlo... Stalo se mi to naštěstí jen párkrát, ale dodnes si to dobře pamatuju.
Tak snad si vezmou ten tvůj sprdunk k srdci...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:07
- Nahlásit
zajímavý návrh, ale můj šálek kávy to není, promiň
brut
v pohodě je jasný, že každej máme svůj styl
a jdu chrnět, jsem nějaká vysílená ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:08
- Nahlásit
brut
Jablůnka dneska přišla o Tedíka
tak to je mi moc líto
Janiii
hááááská kůchňa, černá je dooobrá! ale připrav se na to že na údržbu je to šílený (mám černý dlažky)
Vyběhat, vyčůrat, napapat, nesežrat se, jedny pilulky, druhý pilulky, vykapat vočička, vytřít ouško, vyčistit zoubky, votřít zadečky, pacičky.... hééééh hufff...
ty vado, slušná šichta, jak v dolech.
ubalím
ubal Fajka
jednu tý komediantce
to je děs s nima co?
Fajka
Dostal vodemě pěknou čočku bo
a jak se k tomu stavěl ten "svědomitej" kynolog?
tak dneska fertig, jsem hotofson, ale šikovná sem byla.
VerčaZ
díky za tip!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:10
- Nahlásit
PetraK
černá je dooobrá!
neni to černá, je to tmavě hnědý - wenge - ale je jasný, že na tom bude všechno vidět. ale řikám si, lepší tmavá linka, než tmavá podlaha. ta bude naopak světlá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:11
- Nahlásit
večerní drama...
Jsem přesvědčena, že Žofka dotáhla k dokonalosti svoji etýdu "Teď mě nic není, ale m-o-h-l-o by..." JÁ JÍ ZABIM!!!!
Tééééda, to je héééééérečka
Ani se nedivím, žes jí chtěla zaškrtit, ale je skvělé, že to byl jen planý poplach
ale nejdřív si uvařím další kafe a ubalím cígo...
uděláš nejlíp, protože získáš čas na uklidněnou , ale ona je tak sladká, že se na ní nedá dlouho zlobit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:13
- Nahlásit
Janiii
pohodě je jasný, že každej máme svůj styl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:16
- Nahlásit
brut
PetraK
a jak dopadl hovor? Zvýší si plot a postarají se o to, aby jim psi neutíkali? Protože tohle je opravdu o strach ...
jak se k tomu stavěl ten "svědomitej" kynolog
no nejsou jeho jsou manželky... a krom toho to bílý je sice vobrofský ale dobráááák je to ščeně
tot odpověd
agresifní vovčačka to je detááááááájl ...asik
Nenávidím takovýhle situace. To je děs, bezmoc a člověk ví, že může jen volit menší zlo... Stalo se mi to naštěstí jen párkrát, ale dodnes si to dobře pamatuju.
nejhorší je že je čék celkem bezmocnej, pokud je tam na to sám... dva který maj víc jak třicet kilo a jsou do sebe voba prostě nejsem schopná vod sebe rozdělit..bohužel fakt ne
PetraK
ubalím
ubal Fajka
jednu tý komediantce
za co? ...no jo sem ti nevotpovědíla na maila..vim ale nebyl čas
hele dojčland mlčí tak tam budu muset urgovat..co jako zas nacvičujou
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:17 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Janiii
to by mě kardyjaka asi zabilo
Dyk se mnou to málem šlehlo...
ale etýdky jí odpusť, bobince malý
Tak vono mi asi nic jinýho nezbude, ale radši bych si tenhle adrenalýn odpustila. Jaksi mám dost, řekla bych... chjóóó... No hlavně, že jí nic není...
Asi půjdu cestou nejmenšího odporu a když rozdávám večer pilulky veteránům, dostanou Žofi a Rozinka lentilku, aby si nepřišly neopečovávané.... kurrrrnikšopa!!!
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fajka
nejhorší je že je čék celkem bezmocnej, pokud je tam na to sám... dva který maj víc jak třicet kilo a jsou do sebe voba prostě nejsem schopná vod sebe rozdělit..bohužel fakt ne
Vono to moc v jednom člověku v tomhle případě asi ani nejde... Mě se to "naštěstí" stalo na ulici, kdy se k nám s řevem, ušima sklopenejma a naježenej hnal ovčák... pán nikde
Hipík by v tomhle případě do rvačky jistě šel a jistě by ji projel. Naštěstí za mnou byl nízkej plot cizí zahrady, kam jsem přehodila Toničku, Hipíka jsem šoupla za sebe a cizího ovčouna dořvala. Jak normálně neřvu, tak tenkrát jsem ryčela tak, že lidi votvírali vokna. Naštěstí to zabralo a cizí pes se otočil a utekl pryč. Jinak by mě nezbejvalo než Hipíka pustit, aby měl alespoň nějakou šanci... fuj...
|
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:47 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fajka
PetraK
ubalím
ubal Fajka
jednu tý komediantce
Nebóóój , myslím, že ses tam vloudila omylem a ubalit mám jednu Žofce a jednu sobě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:52
- Nahlásit
Fajka
no nejsou jeho jsou manželky... a krom toho to bílý je sice vobrofský ale dobráááák je to ščeně
to snad néééééééééééééé
agresifní vovčačka to je detááááááájl ...asik
asi jo, pitomcíííí
|