| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:07
- Nahlásit
Hyena
co bude zítra ke špenátu
pruhovaná na divoko?? je to statnej jedinec, budeš mít vařeno na tejden, to máš dobrý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:18
- Nahlásit
Rumštáááájn
Lidi nevíte, kde dítě přišlo na spojení "uf práce"? Fakt to používá ve stejnym významu jako "doprdélepráce"
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:19
- Nahlásit
kachna_
Lidi nevíte, kde dítě přišlo na spojení "uf práce"?
Po kom to dítě je....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
sem se trochu bála, s čím k vobědu přispěješ ty na jídelní lístek
"uf práce"?
má dobrej základ děfčica maličkatá
když už mám nahřátou troubu,udělám švestkovej koláč s drobenkou.
Hyena
Po kom to dítě je....
prej ty japka nepadaj moc daleko vod stroma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:33
- Nahlásit
PetraK
prej ty japka nepadaj moc daleko vod stroma
ts ts ts
sem se trochu bála, s čím k vobědu přispěješ ty na jídelní lístek
tak Lucka se češe ráda a Batyna se taky celkem zlepšuje, radši
Byl králík se zeleninovym rizotem, ovšem o jeho vztahu k česání nemám podrobnější informace. Mám ovšem podrobnější informace k jeho vztahu ke mně, protože mě rafnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:39
- Nahlásit
kachna_
ts ts ts
ááá kachna vaří něco v papiŇáku
tak Lucka se češe ráda a Batyna se taky celkem zlepšuje, radši
Mám ovšem podrobnější informace k jeho vztahu ke mně, protože mě
no měla bych Ešusa poučit jak to chodí u vás s králíkama, že u nás se psema b y to mohlo proběhnout podobně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:47
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=WzVkEdauwHg
Rumstajn, hezkou sobotenku vinsuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
hale a už si viděla toho buldoga jak s houpe na houpacím koni????? ten je naprosto, naprosto dokonalej, rozesmál aji cynika Brtnika
edit- je to ve fóru od Dejavu
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12089_1.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 14:16
- Nahlásit
PetraK
Nevidela, a nejde mi to otevrit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 15:59
- Nahlásit
Fifi
to je škoděnkaaa, páč von je fakt výbornej, jak se houpe na tom dřevěným konikovi a jak se u toho tváří, zaklání tu svou obříi makovici
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:03
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem doma a po ko v pohodě. Naštěstí se zítra žádná ko konat nemusí a tak jsem šťastná jak blecha v noční košili
kulala
knizka je na nervni a garesivni psy- tim neminim ze mas problem tutaj ale technicke parametry se daj upotrebit i u jynych problemu..viz nazev Click to calm
tohle se nikdy neztratí a vzhledem k tomu, jak moc se tu objevují agresivní psi, tak se to může hodit .... ale pro mě je nejdůležitější nervní pesan
po zradle klikat zkus ale jak uz tu par lidi napsalo obrn se trpelivosti a nedelala bych z toho zadny mega drama proste tu kliknes tu a pak zas tam - hlavne ne zadny krajeni masicka a veseni pytliku na kapsu a dalsi vysualni indicie k tomu ze TED SE BUDE KLIKAT ;)
ok, budu se tím řídit a dám vědět , jak reaguje hysterka bláznivá
nicmene jestli ji chces celou tak to taky neni problem ale celou ji do ledna neprelozim jelikoz sem ve skluzu univerzitnim a to tak ze velkem ale muzu ti prelozit ty relevantni pasaze a napady jestli se ti bude hodit
ježííííš, ty ještě k tomu všemu studuješ? Tak to mi samozřejmě stačí jen ty nejdůležitější pasáže a zbytek počká nebo si je nechám přeložit tady, ať tě nezdržuju, to bych moc nerada ... nikam nespěchám, času máme dost ( teda, kdo je ve skluzu, by to asi takhle neřekl, ale z dlouhodobého pohledu to tak prostě je ) Promiň, ale tahle skutečnost mi nějako unikla...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:14
- Nahlásit
PetraK
sem se ráno probudila s tím, že SOU LÍSTKY DO BERLÍNa!!! Utikám k počitadlu, A SOU! no . jenže už zase nejsou je todle možný????????? to je tejrání neviňátek
mnooo, u tebe jo , u mě zase vůbec nééé
Já měla dneska tak zmatečný sen, že by se vyřádil strejda Frojdůůůůů
tetkon jdu píct rybky. Chudák MAKRELA
může být ráda, že skončila na pekáči a ne v nějakém burdelu, co se do moře vypouští
Hyena
já zasejc mořim vtroubě králíka teda ne toho vlastního
uff, se mi ulevilo, že králíková přežila
ráno zlobila s vyčesáním i pes
dneska bylo asi blbý ovzduší nebo co
kachna_
nevíte, kde dítě přišlo na spojení "uf práce"? Fakt to používá ve stejnym významu jako "doprdélepráce"
jaká matka taká Katka , říkávala babička...tak se podívej do zrcadla a máš odpověď
účet nech bejt, až se uvidíme, tak to vyrovnáme
Byl králík se zeleninovym rizotem, ovšem o jeho vztahu k česání nemám podrobnější informace. Mám ovšem podrobnější informace k jeho vztahu ke mně, protože mě rafnul
tys fááákt blbááááááá
U nás byla kuřecí poblífčička s nudličkama, brambor a květákový mozeček ... na rozdíl od všech bezmasá strava
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
Kurnaaa, ja chci nekam na zradlo/na pivo, ale s nekym Jsem utahana, mam depresi, stejska se mi po psech a zejtra budu mit v podstate hovno co na praci, pac mam vsecko oblitany a vishcni mohli az v pondeli a utery, takze v pondeli se z toho asi zblaznim, pac od pul osmy rano pojedu az do vecera v kuse. Jebne mi, jebne mi, jebne mi.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:12
- Nahlásit
jsme doma. dárky jsme nekoupili žádný, asi Ježíšek letos nepřiletí
ale máme navrženou kuchyň moooc se mi líbí, máme i kalkulaci, tak můžem vyrazit za truhlářema, za kolik nám to navrhnou oni ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:14
- Nahlásit
Mathea
Kurnaaa, ja chci nekam na zradlo/na pivo, ale s nekym
škoda, že ste paní v takový zadeli. Jináč bych se moc ráda obětovala.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:17
- Nahlásit
Hyena
škoda, že ste paní v takový zadeli. Jináč bych se moc ráda obětovala.
No jo Je to tu rit nejvetsi, coz by me asi tak netryznilo, kdybych tu mela coklise, takhle je to fakt na palici... dneska vecer dozeru rizky z domova a zejtra uz budu muset zajet nekam na jidlo, pac druhej den nemit nic teplyho v zaludku asi nebude uplne to pravy vorechovy. Tak ja si budu aspon predstavovat, ze spolu sedime v knajpe a kecame a chlastame, jo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:24
- Nahlásit
Mathea
Tak ja si budu aspon predstavovat, ze spolu sedime v knajpe a kecame a chlastame, jo?
A nemaj tam čínu? že by sis jí vzala domů ke skype a pak bychom mohly večeřet společně
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:27
- Nahlásit
Hyena
nemaj tam čínu? ž
Pani, tady neni jedina vyvarovna! A cinu beztak nezeru.. asi si pujdu zalizt k serialu, pac sem stejne uplne na hovnajs, ble, nesnasim tuhle naladu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:29
- Nahlásit
Mathea
Tak si užij alespoň potravu duševní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:40
- Nahlásit
Mathea
Kurnaaa, ja chci nekam na zradlo/na pivo, ale s nekym
no jo, když ty se taky vydáváš do tak šílených končin, kde nikdo z nás nebydlí Bych i přijela, ale momentálně nemůžu Ach joooo .....
Jsem utahana, mam depresi, stejska se mi po psech a zejtra budu mit v podstate hovno co na praci, pac mam vsecko oblitany
a jééééje, to vůbec není dobrý. Tak chrupej, ať naspíš pondělí a úterý. To je jediné, co v tomhle počasí můžeš dělat...
Jebne mi, jebne mi, jebne mi
nenene!!! To zvládneš, uvidíš
Janiii
dárky jsme nekoupili žádný, asi Ježíšek letos nepřiletí
u nás taky nebude.... nějak se mi nechce vůbec nic vymýšlet a hlavně nakupovat, všude je hafo lidí a pruděj...
máme navrženou kuchyň moooc se mi líbí, máme i kalkulaci, tak můžem vyrazit za truhlářema, za kolik nám to navrhnou oni ...
tak to jsem moc zvědavá na rozdíl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:50
- Nahlásit
brut
tak to jsem moc zvědavá na rozdíl
i my ... ale chvíli to potrvá, ještě jsme jim ani nevolali. ale máme dva, tak zkusíme oba, ať se snažej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 19:48
- Nahlásit
Janiii
i my ... ale chvíli to potrvá, ještě jsme jim ani nevolali. ale máme dva, tak zkusíme oba, ať se snažej
tak dej vědět, moc ráda bych věděla, jaký jsou rozdíly
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 22:37
- Nahlásit
brut
ježííííš, ty ještě k tomu všemu studuješ? Tak to mi samozřejmě stačí jen ty nejdůležitější pasáže a zbytek počká nebo si je nechám přeložit tady, ať tě nezdržuju, to bych moc nerada ... nikam nespěchám, času máme dost ( teda, kdo je ve skluzu, by to asi takhle neřekl, ale z dlouhodobého pohledu to tak prostě je ) Promiň, ale tahle skutečnost mi nějako unikla...
v pohode ja to nak dam do kupy- budeme mit pres Vanoce volno tak kdyz nebudu lezet vozrala pod vanocnim stromeckem tak ti to prelozim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 10:36
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Je mi docela ok, jen to spaní je trochu problém ... holt vycpávky nejsou ouplně ideální a pohodlný
Koukám, že madam fora ještě chrupe a to je u nás venku krásně slunečno - po dlouhé době, ale fouká šílenej vítr, který je ledový
kulala
pohode ja to nak dam do kupy- budeme mit pres Vanoce volno
když jí přivezeš sem, tak se dá okopírovat a Fifi mi jí postupně přeloží ( Fifinko ... prosííííííííííím )
tak kdyz nebudu lezet vozrala pod vanocnim stromeckem tak ti to prelozim
jééééje, dej bacha, aby si ho na sebe neshodila a neopatlala se nějakou místní dobrůtkou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 11:35
- Nahlásit
Brý rumštahn
tak víkend konečně slunečno,a le já jsem vorvaná jak jetel, tak že se ven vykopu vždycky až po obědě a o to nejlepší přiju Nutně ci dovolenou...bohužel zaměstnavatel na to příliš neslyší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 12:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRR
RRRRR
RRRRRRR
RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
A nebo spíš taky takle po včerejšku
JOOODLEYDÝÝÝ MNĚ JE ÚŽASNĚ.
copa ste vyráběly?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
brut
mnooo, u tebe jo
to neva no, ale dostala jsem včera dobrej dárek, ten to vykompenzoval
že by se vyřádil strejda Frojdůůůůů
tak se pochlub úchyláku
ne v nějakém burdelu
tak burdel ten tady tetkon opravdu nééjni, je tu krásně NAKLIZÍNO
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 12:55
- Nahlásit
Mathea
Jebne mi, jebne mi, jebne mi.
nejebne, páč ti dá někdo hodnej najíst
pravy vorechovy.
tak proto se ti stejská po psech! že nemáš žádnýho vořecha do žaludku!! fuj hamba Ti!
,Hyena
tak víkend konečně slunečno
no a já musim tvrdnout doma
Janiii
ale máme navrženou kuchyň
no ták!! to je důležitější než jéžišek, kterej se ešče může pochlapit, čas na to má.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 13:38
- Nahlásit
PetraK
nebo spíš taky takle po včerejšku
co to jéééééé za hrůzu?
JOOODLEYDÝÝÝ MNĚ JE ÚŽASNĚ
to je skvělá zpráva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 13:44
- Nahlásit
brut
co to jéééééé za hrůzu?
to sou hošíčči + hošíčci = fšichni moji hošíčci pohromadě
to je skvělá zpráva
jo fakt, bylo to to nej co jsem mohla udělat
PROBOHA PROČ SEM PSA UČILA NOSIT MI VĚCI?????
PRÁVĚ TO JELIMANSTVO PŘIŠLO Z OBÝVÁKU, KDE ČÓRNUL Z KONFERENČNÍHO STOLKU PROSTÍRÁNÍ a přinesl mi ho s výrazem, TO SEM NAŠEL, SEŠ RÁDA, ŽE SEM TO NAŠEL, DOSTANU NÁÁÁLEZNÝ??? a tváří se děsně důležitě
kašpar
|