| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 19:44
- Nahlásit
zdarec baby,
vrátili jsme se od maminky, jsem zmrzlá, tak jsem zalezla do vany s horkou vodou, což nevim, jestli bylo gůůůt, vzhledem k tomu alkehůlovému dýchánku před odjezdem stihli jsme rozsvítit dva vánoční stromy ve dvou východočeských obcích
teď se mi chce stráááášě spát ... ale aspoň jsme měly s mamčou chvíli veselo, jinak to stojí za velký ho***
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:05
- Nahlásit
PetraK
ano prosim pani
jsem ráda, že souhlasíš ....ještě aby ne
si psala, že to je hrůůůza
a není? Se mi fakt nelíběj ...dřív to ještě šlo, ale teď je to hrůza
no poslední dvě céda byly neúplně jako starý DM, ale tohle se jim povedlo, tohle jo. A včera to znělo dost dobře
nevím, jestli poslední dvě dc, ale to o co se pokoušeli v poslední době, bylo minimálně na neposlouchání.... až uslyším tohle, tak uvidím, jestli to pro mě bude poslouchatelný nebo ne.... Škoda, fakt ty starý písničky byly poslouchatelný ( občas) ....
kachna
POZOR!!! Není dobré králíka resuscitovat před vypnutím přístroje
co to je?
Janiii
jsem zmrzlá, tak jsem zalezla do vany s horkou vodou, což nevim, jestli bylo gůůůt, vzhledem k tomu alkehůlovému dýchánku před odjezdem
se ti bude dobře chrupkat
aspoň jsme měly s mamčou chvíli veselo, jinak to stojí za velký ho***
hmm, asi jako letos skorem všude...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:34
- Nahlásit
bohužel a nejhorší je ta bezmoc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:41
- Nahlásit
Janiii
bohužel a nejhorší je ta bezmoc
o tom mi ani nemluv
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:41
- Nahlásit
kachna_
webovky jsou úžasné...řvu smíchy, zejména sekce o střihání drápků mě pobavila
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:43
- Nahlásit
Janiiibrut
aspoň jsme měly s mamčou chvíli veselo, jinak to stojí za velký ho***
Letos se fakt daří, ale snad je to jen přerod do něčeho lepšího.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:55
- Nahlásit
Hyena
Letos se fakt daří, ale snad je to jen přerod do něčeho lepšího.
na stoprocent, jinak by to nikdo neustál a bylo by zle úplně všude a to není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:09
- Nahlásit
PÁÁLÍÍTE????
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:20
- Nahlásit
PetraK
JJ, udělala jsem ve středu jeden do práce a te´d i jeden domů
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:27
- Nahlásit
PÁÁLÍÍTE????
nepálím tady v bytě vánoční atmosféru nijak nedržíme, tchán na to neni, a mně přijde blbý zdobit "cizí" byt. a věnec bysme museli mít v ložnici v posteli
ale u maminky jsme svíčku zapálili, tak aspoň tak ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:51
- Nahlásit
PetraK
PÁÁLÍÍTE????
nepalím ...hořim... snažim se už asi dvě hodiny nahrát vídejo na youtrubku a nefechá to a snažim se překládat a už se mě zavařujou závity a nejsem ani fpůlce..takže sem co? aaaano fprdeli
ale adveňták na dvééře sem udělala to jo, stihla sem to dyž plyšáci spinkali
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:59
- Nahlásit
snažim se překládat a už se mě zavařujou závity
taky se snažim pani zbejvá mi ještě půl stránky, ale asi na to kašlu, už se nesoustředim dodělám to halt ráno v práci
dobrou všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 22:01
- Nahlásit
Janiii
zbejvá mi ještě půl stránky
sem na tom podobně akurát mám ještě 1,5 stránky a nende mě toooooo
chjo...
brou noc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
PetraK
PÁÁLÍÍTE????
čarodějnice?
Janiii
tady v bytě vánoční atmosféru nijak nedržíme, tchán na to neni, a mně přijde blbý zdobit "cizí" byt. a věnec bysme museli mít v ložnici v posteli
by si měl Bucíšek s čím hrát ... koukej mu nějakej sehnat.
U nás žádná výzdoba taky není, Svínííí je z ní nadšená a já pak nedělám nic jinýho, než po ní uklízím Takže výzdoba je těsně před svátkama a hned po svátcích jde dolů
Fajka
snažim se už asi dvě hodiny nahrát vídejo na youtrubku a nefechá to a snažim se překládat a už se mě zavařujou závity a nejsem ani fpůlce..takže sem co? aaaano fprdeli
klííídek, nahrávání je nejlepší přes týden nebo pozdě v noci, o víkendu je to prý zasekaný ( říkali mi lidičky, co nahrávají)
S překladem ti ale nepomůžu , ale musíš mít úplně vykoukané oči
ale adveňták na dvééře sem udělala to jo, stihla sem to dyž plyšáci spinkali
u vás i spinkali a oba?
sem na tom podobně akurát mám ještě 1,5 stránky a nende mě toooooo
a odložit to na zítra nejde? By jsi měla čerstvější mozkové závity ... odpočinuté
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 23:16
- Nahlásit
Jsem koukala na Primě na jedno vystoupení, které ve mě zanechalo velký dojem. Klučina z Kyrgyztánu měl nádherné vystoupení o dobru, zlu a o tom, jak musí být v životě rovnováha mezi dobrým a zlým .... alespoň tak jsem si to "přečetla" já. Líbilo se mi to, opravdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 23:26
- Nahlásit
brut
Jsem koukala na Primě na jedno vystoupení, které ve mě zanechalo velký dojem. Klučina z Kyrgyztánu měl nádherné vystoupení o dobru, zlu a o tom, jak musí
jj taky na to čučim a mám hubu dokořán !
odložit to na zítra nejde? By jsi měla čerstvější mozkové závity ... odpočinuté
no musim stejnak mě nic jinýho nezbude
u vás i spinkali a oba
nooo tak u Fáji normálka a Dokýšátko po raním venčení pak 3 hodinovým výletu a lítání s Kazišem a po cca 4 hodinách jeho asistence při mojí práci na zahradě usínal ve stoje a chrápe doteď
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 23:37
- Nahlásit
Fajka
jj taky na to čučim a mám hubu dokořán !
byl vynikající !!A minule to bylo taky skvělé ...
no musim stejnak mě nic jinýho nezbude
alespoň si odpočineš a bude ti to líp myslet
Dokýšátko po raním venčení pak 3 hodinovým výletu a lítání s Kazišem a po cca 4 hodinách jeho asistence při mojí práci na zahradě usínal ve stoje a chrápe doteď
parádní utahání
Jdu venčit a spinkat, snad dobrou noc a zítra vše v klídku a pohodě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 23:39
- Nahlásit
brut
byl vynikající !!A minule to bylo taky skvělé
týýýýjo on vyhrááál
parádní utahání
jj on řádá řádí jede jede a pak upadne do koomatu..von je prostě celej jááá
Jdu venčit a spinkat, snad dobrou noc a zítra vše v klídku a pohodě
jj já taky dobrou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 00:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
Ony jsou to strašně starý stránky (2001), tak jsem ráda, že se pořád líběj. Ale teď to vypadá, že přišly i nějaký nový nápady
PetraK
A JUDr. Daniševič nebude předsedou českýho svazu chovatelů, páč nedostal nadpoloviční většinu hlasů a po třetím kole voleb delegáti usoudili, že ho asi fakt nezvolej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 01:15
- Nahlásit
kachna_
králíkostránky jsou nejlepší!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:09
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
VENKU JE KRÁÁÁSNĚ!!! a po tom urágoši tady se konečně dá dejchat a pověsit prádlo ven, aniž by ho člověk sundal ušmudlaný a smradlavý.
kachna_
A JUDr. Daniševič nebude předsedou českýho svazu chovatelů, páč nedostal nadpoloviční většinu hlasů a po třetím kole voleb delegáti usoudili, že ho asi fakt nezvolej
ááááá juchééé! lidi se ešče úplně nezbláznili!! ešče mi řekni, je nějaký šance, že ten s*áč ví, PROČ ho nezvolili?? ačkoliv, těmhme je to asi fučik, těm to nedojde.
brut
čarodějnice
to bych řekla pálíTE SE !! A na to je ešče nějakej čásek
Janiii
tady v bytě vánoční atmosféru nijak nedržíme, tchán na to neni, a mně přijde blbý zdobit "cizí" byt. a věnec bysme museli mít v ložnici v posteli
jo tak to je jasný, no . ale tak hlavně že u mamky sis to užila a dostatečně si to vynahradila
Fajka
hořim...
tak doufám, žes do rána nezuhelnatěla
co překlad? půjde to? už máš enem kousek.
aha blbě jsem koukla, jsi v půlce, těch půl stránky má Janiii, no tak ať to dneska odsejpá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:21
- Nahlásit
kachna_
proč mi pořáda králici a plivnici nejdou voteuřít??
píše mi to furt, že server nelze najít
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:37 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
kachna_
Hyena
Ony jsou to strašně starý stránky (2001), tak jsem ráda, že se pořád líběj
Nojo, když voni se králící chovaj potvory pořád stejně
Co předváděla včera Koule s Hyenou bylo lepší než TV- řvala jsem smíchy.
jo a rumštajn s vámi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:54
- Nahlásit
Hyena
jo a rumštajn s vámi
to máš pravdu, asi si dneska udělám první vánoční grog
MNĚ TO PROSTĚ NEFACHÁ TY KACHNÍ KRÁLIČÍ STRÁNKY
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:02
- Nahlásit
PetraK
to máš pravdu, asi si dneska udělám první vánoční grog
NESÉÉRRRRRRR!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
uvařila sem i pro tebe,
ale, čoveče... nějakej hááájzl ti ho vypil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:12
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek,
sem difná, že se mě fakt nelíbí že se tu po vesnici již po několikáté poflakuje na volno 50 kilovej roční pyrenejský horský pes, či jak se to tele jmenuje????
Majitelé maj ještě ovčandu (co mě sejmula Fáju) od tý doby nechodim okolo... ted si pořidili tohodle vobra, plůtek maj jen pletivo a nedej bože až zas napadne metr sněhu a plot se jim vpodstatě ztratí a voba budou bezprizorně lítat po okolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:15
- Nahlásit
Fajka
sněhu a plot se jim vpodstatě ztratí a voba budou bezprizorně lítat po okolí
no ty vole!!!!
a co nechat odchytit a odvézt?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:19
- Nahlásit
PetraK
se modlim aby nejlíp nebyl sníh nebo tak max 20 čísel ale to u nás nehrozí
co nechat odchytit a odvézt
tyjo..u nás by to odskákala Kubištová z Dášenky a vzhledem k tomu že vím že má svejch starostí dost se mě do toho nechce...
Přemejšlím co bé lepší, napsat jim nějakej vzkaz a hodit do schránky ? co tam ale napsat? a nebo si postěžovat na obci ? nevim prostě... zatím se dá odehnat pokud má čék trochu prostoru protože je to nedospělí ale co bé za půl roku za rok ?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2011 10:23
- Nahlásit
Rááámštááájn
PetraKbrut
Velmi, velmi se omluvuju za to, že jsem sem nehodila ten klikr.
Já to nenašla a kamarádka, co většinou tyhle videa zná to taky nenašla, asi už je to daný z you tube pryč.
Písnu to sem v rychlosti, určitě to znáte, je to takovej jako základ:
Dřepnu si, držím v zavřený pěsti pamlsky a čoklík doráží, drápe, škrábe někdy i kouše. Obrním se a čekám, čekám. Jakmile trošku couvne a dá čumák od ruky rychle kliknu a z té zavřené ruky si druhou rukou vezmu pamlsek a odměním ho. Tohle dělám, dokud psovi není jasný, že se pro ty pamlsky nedostane jinak než že se vzdálí od ruky. A potom už ztěžuju podmínky. Dlaň třeba otevřu - většinou pes okamžitě přiskočí, musím být rychlejší a dlaň zavřít. A pořád tenhle princip dodržuju. Vzdálíš se a jsi v klidu, dostaneš ze zavřené dlaně pamlsek. Postupně nechávám otevřenou dlaň dýl a dýl, potom položím dlaň na zem, potom na zem ty pamlsky vysypu (bacha, většinou se pes snaží na pamlsky na zemi vrhnout - přikreju je dlaní a zase odměním, když pes se vzdálí a je v klidu). Konečná fáze je - pamlsky kdekoli a pes si nevezme. Ono nejde jen o to, že nežere pamlsky , jde o to, že se pes soustředí a že se tím posiluje sebeovládání. Samozřejmě všechno probíhá v rámci základního pravidla pozitivního podmiňování - "je to tvoje volba", takže na psa nemluvím, max krátce pochválím, ale neříkám mu co má dělat. Musí on sám se rozhodnout, že pamlsek dostane jedině v případě, když se pro něj nebude snažit dostat.
Tady ještě v rychlosti odkaz na zajímavé stránky, kde opravdu vědí jak na klikr, jsou tam zajímavá videa, ale spíš pro začátečníky, ale třeba se tam něco bude hodit.
http://www.dogmantics.com/Dogmantics/Home.html
Píšu to v rychlosti, zase letím, doufám, že jsem nenapsala něco blbě, odpolko si to po sobě přečtu
|