| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:01
- Nahlásit
brut
tak na tohle rodinku neutáhnu ani náhodou....
a co těm, co nebudou chtít brambory pohrozit tím, že je opatleš v medu?
brut
Hipík a Tonička a Rozinka
S Prahou jsem na tom stejně, mooooc lidí, Mělník projdu za chvilku z jednoho konce na druhej.
Hele, co tak 12letejm synovcům k Vánocům? Netuším, co by chtěli, netuším, jaké mají zájmy. Vim, že jeden má astma
Neteři váhám, jestli ušít ponožkáčka a dát k tomu peníze, nebo koupit něco od dejavu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:04
- Nahlásit
kachna_
Hele, co tak 12letejm synovcům k Vánocům? Netuším, co by chtěli, netuším, jaké mají zájmy. Vim, že jeden má astma
A hodit řeč s jejich rodičema? Ti většinou bejvaj v obraze, co jejich ratolesti potěší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:06
- Nahlásit
kachna_
že je opatleš v medu?
a posypeš peřim!
Neteři
koupit něco od dejavu.
se jí líbilo takový to tvoření,t ak možná bych šla do tohodle, páč by měla i konkrétní dárek od Tebe.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:29
- Nahlásit
PetraK
esli vono nebude lepší možná to teda zkrátit na KURVAPOTESEMFŠICIALEHNED!!! páč je pravda, že než je fšecky vyvoláš, tak ti KOmtesse Žofi von Šubfach stačí v hospodě zaseknout tak velkou sekeru, že nebudeš mít ani na ty brambory s medem
voe
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 14:03
- Nahlásit
Fajka
PetraK
esli vono nebude lepší možná to teda zkrátit na KURVAPOTESEMFŠICIALEHNED!!! páč je pravda, že než je fšecky vyvoláš, tak ti KOmtesse Žofi von Šubfach stačí v hospodě zaseknout tak velkou sekeru, že nebudeš mít ani na ty brambory s medem
voe
No a pakuž to jen pro lepší účinnost zkrátíš na KURWA SEMMMM!!!! a doladíš-li správnou navigační intonaci, máš v tu ránu všechny čkole z okruhu několik kilometrů vzorně v lati před sebou IPO hadr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 15:09
- Nahlásit
Jsem vyvenčila plesnifce a hodila si šlofíček ( maličký)
PetraK
rodinka si může souhlasit nebo nesouhlasit, ale taky by měla dojít nakoupit
však on tam někdo dojde
hm a máme první problém
trošičičku
no je fakt,že teda nádraží máte obrovský!!! to mě vždycky překvapí
obrovský je, a to máme ještě pod námi nákladní
no jistě, u nás se furt jen záplatuje
všude a pak to podle toho vypadá
kachna_
co těm, co nebudou chtít brambory pohrozit tím, že je opatleš v medu?
to by šlo, ale tolik medu zase nemám ..... Jsem moc ráda, že jste v pořádku a mrňousek se nerozhodl otočit zase zadečkem dolů
kachna_
Neteři váhám, jestli ušít ponožkáčka a dát k tomu peníze, nebo koupit něco od dejavu
a co se jich zeptat? To by bylo možná nejlepší a získala by jsi přehled, kam dárek směrovat....
PetraK
a posypeš peřim!
to by byla legrace.... plno peří, když jsou tu alergici
Hyena
pakuž to jen pro lepší účinnost zkrátíš na KURWA SEMMMM!!!! a doladíš-li správnou navigační intonaci,
působí, včera též předvedeno a Hyena čtyřnohá byla jak beránek a Al taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 15:40
- Nahlásit
brut
a co se jich zeptat? To by bylo možná nejlepší a získala by jsi přehled, kam dárek směrovat....
no to se můžu zkusit zeptat jejich babičky, je asi neuvidim.
Ale vymyslela jsem Jenga věž a USB disk. Hmm, nebo kredit na telefon, tim taky asi neurazíme .
to by byla legrace.... plno peří, když jsou tu alergici
no, uvidíš jak by příště byli rádi za brambory s medem a ořechy.
|
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 15:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
KURVAPOTESEMFŠICIALEHNED!!!
Ve většině případech funguje veselé zvolání: BUCHTIČKÝÝÝÝÝ (přiběhne i Hipík ) a pobaví to místní: "hele to je ta, co říká svým psům buchtičky"
Hyena
KURWA SEMMMM!!!!
JJ to je druhej stupeň - KURVASEMAHNED, trochu nižším hlasem... kde se dý tušit, že neuposlechnutí rovná se průseru.
Ale co je výhodný s více psy - je rychlejší přivolání. Nejspíš proto, že, kdyby se něco rozdávalo, všechno by mohl sežrat ten, kdo přiběhne nejdřív... I když dobrůtky moc na procházky nenosím, odměňuju podrbáním za ušima, ale to je u nás taky tvrdá měna .
Hipík jako jedináček měl celkem dobrý přivolání, ale občas to bylo eště si čuchnu tady a du.... Teď je to bez vobezliček
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
kachna_
no to se můžu zkusit zeptat jejich babičky, je asi neuvidim.
tak to zkus, třeba poradí něco, co by tě nenapadlo a hlavně by se to mohlo líbit klukům
Ale vymyslela jsem Jenga věž a USB disk. Hmm, nebo kredit na telefon, tim taky asi neurazíme
tak kreditem určitě ne, kor, když koupíš třeba každému dva v menších částkch, aby ho hned neprovolali , USB disk je taky dobrý, ale šel cenově nahoru a s věží nevím, protože netuším, jak moc si hrají a s čím
no, uvidíš jak by příště byli rádi za brambory s medem a ořechy.
myslíš? Spíš bych skončila obalená tím medem a peřím
|
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
Hyena
máš v tu ránu všechny čkole z okruhu několik kilometrů vzorně v lati před sebou
To nééééééééééé, jen to néééééé , vono stačí, že když jdu sama, často mě místní volně pobíhající psové zdraví ... Vždycky se mi udělá trochu špatně, že je to nějakej zatoulánek a že se přes mou mrtvolu rozrosteme, a na to už fakt nemám kapacitu...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:53
- Nahlásit
Ahoj lidová psí léčitelko. Vlčáček má vytržených 10 zubů a nádor na konečníku byl větší než se jevilo. Nemáš nějaké recepty na zhojení takovýchhle ran? Kromě toho má vyoperovaný nádor na bříšku.
Jedu pro něho až před šestou, tak nevím, jak vypadá.
A asi mu koupím k jídlu kuřecí a rýži a mrkev.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:56
- Nahlásit
Hyena
KURWA SEMMMM!!!!
JJ to je druhej stupeň - KURVASEMAHNED
No jo, jsou slova, který člověk s dítětem nemůže (nebo by aspoň neměl použít).
Ono stačí náš druhý stupeň od "ticho" "drž hubu" a od "uhni" "di do hajzlu"
Tak nějak už chápu, proč mi mamča říkala, že to ty psy nemám učit
Vlčáčková
Vlčáček má vytržených 10 zubů a nádor na konečníku byl větší než se jevilo. Kromě toho má vyoperovaný nádor na bříšku.
Chudák.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:56
- Nahlásit
Hlasim stastny navrat domu
Pres 2 hodinky uz sem litala s coklikama, jaka to uleva!!! A potkali jsme 3 mesicni vencici biglici, tak budem mit snad partaka obcas
Mejte se fajne, ja se jdu chvili prospat a pak asi na pivo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:06
- Nahlásit
kachna_
Chudák.
Viď. Já myslela, že jeden, vet hned říkal, že ještě špičák a pak ... DESET!!!!! A ten nádor na konečníku už byl zarostlý až do svěrače, tak mám strach, aby mu fungoval.
Valím pro něj, teď ve špičce mi to bude trvat hodně dlouho.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:14
- Nahlásit
Ahojky všichni
čas letí jak jelen ,do prdele střelen....
Vůbec nestíhám dočítat,takže všem raději přeji hodně zdraví.To se hodí dycinky.
Jinak v neděli odešel pejsek z mého prvného vrhu, IW Albišek na osteosarkom.Tak bylo smutno,truchlivo
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:32
- Nahlásit
Mathea
Vítej doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:37
- Nahlásit
Eire
Vítej doma
asi mám trauma...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:37
- Nahlásit
Mathea
Hlasim stastny navrat domu
huráááááááá
Pres 2 hodinky uz sem litala s coklikama, jaka to uleva!!! A potkali jsme 3 mesicni vencici biglici, tak budem mit snad partaka obcas
takže jsi si vyčistila hlavu, ulevila svým steskům po nich a užila si sluníčka
Mejte se fajne, ja se jdu chvili prospat a pak asi na pivo.
jdi si užít civilizace
Eire
Jinak v neděli odešel pejsek z mého prvného vrhu, IW Albišek na osteosarkom.Tak bylo smutno,truchlivo
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
kachna_
asi mám trauma...
Co ty,ale Mathea bude u vytržení
Jo a velká gratulace ku tvému zdraví a dítěta
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:51
- Nahlásit
Eire
Co ty,ale Mathea bude u vytržení
Ono těch vytržených tu bude víc
gratulace ku tvému zdraví a dítěta
děkuju . Docela změna proti Lucce, u který se jim furt "nezdály" ozvy, i když naštěstí nakonec vždy uznali, "že to ještě jde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:51
- Nahlásit
Eire
ach jo, je to moc smutný, soustrast posíláme!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:09
- Nahlásit
Eire
Vítej doma
Ty si pakooooo!!!!!!!!
Ad ten osteo, mi Terka posilala naky odkazy uz driv, ze se pracuje na genetickych testech u IW ohledne tohodle srace.. kez by co nejdriv na to prisli.
Vlčáčková
Fuj, chudak, zbyly mu naky zuby? Urcite ti poradi nakou stravu pooperacni na veterine, ja bych zaradila neco lehce stravitelnyho, akdyz ma kuchlou zadel, tak aby nemusel tlacit. Kure, ryze a mrkev je spis dieta protiprujmova, uvarila bych mu neco klouzavejsiho typu testovin, kure i s kuzi, tucnejsi maso... A hodne kasovite rozhnahnat, aby nemusel kousat.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:10
- Nahlásit
Eire
Vítej doma
Blba, hrozne blba si
Jinak v neděli odešel pejsek
brut
takže jsi si vyčistila hlavu
Jo, ani nevis jak! A ani sem nevedela, jak mi tenhle druh pohybu bude chybet.. ne ze bych se tam flakala, neustale sem litala do 4-5 patra (sice s vytahem, ale ja nikdy nevedela, ve kterym patre bydli ten konkretni clovek.. no a nejsem zadna macko, abych to nahoru vyjela vytahem a v klidu sesla ze jo.. ) Ale proste je neco uplne jinyho litat po lidech a snazit se jim vnutit
Mimochodem v nasem parku je cca metrovej, metr a pul vykotlanej kus stromu lezici na zemi.. zlatacci uz umej krasne skrz:
jdi si užít civilizace
Sem si puvodne chtela uzivat hlavne klidu, psu a postele, ale s kamosem z prahy jsem se domlouvala na akci na pristi utery, akorat von to blbe pochopil a myslel tohle.. no a vzal si kvuli me volno, takze nejde couvnout
jdu si vyfenovat vlas a vyrazit
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:20
- Nahlásit
Gerda
Óó jak ráda tě vílko vidím,Žany též zdraví...
Fifi
Mathea
No co co?
Fifi
Ad ten osteo, mi Terka posilala naky odkazy uz driv, ze se pracuje na genetickych testech u IW
No taky jsem poskytovala krevní odběry,posílalo se to do švédska...ale výsledky pražádné..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:49
- Nahlásit
Fifi
Kure, ryze a mrkev je spis dieta protiprujmova
já myslela, že je to spíš obecně dieta pro nápravu trávení (to se ptám, nepolemizuju)
taky u vás tolik fouká? Mám úplně vyfoukaný uši
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:55
- Nahlásit
tak, Hrad padnul
příští středu máme jít na koncert, tak si to ani nepřipouštim, netěšim se, aby se to nepoto
v sobotu nás čeká to sono, tak jsem už teď nervní
nemáte někdo něco pozitivního??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:59
- Nahlásit
Janiii
nemáte někdo něco pozitivního
o víkendu začne padat sních ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:02
- Nahlásit
Fajka
o víkendu začne padat sních ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:03
- Nahlásit
Janiii
jj mám na to stejnej názor
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:08
- Nahlásit
Mathea
Jo, ani nevis jak
vím, proot jsem to psala
A ani sem nevedela, jak mi tenhle druh pohybu bude chybet..
tak příště s sebou oba dva, ať ti nechybí nejen pohyb, ale i jejich přítulnost a i ochrana
Ale proste je neco uplne jinyho litat po lidech a snazit se jim vnutit
to je, si dovedu představit. Já bych tohle dělat nemohla.... nemám na to ..
nasem parku je cca metrovej, metr a pul vykotlanej kus stromu lezici na zemi.. zlatacci uz umej krasne skrz:
pašááááácíííííí
Sem si puvodne chtela uzivat hlavne klidu, psu a postele
člověk míní pánbu mění
kamosem z prahy jsem se domlouvala na akci na pristi utery, akorat von to blbe pochopil a myslel tohle.. no a vzal si kvuli me volno, takze nejde couvnout
to opravdu nejde, chápu ...dobře se bav
kachna_
taky u vás tolik fouká? Mám úplně vyfoukaný uši
fouká a fučí .... sem byla venku s kapucou na hlavě, aby mě nezačala bolet díky ofouknutí
Janiii
Hrad padnul
to je mi moc líto
příští středu máme jít na koncert, tak si to ani nepřipouštim, netěšim se, aby se to nepoto
netěš se, koukej myslet na něco jiného a soustředit se na stavbu, Berniíí, Bucíška a předvánoční vymýšlení dárků, výzdoby atd .
sobotu nás čeká to sono, tak jsem už teď nervní
Berniíííí? Určitě bude v pohodě
nemáte někdo něco pozitivního??
je pozitivní, že Svinííí nemá blechy, když je ještě nedávno měla?
|