Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

PetraK
už jsem všecko řekla do telefonu, takže pěknej víkend - v divadle na zábradlí

a pro ostatní - zítra se jedu kultůůůůrně vyžít kamarád má výstavu a zítra je vernisáž

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

hola, hola, je tu někdo? nebo všichni prchli vstříc víkendu jako denyk a Ešuská?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

Janiii
hola, hola, je tu někdo? nebo všichni prchli vstříc víkendu jako denyk a Ešuská?
Já tu prosím pěkně jsem. Chlapa mám na celý víkend v tahu, přišla jsem z angličtiny a protože mě dneska nějak sejří rodinní příslušníci, dala jsem si hruškovici. Tož jsem lechce přiopilá a koukám na Žhavé výstřely, na nic intelektuálnějšího to už fakt nevidím

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

VerčaZ
Janiii
Já tu jsem taky, stále nám nejde topení (stále ještě nedorazila klička ), tak bych se tulila, ale hajzl chlap zdrhnul se ohřát do hospody.
Tak třídim účty a doklady. blueeee

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

PetraK
Tak snad už se to k lepšímu obrací
VerčaZ
A co Dannyho parťáci?

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

VerčaZ
já čučim na Dannyho parťáky 2 a psychicky se chystám na zítřejší výpravu, jak hledám na objížďkách cestu na výstavu
kachna_
ale fuj, účty a doklady ... eště že netopíte, až by ses naštvala, že se chlap nevrací, tak bys s nima taky mohla zatopit

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:06
- Nahlásit

kachna_
Tez stale mrzneme, diky fukarkovi lze chodit v mikine bez zimni bundy. Opravar se dnes na kotel co? vysral, doslova, ani se neobtezoval omluvit, ze nedorazi.
Janiii
eště že netopíte
Zlatej starej kotel na pevny castice, ten by jel uz par dni, kdyby nekde kapala voda, doplnovala bych expanzku, ale troufni si todle s plynovym sajrajtem.
A tedy timto zdravim a pozdravuji, sem zapomela ruuuuuuuuuuuuumstajn slusne pozdravit

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

Fifi
diky fukarkovi lze chodit v mikine bez zimni bundy
no, já jsem pustila dva přímotopy, takže dítě není nepříjemný, že je mu zima.
Opravar se dnes na kotel co? vysral, doslova
tak to buď ráda, že netopíš, páč to by hrozně smrdělo
(já vim, je to fakt hrůza, najít slušnýho řemeslníka )

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:20
- Nahlásit

tak to buď ráda, že netopíš, páč to by hrozně smrdělo

Fifi
tyjo, tak my jsme sice závislí na tom, až se prostě začně topit - jsme momentálně v bytovce - ale naštěstí už máme dva dny teplo ...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:22
- Nahlásit

Fifi
kachna_
To si děláte srandu, že v týhle šílený zimě mrznete. Tyjo, teď jsem dorazila z poslední večerní procházky a jsem docela zmrzlééé - musím zase vnitřně přitopit hruškovicí . Lity, lity, doufám, že budete obě brzo topit, to je o zdraví.

Hyena
Janiii
Dannyho parťáci - ee, já mám dneska náladu spíš na ty Žhavý výstřely.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:24
- Nahlásit

Janiii
ak hledám na objížďkách cestu na výstavu
Kdepak zítra vystavuješ a co za plemínko? Vždyť já nějak ani nevím, co máš za čoklíííídy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

kachna_
takže dítě není nepříjemný, že je mu zima.
To vevnitr? Primotopy, taky dobry, ale uz se desim ty elektriky pak vyuctovani mate to asi stejne, tak at mate kliku brzy spravenou!!!
páč to by hrozně smrdělo
Kdyby to jen smrdelo, je to ok, ale k plynu mam respekt. S tim si clovek zazertuje jen jednou.
Janiii
ale naštěstí už máme dva dny teplo ...
Nezavidim, fakt, vubec....

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

Kdepak zítra vystavuješ a co za plemínko? Vždyť já nějak ani nevím, co máš za čoklíííídy?
nevystavuju, jedu na výstavu fotek, autorem je kamarád fotograf
a ani jinak nevystavuju, páč mý svini tříbarevný, jak jí něžně říká asi půl republiky špatně narostly zuby
a jináč mám berňačku a modrýho britskýho kocoura, kterýmu zdejší forum neřekne jinak než dement - protože je to prostě modrej dement

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:35
- Nahlásit

Janiii
nevystavuju, jedu na výstavu fotek, autorem je kamarád fotograf
Tak to je dobrý, jak už jsem zblbá. Vidím tady napsáno výstava a beru hned jako samozřejmý, že je psí.

modrýho britskýho kocoura, kterýmu zdejší forum neřekne jinak než dement - protože je to prostě modrej dement
Jakej dement? Dle fotky vypadá na vyloženýho inteligenta. Lehne si tam, kde je měkoučko a teploučko.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:42
- Nahlásit

VerčaZ
Dle fotky vypadá na vyloženýho inteligenta
zdání klame

jinak fakt moc inteligence nepobral no ... ale asi ho moc srovnávám se psem. a to se fakt nedá

ale je fakt, že se k Berni tak nějak hodí ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

a to se řiká, že pes je podobnej páníčkovi ... svoji fotku tedy projistotu nedám

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Janiii
No, teď na těch fotkách.... no, kocourek fakt moc chytře nevypadá, ale ... třá má jiné přednosti, že ....

Ale Berni vypadá vyloženě jak inteligent, hlavně na tý fotce s tou příííílbou. To si fakt může nechat líbit jen ekstra chitrí péééf.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:48
- Nahlásit

třá má jiné přednosti
až na ňáký přijdu, budete to vědět jako první
né, ne to mazel. akorát umňoukanej, čímž nám kolem půl pátý leze zlehka na nervy ...
Ale Berni vypadá vyloženě jak inteligent
ale je to svině tříbarevná což jsem na ni řvala tenkrát když zničeho nic vylítla na jinou starší berňačku. bylo to na psím táboře, mé řvaní se rozléhalo až ke 3km vzdálenému hradu a od té doby nám nikdo neřekne jinak bohužel, říkají svině tříbarevná i pánčičce
To si fakt může nechat líbit jen ekstra chitrí péééf
ona je zvyklá, stejně jako Ešus a myslim, že i ostatní pséci tady, že na ní páníčci navlíknou všecko možný ale co by za mňaminku neudělala

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

Fifi
To vevnitr?
to je chráněný bezpečnou vrstvou tuku (aspoň jednou mi to k něčemu je ).
uz se desim ty elektriky pak vyuctovani
taky, taky.
at mate kliku brzy spravenou!!!
jako kdyby tam byl aspoň nějakej problám, ale my jí prosím máme už objednanou a zaplacenou . Jen prostě skladník je línej jak prase.
Janiii
je fakt, že se k Berni tak nějak hodí ...
Berni je skvělá na tý fotce
bohužel, říkají svině tříbarevná i pánčičce

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:16
- Nahlásit

Janiii
Jééé, ty máš taky svini.... akorát že já mám sfiň žíhanou, nikoliv tříbarevnou

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

Janiii
mé řvaní se rozléhalo až ke 3km vzdálenému hradu a od té doby nám
heletakhle se mi povedlo řvát v parku na druhou čubu, co pravidelně hlídáme " Vylez ty tlamo černá...." Vzápětí mi došlo, co všechno z toho křoví mohlo vylézt

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:24
- Nahlásit

Těprsk vespolek

Janiii

Krásnej tocoulek ,ten náš odešel letos ve 13 letech a byl to Pan profesor

Fifi

Paní jsem na vás myslela,hnusnej mráz tu v noci byl.Ale už pecen peče,tak snad se ohřejete alespoň venku

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:25
- Nahlásit

Hyena
Jestli si to dobře pamatuju, tak přejeme pěkné počucháníčko a abyste byli FPr

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:49 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

No jdeme zítra, tak uvidíme, esliva budeme FPr nebo f pr.....li
Díky za přání.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 14:27
- Nahlásit

Hyena
Taky drzim palce! Teplota, tlak a rosny bod by prouhaty mohl vyhovovat, ze?

Eire
To jo, venku je krasne a tepleji jak v baraku. Fukar to vcera jistil, dostal pekne zabrat. A zitra bude na zed zabudovan takovy ten topny, hrejici obraz.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 15:58
- Nahlásit

Jééé, ty máš taky svini.... akorát že já mám sfiň žíhanou, nikoliv tříbarevnou
Hyena
jojo, na barvě asi ani tak nezáleží že,
a zítra držíme všechno co máme, ať jste FPr a nikoliv to druhé
Eire
tomu našemu jsou dva roky, takže snad nás bude zlobit ještě mooooooc dlouho ikdyž, všechno je to dneska přešlechtěný, že jo

jinak já jsem z výstavy zpět nádherný fotky, kamarád je fakt šikovnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:09
- Nahlásit

Janiii
Modrak je krasavec!!!

Sem mela hezkej vecer, zapnu fukara a prt, zasvitil, zasmrdel, umrel. Opakovane ani nenaskocil. Zubama drkotajic sem sedla do auta a jela pro novej fukar. Prijedu s novym fukarkem, nakrmim cupky a jen tak z nostalgie zapnu ten puvodni foukak. A co myslite???! FOUKA!!!!! Aspon mam teda ted nahradni, nechapu to. Nejsem kamarad s elektronikou.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

Fifi
Ty jo, zlatej přetopenej panelák

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:26
- Nahlásit

Hyena
jj, i v hypermarketech je docela prijemne, nejvic sem se nahrala v aute, pustila sem si klimosku na max teplotu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

Hyena
pani, vy budete zejtra na francouzský zkoušce? Tak to mám palčáka přidržuju, Maryje vzkazuje soudružce Hyjeně... - plesk plesk - teď už jí vzkazuje, to co má - Hyjeno do toho!!!!

Fšem, co maj zimu doma - mě je zásadně teplo, votočim kolečkem a hřeje to všechno....

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání