Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

Gerda

Potřeste mu za mě pravicí...anebo, to bude jistější, ať to udělá Kostislaf, ten má přece jen lepší projef než v

děkujeme pani převelice, byl fčera celý radostný, páč jsme se v rámci oslav několikrát slavnostně servali v předsíni o aportovací kroužek,kousnul mě slavnostně do ruky a pak mě v kuchyni slavnostně zased na zemi.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:45
- Nahlásit

PetraK
páč jsme se v rámci oslav několikrát slavnostně servali v předsíni o aportovací kroužek,kousnul mě slavnostně do ruky a pak mě v kuchyni slavnostně zased na zemi.
Přesně oslava, jaká má bejt!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:52
- Nahlásit

kachna_

kliiiid, umrznou

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! NE!! je to teď mé světlo v růžovém tunelu

takže netopíme
tyvado a nedá se to nějak nahradit? kleště nebo tak něco? nevím jak přesně se vám to urvalo.

Jinak kliku

no a víš, kde jí máš hledat, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:54
- Nahlásit

VerčaZ
Fajka
no, snad bude Michal dost šikovnej a udělá to ze závitový tyče třeba. Protože pak bych jim mohla slavně odepsat, ať si tu kliku strčej někam a rovnou je tam i poslat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

VerčaZ

Přesně oslava, jaká má bejt!!!!

no enem toho dorta šulcovýho na klouby vyrobim až dodatečně, jo a sem zapomněla, že mi taky slavnostně teda vytahoval ty kapesníky z kapcy už to umíme, umíííme, zatim teda jen z jedný kapsy ale je pravda že teda umíme vlastně je ještě tak jako v uvožofkách, protože před Brtnikem se mu do toho moc nechtělo, že asi aby neztratil imáge , že jak blbec hledá šnuptychle

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

PetraK
nevím jak přesně se vám to urvalo.
no úplně blbě . Svůj den dobrých zpráv už jsem si vybrala a začínáme novou pětiletku
Ulomilo se to fakt blbě, hned u dvířek, takže vnitřek musí Michal ještě ke všemu odvrtávat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

sic proti mé vůli!! ale RRRÁÁÁMŠTÁÁÁJN brej den
Fajka
co blbnete s deštěm pani, tady náááááádherně svítí punťa!!! sice tam bude asi kosa, a fouká vítr, nicméně po obídku pofrčim za Bérunkou

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:21
- Nahlásit

VerčaZ
tady docela hnusně lilo včera celej den. A teď už je i mlha hore a svíííítííííííí slunko.

tak sem to slunko prosím pošlite ju ? díííííííííííík
PetraK

no a víš, kde jí máš hledat, ne?
tyys stračenáááááááááááááá naprostááááááááááááááá!!!!!

kachna_
no, snad bude Michal dost šikovnej a udělá to ze závitový tyče třeba. Protože pak bych jim mohla slavně odepsat, ať si tu kliku strčej někam a rovnou je tam i poslat.

jo tak koukám že stračeny jste vobě

Janiii
co blbnete s deštěm pani, tady náááááádherně svítí punťa!!!
hele ty punťo tříbarevná!!!!!!
viz vzkaz pro Verču Z!!!!

Béérunku za mě podrbkej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrruzovy rumstajn vinsuju,
krrrrrrrrasne venku sviti!
Zensky, mam novy boticky!! Ne teda takovy, jako esuska, ale na zimu, do chlistanic, jsou lehoucky, i ma hnata plocha si v nich lebedi jak v pokojicku, este dokoupim pak ty kotnikovy. Tak davam tipa, kdyby nahodou nekdo shanel - muze sehnati v pracovnich potrebach, za velmi slusnou cenu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:34
- Nahlásit

Fifi
ty jsou krásný!!!!! a pohodlný už vod pohledu!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:37
- Nahlásit

Janiii
Fakt jsou strasne pohodlny, v hk se daji koupit za 14stovaku, coz mi na takovou obuv prijde velmi slusna cena. Shanela jsem neco podobnyho uz dlouho, ale sem skrblik a dat tri litry za trekovy botky se mi nechtelo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:40
- Nahlásit

PetraK
byl fčera celý radostný, páč jsme se v rámci oslav několikrát slavnostně servali v předsíni o aportovací kroužek,kousnul mě slavnostně do ruky a pak mě v kuchyni slavnostně zased na zemi.
Brtník? Vy ste nějaká divná rodina....)))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:41
- Nahlásit

Janiii

sic proti mé vůli!! ale RRRÁÁÁMŠTÁÁÁJN brej den

JÉJÉJÉÉÉ JANIII JE VŮBEC NEJMÍŇ HODNEJ ČLOVĚK NA SVĚTĚĚĚ, VŮBEC NEJMÍŇ !!!

Bérunkou.
podrbej ju sviňku tříbarevnou

Právě jsem telefonovala se ségrou... když se mě opýtala co a jak řekla sem naprosto hnusně do telefonu: Myslíšt tu hnusnou smrdutou růžovou kouli tady?? a smrdutá hnusná koule byla kde?? seděla zde!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:42
- Nahlásit

Fifi
dík za tipa....vypadaj dobře a cena je super!
já letos dorasovala a pochovala troje chodící botičky... a mám ted jedny jediný a potřebovala bych ještě aspon jedny. Tak se zkusim porozhlídnout tady....
ono sehnat něco na ty moje ploutvičky je docela umění

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:45
- Nahlásit

PetraK
JANIII JE VŮBEC NEJMÍŇ HODNEJ ČLOVĚK NA SVĚTĚĚĚ
díííík
podrbej ju sviňku tříbarevnou
Béérunku za mě podrbkej!
ženský, vyřídim

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:47
- Nahlásit

kachna_
Svůj den dobrých zpráv už jsem si vybrala a začínáme novou pětiletku

no to fakt jako že teda jo, páč
Ulomilo se to fakt blbě, hned u dvířek, takže vnitřek musí Michal ještě ke všemu odvrtávat.

todle je blbý. Voni totiž výrobci taky dost spolíhaj na to, že reklamovat kamna se nikomu kvůli manipulaci nechce.

Fajka

tyys stračenáááááááááááááá naprostááááááááááááááá!!!!!

já?? já sem chtěla enem dobře poradit. aby jako nemusela za chůvou která ví víc než jáááá

Fifi

Zensky, mam novy boticky!!

žjooo praktiše šůhe to sou. V těch se bude cárat povenku velmi dobře.
.
kotnikovy

no já mám taky ráda, na zimu jsou lepší vyšší a i na pohyb, páč přeci jen tak trochu tu nohu zpevněj.
v pracovních oděvech se dá sehnat - aji bundy tam mívaj dobrý. ešče sem jen nanakupovala, jen nakukovala u nás .

Jo a já si koupila za pár babek suprovou - vlastně nevim co?? něco mezi lehkou bundičkou a halenkou?? Barva jak jinak černá, má to zipečky, tak trochu drsnější styl a vypadá to bombově s tílkem. tak jsem si dneska vyrazila vzhledně do práce

Gerda

Vy ste nějaká divná rodina...

no a co?? prostě normální oslava výročí svarby!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:47
- Nahlásit

Fifi
oooo botky jsou velmi pěkné, zrovna se chystám v příštím týdnu do pracovních oděvůch do mělníka s crysem, bo jí furt ty její závidim, má je z pracáků, sou za hubičku a dooobrý. Tak ať se vám v nich dobře rajtuje po lučiskách!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:48
- Nahlásit

Fajka

. Tak se zkusim porozhlídnout tady..

hele kdyby u vás prac. oděf nebyly, tak až pojedete zas na kontrolu, můžete pozajet sem na smíchov, tady odstavit auto a kousíček odtud právě jeden supr krámek je, můžu vám to tam vokázat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:49
- Nahlásit

PetraK
prostě normální oslava výročí svarby!
šak jasné...rozumim, já jednou dostala k výročí šavličku...hlavně nehlučte v době večerního domovního klidu...))) vy blááázni staří.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:55
- Nahlásit

Jo a víte co?? tetkon se mi nějakou dobu bude jezdit moc dobře do práce. jedu si tak trambajou dneska, učim se slovíčka a co nevidim!!! NO CO NEVIDIM?? STOJÍME NA KŘÍŽOVATCE A??? PROTI MĚ VOBŘÍ HOŠÍČCI

tak hned se mi bude lépe šlapati do rachoty .

Gerda

.hlavně nehlučte v době večerního domovního klidu.

to si ani nesmim pustit hošíčky???

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:09
- Nahlásit

no tyvoe...slunce a modrý nebe????????????????????????????

dííík děvuchy..je na vás spolech !!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:11
- Nahlásit

Fajka
ale že mě to vysílilo!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

Janiii
ale že mě to vysílilo!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:23
- Nahlásit

Fajka
mrkni vedle do berňáckýho fora ty bys to taky poznala, kraj náš rodný, viď

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:28
- Nahlásit

Janiii
jj poznala sem to hned včera už sem tam včéra jukala ..jen sem se vám tam nechtěla míchať
Je fakt že ten černostudniční hřeben je docela specifickej

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:31
- Nahlásit

Fajka

no tyvoe...slunce a modrý nebe?

a tetko huž chyběj asi jen jahody,ne?

zprávy z bojiště

Růžofka právě prohlásila, že tady se mnou nechce bejt , tak sem jí řekla že ať teda neni , že jí v tom nebránim
Prej jí šikanuju
ešče chvíli a pudu si pro pemprzy

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:47
- Nahlásit

Fifi
V pracovních botách taky nakupuju- je to tam levnější a botky jsou prima.
PetraK
Hošíčkovi též vše nejlepší a tutaj něco pro radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:52
- Nahlásit

Hyena

Hošíčkovi též vše nejlepší a tutaj něco pro rados

žiš!! to je dar!!!
(ale... to bychom nemohli Hyeně udělat, ne? ) fakt by mě zajímalo, jestli by na ni takhle reagoval pokaždý, nebo by se to ochodilo. No záleží do který kategorie spadá

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:27
- Nahlásit

Tak jsem urychlila proces

ZÍTRA TAK OD DESÍTI PROSÍM NA MĚ MYSLETE, dáma spustila zákulisní machinace (ještě že se v baráku všechno roznese), takže jsem požádala o zrychlení celý procedury .

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
dáma spustila zákulisní machinace
to máš z toho, že jí šikanuješ
takže jsem požádala o zrychlení celý procedury
držim palce, ať to dopadne buď dobře a nebo aspoň tak, aby si tu její neschopnost pan ředitel neřešící pořádně vyžral.

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání