| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
ale jsem hysterka jen co se psa a jeho nemocí týče
no to já taky jen psí hysterka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:08
- Nahlásit
Janiii
no to já taky jen psí hysterka
no a vlastně jsem asik ještě hysterka když mi maj brát slepák...ale to už jste si se mnou prožily a snad jako novej nenaroste
Hyena
on zrovna originál není
tak originál magor no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
Fifi
Ach tak, tak ruzofka.
jo, už si připadám jak magor, nic jinýho totiž neřešim dala bych si facku, myslela jsem , že se to dá ustát, ale nedá. Ftip je v tom že na ní nejsou žádný páky, ona jak je blbá, tak by jí nikde nikdo nezaměstnal, takže i kdybych dokázala fakt bejt za tu svini, jak mi spousta lidí radí a dohnat jí k tomu, že bude blejt než vstoupí do vrat baráku stresem, tak vona se radši ubleje, protože odejít nemůže, nemá totiž kam. Noa ale stejně na takový věci nemám žaludek
.. vzpomen na Hipikojc uchvatnej obrazek, treba pomuze
se bojim, že asi to, že asi ne tohle je moc silnej kalibr. životnost každýho kdo tam přišel byla rok, max rok a půl
onehda byla Fajka docela spokojena.
tak gůt, má to bejt sedum vět v minulým čase. Rozhodla jsem se použít taková slovíčka jako je zdemolovat, zapálit, hořet a tak nějak podobně
jdu hledat ten úkol.
na zitrek hodne sil preju
dík moc. A vůbec holky dík, že si tu můžu vyblejt štréz.
Bajitko by jiste souhlasilo.
ona má ale nárok, narozdíl třá ode mne, páč prostě si furt řikám, že tohle není důvod
drahou Matheu,
pochva, pochva fýr Mathea.
Janiii
no ty máš mejdan, sama jsi to psala
a jo. no . hm, tak aspoň vidíte, jak to se mnou vypadá
ty si taky musíš všechno pamatovat
no všechno evidentně ne, když ani nevim že teď mám sama mejdan ale náhodou je dobrej. sedim tu kecám s váma, piju růžový ale dobrý víno, a trochu blbnem s Ešusem. nic nemusim. mám ráda být občas sama
myslim, že všichni páni nadřizení jsou rozumný a
no víš ona je tu jedna potíž, celej barák - teda oba dva baráky věděj, co je ta nána zač, všichni jí nesnášej. ale... pan ředitel nerad takovýhle problém řeší.... bojím se, jak to pro mě dopadne.
a zdraví máme jen jedno ...
přesně a vzhledem k tomu, že nerf už mám dost slušně rozjetejn, tak na to kašlu fakt, pokud mě nevrátěj, tak nebudou hledat jednoho novýho člověka, ale rovnou dva - na moje oddělení za mne a na ty další dvě taky za mě, tak snad si spočtou co je jednodušší, ale po duši i těle mi dobře není.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
PetraK
každá rada drahá
můžu vyblejt štréz.
nech si to blití na zítra hned jak otevře dvéř
já vím já vím, zlehčuju to ale jak víš, moje minulost a bohužel i budoucnost je spjatá s takovouhle sviní (dámy prominou) a nevím, co budu dělat, myslím, že si s kámoškou založíme kozí farmu a budu dělat sýry mazlit se s kůzlátkama....
a netlemte se tak blbě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
PetraK
bojím se, jak to pro mě dopadne.
zkus si to promítat v mysli, zkus si mlejt dokola ŽE TO BUDE DOBRÝ PROSTĚ BUDE !!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
no víš ona je tu jedna potíž, celej barák - teda oba dva baráky věděj, co je ta nána zač, všichni jí nesnášej. ale... pan ředitel nerad takovýhle problém řeší.... bojím se, jak to pro mě dopadne
jo, ale taky pan řidící zná tebe, a myslim, že vo tebe by přijít nechtěl ... vim, že to pojmeš rozumně, takže to nikdo nepochopí jako nějakou nenávist a pomluvu ... bude to dobrý!!! a zítra koukej dát echo, budem tu jak na trní!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
Hyena
.... písneš moderátorům, ať nám přepíšou název ?
hele radši ne, aby to nevymazali rovnou
denyk
kdo mu tu čepku na hlavu dal
ale však víš, že přítel do Prahé jezdí služebně
jo já vím, jen jsem si říkala... jestli to půjde, tak pokud jo, tak to by bylo super, mohli byste tam zajet opakovaně
ten heřmaňák, to je ten výcvikáč?
ach do řitě
jo, přímo tam a ani tam nemusej bejt kliky
no vono totiž s dovopravdy hloupým člověkem jako že fakt hloupým, se prostě domluvit nedá a když je k tomu ještě zlej, je to průser
a uleví se ti
uleví se mi, až jestli budu pryč na svý židli. jinak ne, vím, že doteď pan řídící, páč je moc hodnej, nedělal nic, nebude-li mě chcít pustit, moc šancí nemám.
Fifi
brcko
co je brčko? nemylsím mi to dneska a vínem to neni. jako že krk?? tak ten má hodně dlouhej, sis nevšimla?
Ale je fakt ok, veceri nevyblila, nic ji jiz netece, nemota se, skritkuje si..
tak dobrý, dobrý, je to asi jako kdyby jí někdo nakouřil čenichovku pěsťovku ??? ana otřes to nevypadá.??
Hyena má pravdu, u Petera se rozhodně nemáš čeho bát.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
PetraK
ten heřmaňák, to je ten výcvikáč?
ne to je náš netovej babinec co jsem byla v květnu-posílala jsem ti foto u teho kabria ..ale pazneht jede samo se mnou bude socijalizace bo on první den nemluví s nikým, vrčákuje a nevezme si ani flaxu, druhej den už má pár kámošek ale pořád si vybírá třetí den ještě trochen víc kámošek a čtvrtej den kdy by to mohlo bejt úpá o.k. tak jedem domů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
PetraK
dovopravdy hloupým člověkem
já nemám úplnou hlupku, ale šílenou zákeřňačku, rozpolcenou osobnost....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
denyk
smetanová sedačka -imitace kůže nedrží se chlupy, snadno e udržuje..a na ní (kde sedí, a často leží péf) deka z ovčího rouna, no možná na fotce vypadá líp než noumál.... koberec máme taky hodně světlý, zatím dobrý, no po každé prochajdě meju psí nohy
no my máme fšade zrzavej chlup, ale fšade teda.
a dámy, předstaňte se trumfovat, kdo je větší hysterka, páč promiňte ale při vší úctě dneska si tu cenu zabírám pro sebe,páč jsem se dneska rozložila před paní námestníčkou a rozbulela se, je ale možný, že ona mi s tím pomůže hnout, protože ví vo čem to tam nahoře je a není člověk, kterej by se s věcma mazal. Bohužel se zeptala v momentě, kdy už jsem byla totál K.O a tu posranou vodu ve vočích jsem neudržela.jako dokonalá hysterka. Facku bych si dala.
denyk
spjatá s takovouhle sviní
jo ségra má takovejhle dáreček, přesně takovejhle, v práci taky. hm, hlavně. že jsem jí dávala moudrý rady a teď mi samotný jsou naprosto k prdu, protože na takovýdle fakt prostě nejde použít nic, vůbec nic.
a netlemte se tak blbě
já se nesměju.....že si s kámoškou založíme kozí farmu a budu dělat sýry mazlit se s kůzlátkama.... ....... ta kámoška...... nemenuje se náhodou ARGOŠEK?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
o, ale taky pan řidící zná tebe, a myslim, že vo tebe by přijít nechtěl ...
jo možná mě zná, ale já tak nějak i vím, jak on takovýhle věci - neřeší, fakt. kdyby to byl ranař, za kterým můžu přijít a na rovinu pohovořit s tím, že se to bude nějak řešit, tak jsem dneska spala klidně. on je opravdu moc hodnej na to aby něco řešil a konflikty nerad . Zejtra se nerozhodne vůbec nic, pan řídící je pryč, já jen hodím řeč a rozeberu možnosti s personální ředitelkou, což sjednala právě p. náměstkyně.
denyk
promítat
ty vole, víš co já se dneska v noci od dvou do šesti napromítala?? kam se hrabe festival v karlé varlé
ne to je náš netovej babinec
a jo, a jo, sem si to popletla.
tak jedem domů
tak to halt musíte protáhnout vo den
já nemám úplnou hlupku, ale šílenou zákeřňačku, rozpolcenou osobnost....
jo tak to je taky vostrej kalibr
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
no my máme fšade zrzavej chlup, ale fšade teda.
no to právě nechňápu jak můžeš nosit ty černý hadry? mně stačej černý chlupatý ponožky.....
vočích jsem neudržela.jako dokonalá hysterka.
ale hovno hysterka bys byla kdybys na tu svinuli ječela, třískala dveřma, rvala jí a sobě vlasy prohodila jí oknem.......
cos mi psala do mejlu o brečení? přečti si to určo není znak hysterie
ARGOŠEK?????
chce taky farmu a má prachy ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:34
- Nahlásit
a dámy, předstaňte se trumfovat, kdo je větší hysterka, páč promiňte ale při vší úctě dneska si tu cenu zabírám pro sebe,páč jsem se dneska rozložila před paní námestníčkou a rozbulela se, je ale možný, že ona mi s tím pomůže hnout
to neni hysterie pani, věřte ... to je vyčerpání ...
a takhle to fakt dál nejde!!! dokud to bylo jen vo punčochách, tak byla sranda, ale tohle už ne!
takže na zítra třikrát tfuj, tfuj, tfuj - to pro štěstí, ne na růůžofku ikdyž, proč ne
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
....... ta kámoška...... nemenuje se náhodou ARGOŠEK?????
ste se dneska domluvili ne??? ted mám pro změnu na monitooru kolu
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
denyk
no to právě nechňápu jak můžeš nosit ty černý hadry?
no tam se mi to nějak daří, ani nevim jak, nesmí mi teda spadnout kabelka na zem a pes mi ji přínýst, nebo bunda a tak. ale jinak jak přijdu dom, se jdu převlíknout, takže to se nestihnu zachlupit
ale hovno hysterka bys byla kdybys na tu svinuli ječela, třískala dveřma, rvala jí a sobě vlasy prohodila jí oknem.......
ježiš to je krásná představa!! hlavně ten poslední bod, ten by semi tak líbil
ARGOŠEK?????
chce taky farmu a má prachy ?
agrošek? no ten chce hlavně kozikozikozi, co já tak vim. a prachy asi nemá, nebo si furt stěžoval teda , ale se třeba od tý doby co ho vypnuli situace změnila a k bohatství přišel , ešče že sem nemůže, můžu si z něj dělat čurinu no a nebo bys mohla zkusit Bendu, ten svýho času taky dělal do kozího oboru, ale pak se zistilo, že už ani ty kozy neuhlídá.... a dneska už se ani neví, kde je Bendy konec, asi ho neuhlídali
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
PetraK
konflikty nerad
to asi nikdo, ale někdy to prostě nejde....
od dvou do šesti napromítala??
já vím, ono to pak stejně dopadne úplně jinak, než si to čék promítá...
ALE věř mi, že tě šéfík překvapí - řekneš si, žes to měla udělat už dávno a nesrat se s ní dál ...ach jo já jsem nasratá za tebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
Fajka
ted mám pro změnu na monitooru kolu
hele ber to tak, že v žaludku se to taky smíchá a neublíží, tak s monitorem to bude taky tak nějak, ne??
Janiii
ikdyž, proč ne
jeeeheeehééé tak tohle si musim představit hnedle jak vlezu do kanclu, jak přídu a třikrát na ní flusnu ešče bych se to měla naučit tahat z paty
sranda, ale tohle už ne!
no neni, no. asi máš pravdu, možná je to spíš vyčerpání, páč se to furt střádalo, a střádalo až to nakapalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
hááá tak jsme se dneska s hošíčkem během sezení tady a krafání naučili novou vychytáfku. řeknu mu : Kde mám ten kapesník? a von mi ho vyndá z kapcy to je gůtofka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
PetraK
kozikozikozi
ale myslíš zvířata doufám jo no farmář by se ná na těžkou práci hodil a kámoška prachy má
ešče že sem nemůže, můžu si z něj dělat čurinu
a vypli i psíčka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:39
- Nahlásit
teda...... doufám, že tou novou kravinkou, co jsem vymyslela, si nezadělávám na stejnej průser jako se zavíráním dvířek od kuchyňský linky??? aby pak třá nechodil a nevybíral lidem kapecníky z kapec bez povelu??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:42
- Nahlásit
denyk
ale myslíš zvířata doufám jo
jistě , jistě, jistě, stoprocentně, u argoška ani nemohlo vo nic jnýho jít buď naprosto f klidu
kámoška prachy má
no a ešče, kdyby tak byla kámoška nezletilá, tak to máte argoška naprosto jistě zajištěnýho, to se ho ani nemusíte ptát
a vypli i psíčka?
vim já?? kucí dycky udělaj bordel a pak zmizej, pak se zas zjevjej, pak se z toho zjeví čézet pes... atakhle pořád dokola. Jestli vypli psíčka, tak proto, že je k tomu asi sválně vyprovokoval, páč si myslim, že to má dobře propočítaný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
buď naprosto f klidu
gut
Jestli vypli psíčka, tak proto, že je k tomu asi sválně vyprovokoval, páč si myslim, že to má dobře propočítaný
jasně, ale byla by to fakt škoda, bo je dobrej
kapecníky z kapec bez povelu??
uvidíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:48
- Nahlásit
denyk
, ale někdy to prostě nejde....
to jo ale když si nejvyšší máš dost na vybranou, může taky říct kulový, zůstanete tady a já pak mám jedinou možnost = dát výpověď, což se mi ale nechce.
já vím, ono to pak stejně dopadne úplně jinak, než si to čék promítá...
já vim, taky sem proto byla na sebe fakt už nasraná, páč se mi vždycky to podařilo vyblokovat a když už jsem se i měla k tomu, že se třeba budu chystat padat do vaty a usnu, tak blik a zas mi něco naskočilo a mozek jel jak blbej, tohle mě štve nejvíc, že to nejsem schopná bloknout a přitom je to v podstatě hovadina
...ach jo já jsem nasratá za tebe
ne to nebuď, takhle se dneksa vytočila chudák máma. šla jsem venčit do sídláka a pak zašla za ní, nechtěla jsem o tom mluvit, abych jí nekazila den srágorama zbytečnejma, ona o tom nechtěla mluvit, abych se zbytečně znova mluvením o tom nenervovala..... a co myslíš??? nakonec jsme o tom mluvily tak, že jsme obě křičely, jak jsme byly nasraný, jedna přes druhou a máma se strašlivě nasrala, což jsem právě nechtěl
ALE věř mi, že tě šéfík překvapí -
myslim, že ne, ale jestlii jo, tak slibuju, že až se potkáme s Bukíšem, tak si z něj udělám kámoše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:48
- Nahlásit
PetraK
A to je tvůj svetr kerej nosí jo?
nosil, než jsme ho společnejma silama roztrhali na prvočinitele
mááááááááááááááááám těěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!
a mě chceš vykládat že jááááááááho naučila rozebírat pelechy, a hračky joooooooooooooo?????????????????????
Di pro klikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
já ti dám že budu cálen !!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:49
- Nahlásit
denyk
jasně, ale byla by to fakt škoda, bo je dobrej
jo to bez debaty
a oba - s argoškem - když chcou, tak mají i co podstatnýho říct, ale musej chtít, nicméně chápu, že poslední dobou už ani nechcou, což ale je škoda a voběma sem to řikala. páč se pak nechává prostor pro hovadiny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
nosil, než jsme ho společnejma silama roztrhali na prvočinitele
mááááááááááááááááám těěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!
a mě chceš vykládat že jááááááááho naučila rozebírat pelechy, a hračky joooooooooooooo?????????????????????
Di pro klikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
já ti dám že budu cálen !!!!
áááá do....... do prdeléééééééééééééééé, do hajzlu!!!!!!!
co tady děláš, jako?? nemáš se náhodou nabízet zákazníkům a pít vytuněný kafe??
todle bylo v rámci cíleného výcviku obran,víš páč fižirant, co nám běžně figuruje
byl tehdá indisponován a musela sem improvizovat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
Ty vado. vy ste grafomanky...to se nedá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:53
- Nahlásit
PetraK
áááá do....... do prdeléééééééééééééééé, do hajzlu!!!!!!!
jo tos definovala naprosto přesně!!! hned tam di!
já ti dááám že to na mě budeš sváděěěět!!!!!!!!!!
tady děláš, jako?? nemáš se náhodou nabízet zákazníkům a pít vytuněný kafe
stíhám obojí a ještě vás dočítat...sem totiž multifunkční
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:55
- Nahlásit
Fajka
mě budeš sváděěěět!!!!!!!!!!
to bych si nikdá nedovolila!! |Jednak se bojim Čííífa a druhak.... nemám pštrosa
stíhám obojí a ještě vás dočítat...
ňákej upgrejd v programu? obvykle píšeš, že nestiháááám , víš že lhát se nemá jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:55
- Nahlásit
PetraK
už si připadám jak magor, nic jinýho totiž neřešim
Ti rozumim, tohle je nejhorsi, podobna renaultka na pracovisti. Dokud si to nejak nevyresis, bude ti zle zle zle, tak at je od zitrka lip, lip pip.
co je brčko? nemylsím mi to dneska a vínem to neni. jako že krk??
Neee, prosim, brčko je sosák, cumak, rypak, to cim reje myse, cim pije vodu, cim rdousi kur ci kocky, neboli bezna perdeli predni vybava a miva ji delsi nez treba rtw, vizla i dalsi ovsem jak ste videli, velmi osazenou chrupem.. Takove vybaveni asi brtnik fakt nema.
dobrý, je to asi jako kdyby jí někdo nakouřil čenichovku pěsťovku ??? ana otřes to nevypadá.??
Tak ja nevim, ja psum nikdy cenichovky pestovky nedavala, ani otresy u nich neznala, zadnyho mi - tuk tuk zatim auto netuklo, ani oni sami se zatim takhle berany duc nesetkali. Otresena rozhodne je, chrn mi u hnatu, je to proste skritecek. A nebude to tim, ze bych ji tutala, Amyna si s ni chtela hrat a nelibilo se ji to, ma tu kebulku hooodne narazenou, sama to citim.
|