| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:38
- Nahlásit
PetraK
asi tagle - na útulek to pude prostě dycky
no to vo to mě šlo. takž
jááá za sebe dávám ccccccccccccccccccccccccc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:41
- Nahlásit
já na sázení fakt nejsem. nikdy jsem se nevsadila ani vo žvejkačky.
ráda věřim na dobrý konce, ale taky bohužel znám lidi a chlapy, navíc v pozici nadřízenejch - u nás je to v jednom případě taky neprůstřelný naštěstí se mě to netýká tak konkrétně, jako Ešusky ...
no, tak abych aspoň něco v této záležitosti udělala, jdu rychle založit útulek ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:47
- Nahlásit
Janiii
tak abych aspoň něco v této záležitosti udělala, jdu rychle založit útulek ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:52
- Nahlásit
PetraK
Hyena
..chci se konečně válet v milijonech
tak leda bys byla outulek, páč výhra de právě na tu charitu
Já su rozhodně charita- dyk si viděla toho čokla, taky by se potřeboval aspoň někdy nažrat
Nechci se sázet- budu držet palce, aby vyšla varianta, která přinese největší úlevu tobě. Což tipuju, že by byla c
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:15
- Nahlásit
Fajka
jááá za sebe dávám ccccccccccccccccccccccccc
paninka je nezdolnej optimista, že?
dobře, takže
Koláče - a)
Fajka - c)
Janiii - , jdu rychle založit útulek - je krafka
Hyena - kurnik s váma je to taky hazard
co tám máme dál??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:19
- Nahlásit
PetraK
Hyena - kurnik s váma je to taky hazard
Hele,až se nebude hazardovat s vaší budoucností, tak klidně na ňákej ten hazard nebo jinou neřest to prase klepnu
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:20
- Nahlásit
Dobrý den všem a RRRRRRRRRRRRRRRrrrramštajn.
Tak koukám, že mimo to, že se Fifijovce mlátí psi do hlavy, je zde veselo kvůli bréce růžovce.
Fifi Ať je hafík v pohodě, snad už je to dobrý.
PetraK
Vůbec se Ti nedivím, žes z toho vykolejená. No, všechno už tady asi padlo, takže jen - držím moc palce a vsázím na variantu a
Bohužel jsem včera měla též srážku s jednou velice "inteligentní" paní, takže se snažíme kolektivně s právničkou Kat. úřadu dát věci do cajku.
Věřili byste, že se najdou lidi, kteří netuší, že mají na baráku exekuci a když se paní snažím vysvětlit, že musela dostat doporučené psaní, tak mi se smíchem odvětila: "Jo to myslíte to, jak mi přišlo v lednu. Nojo, to jsem hodila neotevřený do skříně, že až na to budu mít náladu, tak to votevřu". A teď je děsný divení, že nemůže prodat kus zahrady a obviňuje z toho všechny kolem....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:21
- Nahlásit
Hyena
osobo šak to je enem virtuální hazard a zástěrka pro to, abychom z vostatních vyrazily prachy na útulek ,
prase klepnu
radši klepni Růžofku, stačilo by přes prsty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:30
- Nahlásit
HOŠÍČEK MÁ DNESKA NAROZENINY!!!! MÁLEM SEM NA TO KVŮLI TEJ NANDĚ ZAPOMNĚLA!!!!
No tak ale dárek si už stejně roztrhal, a šulcovýho dorta dostane vo víkendu . Tak dostal lepčejší večeřičku a tetkon tady honí plnící míček s dobrůtkama a čeká na něj sušená šlacha.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
VerčaZ
"Jo to myslíte to, jak mi přišlo v lednu. Nojo, to jsem hodila neotevřený do skříně, že až na to budu mít náladu, tak to votevřu". A teď je děsný divení, že nemůže prodat kus zahrady a obviňuje z toho všechny kolem....
no ty vado, to snad ale prostě není možný, jak jsou lidi tupý, tupý, tupý!!!!!! člověk prostě nikdy nepřestane žasnout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
PetraK
šééééééééééééééééééééééécko nejlepčíííííííííííííííííííííííííííííííííí Ešuskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
jednu pruhatou pusinu dostaneš do čumáku až se uvidíme zasejc někdy ...
tutaj máš flákotu masa:
vyber si dle libosti
tutaj novej pelech za ten co si rozškubal:
a když boudičku vobejdeš tak tam najdeš i tu vytouženou bloncku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:08
- Nahlásit
PetraK
to snad ale prostě není možný, jak jsou lidi tupý, tupý, tupý!!!!!!
no, ráda bych tuhle zkušenost neměla a nezastávám se jí, ale ono ti nejdřív přijde, že exekuce na plat třeba a pak, aby si to jako pojistili , tak ti ještě obstavěj barák. Tak si třeba říkala, že platí, tak neni co řešit.
a kdyby to VerčaZ potřebovala řešit, tak můžu předat kontakt na kamaráda, co takhle kupoval barák s exekucí.
Šéééécko nééééj Ešusovi. To znamená, že Cirouškovi už je dva dny 7 let!!! . Nechám ho zejtra řvát na pošťačku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:13
- Nahlásit
PetraK
Oooooooooooooo, kolik je, broucinkovi??????
Posilame .. no nevim, dumam, co by udelalo nejvetsi radost jemu, takze asi peknou haravou buchtu nejakou, vid...
Jinak hlavne zdravi, at pacholkovi slouzi este hodne dlooouhaaa leta!
Blemcos na rypec a ty mu zapanackuj, at ma nakou radost, ne ze jen on furt neco musi predvadet...
A tady ma neco na zub, ale rozbal mu to nejdriv, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
To znamená, že Cirouškovi už je dva dny 7 let
taaaky přejem šecko nej..tutaj má nějaký masejko at si vybere na co má chuť
a tutaj jedna pošťačka ...taky bloncka aby mu to nebylo líto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:21
- Nahlásit
kachna_
A Cirousovi teda taky peknou sedmu! A minimalne este jednu takovou navrch.
K Fajkovic postacce nemam konkurenci.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
kachna_
kdyby to VerčaZ potřebovala řešit, tak můžu předat kontakt na kamaráda, co takhle kupoval barák s exekucí.
Dík, už jsme to pořešili. Mě jenom zaráží, že ty lidi ví, že jsou v průseru, že se prostě něco děje a kašlou na to. Kdyby mi v takovýmhle období přišla obálka od soudu, tak jí otevřu ještě než pošťačka zabouchne.
PetraK
Hošíčkovi samozřejmě přejeme všechno nejnejnej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:11
- Nahlásit
PetraK
Ešuskááá, vyřiď hošíčkovi všeeeeeeeeeeeecko nééééééééééééj, a každej den aspoň jednu pěknou babu, který bude moct prozkoumat podvozek!!!
kachna_
a Cirouškovi samozřejmě taky - jen nevim, jestli ho víc zajímaj podvozky psích dam, nebo ta pošťačka, tak mu dopřej dle svého uvážení
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
Á koukám, že se tu slaví, tak držtičkám chlupatým hlavně hodný maminký
Kauzu bréca sleduju neustále, ale bohužel jsem neměla čas diskutovat
Odpo s harantíkem, žehlení, balení, trochen úklid.
Takže já si teda myslím že to dopadne za a....ikdyž byla bych ráda aby to bylo cé, ale na to je bohužel ta...nevimužjakjinazvat moc bezpáteřní. Tyhle lidi to prostě neřeší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ŽENCKÝ DÍK ZA AJŠUSÍ PŘÁNÍ A NEJEN ZA TY, hlavně za tu podporu
kachna_
To znamená, že Cirouškovi už je dva dny 7 let
Žjoo, tak to já mu zejtra taky zabalim dáreček nějakej, ale až záftra dneska se omluvuju, huž na to nejni sil.
Fajka
a když boudičku vobejdeš tak tam najdeš i tu vytouženou bloncku
a tutaj jedna pošťačka ...taky bloncka aby mu to nebylo líto
si krafka fakt že jo
Fifi
Oooooooooooooo, kolik je, broucinkovi??????
Taky sedum, jako Cirovi.
A tady ma neco na zub, ale rozbal mu to nejdriv, jo?
von si hajlík posloužil u sousedů Danuška má pro něj slabost tak u příležitosti svých přirozenin sežral Kolumbusovi fšecky zásoby... to byla sušenka k narozeninám, rybička na dobrou noc, na druhou dobrnou noc ešče jedna rybička, sušenka, rybička.... se zebleje
já půjdu do peří , dokoukám Podfukáře a půjdu, tak dobrou bez kobrou a ešče jednou dikec
Edit - ešče k těm blonckám - dneska jsme potkali Růženu - Hyena ví - blabladůru, hárající rádodajku - no to byl taneček
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Už se sem nedostanu, ráno v 6 mi jede dostavník. Návrat v neděli večer.
Péťo myslím na tebe. Až bude něco novýho písni sms-ku
Dobře to dopadne určo držíííííím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
denyk
pani užijte si to!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 08:55
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááájn
Bude dneska růžová detektííífka???? A už bude vražda a nebo až v dalším díle? Já abych něco nepřehlídla
Deníík někam odjeeechal????
Já ci taky
A už zase ch.... jako prši teda pro Hyenku no...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:18
- Nahlásit
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Včera jsem si udělala vypnutej den, nedělala jsem vůbec nic, otevřela sí víno a koukala na Podfukáře a po dlouhý době spala celou noc celou!! až do rána, juchéé.
Fajka
???? A už bude vražda a
není do ní daleko.
Deníík někam odjeeechal????
se družit do Heřmanic kamsi.
Já ci taky
tak přijeď na chalupu, udělám Ti kafe v nový kůůůůůchnii
. jako prš
tady solničko svjétit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:23
- Nahlásit
Včera jsem si udělala vypnutej den, nedělala jsem vůbec nic, otevřela sí víno a koukala na Podfukáře a po dlouhý době spala celou noc celou!! až do rána, juchéé.
PetraK
tak přijeď na chalupu, udělám Ti kafe v nový kůůůůůchnii
bez tuningu nebo s?
se družit do Heřmanic kamsi.
se má....já musim očeň mnogo raboootať
tady solničko svjétit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:25
- Nahlásit
PetraK
voe po ránu zas nějaký nahotinky tadyk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:28
- Nahlásit
PetraK
Pani, hošíčkoj dodatečně všechno nejlepčejší k narozkám, ať mu stále drží barva!
zde malodar:
Potřeste mu za mě pravicí...anebo, to bude jistější, ať to udělá Kostislaf, ten má přece jen lepší projef než vy )))))))
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:55
- Nahlásit
Ráááááámštááááájn a dobré ráno všem.
U nás už konečně neprší a dokonce krz hmlu vykukuje modré nebíčko a sluníčko, urááááá. Snáď to vydrží i odpolodne.
Ešusce držím všechno co mám ať to dobře dopadne a du rabótať.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 09:58
- Nahlásit
Fajka
voe po ránu zas nějaký nahotinky tadyk
kliiiid, umrznou a PetraK má po hehe, teda po Ramštajnech.
Jinak kliku furt nemáme, takže netopíme . Jenom doufám, že nám vůbec budou schopní poslat to, co potřebujeme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:02
- Nahlásit
VerčaZ
nás už konečně neprší a dokonce krz hmlu vykukuje modré nebíčko a sluníčko, urááááá. Snáď to vydrží i odpolodne.
Verčo! nessssss.........r!!!!!!
Doprdele tu leje jak sfiňa a řemeslníkům se blbě dělá doprčic hned sem někdo pošlete do slunce !!!!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa
kachna_
Jinak kliku furt nemáme, takže netopíme
lity lity pani, já se vrátit mokrá z venčení a do studenýho tak huž su mrkvé
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:11
- Nahlásit
Fajka
Verčo! nessssss.........r!!!!!!
Nám tady docela hnusně lilo včera celej den. A teď už je i mlha hore a svíííítííííííí slunko.
kachna_
Jinak kliku furt nemáme, takže netopíme . Jenom doufám, že nám vůbec budou schopní poslat to, co potřebujeme
To je fakt blbý. Jak píše Fajka, přijít promočená z venčení a nemoct se vohřát a vosušit, to bych byla načtvaná.
|