| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
PetraK
to bych si nikdá nedovolila!! |Jednak se bojim Čííífa a druhak.... nemám pštrosa
šiš ty si taky převraceč všeho co jde i nejde viď ? takovejch je
ňákej upgrejd v programu? obvykle píšeš, že nestiháááám , víš že lhát se nemá jo?
sem chytla druhej dech a omládla po boku hošíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:01
- Nahlásit
Fifi
v Dokud si to nejak nevyresis, bude ti zle zle zle,
já vim, neboli ... buď ser a nebo z toho posranýho nočniku slez... se chystám právě slézt, doufám, že se zadaří.
Neee, prosim, brčko je sosák, cumak, rypak,
tak to maj ale voba tak nastejno, von Brtnik je tak trochu Cyráno
velmi osazenou chrupem.
ty vole to je OVŠEM VÝBAVIČKA, jako že hodně hodně dobrá, určitě má 6x víc zubů než normoš čokle obyčejný.
Takove vybaveni asi brtnik fakt nema
tjo tak tetkon nevim ale.... když mu měli dělat otisky žubůch, tak zjistili, že tak velkou lopatku vůbec nikde nemaji!! má taky moc velkou hubu, dokáže třeba pojmouti celej krajíc najednou. v kuse. o knedlikách nemluvim
Tak ja nevim, ja psum nikdy cenichovky pestovky nedavala,
ne myslim, jako že když člověk dostane pěsťofku - zde mohu posloužiti svým příkladem. Když jsem svému spolužákovi, kreténovi řekla, že ..... "se tváří jako Biftek na cibuli" a von mi jí nasraně nakouřil, bylo mi myslím přesně takhle i malinofka tekla
ma tu kebulku hooodne narazenou, sama to citim.
tak snad se z toho do rána vyspí?? Kremyl je fakt debýl. ale tak vona za to nemože, netůchala, že tam bude Bajutky, neubrzdila... a bylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:02
- Nahlásit
Fajka
takovejch je
s pštrosem?? no to je snad jen travolta ne?
sem chytla druhej dech
tak bacha abys nedopadla jako blemondo, ten taky chytil druhej dech a pak humříl
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
Á koukám nočňátka už jsou tadyk....
Jdu děcka do pelíšku.
Ešuska ráno pravou....a uvidíš bude to dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:17
- Nahlásit
PetraK
určitě má 6x víc zubů než normoš čokle obyčejný.
Ine, ma klasika pocet zubuch, co se vejde jinam do psi drzky, no, no?? kolikpak ze ma cokl zubuuu?
když mu měli dělat otisky žubůch, tak zjistili, že tak velkou lopatku vůbec nikde nemaji!! má taky moc velkou hubu, dokáže třeba pojmouti celej krajíc najednou. v kuse. o knedlikách nemluvim
Se nezda, jako siroke celisti ma, neco jak americkej buldog, ale ze by az tak? A u zubaka strkaji pacosovi do ust lopatku? - u reznika maji docela pekny, veprovy, to by mohlo klapnout.
Kremyl je fakt debýl. ale tak vona za to nemože
To ja vim, taky pak skritkove zachrchlane krvi zkoumala, umejvala, usi ji myla, no davala ji zase az moc pozornosti, ona je proste bud anebo, extremni tupice.
buď ser a nebo z toho posranýho nočniku slez... se chystám právě slézt, doufám, že se zadaří.
Verim tez a drzim palce, pevny nervy preju!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:17
- Nahlásit
denyk
Jdu děcka do pelíšku.
rozumná řeč
Ešuska ráno pravou....
díky ... ale já ráno zpravidla sem hat, dvě hodiny mi trvá než vstanu a pak ani nevim kterou a naščestí zítra ráno v osum germánština... nachystala sem si na pana lektora pěknou větu:
Hunde die viel bellen, beissen nicht. Neboli... psi který štěkaj nekoušou tak sem zvědavá, jak se k tomu vyjádří já se na hodinu připravila
a uvidíš bude to dobrý
díky, díky díky moc. a dobrou bez kobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
Fifi
kolikpak ze ma cokl zubuuu?
nevim mám tak panickej strach ze zubaře, že jakoukolif informaci o zubech vyblokovávám
nevim ani kolik zubůch mám já. Jeden mi vytrhli, dva nenarostli?? no, kolik je to dohromady? stačí na to trojčlenka?
Se nezda, jako siroke celisti ma, neco jak americkej buldog, ale ze by az tak?
hele von se vůbec nezdá no ale hubu má moc a moc velkou a taky natahovací, do všech stran a taky má natahovací čelo a taky a tom čele umí udělat valchu... umí spoustu užitečnejch věcí je to dokonalej manžel
pacosovi do ust lopatku?
na ja, dyš ti berou votisky jakýsi prej. Noa když měli brát votisky Brtnikoj vznikla panika, páč takovou lopatku nevyráběj, asi muzeli vzít tu na smetí
u reznika maji docela pekny, veprovy, to by mohlo klapnout
von maso jako moc nerad, natož kosti a chrupafky, to nesnáší,
ona je proste bud anebo,
pipiná malááá, neni tupo, je jen taková jako jiná, no . si není vědoma svojí velikosti a síly a v nitru jest děckem stále
Verim tez a drzim palce, pevny nervy preju!!!
žiš to je skvělej nočnik!! tak z toho by se mi asi lezlo špatně, tam by se mi líbilo a díkec moc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:33
- Nahlásit
PetraK
že jakoukolif informaci o zubech vyblokovávám
U sebe napodobne, u psu nesmim, coby "chovatel" - takze, draha, dvaactyricet!! psich, co ma skritek schovanych v brcku.
Sebe si spocitej sama, sem na tom podobne, -2 nenarostly a zadnej trhanej teda.
pipiná malááá, neni tupo, je jen taková jako jiná, no . si není vědoma svojí velikosti a síly a v nitru jest děckem stále
Ano, naprosto lec ona je skutecne pripad, co prejde z puberty primo do senility, boha, dyk ji bude zanedlouha 7 !!! let??!! Coz u rtw je takovy jiz predbezne duchodcovsky vek, jako, snad??
Je to pako proste.
A sem se snazila vybrat hezkej nocnik, hlavne ten komentar me tam dostal. Treba te rozesmeje jak me a bude se ti lepe spati. hlavne ta predstava......
Nyní se malí princové nebo princezny mohou těšit na svůj vlastní trůn. Má vestavěný systém odměn - hraje různé melodie, kterými odměňuje děti za jejich pokroky v chození na nočník. A když nejsou zrovna "na trůně", mohou jej použít jako užitečnou stoličku. Sedátko z nočníku lze také použít ke zmenšení prkýnka na standardní toaletě. Zásobník lze velice snadno vyjmout a vyčistit. Odchylovač pro chlapce. Odnímatelné nohy pro snadné uskladnění.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
PetraK
Hunde die viel bellen, beissen nicht.
sie beissen auch, nicht war?
Lity lity lity
- skřítka sraženého
- Hyenu pracovitou
- PetruK otrávenou růžovym rozsolem
ještě někdo potřebuje politůru?
My né, páč se oteplilo a v baráku je přijemných, no možná i 16 stupňů. Bylo tedy poměrně náročné přemluvit dítě, že si má nechat dlouhej rukáv
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
Fifi
takze, draha, dvaactyricet!!
tak buďto moc piju, já jich tam viděla minimálně štyryavosumdesát a nebo ty piješ málo no a nebo nemáš psa, ale krokadýla, páč to neni jinak možný
a zadnej trhanej teda
mi vosmičku páč prej jako byla divná
Coz u rtw je takovy jiz predbezne duchodcovsky vek, jako, snad??
což jako ale u ní snad neplatí, páč je to prostě jelimanka
Má vestavěný systém odměn -
ty jo tak to je na mě moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
kachna_
páč se oteplilo a v baráku je přijemných, no možná i 16 stupňů.
vid, taky este netopime, neb topenar posunul termin, vcera tu hucela horkovzdusna trouba aspon coby zastupce topiveho telesa, dneska sem luftovala "teplo" zvenku. Neni nad studenej odchov. Vam chybi co? kotel? nebo jen ta klicka nejaka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
kachna_
přijemných, no možná i 16 stupňů.
připomněla jsi mi Kristyjána, znáš ten film??
máte slušně studenej odchov /což je dobře, páč kdo má studenej odchov dýl vydrží/ a malá je teda dost dobrej otužilec
sie beissen auch, nicht war?
jáá, ale to panu učiteli řikat nebudem , nicht waar?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
PetraK
ty jo tak to je na mě moc
sem tusila, ze potesim.
psa, ale krokadýla, páč to neni jinak možný
Ne, jen normal plnochrupy zvire.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
plnochrupy zvire.
no myslim že u ní platí doslova že PŘE zubila
hádat bych se s ní o cokoliv nechtěla, klidně bych jí přenechala zbytek od ooběda, kdyby tasila zuby .
sem tusila, ze potesim
no jo jako že dost. asi sem divná?
no nic, hrcnu do sebe zbytek habánů a pak
pomodlit umejt a spát. a ráno uuuuráááá do boje
DOOOOBROU A DÍKY FŠEM MOC.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 23:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
uuuuráááá do boje
jsem četla hnoje
klidně bych jí přenechala zbytek od ooběda, kdyby tasila zuby
v tom případě klidně i celej
malá je teda dost dobrej otužilec
já bych zmrzla
Hele, mám dotaz. Jakou barvou mám natřít místnost - je to průchozí pokoj, kde máme postel a malou kancelář. Celý to osvětluje jen jedno okno. Co je lepší? Bílá, žlutá, nebo třeba kombinace žlutá/světle béžová (v části, kde je postel)?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 23:50
- Nahlásit
kachna_
[i]dotaz. Jakou barvou mám natřít místnost - [/i]
Ešuska by ti řekla růůůůůžovou jedině růůžovou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:45
- Nahlásit
PetraK
já vim, neboli ... buď ser a nebo z toho posranýho nočniku slez... se chystám právě slézt, doufám, že se zadaří.
No tak držím palečky, ať si při slejzání nenabiješ
Jináč
rumštajn ve spolek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:59
- Nahlásit
Rumštaaaaj,
ch...je a ch...je....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
Fajka
ch...je a ch...je....
COOOOOO??????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 09:39
- Nahlásit
Hyena
šiš nemůžu bejt sprostá hned po ránu na plnou pusu i dyž mám 100 chutí ....
no jako že prší a prší ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:16
- Nahlásit
RÁÁÁMŠTÁÁÁJN - to kvůli Ešusce, abych jí ten den zpříjemnila!!!!!!
huš musí mít po germánštině, tak doufám, že už vyjednává .... chjo, tohle musí dopadnout dobře, prostě musí!!!
já se dovoluju, takže jdu luxovat a uklízet, nějak jsem to poslední dobou nestíhala - a Bucíšek mi u toho mohutně asistuje déšť mi nevadí, ale odpoledne by nemuselo pršákovat, půjdu za Béruškou
jo, a! autí máme napůl opravený, teda to, kvůli čemu to nejelo, už je spravený a autí jede, ale když jsem doma, tak zrovna necháme opravit i další věci - 20tis. pááá páááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
juchééé huž se to blíží, blíííží končertýno di bambííínoooo!!!
tak tu sedim a čekám až to začne , nerfozní sem ako sta sviň, ale tentokrát jsem i o fous líp spala, podařilo se mi to, když jsem se v noci vzbudila z tý hlavy vymlátit, začla jsem si opakovat němčinu to nejni marný řešení hodilo se mi to tetkon hnedle při hodině germánštiny. Došlo na zle - začínáme se propracovávat k nepravidelnejm slovesům v préteritu , eeejch to je kartááágoooooo. Sem si odfrkla, že sem si do makovice nacpala préteritum pravidelných sloves a huž tam rvu zas další. budu nejzdělanější Koláče co znám a že žádný jiný teda neznám
Hyena
ať si při slejzání nenabiješ
ty vado toho se právě bojim nejvíc, abych na to nakonec kvůli ní nedoplatila já. no uvidíme. tak halt půjdu případně zametat ulice, ale nezničim si nervy a tělo.
Fajka
šiš nemůžu bejt sprostá
Ale můůůžeš, co bys nemohla, ale leje hustě tedaa neřikali, že by se mělo zase udělat hezčejc??
Janiii
RÁÁÁMŠTÁÁÁJN - to kvůli Ešusce, abych jí ten den zpříjemnila!!!!!!
jé jééééé hodná Janiii, hodná. nikdá bych nečekala, že tuto zvoláš .
20tis. pááá páááá
ty vado, auto a barák sou strašlivý žrouti penězůch
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:11
- Nahlásit
PetraK
jé jééééé hodná Janiii, hodná
tak já ji pozdravim po ramštajnsku, abych jí zlepšila náladu, a vona mi nezapomene připomenout že jsem HODNÁ!!!
a kdy to vypukne??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
Janiii
pozdravim po ramštajnsku, abych jí zlepšila náladu, a vona mi nezapomene připomenout že jsem HODNÁ!!!
no a co jako čekáááš vod kamarááádky ty najivo
PetraK
držím palčáky at to dobře dopadne všecko ale je mě jasný že to je marnej boj trošku, některý lidi jsou totiž děsný sfině
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
Janiii
jsem HODNÁ!!!
JEŽÍŠ NO JO!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO JOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
omluva, omluva, třískám tady hlavou vo zem (ešče chvilku a budu blbá jak růžofka ) ne, ne rozhodně nejsi hodná, seš nejmíň hodnej člověk co znám
a kdy to vypukne??
hele nevim,včera mi bylo řečeno že mi zavolaj, sraz v půl jedenáctý... no...... asi to nevyšlo, předpokládám, že se jednání, který měla nadřízená protáhlo a rovnou skočila do dalšího, takže asi jindá.ale žaludek je vobrácenej vzhůru nohama, musim mu domluvit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
Fajka
no a co jako čekáááš vod kamarááádk
asi sem už chytla zdejší hnusný manýry - zdejší myslim, jako z tuté kanceláře, ne z tuté fóry
že to je marnej boj trošku, některý lidi jsou totiž děsný sfině
jo toho se taky bojim, uvidím. bolí mě břichoooooooooooooooooooooooo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:30
- Nahlásit
JEŽÍŠ NO JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak na tohle může někdo zapomenout ...
ale žaludek je vobrácenej vzhůru nohama
tak ho zas vrať. a neboj se, musíš bejt zdravě naštvaná, ne vystrašená!!!
já vim, nám se to mluví, když nás nic podobnýho nečeká ... kdyžtak pani nadřízený řekni že i já jsem si během 10min. návštěvy stihla všimnout, jak je růůžofka blbá až to tříská dveřma (a nepřiznávej, že dveřma jsi třískla ty když jsi šla pro mlíko )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:32
- Nahlásit
Janiii
kdyžtak pani nadřízený řekni
to nemusim, to nemusim, ona je ztěch kdo ví co je růžofka zač, potíž je, zdaliž se s tím i s její intervencí podaří něco udělat - otázka je jak karty rozdá nejvyšší.
dveřma jsi třískla ty když jsi šla pro mlíko
škoda, že mezi nima neměla růžofka svou dutou hlavu
jak na tohle může někdo zapomenout .
páč má kámoše v německu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:34
- Nahlásit
kachna_
Co je lepší? Bílá, žlut
asi bych zkusila žlutou. lehounce, proteplí ten pokoj????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
PetraK
páč má kámoše v německu
alchajmer????????????
Bože já sem asi taky růůůžováááááá...já už neumím počítat ani do šesti
|