Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:31
- Nahlásit

PetraK
no ale to bys musela do Prahé..
tak to je mi jasný, každopádně když jsem mohla až do Brné, tak do Prahé je to kousíček

Chudák Vochomůrka, Srstku srstnatou na vás

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:43
- Nahlásit

zdáááááááár všichni
dneska jsem pofackovala v práci, co se dalo a ... a... a??? MÁM DOVČŮŮŮŮŮŮŮ
prostě jsem utahaná, chci si odpočinout, i psýýchicky ... tak jsem si vzala do konce týdne dovču, uklidim doma, vyžehlim, zazálohuju data v kompu ... no štrééés v práci prostě

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:55
- Nahlásit

denyk
já už bych jela na veterinu
Ich wiess nebo jak se to pise. Jsem konzultovala po tlf, asi me nakazila Hipikojc. Kdyz mi byly jasne dane parametry, co sledovat a v jake dobe, ze by stejne vic nenadelali, tak jsem konala dle instrukci.
Borec v oblecku nevypada moc happy.
Janiii
prostě jsem utahaná, chci si odpočinout, i psýýchicky ...
tak jsem si vzala do konce týdne dovču, uklidim doma, vyžehlim, zazálohuju data v kompu

Nechtela sis odpocinout???

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

Fifi
Nechtela sis odpocinout???
chtěla, ale zas nevydržim ležet a nic nedělat ... chci si odpočinout od štresu a lidí v práci s úklidem ani domácíma pracema to nebudu přehánět

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

Fifi
PetraK
hmm, tak ji zacla z rypaku tect krev

doprdele, dopr..... je to průser??

Frkala este pul hodky, ale krev uz netece, anemicka nevypada, jen ma holt asi fest zprava narazenou lebzu a brcko. Je vesela, hrava, spucla par rajcatek, je pry mozny, ze bude po ty prde a otresu mozgovym blit

fuj, no tak snad je to už O. K.??

Ble, uz nechci videt psa, kterymu tece z frnaku krev.

no to se ti nedivim,Ešus to jednou narval hlavou do zdi a jednou do sloupu od lampy.... vždycky jsem byla na mrtvici a pozorovala ho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:04
- Nahlásit

denyk
Zatím to bohudík vždycky vybrali

no u nás dvakrát natvrdo ne a jednou jako úplně malý štěndo při jedný z našich prvních procházek na Letný, kdy řádil jak černá haxna a bum, nedobrzdil. Pak začal hned kulhat. Odmalička, když ho něco - kdekoliv bolí, začne kulhat /vim, nemá to v hlavě v pořádku, no. Ale vzniklo to když byl uplně malej škvrčíček a vysmeknul se sousedce z náručí spad a natloukl si nohu, já byla vyděšená. A on asi tak nějak naznal, že kulháním vyjeví, že ho něco bolí , ajnštajn . /

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:05
- Nahlásit

Janiii
no štrééés v práci prostě

heh, tož vitajtě f klubu.

Borec v oblečku

moť tlutí, moť

no a Petera můžu fakt s klidem v duši doporučit.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Fifi
Kdyz mi byly jasne dane parametry, co sledovat a v jake dobe, ze by stejne vic nenadelali
asně, je mi jasné, že to máš ošéfovaný, je super, že se máš na koho obrátit

PetraK
kulhá když něco-typiše men

moť tlutí, moť
no vypadá mohutnější ale pořád sporťák ...když v ní rychle a dýl běží, tak mu občas vykluzne zadní nožka králičí to pak vypadá, že má 5 noh

no a Petera můžu fakt s klidem v duši doporučit.
proč m říkáte Peter? je slovák, nebo?
a ještě kdepak se to odehrává? to cvíčo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:17
- Nahlásit

tak, právě jsem dodělala obří tašu s mangoldem - kdo nezná a má možnost si pěstovati, vřele doporučuju. je to jako špenát, ale nejde to za chvíli do květu, alébrž při odřezávání celoročně dorůstá. je to dvouletka, takže má člověk ještě hned zjara další sklizeň. Takže jsem si to zlehka prohnala na oleji cibulce a česneku, dám do pytlíků a pak jen v zimě vyndám z mrožáka a přidám třeba ke kuřecím kouskům a olivám, udělám smetanovou omáčku a dávám s těstovinama. a stonky jsem si právě udělala alá chřest na másle a s česnekem. mňáááááááám. Mám totiž svůj vlastní mejdan. Brtnik kalí v hopsodě a já si tu lížu rány.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

denyk
asně, je mi jasné, že to máš ošéfovaný

no jo když myslím, že při otřesu mozku nebo jeho hrozbě teda, asi nic jinýho než pozorování udělat nende.
Když jsem tehdá přišla domů a po předsíni byl rozbombardovanej skleněnej stojánek na gelovou svíčku a ta sežraná a já nemohla pochopitelně vědět, jestli spolknul i střepy nebo ne, tak mi taky nezbylo než pozorovat, že mám dát zelí, to jsem tehdá nevěděla.

to pak vypadá, že má 5 noh

Bukiš stonoška

proč m říkáte Peter? je slovák, nebo?

se tak jmenuje. Nevím, možná že slovák je, já to nikdá nezkoumala

a ještě kdepak se to odehrává? to cvíčo?

no tady kousek od nás v řeporyjích číhni sem

http://vycvik.hafbezobav.cz/index.php/vycvik/stran ka/8

a nebo si domluvit tu indivindi s Peterem, ale myslím, že by bylo lepší ji provést na tom cvičáku, kde přeci jen bude hodně psů, než někde v reálu. je to asi na domluvě.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:27 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Taky tejranej

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:31
- Nahlásit

PetraK
a já si tu lížu rány.
a copak

mangold-no já mám zahradu hodně dost mokrou...tak nevím, jestli by to šlo ...

í ji provést na tom cvičáku, kde přeci jen bude hodně psů, než někde v reálu. je to asi na domluvě.

jo zežrat fšecky kolemjdoucí....
samo bych mu napsala, s čím máme problém, nechala bych to na něm

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

denyk
úúúžasně tejranej psék
PetraK
pani teda to je divnej mejdan jako možná to bude mít zelenou barvu, no ale nevim ...
Brtnik kalí v hopsodě a já si tu lížu rány.
stalo se něco?

a mám probléééééém.
příští týden máme firemní mecheche, několik oslav narozenin najednou, plus jedno loučení s kolegou, takže máme párty. a v tý hospodě, kam jdem, nemaj zelenou!!!!!!! mají tequiluuuuu. což je ale vražedný, páč estli to do mě poteče jako zelená - to nebude dobrý ...

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

šálu do huby a můžem vyrazit

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:36
- Nahlásit

Janiii
nemaj zelenou!!
a co zkusit barvivo?

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Zdar dámy.... Petera mohu také jen doporučit umí se psi i s lidmi. Jinak jsem vymrzlá , unavená a to mám sednout ke compu a pracovat.....Chjooo
Okamžitě chci politovat!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

denyk
tejranej

ne to je dement

.tak nevím, jestli by to šlo

šlo, aspoň bys nemusela zalívat, on neni noc náročnej myslim. fakt si to roste samo

jo zežrat fšecky kolemjdoucí....

ale kulovaný, věř si a věř jemu. pak to jde líp, když si věříž, řekneš i ten povel tak, že ten pes tak nějak pobere, že teď končí veškerá sranda
samo bych mu napsala, s čím máme problém, nechala bych to na něm

no tak šup, no a máš se tam jak dostat ale, asi by bylo lepší, kdyby jel s tebou řidič, páč tam se myslím líp dostává autem. jsou tam nějaký autobusy, to jo, ale měla bys to jednodušší. No a nebo se pak třeba domluvit, že se sejdete třebas na letný /kdybys jela vlakem/, tam se dostaneš spíš a čokle jsou tam taky, ale ne tolik jako výcviková pomůcka, přeci jen na tom cvičáku se tohle líp řeší.

Janiii
pani teda to je divnej mejdan

jakej? mejdan? Kde?? du tam!

stalo se něco?

jako že Brtnik kalí v hopsodě a nebo si já lížu rány? Brnik šel nedobrovolně do hopsody, páč maj sraz z bejvalý práce, jako vždy se mu nechtělo /ještě jsem musela hlídat, aby zarezervoval hospodu, aby se neměl na co vymlouvat / ale jako vždy se vrátí a bude rád, že byl no a já si lížu rány od růžova. Házím ručník do ringu, zítra jdu jednat v prvním kole o tom, že tam prostě nebudu. Po tom co ta čůza předvedla během první hodiny co přišla do práce jsem se rozhodla, že na to kašlu. S někým, kdo se neumí chovat jako profesionál, ale pavlačová štekna křížená s dítětem na pískovišti to ani nejde. na dnešek jsem spala hele tak tři hoďky. pumpa mi asi praskne, jak mám tlak vysoko o dalším nemluvě. tohle mi za to nestojí.

mají tequiluuuuu.
no a?? tak si zas poslechneš aspoň ramštajny, jako minule

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:41
- Nahlásit

Poslusne hlasim, ze Skritek vypada zcela v poradku, teda vystrasila me, poradne!!!!
PetraK
že při otřesu mozku nebo jeho hrozbě teda, asi nic jinýho než pozorování udělat nende.
Tak presne mi to bylo receno.

Brtnik kalí v hopsodě a já si tu lížu rány.

Vzpamatovavas se z ruzofky nebo ti mus snad ublizil? Nebo ses kuchla? nebot při odřezávání celoročně dorůstá zni nebezpecne u tebe samo o sobe!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:42
- Nahlásit

denyk
šálu

sim tě a řekni mi, jak udržíte to bílý, aby to bylo bílý??

Hyena

lity lity polity

/ty vado začínáme se tady dámy převážně jen litovat -nepřemenujem to na spolek ublíženců??? /

tý vado já musim smolit domácí úkol z germánštiny!! Esli teda nenajdu to co jsem si nasmolila na chalupě,

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:47
- Nahlásit

Fifi
ze Skritek vypada zcela v poradku

hůůůůůůůůf no a vyřiď Skřitečkovi, že Brtnik si jí taky tolikrát navařil natvrdo do makovice, jako že moc (kupř. se v plným letu potkal s lešenovou trubkou, přestal vidět, motala se mu hlava a tak jako podobě), ale dycky přežil bez úhony /dobře, dobře, je to trochu magor, ale jen malinko /, takže Bajutky to taky zvládne, neni žádný béčko

Vzpamatovavas se z ruzofky
no jo, furt to stejný dokola, bohužel, a jak píšu, hodlám hodit ručnik do ringu, protože tohle fakt nemá smysl.

zni nebezpecne u tebe samo o sobe!!

no tentokrát bez ztráty kytičky, ale to jen proto, že jsem se v sobotu při čištění oken podřízla žiletkou

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:47
- Nahlásit

Hyena
pani opravdové lity lity ...
PetraK
no ty máš mejdan, sama jsi to psala
mají tequiluuuuu.
no a?? tak si zas poslechneš aspoň ramštajny, jako minule

tyjo, ty si taky musíš všechno pamatovat ... ale tohle neni vánoční večírek, ten teprvá přijde
a ad. práce - dobře děláš. myslim, že všichni páni nadřizení jsou rozumný a dokážou si domyslet, na čí straně je pravda a kdo přehání, nebo? a zdraví máme jen jedno ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:48
- Nahlásit

Fifi
to je dobře, že to vypadá dobře!!!!!!
já bych asi svolávala veterinární konzíílijum, jsem strašná hysterka nevim, co budu jednou dělat, jestli budu mít děti ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

PetraK
Ach tak, tak ruzofka... vzpomen na Hipikojc uchvatnej obrazek, treba pomuze, aspon aby ses v noci vyspala. A na zitrek hodne sil preju.
to na spolek ublíženců??
Bajitko by jiste souhlasilo.
já musim smolit domácí úkol z germánštiny!
Ti rada helfnu, onehda byla Fajka docela spokojena. Sheize nicht mit freunds a tak.

Hyena
Vase prani je nam rozkazem, lity lity lity!!!!

Ooovsem sem nepochvalila drahou Matheu, zpusobila mi temer novy notas. To sou vam veci, ono se to nehreje, baterka tomu vydrzi, muze se tomu sklopit kukadlo, prehrava to videja (momentalne si ujizdim na Bing Bangu, asi miluju Sheldona ) , zapnes to a do minuty to je zapnuty, proste zazrak, miracle!!

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:50
- Nahlásit

Hyena
umí se psi i s lidmi
no hlavně když s lidmi...bo zkušenost s Dostálem mám vrytou pod kůží

PetraK
ne to je dement
dement je ten kdo mu tu čepku na hlavu dal

no tak šup, no a máš se
no ve čtvrtek jedu na 4 dny do heřmaňáku... takže šup šup to asi nebude, ale však víš, že přítel do Prahé jezdí služebně

od růžova.
jsem si myslela ach do řitě kdybych nevěděla, jak je čék bezmocnej když má takovou lůdru zasranou vedle sebe ale chápu moc dobře to chápu a děláš dobře, udělej to, budeš vědět na čem jseš a uleví se ti

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

denyk

[i]Hyena
umí se psi i s lidmi
no hlavně když s lidmi...bo zkušenost s Dostálem mám vrytou pod kůží [/i

No tak s Dostálem se fakt porovnávat nedá- narozdíl od něj psům rozumí
PetraK
ty vado začínáme se tady dámy převážně jen litovat -nepřemenujem to na spolek ublíženců??? /

Konečně dobrej nápad.... písneš moderátorům, ať nám přepíšou název ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:57
- Nahlásit

PetraK
vyřiď Skřitečkovi, že Brtnik si jí taky tolikrát navařil natvrdo do makovice, jako že moc
Jenze on nema tak dlouhy brcko jak ona. Ale je fakt ok, veceri nevyblila, nic ji jiz netece, nemota se, skritkuje si.. a teda je bcko, prece Bazooka, ale se hned tak nenecha prevalcovat hovadem ala boxer.
Janiii
jsem strašná hysterka
Tak ja co se psu tyka, sem taky velka hysterka, ver, ze sem byla dnes hystericka, ale zaroven uz sem (a ted to snad nebude znit nejak nadute ci tak) v obrazu, esli je psovi velky ouvej, dle problemu. Nejsem samolecitel, konzultuju po tlf, s vet, ktery verim, vzdy jsem pripravena vyrazit.

Hyena
Člen
- Nahlásit

Jo a jináč děkuji za projevený soucit

denyk
Člen
- Nahlásit

PetraK
jak udržíte to bílý, aby to bylo bílý
smetanová sedačka -imitace kůže nedrží se chlupy, snadno e udržuje..a na ní (kde sedí, a často leží péf) deka z ovčího rouna, no možná na fotce vypadá líp než noumál.... koberec máme taky hodně světlý, zatím dobrý, no po každé prochajdě meju psí nohy

Fifi
Skritek vypada zcela v poradku
dobře zlatíčko tvrdohlavý

Janiii
jsem strašná hysterka
no já to o sobě psát nechtěla ale jsem hysterka jen co se psa a jeho nemocí týče

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Hyena
s Dostálem se fakt porovnávat nedá
to je jasný, bo ten je jedinej originál prostě

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:05
- Nahlásit

denyk
to je jasný, bo ten je jedinej originál prostě
No osobně jsem naštěstí neměla tu čest, ale co takhle vyprávěli lidi, co měli. Tak mi přijde, že bohužel on zrovna originál není

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání