| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 20:58
- Nahlásit
Janiii
no neke že Astičkááááá je fešná!!!! vypadá fakt dobře
ja wohl!!!
Hyena
ještě vám tady někdy hodím nějakou perlu....
nebuď srab a dokonči myšlenku !
tady můžeš v tématech pro se sprostě psát může
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
Fifi
zmrzly
čoveče ani ne, venku jsme si to s hošíčkem užili, šli jsme do sídláka jen na couračku, potkali picbůmku, hošíček prej jooo, to je doobrýý, tudleta /byla pruhatá / lítali až pak nějak picbůmka chytla nerf a šla trošku do něj, pánik řikal, že to nemá v hlavě v pořádku a včas jí odvolal. Řikal, jak má vocas nahoru a plnou hubu keců, už končíme , tak jsme končili a my šli chytat stehno . byl moc hodnej, vnímal na první , fajn to bylo moc
neb ja a pc
ale já taky nejsem ajnštajn, ani náhodou, ale... když vím, že se to chystá a mám možnost beztrestně a bez potíží si to ozkoušet v testovacím programu , tak se na to nevy....u a nedělám pak potíže těm, který to uváděj v provoz navostro víc, než je nutný, páč už to mám kapek v ruce, ale ta pizda se na to vykašlala, prochrápala tam půlku pracovní doby a teď OSTATNÍ MI POMOZTE. tohle je děs.
no moje nervy!!!
jo tohle znám, ale.... tys neměla možnost se to naučit, ty si musíš hledat, ona měla ROK! na to, aby si to zkoušela, neudělala to ani jednou, fakt že ne, nepodívala se vůbec do toho prostředí, nezkoušela co který tlačítko znamená, měla možnost se ptát.... a co udělala? spala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
Hyena
Ovšem z toho mýho ohníčku vyleze ceo? No výborné alkoholické míchané pitíško
ovšem a z toho mýho ohníčku vyleze KDO?? no? No výborný RRRRaMŠTAJN a to je teda lepší než pitíško, to zas jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:34
- Nahlásit
Fajka
bingo
Já vim, pamatuju si ten její kukuč enem teda je zase taková jako kulatější ,
a tys ju viděla na živoučko?
chcavec má přestat na víkend - to asi že Hyjéna de na tu dálnici s kuřetem f síti.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
PetraK
chcavec má přestat na víkend
Hlavně a´t zůstane chladno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:44
- Nahlásit
Hyena
tak jako tetkon už bych žádný tropy nečekala.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 06:33
- Nahlásit
Morgééén,
hlášu se po delším vypnutí....
Tedyk mně nevypli ale jsem měla asi vypnutej ten kousilininek mozku, kerej používám.
Dočetla jsem trochen stran a koukám že Verča a Fajka byly s čoklísami na delší prochajdě
My jsme o víkendu téměř nevytáhli paty, bylo fkat hnusně. Teda v sobotu to ešče šlo, to jsme dokonce s kámoškou venku daly grog, ale pospíchaly jsme bo ten můj...se klepal zimój to jako nevím, jak chce zvládnout ty -20-cítky v zimě
Včera v dešti lítal s kámoškou chvílema si vždy sedl a zase se klepal..labradorka se tlemila, bo ta jak je známo je prostě tuleň, že
Doma se klepal ještě hodinu i po vysušení ručníkem nefím, asi chtěl ochutnat ten čaj se slivovicí
PetraK
á koukám, že bezrosolovatý období už máš za sebou ...drž se holka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 08:32
- Nahlásit
RRRAAA RARÁÁÁÁ
RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
denyk
á koukám, že bezrosolovatý období už máš za sebo
Hmm, leider ja, no mám v plánu obědnat se k panu náměstkoj s ofiko žádostí, aby mě štandopéde poslali zpátky na moje oddělení, protože nehodlám spolupruacovat s magorem, který o mě roznáší navíc lži.
My jsme o víkendu téměř nevytáhli paty, bylo fkat hnusně.
tady to bylo tak jako pade na pade, v neděli se udělalo i celkem obstojně, dali jsme si s Brtnikem kávičku na zápraži a čuměli na zahradu. Ta je z letošního léta poněkud zmatená, neb:
teď teprve rozkvetla žlutá denivka
teď se chystá rozkvést bohyška
moc nechápu to zpoždění, ale asi už to nestihnou .
a groček je moc dobrej nápad, budu asi muset objednat zásobičku rumu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 08:43
- Nahlásit
Kravavý ramštajn při ránuuuu,
to pako mě ráno vítalo tak že mě opět tekla červená
Venku je teplo a du bo nestíhám, zákazníci pruděj, asi dostanou nabudku a budu mít klit!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:00
- Nahlásit
Fajka
Hele ty Blady Méry, tebe si dneska podám, čekej velmi rozezlenej telefonát a vypisuj šek!!! Bude na hodně vysokou částku
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:04
- Nahlásit
Rááááááááááámštááááááááááájn ve spolek! Tak se hlásim i s Tondou a Gastoňákem! Už jsem konečně doma a teda povim vám, zaplaťbůh za to. Ty špitální postele jsou fakt děsný!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:12
- Nahlásit
mishi
jé maminečká vítám Tě zpět a ještě jednou hodně štěstí miminkáskovi do života
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:18
- Nahlásit
PetraK
Hele ty Blady Méry, tebe si dneska podám, čekej velmi rozezlenej telefonát a vypisuj šek!!! Bude na hodně vysokou částku
šiš co sem provedlaaaa????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
mishi
Rááááááááááámštááááááááááájn ve spolek! Tak se hlásim i s Tondou a Gastoňákem! Už jsem konečně doma a teda povim vám, zaplaťbůh za to. Ty špitální postele jsou fakt děsný!
gratulace největčíííííí!!!!
Hele už mám pro Tondu nevěstu! narodila se stejnej den jako on a jmenuje se Máááruška, tak mu to prosim vyřiď
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:41
- Nahlásit
mishi
Tak se hlásim i s Tondou a Gastoňákem
ahoooooooooooooooj ahoooooooooooooooooooooooooooooj ahoj matko pluku! tak moc gratulujeme, moc moc a nejvíc moc. a Toníčkovi do života jen to nejepší vinšujem.
Fajka
šiš co sem provedlaaaa????
děsnou věc a teď už budeš jen a jen cálovat
Hele už mám pro Tondu nevěstu!
prosim Tě!! dyk je pro něj stará!! se narodila dříf!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Díííííííííííííík všem!
Fajka
Hele, Fajka, to nejde tak rychle, nejdřív zjisti věno a tak, jo?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:12
- Nahlásit
Bré dopolodne a brý Ráááámštááááájn.
denyk
ale pospíchaly jsme bo ten můj...se klepal zimój to jako nevím, jak chce zvládnout ty -20-cítky v zimě
Pokud mohu doporučit, nám se na ohaře veeelmi osvědčil obleček od Hurty. Pravda, stál kapánek víc, ale on ho dostal od veškerého příbuzenstva k Vánocům, takže nás nic nestál. Zde malá ukázka http://vercaz.rajce.idnes.cz/Prochazky_zima_2010/ Fotky v oblečku jsou zhruba od prostředka na konec. U krku se to dá stáhnout, tady to má Wilík volný a přes ty stehna mu to neplandá, on tam má pod stehnem gumičky. Ale právě mu to hezky na rozdíl od jinejch oblečků zahřejvá i ty stehenní svaly... Tak to jenom takový nápad, no.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:13
- Nahlásit
mishi
Ahoj mishi
mishi
Fajka
nejdřív zjisti věno a tak, jo?
kamarádi si takhle manželství svejch dětí domluvili ještě v těhotenství. Takže Kubíček s Tomáškem maj budoucnost celkem jasnou
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:15
- Nahlásit
mishi
Též gratuluju. Poslední dobou nějak všichni rodí, asik nějaká epidemie bo co.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:22
- Nahlásit
kachna_
kamarádi si takhle manželství svejch dětí domluvili ještě v těhotenství. Takže Kubíček s Tomáškem maj budoucnost celkem jasnou
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Fajka
Teda Fajko, teď jsem byla na našich stránkách, tys úplnej dedektiv. Tys vypátrala stránky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:28
- Nahlásit
VerčaZ
obleček od Hurty.
ty jo ten je vytuněnej, jak FAjfky kafíčko
No my zatím neoblečkujeme, ani v horách, páč tim, že se čokl nezastaví, tak mu zima nejni. , Ale je mi jasný, že jak přijde stáří, něco asi bude muset mít, když je ten holoprtka - a že vižla bude větší holoprtka než němec.
kachna_
Takže Kubíček s Tomáškem maj budoucnost celkem jasnou
panebože, panebože, paneeeeeeeeeeeeeeeebooooooooooože!!!
vona je fakt hrozná stračena
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:33 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
PetraK
No my zatím neoblečkujeme, ani v horách,
Ono je to asi taky o nátuře psa a o tělesný stavbě. Wilíkovi byla zima už při mírně sychravým počasí a opravdu se klepal a často i nastydnul. A to u našich v bytě vždycky funěl horkem, u nás v baráku rozhodně je větší zima. Ono to bylo taky tím, že ať do něj člověk ládoval žrádla kolik chtěl, tak moc nepřibíral, já ho vždycky přirovnávala k takovejm těm lidem, co se můžou schovat za bič i když snědí deset knedlů k obědu ještě si daj zákusek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
VerčaZ
tys úplnej dedektiv.
vona totiž Fajka...... jako..... víš jak.... ale pššt, neřikej to nikomu, je to tajná informace
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
PetraK
ona totiž Fajka...... jako..... víš jak.... ale pššt, neřikej to nikomu, je to tajná informace
Ešusová, Ešusová, přesně takhle vznikají drby, no tak to holt jdu šířit dál, ať si Fajka užije....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
VerčaZ
Ono je to asi taky o nátuře psa a o tělesný stavbě. Wilíkovi byla zima už při mírně sychravým počasí a opravdu se klepal a často i nastydnul.
určitě, to je jasný, taky jsou lidi, kterejm nejni zima skorem vůbec /jako třebas já a pak jsou takový brůtice, kterým nestačí ani pade ve stínu . a je-li ten pes pak furt nastydlej tak proč to tůrovat. To já jen tak, že u nás zatím nenastala potřeba , což se myslím ale prostě časem změní. A i kdyby mu zima nějako nebyla, tak myslím, že v určitým věku kvůli zádům to asi u byťáka holoprtky nejde.uvidíme, ukáže čas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
VerčaZ
přesně takhle vznikají drby,
jo??? eh to sem nevědíla no ale bacha, vona je Fajfka ministr převleků, víš to? Vona je totiž krom toho taky tudleto
případně tudleto
záleží vo jak velkou sumu de
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:04
- Nahlásit
mishi
Hele, Fajka, to nejde tak rychle, nejdřív zjisti věno a tak, jo
klííít sou bohatýýý to vim
kachna_
šiš ty si blbka
VerčaZ
Teda Fajko, teď jsem byla na našich stránkách, tys úplnej dedektiv. Tys vypátrala stránky
tyjo..ale fakt o byla náhoda přísahám..hledala sem kde u nás pořádaj nějaký agi...a našla sem že nějaká hočina či paní ze Smržovkya má bordery tak se klikla na ní a řikám si že by to byla chovka od Attíka a byla..a byl tam na vás odkaz sem nemohla nenapsat noooooo
Ešusová, Ešusová, přesně takhle vznikají drby, no tak to holt jdu šířit dál, ať si Fajka užije
čék tu chvíli není a už je z něj velkodetektif
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:08
- Nahlásit
Fajka
šiš ty si blbka
jááá? To jejich rodiče!!!
VerčaZ
já ho vždycky přirovnávala k takovejm těm lidem, co se můžou schovat za bič i když snědí deset knedlů k obědu ještě si daj zákusek.
jo, těm lidem se odborně řiká "normální hajzl"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
kachna_
řiká "normální hajzl
děkuju za nápovědu, nemohla sem si včera vzpomenout, když sem Brtnikoj vyčítala, že neni spravedlivý, že se může v deset večer naládovat tatrankama a já se nemůžu podivat ani na vobal od tatranky. Tak dneska mu to dovysvětlim,jak to s tim je
|